Kefirin afiyet olsun canım.
Bende bugün İçli köfte yapmaya heveslendim ama keşke sabahdan karar verseydim gün içinde az ekmek yerdim. Sen kendin mi yaptım İçli köfteyi ?
tuz tüketimin nasıl Şulecim fazla tuz ve tıurşu cinsi gıdalar tüketiyorsan vücutta su topluyor tatlım
yaz yaz tatlım sohbet edelim doldurursun
bu arada geçen senin bloğunda senin minikleri gördüm ne tatlılar allah bağışlasın
tşkler tatlım kefiri ayrandan daha çok sevmeye başladım
tatlım ben içli köfteyi kendim yapıyorum ve haşlayıp buzluğa atıyorumm böyle çok rahat oluyor aniden biri gelince yada canım isteyince çıkarıp üzeirne biraz tereyağı gezdiriyorum ama misafirler isterse onlara kızartıyorum
sorma Yasemincim hep böyle 2 gün felç gibi oluyorum ilaçda fayda etmiyor yarını atlatırım inş
43 dakka yuruyusumu yaptim geldim
Canımcım teşekkür ederim birde yakından görsen canavarlar
Hazırladım mı desem hazırlamadım mı desem
tebrikler valla Dilekcim
hg canımmm
bence çok sevimlilerrr allah bağışlasınn
Canım bak 14. Takımın kızlarından iki kişide benim gittiğim diyetisyenin internet üzerinden takip hizmetini alıyorlar. Fiyatları zaten diğer yerlere göre uygun birde bana grup indirimi yaptılar. Eğer gidemezde bu şekilde takip hizmeti almak istersen haber ver ...canım süpersin diyetisyen sana çok yaradı , bazen bende düşünüyorum gitsemmi diye ama sonra yarısı gitti zaten diyip vazgeçiyorum
Ben de koruma için gitmek istiyorum çünkü kendimi biliyorumm 1 gün yer ertesi gün diyete başlarım yine, dengeleyemem diye korkuyroum diyetisyenlerin böyle bir hizmeti var değil mi, koruma dönemi için? Eda, sekerkız, doktorcum siz bilirsiniz?
Aaa süpersin ben bir keresinde yapıp buzluga attım çıkarıp haşlarken dağıldı. Demek sen başlayıp koyuyorsun ....zekiii kadın seniiii
ben yarın hazırlayamamkıyarın karne gunu helıncıgım okula gıdıcem sabahtan 10 gıbı karneyı alıcaz ozamana kadar okulda olucam sonrada arkadasa gecıcez bu hafta baskası hazırlasada ben haftayı hazırlıyım ınsaalah hazırlamayı bılmıyorum ogrenırım herhalde:26:
ben yarın hazırlayamamkıyarın karne gunu helıncıgım okula gıdıcem sabahtan 10 gıbı karneyı alıcaz ozamana kadar okulda olucam sonrada arkadasa gecıcez bu hafta baskası hazırlasada ben haftayı hazırlıyım ınsaalah hazırlamayı bılmıyorum ogrenırım herhalde:26:
tesekkurler ablam yarının tartı gunu korkusu yaptırdı acıkcası:18:
Aaa süpersin ben bir keresinde yapıp buzluga attım çıkarıp haşlarken dağıldı. Demek sen başlayıp koyuyorsun ....zekiii kadın seniiii
ablam ıyı akşamlar hayırdır pek anlamadım bı rahatsızlıgınmı var:26:
Ohhh be kurtardım
Fırsat varken azıcık kitap okuyayımm :) arada bakarım sayfaya :)
Ohhh be kurtardım
haaa sen regl mı dıyodun Allah ıylıgını versınnmerak etme Dilekcim Edacım ben hazırlayabilirim demiş sen haftaya yaparsın
bu çabaların tartıya yansıyacak eminim
haşlamadan koyarsan dağılır tatlımmiltifatına tşkler
yok tatlım malum her ay kırmızı kart görüyoruz ya
benim çok sancılı oluyor ilk 2 gün
Parasını geçtim de çok uzakmışşş, burda bakayımm benn sağol cnmm
Geçen yıl devlet hastanesinde diyetisyene gittim bana iştah kesici bir ilaç verdi suya atıyorsun eriyor suyu içiyormuşsun iştah kesiyomuşmuşta... ilk gün içtimm az kalsın düşüp bayılıyordum bütün ilacı o an çöpe attım o zamandan beri diyetisyen diyince midem bulanıyorilaçları işçtiğim o an aklıma geliyor ama benim gittiğim çok dandikti ilacı yazdı diyet listesinide başka bir doktor verecek dedi annem bile şaşırdı diyetisyen dedikleri böyle miymiş diye :)
tebrık edrım canım dıkkat ama sarı kart almayalım dımı
Aaayy doğru birde karne muhabbeti var yarın dimiii
Tamamen aklımdan çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?