Bende çok heves ettim ya
Zam işi olsun yüksek lisans parası bitince otomatik çeyiz işine giriyorum
Gamzecim ya. Senin yoğunluk başlamadı mı ?
Ben kdvyi muhtasarı bitirdim sadece beyannameyi doldurup göndereceğiz. Muhtemelen yarın ben olmam. Hastayım zor duruyorum ama asm deki benim doktor gıcık olduğundan doktora bile gitmedim. gitmicem. Yıllık iznimden 1 gün heba etmiş olacağım.
Herkese tünaydın kızlar
Basılsınız bakalım ben malesef cok kötüyüm ilaçlar stres bazısıkıntılar bni gerdi cok hemde
Şimdi ilaç kullanıyorum hala
Birtanesi antidepresan demiştim
Birrtanesi yazz diye dkhapı
İnsülin direncim yüzünden ve dıkkatsız olmamm yüzünden 2 hafta cok dengesiz beslendim gece yemekeri falan gündüz yemedigimden gece malesef cok acıktım ki bnm 6 ögün beslenmm cok iyiydi bana
Şimdi napıcam bilmiyorum şişim mutsuzum buraya girmememk bnde büyük bi eksizlik oldu
Kızlar ama bu aşdıgım kıloları vercem yine
Sporu bırakınca hersey geri geliyo soor spor spor bunu anladım daha cok
Su içemedim( bitki çayı mı aa oda ne
Ahh kızlarr bana yardım edin motive edin bni
Bn böle eskısı gibi olmak istemiyorum :))
Saglııgımda elden gidiyor bu yasta
Bnde astım geçmişi var kılo cigerlerime basınc yapıyo ve buda kalbıme vuruyo( doktorum söledi)
Su aralar iyiydim ne güsel nefes darlıgım falan yoktu şimdi yatakta saga sola dönsem kalbm yerinden fırlıcak gibi
Hmn kılo vermn lazım
Hem ocak sonunda ewlilk yıl dönmn
Hemde yigenimiz askerden dmcek mevlit okutca kalabalık eltimn kızkaedeskeri bana laf soluyodu onlarada gunlerını göstermk istıyorum
Kızlar kac kılo oldugumu tam bilmiyorum ama 64 küstdm işte en dın tartılırom yarın bakalım
YaZa kadar 55 olmk istıyorum cok mu abartıyotum su 59 bi geçsemmm
Bu hafta bir kür uygulasam ödem attırıcı acayıp şiştim
Ne yapabılurım kızlar
kuru bilmemde bol maydoz ye derım saplarıyla
evet yahu,nerdesiniz..bakin yeni üye alirim üstünüze ha,cabuk gelin
Canım maydanoz ödem mi attırıyor
kaptanım bu gazla ıyı olurdu ama suan basım catlıyor ısı yaptım pazarı hallddım yemek gozumde bubuyor benım dengesız cadı dun aksam erken uyuduydu sen gece kalk 2 bırdahada uyuma salonda surundum gece resmen sımdıde sersem gıbıyımkolay gelsin canim..banada yardima gelebilirsin yani o tempoyla terin sogumadan
insallah canim...
cumaya kadar artik sifir kacamak herkese,o zaman tabikiside 1.oluruz
afiyet olsun canim..alisana kadar oluyor böyle ufak kacamaklar,neyseki sekerli seylere gitmemis elin..
hos geldin ask böcügüm..
cok gecmisolsun canim benim..aman dikkat et,salgin gribten olmasin sonra
hayirdir nedir seni böyle gaza getiren,sevdiceginmi yoksa
canimsin tabikiside yapabilirdin ama sen yapmissin..kusura bakma canim,ben ceza yazdim ama iyilestikten sonra yazmayi unutmusum
kim tutar seni gamze,bas gaza
citir olcak erik,incecik olcak erik,görenler bir daha bakacak erik,sakin pes etme yoksa kaptan seni yolacak erik
sonuncusu olmadi heralde
canimsin aman diyim dikkat et,sende biliyorsun bir kere ipin ucu kactimi tutamiyoruz..karataya uygun olanlardan sinirsiz ye ama hamur isi ve tatlilardan uzak tut kendini...
