- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
hayırlı cumalar bitanemmm sağlık olsun tatlım moral bozmak yokhayırlı cumalar canlarım tartıldım sabıt cıktım 73,4okula gıdecegım ıçn yataktan kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kaldım en azından 400 gr gıder dıye beklıyordum
Valla bende hala wc sorunu var yok ya cikamadim belki birsey fark ederdi ama
Bilmiyorum yerimde ileri geri saymaktanda bunaldim
Kixlar Günaydın edacim Tebrikler
Günaydın 3.takımın şeker mi şeker hatunları
günaydın kızlar
Kızlar az az gitsin sağlıklı gitsin bazi takimlarda sacma sapan diyetler var birincilik icin yanlis yol
Iki gun sonra fazlasıyla gelecegine bes gunde az gitsin ama gelmesin
Katılıyorum hemde % 100Öyle yada böyle gidiyor işte.
ne olur canım biraz daha şans ver karataya omega 3 alıyormuydun Ayferimm:26:Gamzemm sahalara dondun canim
Kaptancim karataydandir o bende de oldu bu haftada sbt oysa dun iskenderi bile yemedim salatayla gecistirdim
Sadece karatay kahvaltisi cok super bu haftada pes etmiycem karatay olacak alcam sonucunu bana ne ya
Dünkü menüm
5 zeytin
1 dilim light peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek
ara: 2 kepekli galete
öğle:
1 tavuk but
1 kase çorba
1/2 kase yoğurt
ara: 1 bardak sütlü nescafe
ara: 8 fındık
akşam:
salata
mercimek çorbası
Su: 2,5 litre
2 bardak ısırganlı yeşilçay
kızlar sabah 400gr eksik geldim moralim bozuldu daha cok bekliyordum.haklıymısım diyetisyene gittim 1.5 vermişim.ama mecburen evdekini yazacagım.ayy bana kızacaksınız biliyorum ama beni ekleyebilirmisiniz.bu msj yazmak bile 1 saatimi aldı kahvaltımıda yapamadım kafam basmıyor.
Şuanki duruma göre % 30 performans uygulamasında nota alırız gibi duruyor.
kızlar sabah 400gr eksik geldim moralim bozuldu daha cok bekliyordum.haklıymısım diyetisyene gittim 1.5 vermişim.ama mecburen evdekini yazacagım.ayy bana kızacaksınız biliyorum ama beni ekleyebilirmisiniz.bu msj yazmak bile 1 saatimi aldı kahvaltımıda yapamadım kafam basmıyor.
Günaydın güzellerrrr
hayırlı cumalar bitanemmm sağlık olsun tatlım moral bozmak yok
henüz vücudun direniyor sanırım Ayfercim :26:
günaydınnn güzellerrr
Kesinlikle Ayfercimm az gitsin öz gitsin 1 ayda 8 kilo verdiğim zamanlarda oldu ama hiç kalıcı olmadı maksat sağlıklı ve kalıcı zayıflamak
ne olur canım biraz daha şans ver karataya omega 3 alıyormuydun Ayferimm:26:
güzel menü Edacım güzel vermişsin tbrkler tatlımm
kaptancım neden böyle olduki sonuç olarak menülerinde sporunda kusursuz:26: eminim geçici bir durumdur
Demeee:18:Şuanki duruma göre % 30 performans uygulamasında nota alırız gibi duruyor.
Banucum karatayin kahvalti tarzindan cok memnunum o direndikce bende direnwgimilla pesimden gelecek
Evet kalici olsun bende bilirim iki haftada 5 kg verdigimi malumynuz gevreklerle filan ama noldu hopp geri geldi
Demeee:18:
Kizlar bi bakiyim didim y
blue bu hafta kilo bildirimi yapacak mı bilgisi olan var mı?
Sekercim tebrikler canim
Kizlar blue ve suleden iyi sonuc gelmeli suan ki ortalama % 0, 18
İşte böyle durmak vazgeçmek yok bitanemmm hepbirlikte başaracağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?