Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

zaten haftasonları buraya girebilsem mütiş olurdu.cokta canım istediğinden yemedm cok mutluyumki tatlı bağışıklığım sona erdi diye düşünüyorum.maksat evdekilere eşilik etmekti.uzunnn süredir eşilk etmiyordum.

Güzel menü şekercim Havalar ısınsın bende akşamları yürüyüşe gitmek istiyorum.
eltim havalar ısınmayacakmıs mini buzul çağı felan dedi:2:

Ertelemek birsey kazandirmadi bide bunu deneyelim kismet iste :) canim sen ne zaman gitmistin yani kacinci denemende arkadasim gitti bu ay dusuk yapali ucuncu ayi dr hemen serophene baslamis onu duyu ca ben neden bekledim dedim o kadar

Tam gaz yola devam canımcımmmmmm. Merak etme eşit şartlardayız. Bende biraz kaçamak yaptım. Bütün menülerini ne yemiş olursan ol paylaşıyorsun

Isınır istanbula doğru düzzgün kış gelmediki yağmur yapmadı falan sabır nisana bu iş biter

Yasemincim cok dagitmamidsin ve menuleri gorelim evet artik

Edacim inşallah guzel sinuclar gelir

Ve evet o parmaktan bende istiyorum
tmm canım.bugünden itibaren menü ok.

Önümde4 hafta var. 8 kilo vereceğim. bu haftayı saymıyorum.
bende önümüzdekibu 2 hafta 3 kilo vermek istiyorum diyetisyene ancak 10 şubata randevu aldım.bu 2 hafta cok yogunum olabilrim.hava bozuk cok hasta olmaz diye düşünüyorum ama malum yan dr izinli yerine ben bakıyorum.birbirimize pozitif destek ve tam gazztakılın kızlar ucuyoruz

Bütün utancımla menü paylaşıyorum. Ama bilin pişman değilim. Kendime bir güncük izin verdim dibine dibine vurdum resmen. Kaptan cezamı bekliyorum. ay ne arsız oldum ben

Sabah:
Sucuklu omlet
1 tane karper peynir
2 dilim köy ekmeği
2 tane yeşil salamura zeytin

ara : yok

öğle: 2 dilim ekmek arası peynirli zeytinli sandwich

ara : 1 tadelle king size

akşam

1 but
salata
3 yk pirinç pilavı

Kötü örnek teşkil ettiğim için herkesten özür dilerim.

Sen merak etme hep destek tam destek.Yanındayım.

Önümde4 hafta var. 8 kilo vereceğim. bu haftayı saymıyorum.
Hedef buyuk
Bende herkese yetecek kadar parmak var
Hahayy bende de var bak menune nasil parmak sallıyoum
Isınır istanbula doğru düzzgün kış gelmediki yağmur yapmadı falan sabır nisana bu iş biter
Ankarada oyleydi de simdi iki gundur sukur yagmur yagiyor indan mevsiminde yasamak istiyor herseyi kista kia gibi gecmeli
Takildim pesine bu haftada senin pesindeyim
Kizlar cikarin parmaklari

Haftalarin odulu olsun cezani kaptan versin

Afiyet olsun canim..diyeti patlatmamissin misafire ragmen
o yürüyüs spor olmustur mutlaka
Canim aksam dengelemissin,keske yemeseydin ama yemissin üzülme ve pes etme..kaldigimiz yerden devam
Cok sanslisin canim,k.v.cok sevecen biriymis...Canimsin artik bircok yöntem var..üzülme sen,biri olmazsa biri olur insallah
15 zeytin aboo kaymakli kayisi nasil oluyor abla
Karaty yapiyoz biz rakipcigim..10-15 zeytin yemeyeni dövüyorlar karatayda
günaydın kızlar.geçmişe bakmadan grubu açan olmamış ben açayım dedim.herkes afiyettedir inşallah.haftasonu girmek cok zor oluyor arada bi kaç okudum ama cevap bile veremedim.
Günaydin canim..tesekkür ederiz sende iyisindir insallah
Hayirlisi olsun canim
Insallah kucaklariniz dolar cabucak canlarim benim
Günaydin canim
sinavlar iyi gecmistir insallah
afiyet olsun canim..sen bu isi cözdün,süpersin
edaaa bende gaza geldim.menü paylaşmassam bilkikaçamak yapıyorum parmak salla bana olurmu.
Bence haftasonu yediklerinide paylas canim..yanlislarimiz gözümüze gözümüze girsinki,bir daha yapmayalim
Tam gaz yola devam canımcımmmmmm. Merak etme eşit şartlardayız. Bende biraz kaçamak yaptım. Bütün menülerini ne yemiş olursan ol paylaşıyorsun
Sen kacamakmi yap
Bende herkese yetecek kadar parmak var

afiyet olsun canim..kacamak harici pek kötü sayilmaz aslinda..madem cok israr ediyorsun,30 dk yürüyüs yapman yeterli edacigim

Varmı benimle yarışacakk
1 ayda 8 kilo veremezsem bile verdiğim kar olacak Ve 60 lı kilolara yaklaşmış olacağım

Sınavlar idare eder. Kalmam diye ümit ediyorum

Kaptan menüye bak o sucuk o peynir salamura zeytin tadelle pilav bunların her biri benim bünyem için kaçamak. Üstüne diyet listemle alakalı hiç bir şey yemedim. Ondan yani.

Kaptancım acı bana bu soğukta dışarda ölürüm ben. Evde 45 dk leslie yapsam ? :26::26:

canim haftasonu evde oldunmu oluyor o kadar

olur canim,leslie de olur

afiyet olsun canım bence zaten karatay sana yaramıyor diye düşünüyorum pirinç biraz şaşırtmıştır metabolizmanı
sanada izmirden alım yapalım canım

afiyet olsun canım bence zaten karatay sana yaramıyor diye düşünüyorum pirinç biraz şaşırtmıştır metabolizmanı

sanada izmirden alım yapalım canım

Yaramiyormu dersin canim:26:

14 subata kadar sans verecegim demistim,o zamana kadar devam edecegim,eger vermeye baslarsam birakmayi düsünmüyorum ama veremezsem birakabilirim

Günaydinnnn..ben selam vermeden dalmisim gecmise

yediklerimi yazip kahvaltiyi hazirlamaya gideyim

sabah
c.bkuruyemis,menemen,10 zeytin,3 kasik yogurt

aksam
2 tabak tarhana corbasi,izgara et,salata

su
2 lt
spor
30 dk zumba
3 kupa yesil cay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…