Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizginlik degil canim benim hakli degilmiyim ama . Bende 35 i gecince paylasim yapmayim o halde cumada gelir kilomu bildiririm siram gelincede listemi yaparim
Ben sen hilal gozde burdayiz gulsah orta aktif
Yaseminin sebebi var
Kaptan sebebini acikladi
Banu tahminimce annesiyle ilgileniyor
Ee geriye kalanlar nerde burdarda ben mi göremiyorum
Sabah ahsen acikti dunde girmedi sabahta byrdaydi yazmadan gitti :26:

Gordum kaptancim aciklamani ben onu sakasina demistim karsilasamiyoruz
haklisin canim bu konuda..dedigin gibi altta görünüp,yazmadan gidnlere bende cok bozuluyorum..acmaya firsat bulmusken bir selam verilebilir en azindan :19:

evet karsilasamiyoruz ama gercekten 3 cocuk,ev isi,birde ekstra cikan isler oldumu zamanim kalmior..keske daha fazla zaman ayirabilsem ama yok canim olmuyor:14:
tek care var,herüfü isten cikarmak,okul islerine o bakar bende buraya:52:

Kizginlik degil canim benim hakli degilmiyim ama . Bende 35 i gecince paylasim yapmayim o halde cumada gelir kilomu bildiririm siram gelincede listemi yaparim
Yaseminin sebebi var
Kaptan sebebini acikladi

kesinlikle haklisin canim bizde birde kacamak yapiyosak ne menu yaziliyo ne siteye giriliyo basta benimde boyle bi zihtiyetim vardi elisyiru gelmesin menume diye ama yanlis oldugunu anladim birbirimezw sorumlylugumuz var sonucta

Yaseminin sebebi var
Kaptan sebebini acikladi

bende hep yoğunum! gün içerisinde ekranımda kk nün açık olduğunu görseler kesin uyarı alırım. en rahat yazabildiğim anlar gece çocuklar ve koca yattıkdan sonra o zamanda çok zaman kimse kalmıyor ve günün geçmişini yapıp kendi kendime konuşup gidiyorum. sadece geçen cumadan bu tarafa aktif değilim onun da sebebini yazdım zaten.Ayda en az 1 defa migren atağı yaşadığımı ve geçen ayki hastalık dönemini saymazsak aslında gayette aktifim. bir ara fazla çaba sarfediyordum gelebilmek için mesela çok zaman evin işini erteleyip yazıyordum.yada iş yerinde anlık fırsatlarda bakıyordum ama hayatımda bir yeri var 3. takımın ve o nu oturttuğum zaman anca bu kadar oluyor kızlar. üzgünüm hatta önümüzdeki günlerde katılımım çok dahada azabilir çünkü kurum olarak kullanılan bir ağ sistemi var ve bizide ona dahil ettiklerinde internetlerimiz kesilecek:5:

haklisin canim bu konuda..dedigin gibi altta görünüp,yazmadan gidnlere bende cok bozuluyorum..acmaya firsat bulmusken bir selam verilebilir en azindan :19:

evet karsilasamiyoruz ama gercekten 3 cocuk,ev isi,birde ekstra cikan isler oldumu zamanim kalmior..keske daha fazla zaman ayirabilsem ama yok canim olmuyor:14:
tek care var,herüfü isten cikarmak,okul islerine o bakar bende buraya:52:
Dur kaptan adam is bulmus birak calissin :9:
canım daha 8 ay olmuş üstelik arada kürtaj geçirmişsin, çok normal..bir de çok istedikçe vücut annelik hormonu salgılıyormuş, bu da yeni hamileliğe engel olabiliyormuş.. ibrahim saraçoğlunun incir ve havuç kürleri var bi araştırsan hemen bulursun..
vaktin gelince doğacak olan doğar, sen hiç tasalanma..bir sıkıntı olsa ilk hamileliğin olur muydu..
en hayırlı zamanda olsun inşallah..
Hepiniz bu konuda hsklisiniz piskolojik olarak kendimi etkiliyorum
haklisin ayfercigim..üstlenmek isteyen varsa menü ve mesaj kontrollerini verelim..bir kisi mesajlara dikkat etsin,bir kiside menülere...

