Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bizim yemek kulturumuz cok guzel zaten ben her hafta bes kilo sut alio ortalam dort kilosundan yogurt yapio afiylr yiyoruz

geçmişi tamamladım şimdi sıra dünki menüde:)

sabah: klasik karatay kahvaltısı ( 2 yumurta, 4 kayısı ve 1 bardak kefirle)

5 saat sonra salata ve 1 bardak kefir

4,5-5 saat sonra 1,5 tabak barbunya ( havuç koymuştum içine, onları yemedim, karatayda pişmiş havuç yok)+ salata+ 1 mücver (tavada az yağda omlet gibi yapmıştım) + 1 bardak kefir

aslında akşam salata yemeyecektim, fazla karıştı sanırım ve kefir ve barbunyanın birlikte etkisi olabilir, gecenin bir yarısı felaket bir sancı başladı karnımda, hatta apandisit sandım o derece kötüydü 2 saat sürdü, sonra geçti çokşükür.. hayatımda böyle gaz sancısı yaşamamıştım..

spor yok ( çünkü dün yemek yoktu mecburen yemek hazırladım gece sancım olmasaydı eşimle yürüyecektik kısmet olmadı, bugüne inşallah)

su:2 lt

sıvı: 1 yeşil çay, 2 siyah çay, 1 şekersiz türk kahvesi

bizim yemek kulturumuz cok guzel zaten ben her hafta bes kilo sut alio ortalam dort kilosundan yogurt yapio afiylr yiyoruz

evet kadın tüm yemekleri beğendi:)) ben yapıyorum o yardım ediyor ve sonrasında topluyor sağolsun..

evet ben sahitim:)

sağol arkadaşımm

yeşil çay içiyorum bir tane de sana ısmarlıyorum :))

canim dokynacak biseyde yememissin usuttunmu acaba

cnm benım kusra bakma yenı gordum msjını .bend eyumurta takıbı cok ıyı bısey yaptır ben ıkıncı denememde hamıle kaldım ve yarın tekrar nasıpse baslıyacagım tavsıye ederım cnm ılaç syesınde daha ıyı yımırtalar olusuyo dollenme daha kolay oluyo cnm

oo super menun tatlım cıslarada hayır demen ayrı bı guzel tabısıkısı:)

menunun guselmıs tatlım

tatlım sımıt hobi

ayakta alkışlıyorum cnmcm

menun gusel tatlım kısırdan korkma fazklaya kacmadıgın surece

bende buralardayım ya askolsun

afiyet olsun tatlım

evet kadın tüm yemekleri beğendi:)) ben yapıyorum o yardım ediyor ve sonrasında topluyor sağolsun..

sağol arkadaşımm

yeşil çay içiyorum bir tane de sana ısmarlıyorum :))

canimsin bende suan cay keyfi yapiyorum seninle birlikte iciyormusum gibi hissediyotum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…