Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haklisin canim bu konuda..dedigin gibi altta görünüp,yazmadan gidnlere bende cok bozuluyorum..acmaya firsat bulmusken bir selam verilebilir en azindan

evet karsilasamiyoruz ama gercekten 3 cocuk,ev isi,birde ekstra cikan isler oldumu zamanim kalmior..keske daha fazla zaman ayirabilsem ama yok canim olmuyor
tek care var,herüfü isten cikarmak,okul islerine o bakar bende buraya

kesinlikle haklisin canim bizde birde kacamak yapiyosak ne menu yaziliyo ne siteye giriliyo basta benimde boyle bi zihtiyetim vardi elisyiru gelmesin menume diye ama yanlis oldugunu anladim birbirimezw sorumlylugumuz var sonucta

bende hep yoğunum! gün içerisinde ekranımda kk nün açık olduğunu görseler kesin uyarı alırım. en rahat yazabildiğim anlar gece çocuklar ve koca yattıkdan sonra o zamanda çok zaman kimse kalmıyor ve günün geçmişini yapıp kendi kendime konuşup gidiyorum. sadece geçen cumadan bu tarafa aktif değilim onun da sebebini yazdım zaten.Ayda en az 1 defa migren atağı yaşadığımı ve geçen ayki hastalık dönemini saymazsak aslında gayette aktifim. bir ara fazla çaba sarfediyordum gelebilmek için mesela çok zaman evin işini erteleyip yazıyordum.yada iş yerinde anlık fırsatlarda bakıyordum ama hayatımda bir yeri var 3. takımın ve o nu oturttuğum zaman anca bu kadar oluyor kızlar. üzgünüm hatta önümüzdeki günlerde katılımım çok dahada azabilir çünkü kurum olarak kullanılan bir ağ sistemi var ve bizide ona dahil ettiklerinde internetlerimiz kesilecek

Dur kaptan adam is bulmus birak calissin
Hepiniz bu konuda hsklisiniz piskolojik olarak kendimi etkiliyorum

Valla kaptancim biraz bencilce gelebilir ama ben daha incede ayni rehavet yuzunden kapanan bi takimdan geldim takimin derdine dusmeyip kendi derdime duaseydim coktan mezun olurfum. ama yapamıyorum kimse rehavete kapilip pes etmesin istiyorum

Öyle mii, memnun muydu acaba eşinn?? Neden ikiniz de ayrıldınız hayırdır :44:

başka bir kuruma geçtik, kariyer imkanı daha iyi olan bir kuruma.. burası da yurtdışı tayin gerektiği için, ikimiz de aynı kuruma geçtik, en baştan kpss yazılı sözlü vs vs.. tüm süreçleri geçirerek.. memnunuz çokşükür şimdi..

sen nora değilsin dimi? nora adını mı değiştirdi acaba dedim:)
okudum da eğer daha ortada hiçbirşey yokken böyle el kol şakalarına giriyorsa hiç hoş değil.. hele ki hatasını kabul etmeyip bir de üste çıkmaya çalışıyorsa hiç hiç hoş değil..
dua et ki Allah sana göstermiş bunları.. sadece bunu diyorum 4,5 yıllık evli biri olarak da evlilikte saygı çok önemli, biz eşimle hiç öyle salak vs muhabbetleri bile yapmayız, bunları espri olarak görüyorsa doğru değil..

menünü çok beğendiim özelliklede karnıbaharıııı önceden ağzıma sürmyen ymekte karnıbahar olsa sofraya oturmayan ben artık karnıbahar delisiyiimm off ağzım sulandıı

yatılı bakıcımız var srilankalı, kadın sevmez heralde dedim ama bayıldı:)))yoğurttan dolayı hafif ekşi de oluyor, ne koydunuz içine limon mu dedi, yok dedim yoğurttan:) kadının yanında yemek yaparken farkettim ki ne kadar çok yoğurt kullanıyorum:))
unlu olandan daha güzel oluyor tavsiye ederim, hem de çok sağlıklı..

canım Allah eşinle muhabbetinizi artırsın.. eşin seni severken diğer kızla keşke hiç denemeseymiş, onun da kalbi kırılmıştır..bir bayan olarak bunu yaşamak istemezdim açıkcası..

yok tatlım yeni arkadaş nora izinde

çok güzel maşallah
geç saatte elma yiyeceksen yanında yarım çay bardağı da süt iç canım daha az şeker almana yardımcı olur..

buarada günaydın canım

akşamı gördüm o sigara börekleri olmayaydı iyiydi:))

selamlarrr
ben geldim,nasilsiniz kizlar
cok özledim sizi

biz de seni özledik kaptanıımmm

maşallah çok güzel çağlacım.. o yürüyüş de hiç yoktan iyidir..

aa ama beni hiç görmüyorsun kaptancım geldiğimden beri full katılım sağlamaya çalışıyorum özellikle son 3 gündür :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…