Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi akşamlar güzeller ben kırmızı kart gördüm ilk günler felç ediyor resmen yarınıda atlatırsam tamamdır yarında istanbuldan teyzemler geliyor fazla giremem sanırım şimdiden haberiniz olsun neler kaynattınız bakalım umarım herkes iyidir

ya bişey sorcam affına sığınarak
ben normalde dukana başlamadan önce bu yediklerinin yarısını yiyodum ama veremiyodum çok mu spor yapıyosun???????????
9. takımdanım:)

hosgeldın canım benım fıkrım canım bu konuda cok az yemenın dogru oldugu dusunmuyorum kılo verırken 1000 kalorını asagına dusersen korumada onunda altına dusmen lazım buda cok zor olur bence .ayrıyetten fıkrım az yemekten daha cok dogru yemek kılo verdırıyor az yıyerek vucudu kıtlık pıskolejısıne sokarmıs ınsan vucudda kılo vermemek ıcın dırenırmıs ben uzmanların yalancısım:)spor cok degıl aslında ortalama haftada 4 gun 45 dakıka yapıyorum.isin puf noktası sabır ve azımle yavas yavas hedefe ılerlemek bence arkadasım

yaseminciğim aynen oyle bekledım kımse gelmeyınce sıteye gezıyordum sımdı cıkacaktım hazır kızı uyutmusken spor yapıyım dedım maglum yarın tartı gunu:18:
yap canım bende alışveriş sitelerine takıldım.

cok mu sıkıntılı geçiyor banucum?

sıra bende olmasında kmde olursa olsun

ilerde belki ama şimdi değil tatlım

çok geçmiş olsun bitanem ben çıkmışım sen gelmişsinn allah şifa versin küçük prense buraya gelince sen yine bir doktora götür bitanemm

kefiri içme suyu ile yıkamıyordum tamam tatlım yıkayıp mayalalyımm şimdilik her gün mayalıyorum bakalım evden gideceğim zaman dediğin gibi buzluğa atayım tşkler bitanemm
Az önce kara göründü canm regl basladı

benimde başladı

Aminnnn bitanemmmm aminnn bende babasız çocuk istiyorum bunun çaresi varmıki kızlar

Kizlar sucunuz geldi sukur kendime gelebildim 3 gundr esimle limoniyduk sukur hallettik konusarak beni anladi galiba.eeeee artik suuuuuuuuuu

ohhh çok sevindim ahsenim barışmanıza

aman maşallah maşallah

kocamannnn bir aferim sana dilekcimmm helall olsun

çok şükür tatlım iyileşmene çok sevindimmm ne garip varlıklarız herşey bizi etkiliyor:44:

şekersiz türk kahvesi serbest bitanemmm vazgeçmene gerek yok afiyetolsun harika gidiyosun

Az once kefir mayaladm sabhlari mi iceyim aksam yatmadan gun icinde ne zaman tuketeyim okula giderken 11.30 gubi tuketsem ogun yerine mi gecer

canım kefiri tok karnına içmemek gerekiyormuş kilo yapabiliyormuş o yüzden aç karnına veya aralarda içebilirsin ayran gibi çünkü
leptinide bozmaz

valla bizim evde öyle Dilekcim annem 9 kardeşin en büyüğü çevrede geniş allah eksik etmesin bir gün misafir gelmedimi garip oluyorum artık

fındıktan neden pintilik yapıyoruz şekercimmm

ben muz dönüşümlü yaptığım için gıdaklamam herhalde

merve ve dilek..gördüm sizi altta..hadi sohbet edelim..banucugumda gelseydi 2 lafin belini kirardik

24 saat gecikmeli olarak geldimm

portakalın suyunu sıkmayıp direk doğrasaydın tatlım şekere dönüştürmüşsün direk ayrıca diyette olsa kek cıss diyoruz tatlım

tatlım dun aksam emın olmak ıcın kan testı yaptırdım bısey cıkmadı havalardan buyuk ıhtımalle sokulemıyorum ama gece bıras gelmış ıyıce gerıldım gelsede bıtse bır an once

soğan kürünü denesen şekercim anında smktürür

günaydınnnn eriğim gelmişsin ama çayı koymamışsın tatlımmmmm

:126::126:

oyyyy kıyamam Ayferime her sabah işler ona kalıyor

Gunaydin sekerim ada cayi nane cayi yada sogan ic geliyor hemen bende evdeki erken gebelik testini yaptim tabi ki yine tek cizgi : kismet bitki cayi icmeye devam edebilirim demektir oyi tarafindan bakmak lazim

herşeyin hayırlısı Ayfercim üzülme sakın demekki zamanı var

Ohhh aman iyi yüreğim ferahladı. Yaw aynı mesajı 10 kez yazsam sayılır mı acep
Sulecim lahana salatasi tarifn guzelms onu da sonra denerim artk
Dene canım çok sevinirim ama banu demişki portakalı doğrayıp ye yoksa şeker oluyormuş :26:

Hazırladım mı desem hazırlamadım mı desem

her zamanki gibi harika tam akşam az ggelmedimi diyecektimki kaptancımın sorusunu yanıtlamışsın

Takımdaki bu haftaki sessizliği kilo olarak yarın + çıkacağımıza yoruyorum.

amanınnnn sakın sakın çağrışım yapmayalaım lütfennn

inanamıyorum hemen kefir mayalamayı öğrenmem lazım, kursta bi abla yapıyormus öğlenlerı yıyor ona bi sorayım öğreneyim

canım benimmmmmmmmmmmmmm

çok kolay sahgülüm 3 gündür içiyorum tadı çok güzel

mervecim kuzuna cok gecmiş olsun.
edacım bu hafta 7li rakam görecegiz diye umut ediyorum.

