Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım sakın pes etme hepımız destek oluyoruz buranın bana cok faydası oldu menulerımı yazmak bıle benı cızzlardan uzaklastırdı gercekten onumden ne pastalar borekler gecıyor yınede almıyorum nasıl yazıcam dıye o derce yanı durmak yok hele devam gız:32::32::32::32:
zaten haftasonları buraya girebilsem mütiş olurdu.cokta canım istediğinden yemedm cok mutluyumki tatlı bağışıklığım sona erdi diye düşünüyorum.maksat evdekilere eşilik etmekti.uzunnn süredir eşilk etmiyordum.

Güzel menü şekercim :46::46: Havalar ısınsın bende akşamları yürüyüşe gitmek istiyorum.
eltim havalar ısınmayacakmıs mini buzul çağı felan dedi:2:

aynen oyle tatlım regl 2.gunu gıdıyosun klomen yada benzerı ılac verıyor daha sonra 12.gun yumuertalrın guzel sevıyeye geldıyse catlatma ıgnesı verıyor.ve gun asırı ılışkı dıyor tavsıye ederım tatlım doktor kontrolunde olunca ne yı nezaman yapacagını bılıyorsun ve o ay hamıle kaldım ama benım dıs gebelık oldu bu sekılde hamıle kalan bır suru arkadasım var hatta kuzenımde bu sekılde hamıle kaldı sımıd 3 aylık.bende baslıycam onumuzdekı ay tekrar

Ertelemek birsey kazandirmadi bide bunu deneyelim kismet iste :) canim sen ne zaman gitmistin yani kacinci denemende arkadasim gitti bu ay dusuk yapali ucuncu ayi dr hemen serophene baslamis onu duyu ca ben neden bekledim dedim o kadar

günaydınnn edacım bende haftasonu kaçırdım biraz kızımın dogumgünü vardı dengelemeye çalıştım bu hafta cokk sıkı tutmam lazım ipin ucunu kaçırma korkusu var hep bende öyle olmayacak inşallah.bu kadar verdiğimin bile hayretleri içerisindeyim.ama yokkk bu sefer ideali görmeden pes etmek yok.

Tam gaz yola devam canımcımmmmmm. Merak etme eşit şartlardayız. Bende biraz kaçamak yaptım. Bütün menülerini ne yemiş olursan ol paylaşıyorsun :47::47:

zaten haftasonları buraya girebilsem mütiş olurdu.cokta canım istediğinden yemedm cok mutluyumki tatlı bağışıklığım sona erdi diye düşünüyorum.maksat evdekilere eşilik etmekti.uzunnn süredir eşilk etmiyordum.

eltim havalar ısınmayacakmıs mini buzul çağı felan dedi:2:

Isınır istanbula doğru düzzgün kış gelmediki yağmur yapmadı falan sabır nisana bu iş biter :32::32:

Yasemincim cok dagitmamidsin ve menuleri gorelim evet artik

Edacim inşallah guzel sinuclar gelir

Ve evet o parmaktan bende istiyorum :9:
tmm canım.bugünden itibaren menü ok.

Önümde4 hafta var. 8 kilo vereceğim. bu haftayı saymıyorum. :51::51:
bende önümüzdekibu 2 hafta 3 kilo vermek istiyorum diyetisyene ancak 10 şubata randevu aldım.bu 2 hafta cok yogunum olabilrim.hava bozuk cok hasta olmaz diye düşünüyorum ama malum yan dr izinli yerine ben bakıyorum.birbirimize pozitif destek ve tam gazz:10:takılın kızlar ucuyoruz:9:

Bütün utancımla menü paylaşıyorum. Ama bilin pişman değilim. :9::9: Kendime bir güncük izin verdim dibine dibine vurdum resmen. Kaptan cezamı bekliyorum. ay ne arsız oldum ben :52::52:

