- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
tesekkür ederim canimsinGözün arkada kalmasın kaptancım. Sen diyetine uydun + çıkman önemli olmuyor bu nedenle. Kaçamakların olsaydı parmak sallardım. Bugün herkese parmak sallayacağım.
insallah hayirli haberlerle gelirsin edacigimCumartesi günü diyetisyene gideceğim büyük buluşma
canim sanirim inüsilin direncim kirilmadi..sabredecegim mecbur..en son kirilacakGamzemm sahalara dondun canim
Kaptancim karataydandir o bende de oldu bu haftada sbt oysa dun iskenderi bile yemedim salatayla gecistirdim
Sadece karatay kahvaltisi cok super bu haftada pes etmiycem karatay olacak alcam sonucunu bana ne ya
evet canim bencede olmaz..zaten sari kartlari verdim,bundan sonra 2.sari karti alanada acimicam valla..haftada 35 mesaj bile yazamiyorsak evimizde yapalim bu isiYok yok boyle olmaz bildirim gunu bile kimseler yokkk
Birbirimixi daha cok motive ederdik noldu nazar mi
Baka baka nazar degdirdiler
edacigim artik onlarida kontrol altina aliyorum..her gün menü paylasimi yapilacak mecburUmarım bu durum geçicidir. Menü paylaşımındada sıkıntı var.
evet canimsin aldin malesef..canim ben senle bu konuda konusacaktim aslinda..lütfen alinip kizma..dün senin mesajlarini sayarken 12-13 mesajini sadece dün yazdigini gördüm..yani 1 hafta boyunca 20 mesaj yazmissin ve kalanini son güne birakmissin..canim dikkat ediyorum,her hafta ayni sey oluyor hemen hemen..son gün mesaj doldurmaya ugrasiyorsun..sohbetmi acmiyor seni,yoksa buraya gelmekmi istemiyorsun ben anlamadim ama lütfen günde 5 mesaj yazmaya özen göster...canım ama bu tartılma işi nasıl oluyor yağdanmı gitti kastanmı gitti benım ıcın en önemli olan o aslında yoksa zaten iyi kötü veriyorum
maşallah paşaya
ayyy aldıkmı sonunda ama bende doldu diye cıkmıstım yanlıs saymısım demekki neyse sağlık olsun kaptanım
alicam canim artikEvet varkaptannn sopayi eline al bence
bilmiyorumki canim neden böyle oldu..14 subata kadar yapacagim karatayi..o bana gülerse bende ona gülecegim:26:Günaydın güzellerrrr
hayırlı cumalar bitanemmm sağlık olsun tatlım moral bozmak yok
henüz vücudun direniyor sanırım Ayfercim :26:
günaydınnn güzellerrr
Kesinlikle Ayfercimm az gitsin öz gitsin 1 ayda 8 kilo verdiğim zamanlarda oldu ama hiç kalıcı olmadı maksat sağlıklı ve kalıcı zayıflamak
ne olur canım biraz daha şans ver karataya omega 3 alıyormuydun Ayferimm:26:
güzel menü Edacım güzel vermişsin tbrkler tatlımm
kaptancım neden böyle olduki sonuç olarak menülerinde sporunda kusursuz:26: eminim geçici bir durumdur
Şuanki duruma göre % 30 performans uygulamasında nota alırız gibi duruyor.
görüsürüz canim..ev kalabalik olur simdi ne güzelBenim çıkmam lazım kızlar teyzemler gelir bir iki saate bi markete gideyim offff bu ağrı geçmiyo 2 ilaç aldım yine banamısın demiyor Edacım liste için kolay gelsin sana tatlım cici bakın kendinize
benim kizla yasitmis canim..benim büyügüde 9 olacak,3.sinif..Kaptanim oglum 9 yasina girecek 3 gidiyor kac saatir okuldaydim basim sisti planimds degisikli oldu kahvaltidan sonra gidicem arkadada
insallah planladigin gibi olur canim...bu hafta tam gaz bekliyorum seni2 hafta kurs yok evdeyım düzenli beslenip hedefim 2 haftada en az 3 kilo vermek yorulmayacagım için sporumuda yapabilicem bakalım inşallah planlarıma uyabılırım
diyetisyenden sonra vaktim kalsaydı eve gecip yeniden tartılacaktım.gruba faydam olsun die ama yetişemedim.kesin daha az cıkardım.sabah evden cıkarken ayakkabımdan farkettim biraz ödemim vardı.
