Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menum
Kahvalti,1d.ekmek tam bugdaydan,1yumurta,1t.k tereyag,3 zeytin,beyazpeynir,bol yesillik
Ara kucuk muz bir bardak c.b ayran iki kayisi kurusu
Ogle karnabahar,ayran,2ksak bulgur
Ara1 elma 2 ceviz
Aksam simdi yiyecem pirasa yaptim ama canim istemiyor benn yogurt ve koca bir kase salata yiyecem
Ara neskafe sutlu
Spor kiz uyursa 40 dak. Yuruyecem su 3lt,2buyukbbardak bitki cayi
saolasın helincim.ne yazıkki sabah pek iyi uanmadım bende rapor aldım evde dinlenemdim ama olsun.cok gecmisolsun doktorcugum...insallah kötü olmazsin..
simdi sana doktora gitte diyemeyiz
:
saolasın dilekcimYasemin ve eda bacilarim gecmis olsun Rabbim sifa versin en kisa zamanda
saolasın ayfercimYasemin cim cok gecmis olsun. Bluecum sanada cok gecmis olsun canim yiyecek yerde kalnamis size![]()
Benimki gecici canim yiyorum da bulanti soz konusu bugun iyiyim inşallah
biraz gec oldu ama canım umarım düzelmişsindir.evde olunca giremedim.tansiyonun düşmüş olabilir.ölçmeden bişey yapmasaydın.günaydın kızlarr
ben çok kötüyüm sabah kalktıgımdan beri başım dönüyorr midem çok kötü başımdada hafifbi ağrı var
doktorcum noldu acaba tansiyon falan olabılırmı
ayfercim aman dikkat ipin ucunu sakın kaçırma.arabanız hayırlı olsun kazasız belasın kullanın.Enerji enerji enerjikkk olalim
Puff kendimi motive etmeliyim kv ankaraya geliyor iki haftaligina
Ben calisiyorum persembeye kadar eltimde bizde hep ordayiz demektir cok dikkat etmem lazim
Sonrada kardesine gececek ki cayyolunda teyzeminde malumu bir sofra kurar boydan boya ondafa goze batmadan az yemeliyim isim cok zor olsada hirsim buyukk
Ayy birde esim arac degistiriyor bizim arabamiz spor kucuktu beyefendi iddea ediyor bunu daha rahat kullanacakmisim ama ben cok tirsiyorum
Hic buyuk yuksek arac kullanmadimne guzel benim gibi ufakti arabamizda hayirlisiysa olsun ne diyeli
Bugun izinliydi bana karatay kahvaltisi hazirlamis ama ekmek yok evde diyor ben yemiyorum dedim ben napcam dedi dolaptaki light ekmegi yedi mecbur![]()
buraya takılman kafi gelir sana mervecim bizde senin yokluguna alısamadık.Herkese tünaydın kızlar
Basılsınız bakalım ben malesef cok kötüyüm ilaçlar stres bazısıkıntılar bni gerdi cok hemde
Şimdi ilaç kullanıyorum hala
Birtanesi antidepresan demiştim
Birrtanesi yazz diye dkhapı
İnsülin direncim yüzünden ve dıkkatsız olmamm yüzünden 2 hafta cok dengesiz beslendim gece yemekeri falan gündüz yemedigimden gece malesef cok acıktım ki bnm 6 ögün beslenmm cok iyiydi bana
Şimdi napıcam bilmiyorum şişim mutsuzum buraya girmememk bnde büyük bi eksizlik oldu
Kızlar ama bu aşdıgım kıloları vercem yine
Sporu bırakınca hersey geri geliyo soor spor spor bunu anladım daha cok
Su içemedim( bitki çayı mı aa oda ne
Ahh kızlarr bana yardım edin motive edin bni
Bn böle eskısı gibi olmak istemiyorum :))
Saglııgımda elden gidiyor bu yasta
Bnde astım geçmişi var kılo cigerlerime basınc yapıyo ve buda kalbıme vuruyo( doktorum söledi)
Su aralar iyiydim ne güsel nefes darlıgım falan yoktu şimdi yatakta saga sola dönsem kalbm yerinden fırlıcak gibi
Hmn kılo vermn lazım
Hem ocak sonunda ewlilk yıl dönmn
Hemde yigenimiz askerden dmcek mevlit okutca kalabalık eltimn kızkaedeskeri bana laf soluyodu onlarada gunlerını göstermk istıyorum
dert etme ahsencim bir dahakine daha dikkatli olursun insanız sonucta olur böyle şeyler.Kizlaaar nasil yazicm cok utaniyom.evden sinirli bi sekulde ayrildm esimle atistik da.sinirlenince dusunmeden yiyorum normlde.okula geldimki mudur yrd mi mercimkli bulgurlu kofte yaptirms esine yaninda da ayrn 1 brdk ayrn ictim 2 kofte yedim ama nasil yedim anlamadin.simdi cok pismanim aksama telafisini nasil yapYim kesin cezami
ah canım tek tekte menülerini yazmıs.cokk gecmiş olsun.menülerini bir yazamayan ben varım galiba.düzenli olmadıgından unutuyorum.evde olunca hepten karısıyor.slm kızlar nasılsınız...
