Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kuzum hoc sorma ya :) kp de oyledir zorla haftasonu anca kalir grldiginde siz zaten caliyosunuz yogunsunuz diye misal eltim persembe memlekete gidecek diyoruz anne bizde kal yok hafta sonu gelirim size teyzenize gidiyim ben diyor .

Canim seninkine hafiften citlatsan . Yani eltilerin davet etmiyorum mu

aynen oyle yap tatlım cuma sabahı tartıl sadece

bu hafta esım evde zor olacık benım ıcın dıyette sıkıntım olmazda mutfaktan cıkamam ama aksamada gorumcemın kızı gelecek bugun ve yarın bende kalacak

Dünkü menüm
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli domatesli tost

ara: 1 bardak nescafe (light sütle şekersiz 1 çay kaşığı nescafe )

öğle:

1 kase mercimek çorbası
avuç içimden az tavuk
salata

ara: elma

ara: 2 kepekli galete

akşam
mercimek çorbası
salata
1 dilim ekmek

Waowww super sekercim harika bi miktarda pweki neden su tutuyormusdun soyledimi misal pantolon kenarlardan bol geliyor karnim sis ki bende gobek olmadi hic sorun basendir hep

tatlım ben adet olamadıgım ıcın odem yapmış vucut

menun cok guzel bol aralı tam benlık

oyle tatlım ama bır kısmı kas olmuş ılk hafta kas kaybı m vardı yagdan gıtmesı ıyı ya cok sukur

Çok iyi haber. Regl haftası kilo gitmemiş göründüğünde yağdan gitmiş sudan almış oluyorum bende. Aslında regl dönemi kaybedilen yağ oranı daha fazla oluyor ve çok güzel bir şey bu.

Çok iyi haber. Regl haftası kilo gitmemiş göründüğünde yağdan gitmiş sudan almış oluyorum bende. Aslında regl dönemi kaybedilen yağ oranı daha fazla oluyor ve çok güzel bir şey bu.

evet tatlım ama rakamda degısıklık goremeyınce morelım bozuldu ama morelın bozulmasın dedı.bide aksam gıttım kahvaltı araogun ogle yemegı 2lt su bıtmıstı osaate kadasr onunda etkısı var dedı bu hafta 3 gun yarım saat yuruyus verdı bakalım basladık spora artıkın
:)

Bal çok koymadıysan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama çokta fikrim yok.

Canım bende öyleydim ama bıraktım. Cumadan cumaya çıksan motivasyonun düşmez.
Yok canim hakiki cambali iki cay kasigi kadar yine wc problemim var ise yarar sandimda yok tik yok

valla bacım bende budertten muzderibim ben bir seferınde komsuma vermıstım haftada bır alıyordum odenlı yanı
Evet kizlar ya sanki tartilmazsam ipin ucu kacacak gibi geliyor cok tartulincada sinirler bozuluyor

hadı rakıbem goreyım senı
Rakiben yogunluktan zayifliycak menuyu bile tersten baslayip yazmisim is cok yogun ycokkk birde akrabalar filan herkes eltimde kv geldi ya bugun yaprak saracakmis nolurr bulgurla sar dedim lahanayi oda zamanda diyet yaptigindan anlar beni oyle saracak banucum ne kadar yiyebilirim blue kaptancim deneyimli karataycilar

İnşallah bu menuylede guzel kilolar verirsin bu hafta

bu haftakı menulerımızı hemen hemen aynı tatlım sadece ara ogunlerımız farklı

gıyemedıgım kıyafetler olmaya basladı nasıl bı guven oluyor bu anlatamam

cnm 2 kuru kayısı yada 2 hurma sabah kalktıgında ılık suyla ıc doktorum ban aoyle soyledı rahat edersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…