yanina kuru meyve al,tatlilara dayanamazsan hemen at agzina
bu hafta bir kacamak daha yaparsan fururum seni
ohh kolay gelsin canimsin
cok gecmisolsun mervecigim..
izine ayrilmak yaramadi sana..
insallah ahsenim
canimsin ben senin kararliligina bayiliyorum..yanlislarini da gögsünü gere gere söylüyorsun mesela..ben daha sana karsi yapilan hic bir eklestiriye bahane uydurdugunu görmedim,her söylenenei dinliyorsun,kendine faydali olanlari biliyorsun...böyle olamn benim cok hosuma gidiyor..
karataya yavas yavas alisirsin canimsin..beynine reset cekmen lazim,bu güne kadar bildiklerini unutup saglikli besleniyorum demen lazim..kalori hesabi yapmadan,saglikli olanlari doyana kadar ye,yeki saglikli zayiflayasin canim benim
yok canimsin hic dermiyiz...citir olcan sen,ben biliyorum
canim mercimekli köfte serbest karatayda,3-4 ü gecmedikce tabi..senin tek hatan leptini bozman olmus..2 saat daha bekleyip yeseydin 30 dk da olsa leptin yag yakardi..
neyse canim saglik olsun,artik daha dikkatli olursun
canimsin ya..tesekkür ederim hemen yaptigin icin cezani..hasta hasta ceza cektin üzüldüm simdi
aman canim hirsla kalkan zararla oturur..bir daha esine sinirlendiginde,su ic
hos geldin mervisim..cumaya kadar bari dikkat et,spor yap..ne kadar giderse kar
bizde seni özledik yahu..gel öpeyim
hadi bakalim,artik düzenli menü paylasiyoruz okismi canim
Diğer odaları boşverdim de benim ilgimi mutfak eşyaları çekiyor :) taksite girdim ama ufak eşyaları da kendim almak istiyorum geçen deniz kabuklarından süs eşyası gördüm aldım bir de baharatlık aldımm :) canımcım inşallah zam işin olurda toparlarsın kendini ayıptır sorması yüksek lisans ne kadar tezsiz yapacaktın sen değil mi?
Benim yoğunluk çoktan başladı cnmm, muhtasar bitti, kdv'yi yarın bitiricem sonrasında geçiciye girişicem
Detaylarını tam hatırlamıyorum. Yarın yazsam ?edacıgım bu haftakı menun nasıl olacak
Yüksek lisans 7750- 11000 arası değişiyor devlet üniversitelerinde. Benim istediğim yer 8500 zam olursa 6 ayda birikir. Bir kısım birikti ama çok zorlanıyorum.
Tezsiz yapacağım. Bilmiyorum bilgin var mı ama iktisat işletme muhasebe ile ilgili yüksek lisans yaparsan staj döneminde 1 yıl staj süren düşüyorBen smmmye girmiyeceğim ama belki sana lazım olur.
Detaylarını tam hatırlamıyorum. Yarın yazsam ?
