- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Kaptancim tesekkur ederim ama bence olmasi gerekn bu degilmi zaten takimdaki herkes birbirinin iyiligini dusunmk zorunda sonucta takim yuzdesi onmli.dolayisiyla soylediklerinz bana elestiri degil de oneri gibi geliyo .bi de ben sizletin uyarilariyla kilo veriyorum onun farkindaym
Gunesli havalati cokk seviyorum sezen aksu esliginde ev isi yapinca bekarligim geldi aklima annemi evden gonderip ev isi yapmayi cok severidim sezen aksunun kasetinide teybe koyar sesinide sonuna kadat acar butun mahelleye dinletirdim ah ah ne gunlerdi ogunler
İnsllh cnm bence olursun nisaninda sozunde. Giyecegin harika elbiseleri dusun iyi bi gaz olcktrBu akşam eve giderken 1 saat yürüyüş yapıcam 10 dk ya çıkayımm 60 kg olmam lazım şubat sonuna kadarrr
Noracim edacim madem evlilik kapida yasadigin sorundan yola cikarak bi tavsiyem olck.3.5 yillik evliyim ilk gunden beri asamadigmz cozemedigimz bi skinti var esim de ben de ogrtmnz aramizda para meselesi skinti ben maas kartimi ilk yildn esime verdim ugrsmamak icin.bana gore ayri gayriya gerek yok diye.ilk yil koyde calisiyodum masrafim olmuyodu tabi sonra ilceye gectim paraya ihtiyacim artti tabi.param her bittignde esimden istemeye basladim hatta haftalik bana 6 0 tlfalan veriyo.ama her istedigimde ne cok harciyosun demeye basladi.size yemin ederim kendime 40 yilda bir biseyler aliyom.cogunu eve ve kizima harciyom.simdi ise 4 aydir bi savas veriyom.ek dersim bana ait olsun diye dolayisiyla hesap sormayack takildigim nokta bu zaten gururumu incitiyo.velhasil anlasin kizlar benim aylik su kadar harcamam olur deyin.bazi arkadslrimi biliyorum kartlari kendi ellerinde ben ona da karsiym ama diyorum ya bu mesele geleckte problem olmsn size
Kızlar surekli tartilmaya engel olamıyorum yaa
Dun sabah 63, 8 dim bu sabah 64, 5 dogru degerler degil ama her sabah
Çıkıyorum o tartinin uzerine hatta baxen aksamda be sabahla aksam ayni ciktigim oluyor ne yani gun boyu yememe ragmen sabahla nasil ayni cikarim
Pufftartiyi dolaba gomup sadece cuma mi cikarsam :26:
Valla en iyisini yaparsin canim belli ki sen sustukca sana kaliyor ve birde esinin hayatinda soz sahibi oluyorlar. Bencede ne kadar uzak okadar iyi bu durumda inşallah drgisir bolgen evet canim pozitif dusun yoksa onlar yuzunden bosuna ocin icini yiyecekşekercim moralini yüksek tut ay ben verdim diye kendine pozitif yaklaş.
bluecum gecmiş olsun canım ya..
ayfercim walla arkadasımı tanıyamaz oldum.cok üzülüyorum.çok can sıkıcı ve uzun mevzular anlatsam şaşırıp kalırsınız.ya sabır diyorum.habere biraz bakıpta insanların halini görüncede kendi kendime kızıyorum.neyseee.pozitif düşünmeye çalışıyorum kızgın sirke küpüne zarar.ne yapsam şuan durum değişmeyecek .ben öyle cadııı istediğini yaptıran birisi olamam elimden gelmiyor birde eşime psikolojik baskı yapıyorlar..tek çarem var bölge değiştirip taşınmak.ciddi ciddi düşünür oldum.