mesaj konusunda kural belli zaten,menüler icinde fikri olan varsa yazsin konusalim...

ve herkes yogunluk nedenini yazsin diyorum ben,sonucta 1 ay öncesine kadar gayet normaldi hersey..elbetteki islerimiz oluyor mesela ben 3 haftadir nerdeyse 2-3 defa ancak yazabiliyorum:31:sebebimide acikladim yani..yetersiz diyen olursa dedigim gibi kaptanligi devredebilirim,hic sorun olmaz yani:34:

bu arada kahvalti hazirlamadim daha...onuda hazirlayayim..görüsürüz:16:

Valla kaptancim biraz bencilce gelebilir ama ben daha incede ayni rehavet yuzunden kapanan bi takimdan geldim takimin derdine dusmeyip kendi derdime duaseydim coktan mezun olurfum. ama yapamıyorum kimse rehavete kapilip pes etmesin istiyorum :14:

Öyle mii, memnun muydu acaba eşinn?? Neden ikiniz de ayrıldınız hayırdır :44:

başka bir kuruma geçtik, kariyer imkanı daha iyi olan bir kuruma.. burası da yurtdışı tayin gerektiği için, ikimiz de aynı kuruma geçtik, en baştan kpss yazılı sözlü vs vs.. tüm süreçleri geçirerek.. memnunuz çokşükür şimdi..

merhaba kızlarr. bugn öyle bir pzartesi kii ooff. ayrıldğım sevgilim barışmak için mesajlar flan attı sabahtan bi ona bozuldu moralim. o moral bozukluğuyla bi firmanın faturasını başkasına gndermişim ve patron buna çok kızıyo. karşı firmadaki kızı defalarca aradm kmse görmesn diye. uğraşmaktan ve moral bozuklğundan tlef oldum bugün :43: bide tam o sırada müdürümüz tadelle çikolata getirmezmiii bayılırıııımmmmmm :30: ama yemedim hala paketinde duruyo eve gidince ablamın kızına vericem :31: oof Allahım sevmek ve karşıdakinin buna değmemesi kafanın karışık olması ne zoorr :25::25:

sen nora değilsin dimi? nora adını mı değiştirdi acaba dedim:)
okudum da eğer daha ortada hiçbirşey yokken böyle el kol şakalarına giriyorsa hiç hoş değil.. hele ki hatasını kabul etmeyip bir de üste çıkmaya çalışıyorsa hiç hiç hoş değil..
dua et ki Allah sana göstermiş bunları.. sadece bunu diyorum 4,5 yıllık evli biri olarak da evlilikte saygı çok önemli, biz eşimle hiç öyle salak vs muhabbetleri bile yapmayız, bunları espri olarak görüyorsa doğru değil..

menünü çok beğendiim özelliklede karnıbaharıııı :56: önceden ağzıma sürmyen ymekte karnıbahar olsa sofraya oturmayan ben artık karnıbahar delisiyiimm off ağzım sulandıı :9::9:

yatılı bakıcımız var srilankalı, kadın sevmez heralde dedim ama bayıldı:)))yoğurttan dolayı hafif ekşi de oluyor, ne koydunuz içine limon mu dedi, yok dedim yoğurttan:) kadının yanında yemek yaparken farkettim ki ne kadar çok yoğurt kullanıyorum:))
unlu olandan daha güzel oluyor tavsiye ederim, hem de çok sağlıklı..