inşallahhh 7 li rakamları yarın görürüz kızlarrr
İçimdeki his veremeyeceğim diyor. Diyetisyenimi özledim.

içindeki hisse söyle pozitif düşünsün Edacımm

çok güzel menü şekercimm

güle güle gel güle güle git inşallah bluecumm güzelce moral depola bakıcı inşallah iyi çıkar sende biraz olsun rahat nefes alırsın tatlım

yokk negatif şarkılar yakışmıyo kaptancım sana

ne olur market tavuğu yememeye çalış Şulecimm

incelmeler süperr

bıraktığın için tşkler bir anlık bir zaafla alabilirdin aferim sana Edacımmm

Ay kaptancim ben de ayni durumdaym ara sira muz ekleyeym diyorum

bende muzla yapıyorum tatlım dönüşümlü olarak 1+1 veya 1 muz yapabilirsin

Benim 60 ı geçti Takımda az muhabet az menü paylaşımı olunca doğal olarak benim ki de düştü Parmak sallasamm ya biraz

valla haklısın Edacımmm geç bile kaldın tatlımm:18:

Ama ama ben almadım geri bıraktım sadece elim gider gibi oldu bıraktım cıss yani. 2 gün sonra sınav var ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum.

3. takım olarak sana güveniyoruz sen başaracaksın bitanemmm

saflık değil bu Yasemincim tamamen iyiniyetini suistimal ediyorlar bence iyi niyetlisin sadece

öğlen diyetisyene gidemedim
pazartesiye kadarda görüşmemiz zor görünüyor ...

sağlık olsun cnm ptsi öğreniriz sonuçlarını

Benim tarti da sunu soyledi
Hadi yine iyisin iyisin iyisn
Sen isini bilirsin bilirsin bilirsin
1000 gr yapabilirsin yaparsin yaparsn

işte bunu sevdimmmmm

ilk hafta çok veriliyor tatlım ama insülin direnci kırıldığı zaman sürekli vermeye devam ediliyor

Kaptancım yarın senin mesaj sayılarına bakıp yapman lazım.

Ben artık yedikten sonra nasıl pişman olacağımı bildiğimden pişman olmadan pişman oluyorum
pişman olmadan pişman olmak sevdim bu sözünü

İlaçmııııı ilaç öneren kişi birde kendisi,ne diyetisyenimmi diyor aman her mesleğin yüzkaraları var malesef

Koafore gittim kaslarimi aldirdim yuzum guzum acildi

ohhh sıhhatler olsun tatlım iyi yapmışsın
Bugün ne çabuk geçti yaa, herkese iyi akşamlar hepinizi çok öpüyorm yarınki maratonda herkese başarılar

iyi geceler diyeyim artık aminnn hepimize inş
kızlarrr hu huuu nerdesinizzz

güzel menü tatlımm

oooo ne güzel haberler Yasemincim kutlama şart olmuş mutluluklarınız daim olsun inş bitanemm

Ohhh aman iyi yüreğim ferahladı. Yaw aynı mesajı 10 kez yazsam sayılır mı acep

Dene canım çok sevinirim ama banu demişki portakalı doğrayıp ye yoksa şeker oluyormuş :26:

Hazırladım mı desem hazırlamadım mı desem

Hoşgeldin Şulecim aynen meyve suları sıkıldığı anda şekere dönüşüyor sıkmaktansa doğrayarak tüketmek daha mantıklı tatlım

Canım inş görürsün ve inş bende görürüm çok şiş hissediyorum niye böyle oldum ya

MENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 muz
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
10 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan hibisküs

ÖĞLE :
1 su bardağı kefir

AKŞAM:
bal kabağı çorbası
3 içli köfte
1 bardak ayran

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 75mekik 25 squat

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

MENÜM bugün
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yum.
1 çay bar ceviz
1 dilim peynir
5 zeytin
1 fincan hibisküs

ÖĞLE :
1 su bardağı kefir

AKŞAM:
1kase tarhana
salata
içim hiçbişey istemiyo zorla yedim

SPOR
yok malesef
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kayısı
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3

Canım inş görürsün ve inş bende görürüm çok şiş hissediyorum niye böyle oldum ya

Hoşbuldum şekerim 10 mesaj yazmam lazım yoksaaaaa
Sen diyorsan doğrudur dikkat ederim bir dahakine

tuz tüketimin nasıl Şulecim fazla tuz ve tıurşu cinsi gıdalar tüketiyorsan vücutta su topluyor tatlım

yaz yaz tatlım sohbet edelim doldurursun

bu arada geçen senin bloğunda senin minikleri gördüm ne tatlılar allah bağışlasın

Aslına bakarsan 3 aydır 2 kez yedim Şulecim sütçümüz sağolsun kırk yılda bir nazla getiriyor bazı kasaplarda oluyormuş fakat sormadfığım kasap kalmadı bulamadım bazı mandıralrda vardır dediler ordada bulamadım kaldık sütçümüzün insafına

haklısın kıymada tavuk da büyük risk taşıyor kıyma evine alsan kasaptan çektirirsin ama işyerinde ne kullanıyorlar bilemezsin bitanem haklısın

Kefirin afiyet olsun canım.
Bende bugün İçli köfte yapmaya heveslendim ama keşke sabahdan karar verseydim gün içinde az ekmek yerdim. Sen kendin mi yaptım İçli köfteyi ?

Aaaa bak şimdi aklıma geldi üst komşum kasap! etimi onlardan alıyorum hep ve gercekten lezzetli, adam gidip sürekli Balıkesir'den getiriyor. Ama hiç dükkana gitmedim süpariş veriyorum getiriyorlar bir sormak lazım belki tavukta satıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…