hıc sorma canım ya Allahtan benım oglan anası gıbı zekıdekeyıflı bır karne olacak bızım ıcın .teyzelerı gecen sınavda deneme ankara genelınde 0 yanlısla 1. oldu
kızlarrr herkese merhabaaa, ben 5.takımdan takım kaptanı toplightın yardımcısı luci :) herkes iyidir umarım... kaptanımız bir işi olduğu için bana verdi görevi.. 5. takım olarak 3. takım ile kardeş takım olmuşuz, hayırlı olsun hepimize :) bizim listemiz aşağıdaki şekildedir.. sizin içinde uygunsa kaptanımız dönüşünde 16:00 gibi ana sayfada paylaşacak... hepimize iyi şanslar :)
*** 5. TAKIM 345. ETAP ***
purmelal (75,50 / / / ) kilo bildirmedi
nserin (74,30 / / / ) kilo bildirmedi
durumda ( 64,90/64,50 /0,40 /%0,62 )
toplight (73,90 /73,90 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit
luci221177 (83,5 /82,5 /1,0 / %1,20)
esmer59 (64,50/64,00 /0,50 /%0,78 )
Lily86 (79,9 /79,2 /0,70 /%0,88 )
Gamze_M (69,80/69,80 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
dagyolu (65,30 / 66 / -0,05 /-%0,08) 333. etapta kilo bildirmeden izne ayrıldı kilosu13 e bölündü
5. TAKIM ORTALAMASI :%0,38
edajım ne yaptın paylaştın mı kuzum?
kilosu sabit yazdım.
Evet bayanlar. Maalesef ben söylemiştim demek istemezdim lakin BEN SÖYLEMİŞTİM.
Paylaşım yetersizliği ve özellikle menülerin paylaşılmaması neticesinde nurtopu bir notamız oldu.
Kaptancım konuya el atacaktır diye düşünüyorum.
***3.TAKIM 345.ETAP*** (17-23 OCAK) MESAJ SAYILARI
NoRaaa: 38:98:
sekerkiz67: 48
sahgull: 32sari kart
bluebootle: 25sari kart
Sweetdimple:71
pegasus07: 55
Valkyrie89 : 68:13:
kelebekolacam : 36
sevilay80: 47
erigim: 91
ayulduzz : 81
sulofe: 29sari kart
sari kartlariniz hayirli olsun kizlar..tabloya bakildigi zaman 3 sari kart var...
noraninda önceden 1 sari karti vardi...
bir dahaki sari kartta diskalifiye edilirsiniz kizlar,lütfen daha sik gelelim...
Digerleride(bende dahil)sevinmesinler yirttik diye,onlarda pek ic acici degil
bu hafta mesaj sayilari cok düstü..haftaya toparliyoruz okismi:13:
evet canimsin aldin malesef..canim ben senle bu konuda konusacaktim aslinda..lütfen alinip kizma..dün senin mesajlarini sayarken 12-13 mesajini sadece dün yazdigini gördüm..yani 1 hafta boyunca 20 mesaj yazmissin ve kalanini son güne birakmissin..canim dikkat ediyorum,her hafta ayni sey oluyor hemen hemen..son gün mesaj doldurmaya ugrasiyorsun..sohbetmi acmiyor seni,yoksa buraya gelmekmi istemiyorsun ben anlamadim ama lütfen günde 5 mesaj yazmaya özen göster...
Kızlar oğlumun kasığında fıtık varmış dün gittiğimiz doktor böyle teşhis koydu Türkiye'ye gidince operasyon gerekecek randevu vs onlarla uğraştım, bu haftaki durumumu biliyorsunuz doktordan çıkamadık.. Canım çok sıkkın eşim de gelemiyor tek başına hem işlemler hem de ameliyat olayını halledicem.. Sarı kart aldım sanırım hayırlısı..