Çok para eda yaöyle birşey varmış ama ben maddiyattan dolayı yapamam sanırım benim o parayı biriktirmem 1 senemi alır tabi bazı şeylerden feragat etmem lazım ben o yüzden mali müşavirliği başlatıcam 2 ay sonra sınavıda geçersem 3 yıl kafam rahat olur en azından evlensemde 3 yıl sonra sınavlara gırer alırım belgeyi :)
Allah yardımcın olsun canımm çok istiyorsun inşallah zammı alırsında kısa zamanda bırıkır para dileğine kavuşursun
Tamam bacim senin menulerini daha yakindan takip ediyim bana ilham oluyor
Sen onlari bog bacim:)
saolasın şekerimtatlım gecmıs olsun
çok güzel bir konuya parmak basmıssın eriğim.kilo vermeye veriliyor ama sağlıklı olmayınca ne yazıkki zararı ve geri dönüşümü var bu işin.Dilekcim yanlis anlama bak hepimiz birbirimizin iyiligini istiyoruz tamamen sahsi fikrim
Duzensiz beslendim ama yuruyus yaptim diyorsun bunu senden cok sık mi duyuyoruz bana mi ogle geliyor
Zira sen beslenme aliskanligini duzeltmeyip sporu ektisiyle haftada 1 kg veriyorsun ve hafta ici dikkat ederek ama hafta sonunu kendine tatil ilan edip duzenini bozuyorsun boyun kacti hatırlamıyorum ama senin kgda biri ki diyetede yeni basladik daha hızlı kilo vermesi gerekir cunku sporun cok . Ama spor senin hafta sonu aldigin kotu yaglari harcamiyor once vucudundaki suyu atiyor cunku yagin ustune yag eklerden once kolayi atmayi secer .lahanayida cok tüketip bi sekilde dengeliyorsun ama hafta sonu tatil poskolojisinden cikman lazim yoksa ideal kilona ulasinca tekrar ayni yanlislar sana kg aldiracak daha once yasadigim icin söylüyorum ayni yanlisa ben dustum sen dusme
Cikolatayi yeyip 6, 6 da 40 dk kosu bandi ustune slim in 6 ustune twister ve pilates karin egzersizi yaptigimi bilirim ve ne oldu ideale ulasinca yemsye devam spora ara sinuc yine byrdayim iste
buranın cok etkisi var şkercim akapunkturdanda etkili kadın dayanısması.damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar.valla dah once akupuntur da yaptım boyle frenlemedım kendımı tatlım bu sekılde ıdeal kıloma kadar gıderım ınsallah.cuma gunu 1 kılo eksık cıktı ama ınsallah dahda vermısımdır cnm ya
tebrik ederim ayfercim yeseydin o gözlemeyi geriye sana pişmanlık ve zaman kaybı kalacaktı.Cumartesi
Sabah
Karatay kahvaltisi
Yumurtali muzlu
Ogle
6 yk bulgur pilavı
Az birsey avuc ici kadar
Aksam
Maydonoz peynir salatasi
Annem gozleme yapmis yemedim salatadan yedim
Spor: 1 saat yuruyus (30 dk oglen 30 dk akşam )
Su: 2 lt
Bitki cayi : 1 fincan karisik
1 fincan kusburnu
KACAMA K: 1 kupa sutlu nescafe (islenmis gida)
Pazar
Elimden geldigince karatay kahvaltisi
(Yani yumurtali maydonozlu yagli salata
Annemi dipfirize attigi organik domates
Kuruyemis yiyemedim zeytinlrrde organik degildi)
Aksam:
1 avuc ici kadar et sote
1 fincan kahve
Spor: ev temizle utu yap misafire yemek hazirla camasirdi oydu buydu vakit kalmadi
geçmiş olsun edacım.yaş pasta yedind emek.afiyet olsun yağ olmasın şker olmasın.Günaydın bayanlar
cumartesi menüm ;
1 dilim ekmek
1 haş. yumurta
domates
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
ara: 1 elma
öğle:
3 tavuk çöğ şiş 150 gr kadar.
1 dilim ekmek
ara: elma
ara: 1 kepekli galete
akşam:
salata
3 yk kısır :18::18:
Pazar menü
1 haş yumurta
2 dilim kepek ekmek
2 dilim beyaz peynir
domates sosu
Öğle: yok
ara: 1 dilim yaş pasta
akşam..
Salata
150 gr kadar tavuk
Görüldüğü üzere 2 gün üst üste kaçamak oldu.
Dün öğle yemeği yeseydim sanırım pastaya hayır diyebilirdim. Stress seviyem çook yükseldi.
bu arada hasta oldum. Dehşet bir boğaz ağrısı burun akıntısı başladı.Sınav öncesi olacak iş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?