Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hayırlısı olsun canım ama tam olarak toparlandığından emin olmadan başlama bence rahmin iyleşsin ki bebişin rahat etsin
hayırlı olsun canım benimm aman enişteyi kızdırmadan ilgi alaka göster biz hep burdayız ne zzaman müsait olursan tatlım
onların ilgi alaka istediği hiç bitmiyoki ama kendileri eline alınca pc yi sorun yok biz alınca krize giriyolarr
günaydın kızlar.geçmişe bakmadan grubu açan olmamış ben açayım dedim.herkes afiyettedir inşallah.haftasonu girmek cok zor oluyor arada bi kaç okudum ama cevap bile veremedim.
günaydın cnm hafta sonu bende öyleyım misafirimde vardı

bencede canım eşinde görünsün mutlaka

Yaramiyormu dersin canim:26:

14 subata kadar sans verecegim demistim,o zamana kadar devam edecegim,eger vermeye baslarsam birakmayi düsünmüyorum ama veremezsem birakabilirim

bana öyle geldi canım karatayda hep + çıkıyosun ama dediğin gibi dene bakalım nolcak belki direniyodur kıralım direncini

Ertelemek birsey kazandirmadi bide bunu deneyelim kismet iste :) canim sen ne zaman gitmistin yani kacinci denemende arkadasim gitti bu ay dusuk yapali ucuncu ayi dr hemen serophene baslamis onu duyu ca ben neden bekledim dedim o kadar

tatlım gectıgımız hazıranda gıttım ben amelıyat oldugum ıcın agustosta bı sure dınlenme verıldı yenı bıtıyo artık baslıycagız bızde nasıpse ıste .uzenımde dusuk yaptı ertesı ay tekrar ılacla kaldı bekletmedı doktoru onu

Sagil kaptancim inşallah rabbim isteyen herkesi cocuk sahibi yapsinkaptanim kkaratayin yarayip yaramadigini nasil anlayacagiz benim vucut hala direniyo yillardir 3+3 e alistigindan galiba

hımmm hıc olmmış tatlım acıl toparlan bakalım

Canim benim bir yil oldu dusuge gecen yil subat basi dusuk yapmistim rahim topladi kismet bakalim ne olacak esim kendisi dedi zaten belki benden kaynaklidir diye de dr once beni gormek istedi daha once tedavisoz hamile kaldigim icin esim ikinci plana aliniyor
bana öyle geldi canım karatayda hep + çıkıyosun ama dediğin gibi dene bakalım nolcak belki direniyodur kıralım direncini
Sorma o durum bende de var ya sbt ya fazla banudan farkli ne yapiyoruz ki biz (ic sesim kacamak diye bagiriyor ) ki o farkli yaptigimiz seyi ne tetikliyor

Benim dr 6 ay korun dedi oysa kurtajimi yapan dr cok iyi is cikardik hic korkma korunmadan devam edebilirsin demisti ahh essek kafam kesme onu dinleseydim. Simdi ki drda muaynanesini satmis gitmis kaldim ortada

Hayirdir cnm ne ameliyati

tatlım dıs gebelık gecırdım ben 7.haftamda bebek sag tupumde tüpümde sıddetlı agrı ve kanamm vardı olumden dondum sag tüpüm alındı oyuzden rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah

Cok gecmis olsun bitanem . Gec mi fark ettiler ilk gebeligimde hcg degerim cok dusuktu iki günde bir kan verdim ve yukseldigi gozlendiginde rahatladim dedi dr dis gebelik sanmistim ilacini bile yazmistim dedi dis gebelikte amwliyata gerek kalmadan ilacla dusuk yaptiriliyordu cunku dedi neyseki gec dollenmeymis sende gec fark edildi demek ki
Ama bak sakin sansim azaldi diye dysunme rabbim yeter ki hayirlisini versin
Bi firmam var surekli dis gebelik yasiyor hamile kalmakta sorunu yok daha oncekilerde ilacla dusuk seklinde oldu ama son defasinda iki tupundede iki be ek ve kan degerinden anlasilmadi cunku cok yuksekti ikiz oldugu icin degerleri binkusurlutdu taki tuplwrindeki sorunu fark edene kafar kismet iste tupleri alindi ve tup bebek yapildi boyle cok nadir oluyirmus tupler alistigi icin bebegi tutuyormus rahkm ortami hazirliyormus neyse nisanda dogum yapacak denek ki rabbim onu bu yolla anne tapacakti ki bu yolu seçti unutma canim rabbim ol derse olur bizim ki sadece ugras

Canm hamilemisin sen )

aynen oyle tatım rabbımden hayırlısını ıstıyoruz ve zamanıı beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…