Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhabalar kizlar..nasilsiniz..ben yemegimi yaptim,sadece firina sürecegim..pilavimida yaptim geldim

Birazdan 3 numaranin muzik kursu var onu gönderirim,2 numarayi kresten alirim..at lmusken bakip gecmisi cevaplayayim dedim

Cumaya kadar en az 1 kilo vermis olmam lazim...dilekle yaristayiz

kim ne kacamak yapiyormus bakim,gimi kizdirmis..hemen bakip geliyorum

Bu arada yemek yarismasi icin oylama basladi kizlar..begendiginiz pilava kullanin oyunuzu

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=682593&page=180
hemen gecmise bakiyorum

Ben geldim burdayımm
Hos geldin canim..söyle sohbet edemiyoruz seninle ne zamandir,ask hayatin nasil gidiyor
hoşgeldin canım. Bende mutabkat yapmaya çalışıyorum. bir türlü cevap alamıyorum
sakin ol edacigim..sana cevap vermeyenler utansin
Olmaz. Yememelisin. Kaptandan sana ceza vermesini isterim.
hemen bakayim bakim,ne yiyecekmis..zaten yiyemez,mantiyla hakkini doldurduki dilek
Çok şanslısın . Valla hatırlama bile. şimdi herşey değişti gerçi.

Canim biz adresleri yazalim sen kargo yap emin ol tahmin ettigim gibi adimsayarsa 3 takimin hepsi siraya gecer
Bencede
Gecmisi aksam g,elince yapiyim simdi cok isim var gorusuruz muck muck
görüsürüz canimsin
bende
Kahvaltiyi cok az yaptim ama simdiden iki lt suda ictim soz kucucuk bir dilim
Hayirrrrrrr
canim manti yedinki sen bu hafta,yok hic olmaz,kurtarmaz inanki
catalin ucuyla agzina 1 lokma koyabilirsin nefsin körelsin diye ama dilime yaklasma sakin
tmm kızlaar nasıl verebiliyoruz öğreneyim eğer isme zimmetli vermiyorsak neden olmasın.

ohh...keyfini cikar canim...yaninada al bitki cayini
nere kayboldunuzzzz
burdayim
Selam kızlar, sabah ssk daydım ofise geldimm işleri toparladım çok şükür. Rahatım bugünnn
e ne güzel,sayfalarda akmis bu gün..özlemisim gecmise gömülmeyi

HAyırlısı olsun bakalım nasıl gelecek
4*4 lük diyet 4 ara 4 ana yemek gibi birşey mi?

Aclik grevi ha kaptancim 2 gundur ne yedigimi bilmiyom.saysam kesin beni gruptan atarsiniZ.ailemin yanindayim.kardesimin askerligi bitti.allahim gelenin gidenin yatili misafirin haddi hesabi yok tabi 2 gundur duzenim de yok.artk ev sakinlsti yarindan tezi yok toparlaniyom.ahhhh ahhhhi de ayyildizla yarisiyodum biteeeeer gecmstr o cadi simdi beni

Harika görünüyor pilavın kaptancım oyumu sana kullanıyorum :)

Masallh cnm senin su azmine hayranim tam benim adamimsin.umarim iyi gecmistr sinavlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…