Tamamdır kaptancım merak etme sen.edacigim 1 saat daha bekle,sule gelmezse listeyi paylas..
sonucta öglene kadar kilomuzu bildirelim diye her hafta bagiriyoruz burda...
Koafore gittim kaslarimi aldirdim yuzum guzum acildi
kilo bildiriminin öğlene kadar olması gerektiğini biliyorum.edacigim 1 saat daha bekle,sule gelmezse listeyi paylas..
sonucta öglene kadar kilomuzu bildirelim diye her hafta bagiriyoruz burda...
oyyy kıyamam hesap bile yapmış inşallah kuzum bugün olmadı ama haftaya daha ümitliyimSorma bende yeni cikabildim wc ye ama tarti depoda ve kiyafetle cikmak filan zaten digru sonuc vermiycek sulenin baya bi kg vermis olmasi lazim ki bizi % 0, 30 a ciksrsin 87, 1 ve altindaysa notadan kurtuluruz
sulofe nerdesin tatlımm nolur kilo vermişşş ollldurum vahimm
***3.TAKIM 345.ETAP***
NoRaaa66,5 /66,1 /0,40/0,60 %)
sekerkiz6777/76/1,0/ 1,30%)
sahgull69,4 /69,1/0,3/0,43%)
bluebootle56,7 /56,7/0/0%)kilosu sabit ,izine ayrıldı
Sweetdimple76,5 /75,9 /0,6/0,78%)
pegasus0767,2 /67,9 /-0,7/-1,04% )
Valkyrie89 : (80,9 /80,1/0,8 / 0,99 %)
kelebekolacam : ( 80,7/80,3/0,4 /0,50 %)
sevilay8071, 2 / 70.7/0.5 / %0,70)
erigim64,1 /64, 1 /0, 0 / %0, 0)kilosu sabit
ayulduzz (73,4/73,4 /0 / 0%) kilosu sabit
sulofe88,5 /0 /0 / 0% ) bildirimde bulunmadı.
mrv5534: (61/64,6 /-3,6/ -1,97 %)342.etapta izne ayrilan üye geri döndü...kilosu 3 e bölündü
3. Takim Ortalaması :% 0,18
Arkadasim masallh sporlarina ozendimMENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 muz
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
10 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan hibisküs
ÖĞLE :
1 su bardağı kefir
AKŞAM:
bal kabağı çorbası
3 içli köfte
1 bardak ayran
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 75mekik 25 squat
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
MENÜM bugün
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yum.
1 çay bar ceviz
1 dilim peynir
5 zeytin
1 fincan hibisküs
ÖĞLE :
1 su bardağı kefir
AKŞAM:
1kase tarhana
salata
içim hiçbişey istemiyo zorla yedim
SPOR
yok malesef
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kayısı
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
***4. takim 345. etap***
beril77 (73.4/ 73.4/0/%0) kilosu sabit
Ebrueva(78.1/77.0/1.1/%1.42)
masumcuk(85.4/ 85.3/0.1/%0.12)
Adigegupse(71.2/ 72.3/+1.1/%-1.54)
oluyoröylebazen(80.0/ 79.7/%0.37)
tutatse85(62.6/ 62.0/0.6/%0,95)
Defne222(59.5/ 59/0.5/%0.84)
Merve10er(81.5/78.1/3.4/%4.17) yeni üye hedef kilosu 60
4.takim ortalamasi = %0.79
Kizlar Listeyi kontrol edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?