ben pek iyi değilim hala kendimi topralayamadım bu seferki migren atağı hepsinden farklıydı. hala daha boynum ağrıyor. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Geçmişe bakamadım çok özür dilerim. ekrana ve telefona uzun süre bakamıyorum. İnşallah en yakın zamanda telafi yapıcam :)
:
bende bayılırım mutfak eşyalarına.çok şeyde hevesim kaldı.evlenirken eşim öğrenci diye kimse bize bişey almadı derme çatma yaşadık .istanbulada gelincede birikmiş param yoktu hemen ev kurmam gerekiyordu.kızım annem babam ve ben ev tuttum en gereklileri en uyguna alarak başladım yine istediğim gibi olmadı.şuan herşeyim var ama birbiriyle uyumsuz zamansız.Ben geldimmmm
Kızlar bugün bi internet alışveriş sitesinde indirim var mutfak eşyalarında bayıldım hepsine yaa çok güzel alsam mı yoksa mağazalardan mı alsam karar veremedim bu aralar takıntım mutafk eşyaları oldu![]()
saolasın şekerim
çok güzel bir konuya parmak basmıssın eriğim.kilo vermeye veriliyor ama sağlıklı olmayınca ne yazıkki zararı ve geri dönüşümü var bu işin.
buranın cok etkisi var şkercim akapunkturdanda etkili kadın dayanısması.damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar.
tebrik ederim ayfercim yeseydin o gözlemeyi geriye sana pişmanlık ve zaman kaybı kalacaktı.
geçmiş olsun edacım.yaş pasta yedind emek.afiyet olsun yağ olmasın şker olmasın.
Kızlar surekli tartilmaya engel olamıyorum yaa![]()
Dun sabah 63, 8 dim bu sabah 64, 5 dogru degerler degil ama her sabah
Çıkıyorum o tartinin uzerine hatta baxen aksamda be sabahla aksam ayni ciktigim oluyor ne yani gun boyu yememe ragmen sabahla nasil ayni cikarim
Pufftartiyi dolaba gomup sadece cuma mi cikarsam :26:
gunaydın kıslar dun akşam dıyetısyene gıttım morelım bozuldu adet olamadıgım ıcın vucudum su tutmuş 1,700 kadar doktorum en az bır bucuk kılo vermıssındır dedı odemden dolayı gramı gramına aynı cıktım.yagdan 2,300 gıtmış:) bu hafta bır tek ona sevındım
Günaydın hanimlar benim yogunluk malumda bide kv geldi sixin yogunluk neden kimseler ugramamis
Yasemincim sagol canim daha guzeli sixin olsun
Dilekcim cizelgeye dokunma su aralar site degistiginden mi ne dokununca toptan ucuyor
Aksam cakirmadim ipin ucunu kizlar 20:00
1 kase layla corbasi
Bol salata
Uc mucver
Ogle
Yok
Ara 15:00
1 bardak sut icine bal kattim :18:
Sabah 06:50
1 yumurtali karatay kahvaltisi
Kızlar surekli tartilmaya engel olamıyorum yaa![]()
Dun sabah 63, 8 dim bu sabah 64, 5 dogru degerler degil ama her sabah
Çıkıyorum o tartinin uzerine hatta baxen aksamda be sabahla aksam ayni ciktigim oluyor ne yani gun boyu yememe ragmen sabahla nasil ayni cikarim
Pufftartiyi dolaba gomup sadece cuma mi cikarsam :26:
gunaydın kıslar dun akşam dıyetısyene gıttım morelım bozuldu adet olamadıgım ıcın vucudum su tutmuş 1,700 kadar doktorum en az bır bucuk kılo vermıssındır dedı odemden dolayı gramı gramına aynı cıktım.yagdan 2,300 gıtmış:) bu hafta bır tek ona sevındım
Günaydın hanimlar benim yogunluk malumda bide kv geldi sixin yogunluk neden kimseler ugramamis
Yasemincim sagol canim daha guzeli sixin olsun
Dilekcim cizelgeye dokunma su aralar site degistiginden mi ne dokununca toptan ucuyor
Aksam cakirmadim ipin ucunu kizlar 20:00
1 kase layla corbasi
Bol salata
Uc mucver
Ogle
Yok
Ara 15:00
1 bardak sut icine bal kattim :18:
Sabah 06:50
1 yumurtali karatay kahvaltisi