Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

15 zeytin aboo kaymakli kayisi nasil oluyor abla

Super superrrrrr

ciddi anlamda kendımı aktıf hıssedıyorum cnmcm

tam karataycı oldun cıktın kıs masalah:)

tatlım esın hıc gıtmedımı konrol ıcın bırda o gıtsın bakalım ona gore bıseylere karar verırsınız bence .

Evet canim sagolsun cok sever kv allah herkese anlayisli es ve ailwler versin. Malesef misafir dengeleei alt uat ediyor bugun sabah izne mi ayrilsam dedim ama sonra vazgectim cunku izne ayrilip dondugunde zayif donen gormedim daha ben burda en azindan hesap defteri var sikiyirsa hesap verme degil mi . Bu arada cok sagol banucum hep destek oluyorsun iyi ki varsin iyi ki varsiniz kizlar
Aa sende mi pilav yarismasina katiliyorsun hadi bakalim kapissin pilavlar
15 zeytin aboo kaymakli kayisi nasil oluyor abla
Ben simdi sana karatayda selbest diyecegim sende bana ama olmaz ki yine mi karatay diyeceksin
günaydın kızlar.geçmişe bakmadan grubu açan olmamış ben açayım dedim.herkes afiyettedir inşallah.haftasonu girmek cok zor oluyor arada bi kaç okudum ama cevap bile veremedim.
Günaydın yasemincim :)

tatlım esın hıc gıtmedımı konrol ıcın bırda o gıtsın bakalım ona gore bıseylere karar verırsınız bence .

Canim bende hic gitmedim dr ya i yumurtaya filan hic bakfirmadim .hep idrar yollari iltihabi yuzunden gittim 1 yildan once mudahale etmem demiati dr zaten cunku kurtajim uzun surdugu icin rahim kendini topladiginda zaten olacak bebegin dedi agresif kurtajmis bana yapilan kazinarak : ( simside sanirimreglin ikinci gunu ggitmek gerekiyormus regl oluyum gidecegim belki rahim hazir yumurtalar hazir degil dimi sagoldun arkadas var atafurk araştırmada simdiye kadar hep ozele gittim ama arkadasim burdaki dr cok iyi ben randevu alirim once sen gel gerekirse eşini de görmek ister zaten dedi ortak arkadas zaten . Bakalim bugun yarin regl olmam lazim kismet

aynen oyle tatlım regl 2.gunu gıdıyosun klomen yada benzerı ılac verıyor daha sonra 12.gun yumuertalrın guzel sevıyeye geldıyse catlatma ıgnesı verıyor.ve gun asırı ılışkı dıyor tavsıye ederım tatlım doktor kontrolunde olunca ne yı nezaman yapacagını bılıyorsun ve o ay hamıle kaldım ama benım dıs gebelık oldu bu sekılde hamıle kalan bır suru arkadasım var hatta kuzenımde bu sekılde hamıle kaldı sımıd 3 aylık.bende baslıycam onumuzdekı ay tekrar

menüm
sabah
5 zeytın
1dılım beyaz peynır
salatalık
2dılım ekmek
cay

ara
2 hurma
6 tuzsuz badem

öğle

lahana yemegı
2 dılım ekmek

ara
1 portakal
1 sut

aksam
paça corbası 1 kase
2 küçük biber dolma
yogurt

su:2 lt
spor:30 dakıka 2 km acık havada (bu arad yuruyuslerımı aksam 7-den 8-den sonra yapıyorum oyle guzel uyuyorumkı sabahta dınc kalkıyorum )

gunaydın tatlım gecmıs olsun bakalım hayırlsı dıyete tam gaz devam

günaydınnn edacım bende haftasonu kaçırdım biraz kızımın dogumgünü vardı dengelemeye çalıştım bu hafta cokk sıkı tutmam lazım ipin ucunu kaçırma korkusu var hep bende öyle olmayacak inşallah.bu kadar verdiğimin bile hayretleri içerisindeyim.ama yokkk bu sefer ideali görmeden pes etmek yok.

tatlım sakın pes etme hepımız destek oluyoruz buranın bana cok faydası oldu menulerımı yazmak bıle benı cızzlardan uzaklastırdı gercekten onumden ne pastalar borekler gecıyor yınede almıyorum nasıl yazıcam dıye o derce yanı durmak yok hele devam gız

Güzel menü şekercim Havalar ısınsın bende akşamları yürüyüşe gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…