Sabah:
Sucuklu omlet :23:
1 tane karper peynir
2 dilim köy ekmeği
2 tane yeşil salamura zeytin

ara : yok

öğle: 2 dilim ekmek arası peynirli zeytinli sandwich

ara : 1 tadelle king size :20::20::20::20::20::20::20:

akşam

1 but
salata
3 yk pirinç pilavı :27:

Kötü örnek teşkil ettiğim için herkesten özür dilerim.

bende önümüzdekibu 2 hafta 3 kilo vermek istiyorum diyetisyene ancak 10 şubata randevu aldım.bu 2 hafta cok yogunum olabilrim.hava bozuk cok hasta olmaz diye düşünüyorum ama malum yan dr izinli yerine ben bakıyorum.birbirimize pozitif destek ve tam gazz:10:takılın kızlar ucuyoruz:9:

Sen merak etme hep destek tam destek.Yanındayım. :10::10::10:

Önümde4 hafta var. 8 kilo vereceğim. bu haftayı saymıyorum. :51::51:
Hedef buyuk :42:
Bende herkese yetecek kadar parmak var :20::20::20: :52::52::52::52::52:
Hahayy bende de var bak menune nasil parmak sallıyoum
Isınır istanbula doğru düzzgün kış gelmediki yağmur yapmadı falan sabır nisana bu iş biter :32::32:
Ankarada oyleydi de simdi iki gundur sukur yagmur yagiyor indan mevsiminde yasamak istiyor herseyi kista kia gibi gecmeli

Takildim pesine bu haftada senin pesindeyim
Bütün utancımla menü paylaşıyorum. Ama bilin pişman değilim. :9::9: Kendime bir güncük izin verdim dibine dibine vurdum resmen. Kaptan cezamı bekliyorum. ay ne arsız oldum ben :52::52:

Sabah:
1 tane karper peynir
2 dilim köy ekmeği

akşam

1 but
salata

Kizlar cikarin parmaklari :20::20::20:

Haftalarin odulu olsun cezani kaptan versin

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
15 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan hibisküs
3 kaymaklı kayısı

ÖĞLE :
1 su bardağı kefir

AKŞAM:
1 kase mercimek çor.
2 ad kuru patlıcan dolması
salata
1 bar ayran

SPOR
yok malesef :17: ama 4 saat gezdik ayaklarımı hissetmiyorum

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
Afiyet olsun canim..diyeti patlatmamissin misafire ragmen:38:
o yürüyüs spor olmustur mutlaka:34:
kızlar iyi akşamlar
bugun sabah çok kaçırdım maalesef :14:

bilmiyorum neden öyle oldu nefret ediyorum pazarlarıda mı çalışsam :26:

kv gelmişti gel keyf yapalım kızım dedi keyf benim neyime yedik şiştik .

anne diyet desemde bi dafalık benim için hem zaten ufacıksın hiç kalmayacaksın

neyine diyet senin diye diretti :14:

sabah ki kaçamaktan sonra akşam sadece bir kase çorba içtim.

herşeye yeniden başlamalıyım uff gitti bütün emeklerim

kahvaltıda kv ile baya muhabbet ettik kızım stresten mi olmuyor acaba bebek dedi yada bide oğlum gitsin dr

belki onda bi sorun var ama ben inanıyorum dedi olacak . kimseye söylemeyecektim ama o kadar içtendi ki

söyledim artık bu ayki reglimin 2 günü dr gideceğim ve klomen isteyeceğim bide bunu deneyelim uff kafam çok karışık

çarşamba hem benim hem eşimin ablası ve yeğenler geliyor off off ne berbat bi hafta olacak kimbilir

diyet açısından yani yoksa yeğenleri çok özledik ağızlarını yediklerim uzakta büyüyorlar doyamıyoruz bile

