Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kefirin afiyet olsun canım.
Bende bugün İçli köfte yapmaya heveslendim ama keşke sabahdan karar verseydim gün içinde az ekmek yerdim. Sen kendin mi yaptım İçli köfteyi ?

tşkler tatlım kefiri ayrandan daha çok sevmeye başladım:56:

tatlım ben içli köfteyi kendim yapıyorum ve haşlayıp buzluğa atıyorumm böyle çok rahat oluyor aniden biri gelince yada canım isteyince çıkarıp üzeirne biraz tereyağı gezdiriyorum ama misafirler isterse onlara kızartıyorum:34:

tuz tüketimin nasıl Şulecim fazla tuz ve tıurşu cinsi gıdalar tüketiyorsan vücutta su topluyor tatlım

yaz yaz tatlım sohbet edelim doldurursun

bu arada geçen senin bloğunda senin minikleri gördüm ne tatlılar allah bağışlasın :16::16:

Canımcım teşekkür ederim birde yakından görsen canavarlar :27:

tşkler tatlım kefiri ayrandan daha çok sevmeye başladım:56:

tatlım ben içli köfteyi kendim yapıyorum ve haşlayıp buzluğa atıyorumm böyle çok rahat oluyor aniden biri gelince yada canım isteyince çıkarıp üzeirne biraz tereyağı gezdiriyorum ama misafirler isterse onlara kızartıyorum:34:

Aaa süpersin ben bir keresinde yapıp buzluga attım çıkarıp haşlarken dağıldı. Demek sen başlayıp koyuyorsun ....zekiii kadın seniiii :34:

Hazırladım mı desem hazırlamadım mı desem :23:

ben yarın hazırlayamamkı:25:yarın karne gunu helıncıgım okula gıdıcem sabahtan 10 gıbı karneyı alıcaz ozamana kadar okulda olucam sonrada arkadasa gecıcez bu hafta baskası hazırlasada ben haftayı hazırlıyım ınsaalah hazırlamayı bılmıyorum ogrenırım herhalde:26:

canım süpersin diyetisyen sana çok yaradı , bazen bende düşünüyorum gitsemmi diye ama sonra yarısı gitti zaten diyip vazgeçiyorum :1: :1:
Canım bak 14. Takımın kızlarından iki kişide benim gittiğim diyetisyenin internet üzerinden takip hizmetini alıyorlar. Fiyatları zaten diğer yerlere göre uygun birde bana grup indirimi yaptılar. Eğer gidemezde bu şekilde takip hizmeti almak istersen haber ver ...

Ben de koruma için gitmek istiyorum çünkü kendimi biliyorumm 1 gün yer ertesi gün diyete başlarım yine, dengeleyemem diye korkuyroum diyetisyenlerin böyle bir hizmeti var değil mi, koruma dönemi için? Eda, sekerkız, doktorcum siz bilirsiniz?

Tabii var ... Yada en azından benim daha önceki gittiklerimde ve bu seferkinde de var, mesela ben 6 aylık yapıcam bu ay sonunda 6 ayda koruma alıcam

Aaa süpersin ben bir keresinde yapıp buzluga attım çıkarıp haşlarken dağıldı. Demek sen başlayıp koyuyorsun ....zekiii kadın seniiii :34:

ay içlikoftemı bayılırım malatyalı bı dostumuz var tereyagda memleketten gelır okadar guzel yaparkı 10 tane yıyebılırım off off canım cekyı ya:56:

ben yarın hazırlayamamkı:25:yarın karne gunu helıncıgım okula gıdıcem sabahtan 10 gıbı karneyı alıcaz ozamana kadar okulda olucam sonrada arkadasa gecıcez bu hafta baskası hazırlasada ben haftayı hazırlıyım ınsaalah hazırlamayı bılmıyorum ogrenırım herhalde:26:

Aaayy doğru birde karne muhabbeti var yarın dimiii :37:
Tamamen aklımdan çıkmış

nmerak etme Dilekcim Edacım ben hazırlayabilirim demiş sen haftaya yaparsın:34:

tesekkurler ablam yarının tartı gunu korkusu yaptırdı acıkcası:18:

:21::21::21: bu çabaların tartıya yansıyacak eminim

haşlamadan koyarsan dağılır tatlımm:17::17: iltifatına tşkler:17:
ablam ıyı akşamlar hayırdır pek anlamadım bı rahatsızlıgınmı var:26:

yok tatlım malum her ay kırmızı kart görüyoruz ya
benim çok sancılı oluyor ilk 2 gün:14:
Ohhh be kurtardım :8:

:46::46::46::9::9::9:

nmerak etme Dilekcim Edacım ben hazırlayabilirim demiş sen haftaya yaparsın:34:

:21::21::21: bu çabaların tartıya yansıyacak eminim

haşlamadan koyarsan dağılır tatlımm:17::17: iltifatına tşkler:17:

yok tatlım malum her ay kırmızı kart görüyoruz ya
benim çok sancılı oluyor ilk 2 gün:14:

:46::46::46::9::9::9:
haaa sen regl mı dıyodun Allah ıylıgını versın:52:uck kere okdum msj cozemedım bır turlu nr bu kırmızı kart dıye:52:

Parasını geçtim de çok uzakmışşş, burda bakayımm benn sağol cnmm :16:

Geçen yıl devlet hastanesinde diyetisyene gittim bana iştah kesici bir ilaç verdi suya atıyorsun eriyor suyu içiyormuşsun iştah kesiyomuşmuşta... ilk gün içtimm az kalsın düşüp bayılıyordum bütün ilacı o an çöpe attım o zamandan beri diyetisyen diyince midem bulanıyor :1: ilaçları işçtiğim o an aklıma geliyor ama benim gittiğim çok dandikti ilacı yazdı diyet listesinide başka bir doktor verecek dedi annem bile şaşırdı diyetisyen dedikleri böyle miymiş diye :)

Aaaa çok enteresan :50: benim aslında insülin direncim için düzenli ilaç kullanmam gerek ama o ilaç bende eklem ağrısı halsizlik yapıyor ve diyetisyene gitme amacım zaten bu ilacı kullanmadan insülinimi düzenlemek birde o ilaç verse tam olurdum artık...
Yok kuzum yaaa kaç kişiye gittim daha önce öyle birşey veren olmadı :34:

Aaayy doğru birde karne muhabbeti var yarın dimiii :37:
Tamamen aklımdan çıkmış

hıc sorma canım ya Allahtan benım oglan anası gıbı zekıde:27: keyıflı bır karne olacak bızım ıcın .teyzelerı gecen sınavda deneme ankara genelınde 0 yanlısla 1. oldu:51:

Back