Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Diğer odaları boşverdim de benim ilgimi mutfak eşyaları çekiyor :) taksite girdim ama ufak eşyaları da kendim almak istiyorum geçen deniz kabuklarından süs eşyası gördüm aldım bir de baharatlık aldımm :) canımcım inşallah zam işin olurda toparlarsın kendini ayıptır sorması yüksek lisans ne kadar tezsiz yapacaktın sen değil mi?

Benim yoğunluk çoktan başladı cnmm, muhtasar bitti, kdv'yi yarın bitiricem sonrasında geçiciye girişicem

bacım ılk donce ızını bitirıyorsun hergun duzenlı gırmeye calıs daha once nasız zayıfladıysan tekrar zayıflarsız sılıntı yapmasonucta vucudunun nasıl kılo verebldıgını bılıyorsun tek sorun konsantre olabılmem menulerını yazmaya baslarsan daha kolay olur

kuru bilmemde bol maydoz ye derım saplarıyla

kaptanım bu gazla ıyı olurdu ama suan basım catlıyor ısı yaptım pazarı hallddım yemek gozumde bubuyor benım dengesız cadı dun aksam erken uyuduydu sen gece kalk 2 bırdahada uyuma salonda surundum gece resmen sımdıde sersem gıbıyım
cumaya yuzunu kara cıkartmam Allahın ıznıyle kaptan

edacıgım bu haftakı menun nasıl olacak

Yüksek lisans 7750- 11000 arası değişiyor devlet üniversitelerinde. Benim istediğim yer 8500 zam olursa 6 ayda birikir. Bir kısım birikti ama çok zorlanıyorum.
Tezsiz yapacağım. Bilmiyorum bilgin var mı ama iktisat işletme muhasebe ile ilgili yüksek lisans yaparsan staj döneminde 1 yıl staj süren düşüyor Ben smmmye girmiyeceğim ama belki sana lazım olur.

edacıgım bu haftakı menun nasıl olacak
Detaylarını tam hatırlamıyorum. Yarın yazsam ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 7 ziyaretçi)
Valkyrie89,
ayulduzz,
erigim

Ziyaretçi kaynıyor. Bir selam verseler keşke.

Çok para eda ya öyle birşey varmış ama ben maddiyattan dolayı yapamam sanırım benim o parayı biriktirmem 1 senemi alır tabi bazı şeylerden feragat etmem lazım ben o yüzden mali müşavirliği başlatıcam 2 ay sonra sınavıda geçersem 3 yıl kafam rahat olur en azından evlensemde 3 yıl sonra sınavlara gırer alırım belgeyi :)

Allah yardımcın olsun canımm çok istiyorsun inşallah zammı alırsında kısa zamanda bırıkır para dileğine kavuşursun

Valla ben şu açıköğretim etiketinden kurtulmak istediğimden yüksek lisans yapacağım. Okuyamadığım için iş ortamında benden daha az bilgili az tecrübeli ve iyi performans sahip olmayan kişilerin beni açıköğretimli olmamdan dolayı küçümsemelerini istemiyorum.Bir de üniversitede anfilerde sınavlara giriyorum üniversite sıralarında oturmakta istiyorum. Bir çok sebebi var yani
Zam olursa benim için çok iyi olacak. Evlenene kadar çıkmam buradan. Şuan çıkartmıyorsa beni çıkartmazlar çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu akşam eve giderken 1 saat yürüyüş yapıcam 10 dk ya çıkayımm 60 kg olmam lazım şubat sonuna kadarrr

kizlar cok yogunum bu hhafta yeni yil görüşmelerim bitmeli ay bitmeden uff bide tek seferde anlasma saglanmiyor cildirmamak icyten degil ya onlari ya kendimi bogacagim : (

Menum
Kahvalti,1d.ekmek tam bugdaydan,1yumurta,1t.k tereyag,3 zeytin,beyazpeynir,bol yesillik
Ara kucuk muz bir bardak c.b ayran iki kayisi kurusu
Ogle karnabahar,ayran,2ksak bulgur
Ara1 elma 2 ceviz
Aksam simdi yiyecem pirasa yaptim ama canim istemiyor benn yogurt ve koca bir kase salata yiyecem
Ara neskafe sutlu
Spor kiz uyursa 40 dak. Yuruyecem su 3lt,2buyukbbardak bitki cayi

Eklentiler

• $TalkingTom2.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 28
Kaptancim tesekkur ederim ama bence olmasi gerekn bu degilmi zaten takimdaki herkes birbirinin iyiligini dusunmk zorunda sonucta takim yuzdesi onmli.dolayisiyla soylediklerinz bana elestiri degil de oneri gibi geliyo .bi de ben sizletin uyarilariyla kilo veriyorum onun farkindaym

Bende takimim sayesinde neskafeyi kremayla icmeyi biraktim sutu ve suyu karistirarak iciyorum

tatlım gecmıs olsun
saolasın şekerim

çok güzel bir konuya parmak basmıssın eriğim.kilo vermeye veriliyor ama sağlıklı olmayınca ne yazıkki zararı ve geri dönüşümü var bu işin.

valla dah once akupuntur da yaptım boyle frenlemedım kendımı tatlım bu sekılde ıdeal kıloma kadar gıderım ınsallah.cuma gunu 1 kılo eksık cıktı ama ınsallah dahda vermısımdır cnm ya
buranın cok etkisi var şkercim akapunkturdanda etkili kadın dayanısması.damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar.

tebrik ederim ayfercim yeseydin o gözlemeyi geriye sana pişmanlık ve zaman kaybı kalacaktı.

geçmiş olsun edacım.yaş pasta yedind emek.afiyet olsun yağ olmasın şker olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…