geriye dönüp baksam neler saçmalamışım diyeceğim belki ama içimden geldi yazdım
Canim aksam dengelemissin,keske yemeseydin ama yemissin üzülme ve pes etme..kaldigimiz yerden devam:16:
Cok sanslisin canim,k.v.cok sevecen biriymis...Canimsin artik bircok yöntem var..üzülme sen,biri olmazsa biri olur insallah:16::16:
15 zeytin aboo kaymakli kayisi nasil oluyor abla
Karaty yapiyoz biz rakipcigim..10-15 zeytin yemeyeni dövüyorlar karatayda:52::52:
günaydın kızlar.geçmişe bakmadan grubu açan olmamış ben açayım dedim.herkes afiyettedir inşallah.haftasonu girmek cok zor oluyor arada bi kaç okudum ama cevap bile veremedim.
Günaydin canim..tesekkür ederiz sende iyisindir insallah:16:
Canim bende hic gitmedim dr ya i yumurtaya filan hic bakfirmadim .hep idrar yollari iltihabi yuzunden gittim 1 yildan once mudahale etmem demiati dr zaten cunku kurtajim uzun surdugu icin rahim kendini topladiginda zaten olacak bebegin dedi agresif kurtajmis bana yapilan kazinarak : ( simside sanirimreglin ikinci gunu ggitmek gerekiyormus regl oluyum gidecegim belki rahim hazir yumurtalar hazir degil dimi sagoldun arkadas var atafurk araştırmada simdiye kadar hep ozele gittim ama arkadasim burdaki dr cok iyi ben randevu alirim once sen gel gerekirse eşini de görmek ister zaten dedi ortak arkadas zaten . Bakalim bugun yarin regl olmam lazim kismet
Hayirlisi olsun canim:16:
aynen oyle tatlım regl 2.gunu gıdıyosun klomen yada benzerı ılac verıyor daha sonra 12.gun yumuertalrın guzel sevıyeye geldıyse catlatma ıgnesı verıyor.ve gun asırı ılışkı dıyor tavsıye ederım tatlım doktor kontrolunde olunca ne yı nezaman yapacagını bılıyorsun ve o ay hamıle kaldım ama benım dıs gebelık oldu bu sekılde hamıle kalan bır suru arkadasım var hatta kuzenımde bu sekılde hamıle kaldı sımıd 3 aylık.bende baslıycam onumuzdekı ay tekrar
Insallah kucaklariniz dolar cabucak canlarim benim:38:
Günaydın kızlarrrrrrrrr:3::3:
Ben geldim. sınavlar bitti 4*4 lük diyetime başlıyorum bu hafta.
Bu arada sınav sonuçları gelene kadar rahatım. Sonrasında bakacağız. (çok çalıştığım söylenemez ondan yani:50::50:)
Günaydin canim:16:
sinavlar iyi gecmistir insallah:31:
menüm
sabah
5 zeytın
1dılım beyaz peynır
salatalık
2dılım ekmek
cay

ara
2 hurma
6 tuzsuz badem

öğle

lahana yemegı
2 dılım ekmek

ara
1 portakal
1 sut

aksam
paça corbası 1 kase
2 küçük biber dolma
yogurt

su:2 lt
spor:30 dakıka 2 km acık havada (bu arad yuruyuslerımı aksam 7-den 8-den sonra yapıyorum oyle guzel uyuyorumkı sabahta dınc kalkıyorum )
afiyet olsun canim..sen bu isi cözdün,süpersin:46:
edaaa bende gaza geldim.menü paylaşmassam bilkikaçamak yapıyorum parmak salla bana olurmu.:16:
Bence haftasonu yediklerinide paylas canim..yanlislarimiz gözümüze gözümüze girsinki,bir daha yapmayalim:52:
Tam gaz yola devam canımcımmmmmm. Merak etme eşit şartlardayız. Bende biraz kaçamak yaptım. Bütün menülerini ne yemiş olursan ol paylaşıyorsun :47::47:
Sen kacamakmi yap:37:
Bende herkese yetecek kadar parmak var :20::20::20: :52::52::52::52::52:
:60::60::60:

Sabah:
1 tane karper peynir
2 dilim köy ekmeği

akşam

1 but
salata

afiyet olsun canim..kacamak harici pek kötü sayilmaz aslinda..madem cok israr ediyorsun,30 dk yürüyüs yapman yeterli edacigim:52::52:

