Kixlar Günaydın edacim Tebrikler
Günaydın 3.takımın şeker mi şeker hatunları
Günaydınnnn teşekkür ederim. Evdeki tartıyı baz alarak bildirim yapıyorum. Diyetisyene gidince asıl olay çıkacak ama haftaya cumartesiyi bekliyoruz.
Kızlar az az gitsin sağlıklı gitsin bazi takimlarda sacma sapan diyetler var birincilik icin yanlis yol
Iki gun sonra fazlasıyla gelecegine bes gunde az gitsin ama gelmesin
Gözün arkada kalmasın kaptancım. Sen diyetine uydun + çıkman önemli olmuyor bu nedenle. Kaçamakların olsaydı parmak sallardım. Bugün herkese parmak sallayacağım.***3.TAKIM 345.ETAP***
NoRaaa66,5 /66,1 /0,40/0,60 %)
sekerkiz6777/// %)
sahgull69,4 ///%)
bluebootle56,7 ///%)izinli
Sweetdimple76,5 / //%)
pegasus0767,2 /67,9 /-0,7/-1,04% )
Valkyrie89 : (80,9 /80,1/0,8 / 0,99 %)
kelebekolacam : ( 80,7/ / / %)
sevilay8071, 2 / 70.7/0.5 / %70)
erigim64,1 /64, 1 /0, 0 / %0, 0)kilosu sabit
ayulduzz (73,4/73,4 /0 / 0%) kilosu sabit
sulofe88,5 / / / % )
mrv5534: (61/64,6 /-3,6/ -1,97 %)342.etapta izne ayrilan üye geri döndü...kilosu 3 e bölündü
3. Takim Ortalaması :%
malesef fazla ciktim kizlar..hic kacamak yapmadim,elimden geleni yaptim ama böyle oldu..özür dilerim
edacigim liste sana kaldi canim..dilegin isi varmis bu gün..kolay gelsin tatlim
Haftaya cumartesi:44: kusura bakma canim ben yaslandim galiba haftaya cumartesi ne vardi :26:
Yok yok boyle olmaz bildirim gunu bile kimseler yokkk
Birbirimixi daha cok motive ederdik noldu nazar mi
Baka baka nazar degdirdiler
canım ama bu tartılma işi nasıl oluyor yağdanmı gitti kastanmı gitti benım ıcın en önemli olan o aslında yoksa zaten iyi kötü veriyorumCanım bak 14. Takımın kızlarından iki kişide benim gittiğim diyetisyenin internet üzerinden takip hizmetini alıyorlar. Fiyatları zaten diğer yerlere göre uygun birde bana grup indirimi yaptılar. Eğer gidemezde bu şekilde takip hizmeti almak istersen haber ver ...
Tabii var ... Yada en azından benim daha önceki gittiklerimde ve bu seferkinde de var, mesela ben 6 aylık yapıcam bu ay sonunda 6 ayda koruma alıcam
maşallah paşayahıc sorma canım ya Allahtan benım oglan anası gıbı zekıdekeyıflı bır karne olacak bızım ıcın .teyzelerı gecen sınavda deneme ankara genelınde 0 yanlısla 1. oldu
ayyy aldıkmı sonunda ama bende doldu diye cıkmıstım yanlıs saymısım demekki neyse sağlık olsun kaptanım***3.TAKIM 345.ETAP*** (17-23 OCAK) MESAJ SAYILARI
NoRaaa: 38:98:
sekerkiz67: 48
sahgull: 32sari kart
bluebootle: 25sari kart
Sweetdimple:71
pegasus07: 55
Valkyrie89 : 68:13:
kelebekolacam : 36
sevilay80: 47
erigim: 91
ayulduzz : 81
sulofe: 29sari kart
sari kartlariniz hayirli olsun kizlar..tabloya bakildigi zaman 3 sari kart var...
noraninda önceden 1 sari karti vardi...
bir dahaki sari kartta diskalifiye edilirsiniz kizlar,lütfen daha sik gelelim...
Digerleride(bende dahil)sevinmesinler yirttik diye,onlarda pek ic acici degil
bu hafta mesaj sayilari cok düstü..haftaya toparliyoruz okismi:13:
Umarım bu durum geçicidir. Menü paylaşımındada sıkıntı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?