Ne yasadigini bilmiyorum ama misal ben esimle severek ayrildim hani bide ayni yerde calisiyiruz surekli goz goze yanindan gecse kokusuna hasretsin neyse bu gitti nisanlandi ::43: bide geldi nisanlanmadan once dediki kesin eminsin dimi beni sevmiyorsun bak boyle boyle annemlr israr ediyor filan dedim eminim bitti icim kan agliyor yigitlige ... surmuyorum.
Neyse tam 1 ay nisanli kaldi bi sabah geldi sen beni sevmesende ben seni unutamiyorum nisanlimdanda ayrilacagim dedi
Dedim ki sen bilirsin hicbirseyin sebebi yada sinucu olamam senin hayatin dedim. Neyse zaman gectii aylar sonra biz yeniden basladik kafsr iste simdi deli gibi asik bir kocam var ve ona deli gibi asik birde ben varim. Kismetin neyse onu yasiyorsun ama seviyorsan birakma birle derim:31:

canım Allah eşinle muhabbetinizi artırsın.. eşin seni severken diğer kızla keşke hiç denemeseymiş, onun da kalbi kırılmıştır..bir bayan olarak bunu yaşamak istemezdim açıkcası..

sen nora değilsin dimi? nora adını mı değiştirdi acaba dedim:)
okudum da eğer daha ortada hiçbirşey yokken böyle el kol şakalarına giriyorsa hiç hoş değil.. hele ki hatasını kabul etmeyip bir de üste çıkmaya çalışıyorsa hiç hiç hoş değil..
dua et ki Allah sana göstermiş bunları.. sadece bunu diyorum 4,5 yıllık evli biri olarak da evlilikte saygı çok önemli, biz eşimle hiç öyle salak vs muhabbetleri bile yapmayız, bunları espri olarak görüyorsa doğru değil..

yok tatlım yeni arkadaş nora izinde

menümm

kahvaltı: 1 haş yumurta, 2 dlm ekmek, roka maydanoz turp , lor peynir, 5 tane zeytin, 1 kupa kayısılı form çay

ara: 1 portakal

ara: 1 kupa 2 si bi arada, 4 tane çizi

akşam: 1 tabak pırasa, 1 dlm ekmek, salata

1,5 lt su
spor: 5 dk trambolin+50 mekik (hamlamışım)

yatmadan 1 elma yerim su içmeye devammm

çok güzel maşallah :46:
geç saatte elma yiyeceksen yanında yarım çay bardağı da süt iç canım daha az şeker almana yardımcı olur..

buarada günaydın canım :9:

Bende mnumu yazayim. Mobilden girince iyi oluyomus ya :)
Sabah : kepek.ekmegin 2 kosesi ama ufak bi sekilde yani . 2 dilim sayalim. Bi kibrit kutusundan az buyuk peynir 2 bardak cay. Yumurta haslayamadim bizim mutfak amerikan sekilde o yuzden uyuyolar diye yapamadim.
Ara yok
Oglen bi tabak kuru fasulye bol pul biberli bi dilim kepek ekmek ve birazcik tursu
Ara yine yok
Toplam 2 lt su ve toplamda 5 buyu bardak cay.
Spor olarakta gun icinde surekli merdiven inip cikiyorm :D

akşamı gördüm o sigara börekleri olmayaydı iyiydi:))

selamlarrr
ben geldim,nasilsiniz kizlar
cok özledim sizi:16:

biz de seni özledik kaptanıımmm :16:

hayırlı geceler

menumu yazayım kızlaaar

sabah
2 yumurta sarısı
1dilim ekmek
1 dilim peynır

ara
2 mandalina

oğle
fırında mucver
yogurt

aksam
yesil mercimek yemegi
1 dilim ekmek
salata

su:2lt
spor yapamadım(iş görüşmesine gittim kostura kostura 2 saat yurudum araba kullanmadım)
elmalı tarcınlı cay
kusburnu
sekersız kahve

maşallah çok güzel çağlacım.:46:. o yürüyüş de hiç yoktan iyidir..

benim canim ben:9:

neyseki sen ve dilek buralari bos birakmiyorsunuz..:16::16:diger cee diyip kacanlarada bunu yapmak istiyorum:63::63:
bu hafta kilo alan olursada aldigi kilo kadar kalori cezasi ceksin bence..öyle kilo alip bos durmak olmaz..evde kaldikca aklima böyle cin fikirler geliyor:52:

aa ama beni hiç görmüyorsun kaptancım geldiğimden beri full katılım sağlamaya çalışıyorum özellikle son 3 gündür :26:

Back