Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kefirin afiyet olsun canım.
Bende bugün İçli köfte yapmaya heveslendim ama keşke sabahdan karar verseydim gün içinde az ekmek yerdim. Sen kendin mi yaptım İçli köfteyi ?

tşkler tatlım kefiri ayrandan daha çok sevmeye başladım

tatlım ben içli köfteyi kendim yapıyorum ve haşlayıp buzluğa atıyorumm böyle çok rahat oluyor aniden biri gelince yada canım isteyince çıkarıp üzeirne biraz tereyağı gezdiriyorum ama misafirler isterse onlara kızartıyorum

Canımcım teşekkür ederim birde yakından görsen canavarlar

Aaa süpersin ben bir keresinde yapıp buzluga attım çıkarıp haşlarken dağıldı. Demek sen başlayıp koyuyorsun ....zekiii kadın seniiii

Hazırladım mı desem hazırlamadım mı desem

ben yarın hazırlayamamkıyarın karne gunu helıncıgım okula gıdıcem sabahtan 10 gıbı karneyı alıcaz ozamana kadar okulda olucam sonrada arkadasa gecıcez bu hafta baskası hazırlasada ben haftayı hazırlıyım ınsaalah hazırlamayı bılmıyorum ogrenırım herhalde:26:

canım süpersin diyetisyen sana çok yaradı , bazen bende düşünüyorum gitsemmi diye ama sonra yarısı gitti zaten diyip vazgeçiyorum
Canım bak 14. Takımın kızlarından iki kişide benim gittiğim diyetisyenin internet üzerinden takip hizmetini alıyorlar. Fiyatları zaten diğer yerlere göre uygun birde bana grup indirimi yaptılar. Eğer gidemezde bu şekilde takip hizmeti almak istersen haber ver ...

Tabii var ... Yada en azından benim daha önceki gittiklerimde ve bu seferkinde de var, mesela ben 6 aylık yapıcam bu ay sonunda 6 ayda koruma alıcam

Aaa süpersin ben bir keresinde yapıp buzluga attım çıkarıp haşlarken dağıldı. Demek sen başlayıp koyuyorsun ....zekiii kadın seniiii

ay içlikoftemı bayılırım malatyalı bı dostumuz var tereyagda memleketten gelır okadar guzel yaparkı 10 tane yıyebılırım off off canım cekyı ya

Aaayy doğru birde karne muhabbeti var yarın dimiii
Tamamen aklımdan çıkmış

nmerak etme Dilekcim Edacım ben hazırlayabilirim demiş sen haftaya yaparsın

tesekkurler ablam yarının tartı gunu korkusu yaptırdı acıkcası:18:

bu çabaların tartıya yansıyacak eminim

haşlamadan koyarsan dağılır tatlımm iltifatına tşkler
ablam ıyı akşamlar hayırdır pek anlamadım bı rahatsızlıgınmı var:26:

yok tatlım malum her ay kırmızı kart görüyoruz ya
benim çok sancılı oluyor ilk 2 gün
Ohhh be kurtardım

haaa sen regl mı dıyodun Allah ıylıgını versınuck kere okdum msj cozemedım bır turlu nr bu kırmızı kart dıye

Aaaa çok enteresan benim aslında insülin direncim için düzenli ilaç kullanmam gerek ama o ilaç bende eklem ağrısı halsizlik yapıyor ve diyetisyene gitme amacım zaten bu ilacı kullanmadan insülinimi düzenlemek birde o ilaç verse tam olurdum artık...
Yok kuzum yaaa kaç kişiye gittim daha önce öyle birşey veren olmadı

Aaayy doğru birde karne muhabbeti var yarın dimiii
Tamamen aklımdan çıkmış

hıc sorma canım ya Allahtan benım oglan anası gıbı zekıde keyıflı bır karne olacak bızım ıcın .teyzelerı gecen sınavda deneme ankara genelınde 0 yanlısla 1. oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…