- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Sen merak etme hep destek tam destek.Yanındayım.
haa şöyle bana sorumluluk yükleyin ağzımı açarsam neyim.perşembeleri cumaiçin aklım cıkıyor su içerken bile korkuyorum haftanın hergünü öyle olsam varyaaaa..Takildim pesine bu haftada senin pesindeyim
n
Varmı benimle yarışacakk
1 ayda 8 kilo veremezsem bile verdiğim kar olacakVe 60 lı kilolara yaklaşmış olacağım
canım benimmm.benim sağ tüpü sana verme imkanım olsa varya..tatlım dıs gebelık gecırdım ben 7.haftamda bebek sag tupumde tüpümde sıddetlı agrı ve kanamm vardı olumden dondum sag tüpüm alındı oyuzden rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah
hoşgeldinSlm kızlar bn geldim nasılsınız bakalım
Bana güç kuvvet veren arkadaslarım sizi özledim ohhhh nası rahatladım
Burası binevi bna terapi oluyomus :))
kendinde yiyebilmek için deme bize.Gunaydin canlar arkafasima gidicim aglayan kek yapiyorum sekerden calabildigim kadar calmayi dusunuyorum
Kız bn klomenle hamile kaldım hee :)) kistimden dolayı kullanmıştım günde 2 kez miydi hatırlamıyorumYok bitanem bu ay reglimin ikinci gunu dr ye gidecegimde acik acik klomen yada turevi neyse onu isteyecegim onu konusuyorduk
oy oy kımler gelmiş hoşgeldin canım
haa şöyle bana sorumluluk yükleyin ağzımı açarsam neyim.perşembeleri cumaiçin aklım cıkıyor su içerken bile korkuyorum haftanın hergünü öyle olsam varyaaaa..
canım benimmm.benim sağ tüpü sana verme imkanım olsa varya..
hoşgeldin
kendinde yiyebilmek için deme bize.
hımmmhıc olmmış tatlım acıl toparlan bakalım
Slm kızlar bn geldim nasılsınız bakalım
Bana güç kuvvet veren arkadaslarım sizi özledim ohhhh nası rahatladım
Burası binevi bna terapi oluyomus :))
Gunaydin canlar arkafasima gidicim aglayan kek yapiyorum sekerden calabildigim kadar calmayi dusunuyorum
Kız bn klomenle hamile kaldım hee :)) kistimden dolayı kullanmıştım günde 2 kez miydi hatırlamıyorum
Hosbulduk yawru ceylanım nasılsın bakalım
devlet bana bir koli adım sayar verdi. varmı isteyen
haa şöyle bana sorumluluk yükleyin ağzımı açarsam neyim.perşembeleri cumaiçin aklım cıkıyor su içerken bile korkuyorum haftanın hergünü öyle olsam varyaaaa..
canım benimmm.benim sağ tüpü sana verme imkanım olsa varya..
hoşgeldin
kendinde yiyebilmek için deme bize.
toparlandım ki toparlandım ki o dündü bitti. Bu gün tam gaz devam ediyorum.
Çok pozitifim çok hareketliyim falan fıstık. Bu arada evdeki pcm bozuktu en son babam kırmıştı bende dün akşam gidip tablet aldım. Yani ufaktan ufaktan leslie meslie spor yapabileceğim. 8 kilooo vereceğim. Dediğin gibi listeler 2 kilo verdirecek listeler ama bakalım ne olacak. Bu hafta olmaz ama haftaya kesin olur regl olacağım bir kaç güne kadar.
Canim biz adresleri yazalim sen kargo yap emin ol tahmin ettigim gibi adimsayarsa 3 takimin hepsi siraya gecer
Sen yemiyorsun yasak
çok şükür canım bugun kendıme izin verdım pijamalarımla tvkarşısında kucagımda pc üstümde battaniyem akşama kadar keyf yapıcamKız bn klomenle hamile kaldım hee :)) kistimden dolayı kullanmıştım günde 2 kez miydi hatırlamıyorum
Hosbulduk yawru ceylanım nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?