Fıstıklar müsadenizle ben kaçıyorum uzanayım biraz uyutmaz bu ağrı ama yapacak bişey yok yarına tartı hepimizin yüzünde gülücükler açtırsın inşallah allah rahatlık versin iyi geceler
haaa sen regl mı dıyodun Allah ıylıgını versınuck kere okdum msj cozemedım bır turlu nr bu kırmızı kart dıye
hıc sorma canım ya Allahtan benım oglan anası gıbı zekıdekeyıflı bır karne olacak bızım ıcın .teyzelerı gecen sınavda deneme ankara genelınde 0 yanlısla 1. oldu
hıc sorma canım ya Allahtan benım oglan anası gıbı zekıdekeyıflı bır karne olacak bızım ıcın .teyzelerı gecen sınavda deneme ankara genelınde 0 yanlısla 1. oldu
Tatlı rüyalar bende geçmişi bitirip birazda bloğuma bakıp öyle yatarım artık... Blogumu çok ihmal ettim orayı da özlüyorum burayıda eşim isyanlarda walla şu an kızıp koltuğa sızdı bile ama ne yapayım sarı kart görecektim
sen çok yaşa emi gidemeidm bi türlü burda sarı karttan kurtuldun ama eşin kırmızı kart göstermesin sonragittim
Pc den tel gectim alinti yapamiyorum valla sulecigim ben adaminda elinden tel dusmez yok fec yok gazeteler derken eline yapisti resmeno yuzden bana giki cikamaz
hayırlı cumalar canlarım tartıldım sabıt cıktım 73,4okula gıdecegım ıçn yataktan kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kaldım en azından 400 gr gıder dıye beklıyordum
***3.TAKIM 345.ETAP*** (17-23 OCAK) MESAJ SAYILARI
NoRaaa: 38:98:
sekerkiz67: 48
sahgull: 32sari kart
bluebootle: 25sari kart
Sweetdimple:71
pegasus07: 55
Valkyrie89 : 68:13:
kelebekolacam : 36
sevilay80: 47
erigim: 91
ayulduzz : 81
sulofe: 29sari kart
sari kartlariniz hayirli olsun kizlar..tabloya bakildigi zaman 3 sari kart var...
noraninda önceden 1 sari karti vardi...
bir dahaki sari kartta diskalifiye edilirsiniz kizlar,lütfen daha sik gelelim...
Digerleride(bende dahil)sevinmesinler yirttik diye,onlarda pek ic acici degil
bu hafta mesaj sayilari cok düstü..haftaya toparliyoruz okismi:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?