Hedef buyuk :42:

Hahayy bende de var bak menune nasil parmak sallıyoum

Ankarada oyleydi de simdi iki gundur sukur yagmur yagiyor indan mevsiminde yasamak istiyor herseyi kista kia gibi gecmeli

Takildim pesine bu haftada senin pesindeyim

Kizlar cikarin parmaklari :20::20::20:

Haftalarin odulu olsun cezani kaptan versin

Varmı benimle yarışacakk :36::36::36::36::36::36:
1 ayda 8 kilo veremezsem bile verdiğim kar olacak :32::32::32: Ve 60 lı kilolara yaklaşmış olacağım :32::32:

Afiyet olsun canim..diyeti patlatmamissin misafire ragmen:38:
o yürüyüs spor olmustur mutlaka:34:

Canim aksam dengelemissin,keske yemeseydin ama yemissin üzülme ve pes etme..kaldigimiz yerden devam:16:
Cok sanslisin canim,k.v.cok sevecen biriymis...Canimsin artik bircok yöntem var..üzülme sen,biri olmazsa biri olur insallah:16::16:

Karaty yapiyoz biz rakipcigim..10-15 zeytin yemeyeni dövüyorlar karatayda:52::52:

Günaydin canim..tesekkür ederiz sende iyisindir insallah:16:

Hayirlisi olsun canim:16:

Insallah kucaklariniz dolar cabucak canlarim benim:38:

Günaydin canim:16:
sinavlar iyi gecmistir insallah:31:

afiyet olsun canim..sen bu isi cözdün,süpersin:46:

Bence haftasonu yediklerinide paylas canim..yanlislarimiz gözümüze gözümüze girsinki,bir daha yapmayalim:52:

Sen kacamakmi yap:37:

:60::60::60:

afiyet olsun canim..kacamak harici pek kötü sayilmaz aslinda..madem cok israr ediyorsun,30 dk yürüyüs yapman yeterli edacigim:52::52:

Sınavlar idare eder. Kalmam diye ümit ediyorum :52:

Kaptan menüye bak o sucuk o peynir salamura zeytin tadelle pilav bunların her biri benim bünyem için kaçamak. Üstüne diyet listemle alakalı hiç bir şey yemedim. Ondan yani.

Kaptancım acı bana bu soğukta dışarda ölürüm ben. Evde 45 dk leslie yapsam ? :26::26:

Sınavlar idare eder. Kalmam diye ümit ediyorum :52:

Kaptan menüye bak o sucuk o peynir salamura zeytin tadelle pilav bunların her biri benim bünyem için kaçamak. Üstüne diyet listemle alakalı hiç bir şey yemedim. Ondan yani.

Kaptancım acı bana bu soğukta dışarda ölürüm ben. Evde 45 dk leslie yapsam ? :26::26:
canim haftasonu evde oldunmu oluyor o kadar:31:

olur canim,leslie de olur:34:

cumartesi menum

Sabah
Tereyağında iki yumurta
4 zeytin
1/2 cb ceviz
Avuc ici kadar peynir

Ogle
1 kepce mrrcimek çorbası
3 yk bulgur

Aksam
1 kase mercimek
1/2 porsiyon etli fasulye
Bol salata

Su: 1 lt
Spor: cix
Iki fincan bitki cayi
Bir fincan kahve
:46::46::46:
günaydın kıslar

menum

5 zeytın
beyaz peynır
salatalık
domates
2 dılım ekmek
çay

ara
3 dıyet bıskuvı

öğle
2 kucuk etlı bıber dolması
yogurt
zencefıl lımon cay

ara
1 kutu sut

aksam
yemek yapmak cnm ıstmedı
2 yumurtadan peynırlı omlet
2 dılım ekmek

ara
1 elma
yogurt

su:2lt
spor: acık havada 50 dakıkda 3km yuruyus
Merhaba kizlar..ben geldim..nasilsiniz görüsmeyeli:16:

ben menülerimi yazip gecmis yapayim hemen..