Daha yeni yoğunluğum bittiçok yoruldum bugün kdv yi de son zamana bıraktım tabii yüklemeler arasında birde onunla uğraştımm
Nota mı aldıkk:18:
Kızlar oğlumun kasığında fıtık varmış dün gittiğimiz doktor böyle teşhis koydu Türkiye'ye gidince operasyon gerekecek randevu vs onlarla uğraştım, bu haftaki durumumu biliyorsunuz doktordan çıkamadık.. Canım çok sıkkın eşim de gelemiyor tek başına hem işlemler hem de ameliyat olayını halledicem.. Sarı kart aldım sanırım hayırlısı..
yaa ben dün gece saydım 35 i geçince rahat rahat yazmaya başladım. şimdi yine saydım bu seferde yaklaşık 50 kadar var. nasıl sayıyorsunuz. Profilime girdim ve yazdığım cevaplardan sadece 3. takım a ait olanları saydım. hatta word e kopyaladım
paylaşım az diyorsunuz ama geriye dönüp bakınca sayfalar dolusu mesajlar var başka takımlara bakıyorum 1 haftada bizim 1 günde yazdığımızı yazmışlar niye nota alıyoruzzzz yaaaEvet bayanlar. Maalesef ben söylemiştim demek istemezdim lakin BEN SÖYLEMİŞTİM.
Paylaşım yetersizliği ve özellikle menülerin paylaşılmaması neticesinde nurtopu bir notamız oldu.
Kaptancım konuya el atacaktır diye düşünüyorum.
aynen öyle cok pasif bir hafta gecirdik sonucta malum ortada biz boyle degildik gidip baska takimlari bile ayaga kaldirdik simdi bu durum bize yakismadi kizlar lutfennn su ölü topragini ustumuzden atalim
Evet canim malesefDaha yeni yoğunluğum bittiçok yoruldum bugün kdv yi de son zamana bıraktım tabii yüklemeler arasında birde onunla uğraştımm
Nota mı aldıkk:18:
Canik cok gecmis olsun birde turkiyede baksinlar bakalim gervekten ameliyatlik birsey mi ayy yavrum kucucuk cocukta fitik mi olurmus rabbim acil sifa versin sen edersin canim icini ferah tut rabbim yardimcin olsunKızlar oğlumun kasığında fıtık varmış dün gittiğimiz doktor böyle teşhis koydu Türkiye'ye gidince operasyon gerekecek randevu vs onlarla uğraştım, bu haftaki durumumu biliyorsunuz doktordan çıkamadık.. Canım çok sıkkın eşim de gelemiyor tek başına hem işlemler hem de ameliyat olayını halledicem.. Sarı kart aldım sanırım hayırlısı..
Amin inşallah aratmaz rabbim cekemiyecegimiz dert vermesinBenimde bir ara yoğundu ama hallettim.2013 bitiyor hiç sevmedim 2013 ü. Allah o günleri aratmasın yinede
Bebis bende saydim 35 i geçmişsin ama kaptan gelince bakar dogrusuna sonucta biz fasulyeyiz o patronayyyy simgeler olmadanda çok sert okunuyor yazdıklarım
siz nasıl sayıyorsunuz derken çok samimi sordum
cidden dün gece 36 saydığımmesajlar bugün 50 kaptanım diyorki 29
neyse kaptan diyorsa doğrudur
Canim notayi kg verme ortamamiz % 0, 30 un altinda kaldigi icin aldik haftaya birinci olursak silinir notamiz ki biz birinco oluruz dimi kizlarpaylaşım az diyorsunuz ama geriye dönüp bakınca sayfalar dolusu mesajlar var başka takımlara bakıyorum 1 haftada bizim 1 günde yazdığımızı yazmışlar niye nota alıyoruzzzz yaaa(Nota ne bu arada :26:)
neyse nazardiyelim bari...
canım buraya gelmek istemesem beni buraya bağlayan ne ki ayrıldım derim ve giderim , son 3 haftadır böyle oluyor ama girip acıklamamı yapıp özrümü diliyorum önceki hafta hastane kontrolleri bu haftada geçmeyen baş ağrılarım yüzünden giremedim insanın hergünü birbirini tutmuyor malesef ama bence son günde olsa girip mesaj sayımı doldurmaya çalışmam size değer verdiğimi ve devam etmek istediğimi gösteriyor diye düşünüyorum. tek tek cevap yazamasam bıle girip mutlaka geçmişi okuyorum tek mesajlada olsa cevap vermeye çalısıyorum, zaten elimde olmadan merak ediyorum kızlar naptı diye buda sohbetle alakalı bi problemim olmadıgını gösteriyor.
bundan sonra kontrollerımın oldugu hafta ya da misafirim gelecegı zaman izinli olarak ayrılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?