Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sen merak etme hep destek tam destek.Yanındayım. :10::10::10:
:16::29:

Takildim pesine bu haftada senin pesindeyim
n
haa şöyle bana sorumluluk yükleyin ağzımı açarsam neyim.perşembeleri cumaiçin aklım cıkıyor su içerken bile korkuyorum haftanın hergünü öyle olsam varyaaaa..
Varmı benimle yarışacakk :36::36::36::36::36::36:
1 ayda 8 kilo veremezsem bile verdiğim kar olacak :32::32::32: Ve 60 lı kilolara yaklaşmış olacağım :32::32:

tatlım dıs gebelık gecırdım ben 7.haftamda bebek sag tupumde tüpümde sıddetlı agrı ve kanamm vardı olumden dondum sag tüpüm alındı oyuzden rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah
canım benimmm.benim sağ tüpü sana verme imkanım olsa varya..

Slm kızlar bn geldim nasılsınız bakalım
Bana güç kuvvet veren arkadaslarım sizi özledim ohhhh nası rahatladım
Burası binevi bna terapi oluyomus :))
hoşgeldin :16:

Gunaydin canlar arkafasima gidicim aglayan kek yapiyorum sekerden calabildigim kadar calmayi dusunuyorum
kendinde yiyebilmek için deme bize.:20:

Son düzenleme:
Yok bitanem bu ay reglimin ikinci gunu dr ye gidecegimde acik acik klomen yada turevi neyse onu isteyecegim onu konusuyorduk
Kız bn klomenle hamile kaldım hee :)) kistimden dolayı kullanmıştım günde 2 kez miydi hatırlamıyorum
oy oy kımler gelmiş hoşgeldin canım

Hosbulduk yawru ceylanım nasılsın bakalım

haa şöyle bana sorumluluk yükleyin ağzımı açarsam neyim.perşembeleri cumaiçin aklım cıkıyor su içerken bile korkuyorum haftanın hergünü öyle olsam varyaaaa..

Hosbulduk canm bnm

hımmm :20::20::20::20::20::20::20::20: hıc olmmış tatlım acıl toparlan bakalım :19::19::19::19::19:

toparlandım ki toparlandım ki o dündü bitti. Bu gün tam gaz devam ediyorum. :36::36::36:
Çok pozitifim çok hareketliyim falan fıstık. Bu arada evdeki pcm bozuktu en son babam kırmıştı bende dün akşam gidip tablet aldım. Yani ufaktan ufaktan leslie meslie spor yapabileceğim. 8 kilooo vereceğim. Dediğin gibi listeler 2 kilo verdirecek listeler ama bakalım ne olacak. Bu hafta olmaz ama haftaya kesin olur regl olacağım bir kaç güne kadar. :53::53:

Kız bn klomenle hamile kaldım hee :)) kistimden dolayı kullanmıştım günde 2 kez miydi hatırlamıyorum

En son gittigimde kistim filan yoktu kist yoksa eger gunde bir ayni saatte 5 gun kullanilitlyormus dr gitmeden arastirmaya basladim

devlet bana bir koli adım sayar verdi. varmı isteyen:9:

Şaka yapıyorsun. Benim iş yerinde arkadaş ondan kullanıyor. Fiyatını sordum çok pahalı gelmişti almadım. Devlet milleti zayıflatmaya çalışıyor ama adım ölçerden önce şu et süt olayını halletmeleri lazım . et süt yumurtanın fiyatlarında birşeyler yapmak laızm.
Diyettte görüyoruz. Sağlıklık beslenmek için aç kalmamak için protein şart. Protein çok pahalı maalesef. ekmek hamur makarna ucuz olacağı bu :47::47:

saol cnm benım Allah razı olsun dua edın yeter bana:16::16::16:

toparlandım ki toparlandım ki o dündü bitti. Bu gün tam gaz devam ediyorum. :36::36::36:
Çok pozitifim çok hareketliyim falan fıstık. Bu arada evdeki pcm bozuktu en son babam kırmıştı bende dün akşam gidip tablet aldım. Yani ufaktan ufaktan leslie meslie spor yapabileceğim. 8 kilooo vereceğim. Dediğin gibi listeler 2 kilo verdirecek listeler ama bakalım ne olacak. Bu hafta olmaz ama haftaya kesin olur regl olacağım bir kaç güne kadar. :53::53:

yolun acık olsun tatlım leslıe vs... :52::52::52::52::52::16::16:

çok şükür canım bugun kendıme izin verdım pijamalarımla tvkarşısında kucagımda pc üstümde battaniyem akşama kadar keyf yapıcam :37:
devlet bana bir koli adım sayar verdi. varmı isteyen:9:

olmaz mı:9::9: bütün aile hekımlerıne mı gönderdıler acep yarın basayım bizimkini:9::9:

Back