cuma
sabah(9:30)
1 muz,1 kase yogurt,1 c.b.findik,1 yumurta

aksam(17.30)

2 tabak yogurtlu ispanak corbasi,1 porsiyon ciger kavurma

su
2,5 lt
spor
yok:17:
2 kupa yesil,2 kupa beyaz cay

cumartesi

sabah
1 c.b.findik badem karisimi,1 yumurta,1 kase yogurt,yarim muz,10 yesil zeytin

aksam
yarismaya katildim yine ve yarisma icin hamsili pilav yapmistim..pirinci az,hamsisi cok biraz hamsili pilav:20:
bolca salata

su
2 lt
spor
eltime gittik yemekten sonra..onun kondisyon bisikleti var ve 30 dk bisiklet,eve geldikten sonrada lesillie 2 ml:8:

2 kupa yesil cay

bu arada pilavim icin yorumlarinizi bekliyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686450
afiyet olsun canım bence zaten karatay sana yaramıyor diye düşünüyorum pirinç biraz şaşırtmıştır metabolizmanı
Slm bebişlerrr nasılsınız bakalım geçmiş gözümde büyüyordu gelmeden önce ama ilk kez çok şaşırdım kimsecikler yok:24::24:

Ben doğrusunu söyledim bitanem seçim senin:9::9:

kızlar dün pazara gitmiştim ya yumurta demişken aklıma geldi köy yumurtası aldığım amcadan her hafta köy tavuğu soruyorum
dün yine sordum adam acıdı herhalde tamam kızım getireyim haftaya canlı dedi:53::53:
aman amcam ben canlısını nasıl keseceğim sen bi zahmett kesilip ayıklanmış olark getiririve r dedim tamam dedi ama ilk an bir güldümki sormayın jhaftaya tavuğuma kavuşacağım :56:

ohhhhhh sportmen gördüm seni şekercim tbrkler :16:

tatlım çok az yemişsin yatarken ayran veya süt içseydin keşke:26:

ohhh ankaralılar orda istanbullular ist da biz napıcizzz:14::14::14:

eritmişsindir canım benimmm:32::32:

afiyetolsun cnm güzel mönü:46::46:

suyu içmeyimi unuttun ayferimmm:20:

gayet güzel gidiyorsun cnm tbrkler:46:

pazar bitti gerçi ama iyi geçmiştir umarım canımm

canımsınnn:29: afiyetolmuştur umarım bitanemmm

her iki mönüde güzel kaptancımmm :46:

hayırlı olsun yeni yarışman bitanem hemen gidip bakayım neler döktürdün yine:32::32:

azıcık pilavıda sporla yakmışsındır cnm benim:38:
sanada izmirden alım yapalım canım :1::1:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
15 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan hibisküs
3 kaymaklı kayısı

ÖĞLE :
1 su bardağı kefir

AKŞAM:
1 kase mercimek çor.
2 ad kuru patlıcan dolması
salata
1 bar ayran

SPOR
yok malesef :17: ama 4 saat gezdik ayaklarımı hissetmiyorum

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
:46::46::46::46:

afiyet olsun canım bence zaten karatay sana yaramıyor diye düşünüyorum pirinç biraz şaşırtmıştır metabolizmanı

sanada izmirden alım yapalım canım :1::1:

:46::46::46::46:

Yaramiyormu dersin canim:26:

14 subata kadar sans verecegim demistim,o zamana kadar devam edecegim,eger vermeye baslarsam birakmayi düsünmüyorum ama veremezsem birakabilirim:14:

Günaydinnnn..ben selam vermeden dalmisim gecmise:17:

yediklerimi yazip kahvaltiyi hazirlamaya gideyim:16:

sabah
c.bkuruyemis,menemen,10 zeytin,3 kasik yogurt

aksam
2 tabak tarhana corbasi,izgara et,salata

su
2 lt
spor
30 dk zumba:8:
3 kupa yesil cay

Son düzenleme: