Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızımı uyuttum leslıemı yapıp gelıyorum

ay resım yapıstırmısım haberım yok bu tel bır turlu cozemedım ya

sayfanın baslarındakı bılgılerı okudunuzmu ne guzel bılgıler paylasmıs arkadas

ben cetvelımdekı rakamı nasıl duzeltebılırım bılen varmı

cok gecmisolsun doktorcugum...insallah kötü olmazsin..
simdi sana doktora gitte diyemeyiz
:
saolasın helincim.ne yazıkki sabah pek iyi uanmadım bende rapor aldım evde dinlenemdim ama olsun.

Yasemin ve eda bacilarim gecmis olsun Rabbim sifa versin en kisa zamanda
saolasın dilekcim

Yasemin cim cok gecmis olsun. Bluecum sanada cok gecmis olsun canim yiyecek yerde kalnamis size
Benimki gecici canim yiyorum da bulanti soz konusu bugun iyiyim inşallah
saolasın ayfercim

günaydın kızlarr

ben çok kötüyüm sabah kalktıgımdan beri başım dönüyorr midem çok kötü başımdada hafifbi ağrı var
doktorcum noldu acaba tansiyon falan olabılırmı
biraz gec oldu ama canım umarım düzelmişsindir.evde olunca giremedim.tansiyonun düşmüş olabilir.ölçmeden bişey yapmasaydın.

ayfercim aman dikkat ipin ucunu sakın kaçırma.arabanız hayırlı olsun kazasız belasın kullanın.

buraya takılman kafi gelir sana mervecim bizde senin yokluguna alısamadık.

dert etme ahsencim bir dahakine daha dikkatli olursun insanız sonucta olur böyle şeyler.

ah canım tek tekte menülerini yazmıs.cokk gecmiş olsun.menülerini bir yazamayan ben varım galiba.düzenli olmadıgından unutuyorum.evde olunca hepten karısıyor.
bende bayılırım mutfak eşyalarına.çok şeyde hevesim kaldı.evlenirken eşim öğrenci diye kimse bize bişey almadı derme çatma yaşadık .istanbulada gelincede birikmiş param yoktu hemen ev kurmam gerekiyordu.kızım annem babam ve ben ev tuttum en gereklileri en uyguna alarak başladım yine istediğim gibi olmadı.şuan herşeyim var ama birbiriyle uyumsuz zamansız.

kımsecıkler yok bu aksam bende kacıyım hemen yatcam

Günaydın hanimlar benim yogunluk malumda bide kv geldi sixin yogunluk neden kimseler ugramamis

Yasemincim sagol canim daha guzeli sixin olsun

Dilekcim cizelgeye dokunma su aralar site degistiginden mi ne dokununca toptan ucuyor

Aksam cakirmadim ipin ucunu kizlar 20:00
1 kase layla corbasi
Bol salata
Uc mucver

Ogle
Yok

Ara 15:00
1 bardak sut icine bal kattim :18:

Sabah 06:50
1 yumurtali karatay kahvaltisi

aynen tatlım buranın cok etkısı oluyo bende

gunaydın kıslar dun akşam dıyetısyene gıttım morelım bozuldu adet olamadıgım ıcın vucudum su tutmuş 1,700 kadar doktorum en az bır bucuk kılo vermıssındır dedı odemden dolayı gramı gramına aynı cıktım.yagdan 2,300 gıtmış:) bu hafta bır tek ona sevındım

Kızlar surekli tartilmaya engel olamıyorum yaa
Dun sabah 63, 8 dim bu sabah 64, 5 dogru degerler degil ama her sabah
Çıkıyorum o tartinin uzerine hatta baxen aksamda be sabahla aksam ayni ciktigim oluyor ne yani gun boyu yememe ragmen sabahla nasil ayni cikarim
Puff tartiyi dolaba gomup sadece cuma mi cikarsam :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canlar 3milimi yaptım cok enerjikim bugun vıyvıyda vıyvıy yar dım dıma dım dım yar hoppaaa

valla bacım bende budertten muzderibim ben bir seferınde komsuma vermıstım haftada bır alıyordum odenlı yanı

günaydın ayfercim.ah senin kv sen çalışıyorsun diye eltine gitmiş benimkide saolsun ben çalışıyorum diye hep bende kalıyor.iyi niyetinden şüphem yok ama azcıkta ince fikirli olup beni kocamla başbaşa bıraksalar.evde sürekli kalabalık romantizmi öldürüyor.2 tane daha eltim var ama.

2.500 kg yag hay yavas ama edım adımla ılerlıyecez ınsaallah

Bal çok koymadıysan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama çokta fikrim yok.

Canım bende öyleydim ama bıraktım. Cumadan cumaya çıksan motivasyonun düşmez.

Waowww super sekercim harika bi miktarda pweki neden su tutuyormusdun soyledimi misal pantolon kenarlardan bol geliyor karnim sis ki bende gobek olmadi hic sorun basendir hep

hadı rakıbem goreyım senı

Bu haftaki menüm;
Sabah 1,5 dilim beyaz peynir
4 zeytin
1,5 dilim kepek ekmek
domates salatalık

ara: pors meyve

öğle 120 gr et tavuk balık
salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

ara: 1 por meyve

ara: 2 kepekli galete + 1 bardak ayran

akşam
2 kepçe çorba
salata
1 çay bard.yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 pors meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…