Ahh canim gez gez tadini cikatr. Yine herkese yetismissin maşallah canim. Karatay cercevesinde yiyop iciyorum.Slm 3, mıntıkanın güzelleri2 gündür gelemedim çok gezenti oldum bu ara abimlere gitmiştik bırakmadılar bende netsiz kaldı
Hakkınızda hayırlısı olsun Yasemincim sen yine de sabrını koru tatlım
Bu ara hastalıklar seninde başını bırakmadı bluecumm çok geçmiş olsun oğluşuna
senin kabartılar nasıl oldu inş geçmiştir
oooo süper şekercimmm
banu geziyor sürekli
günaydın tatlımmmm
günaydın canımmm hayırdır ilk kez moralsiz gördüm seni:26::26:
rakibin olmak istemezdim tatlımmm
bende bende 3, takımı çokkk seviyorummm
maşallah maşallah
tatlım 3 kaşığı bulgura denk gelecek şekilde yiyebilirsin
her zamanki gibi mükemmel Edacımm
bu ne enerjiiii maşallah sana Dilekcimmm
eşine söyle tartıyı saklasınn en güzeli sürekli tartılmak motivasyonu düşürüyor tatlım
bal hakiki balsa sorun yok tatlım ama yinede kilo verme süresinde önerilmiyor bitanem
Hala iyileşememişsin Şulecimm:26: geçmiş olsun bitanemmm menülerin gayet güzel tatlımm
Sevgili Mervişim hoşgeldinn tatlım özlemiştikk ne olur burdan ayrılma bitanemmm burdan ayrılmak insanı olumsuz etkiliyor
Ahsencim karatayda mercimekli köfte yasak değil bitanemm sadce zamansız olmuş leptin bozulmuş o kadar cezalık birşey yok yanieşinle inş olayı tatlıya bağlarsınız
Asla demeyizzz
Oooo hayırlı uğurlu olsun Ayfercimm kazasız belasız kullanın inş bende minik arabalarda rahat ediyorum önceki arabam fia. palio idi şimdiki ope. cors. ikiside minik abimin arabası op.astra o bile bana büyük geliyor kullanırken rahat olamıyorum
geçmiş olsun bitanemmm 3, takıma nazar değdi galiba
sen ve kaçamakolsun tatlım bu hafta telafi edersin sıkma canını o ,irade sende var biliyorum ben
hayır dediğin için tbrkler güzel menü şekercimm
Dışardan yemek her zaman risk taşıyor cnmm çok geçmiş olsun
makarna önerilmiyor bitanemmm
denemeden hemen nasıl karar verdinki canım benim çiğ olunca fazla yenmiyor kabuklu al ve kır ne olur kırılmış alma
istersen sabahki kuruyemiş miktarını 3 öğüne bölebilirsin çikolata olmamışbu hafta kaçamak yapma arttık
Ahsencim hakli olabilirsinde bende tam tersi alinca morel bozuklugunfan sisiyorum iyiceCnm ben de her sabh tartiliyom gunumu nasil gecirmem gerektigini gosyeriyo bana bence
Noracim edacim madem evlilik kapida yasadigin sorundan yola cikarak bi tavsiyem olck.3.5 yillik evliyim ilk gunden beri asamadigmz cozemedigimz bi skinti var esim de ben de ogrtmnz aramizda para meselesi skinti ben maas kartimi ilk yildn esime verdim ugrsmamak icin.bana gore ayri gayriya gerek yok diye.ilk yil koyde calisiyodum masrafim olmuyodu tabi sonra ilceye gectim paraya ihtiyacim artti tabi.param her bittignde esimden istemeye basladim hatta haftalik bana 6 0 tlfalan veriyo.ama her istedigimde ne cok harciyosun demeye basladi.size yemin ederim kendime 40 yilda bir biseyler aliyom.cogunu eve ve kizima harciyom.simdi ise 4 aydir bi savas veriyom.ek dersim bana ait olsun diye dolayisiyla hesap sormayack takildigim nokta bu zaten gururumu incitiyo.velhasil anlasin kizlar benim aylik su kadar harcamam olur deyin.bazi arkadslrimi biliyorum kartlari kendi ellerinde ben ona da karsiym ama diyorum ya bu mesele geleckte problem olmsn size
Gunesli havalati cokk seviyorum sezen aksu esliginde ev isi yapinca bekarligim geldi aklima annemi evden gonderip ev isi yapmayi cok severidim sezen aksunun kasetinide teybe koyar sesinide sonuna kadat acar butun mahelleye dinletirdim ah ah ne gunlerdi ogunler
Valla en iyisini yaparsin canim belli ki sen sustukca sana kaliyor ve birde esinin hayatinda soz sahibi oluyorlar. Bencede ne kadar uzak okadar iyi bu durumda inşallah drgisir bolgen evet canim pozitif dusun yoksa onlar yuzunden bosuna ocin icini yiyecek
Ahh canim gez gez tadini cikatr. Yine herkese yetismissin maşallah canim. Karatay cercevesinde yiyop iciyorum.
Tartiyi dolaba kilitliycem artik
Ahsencim hakli olabilirsinde bende tam tersi alinca morel bozuklugunfan sisiyorum iyice
Canim valla bizde mass alinca esim getirir zaten odemeleri netten yapiyoruz odemeler yapilir duruma gore birikip icin ne yapilacaksa o kenara konur ve kalan para ikiye bolunur esinle bu durumu konus sonucta calisip calisip birsey yapmaya vaktin paran olmayacaksa 60 inda evin olmuş ama ne vaktin ne enerjin kalmis olur mu hic
Valla hava yaz gibi 40 dk yurudum ben superdi
Banucumm kefir yapmissin hayirli olsun
Gezdim geldimmm haftasonu ben geziyorum haftaiçi annemi gezdiriyorum sıkılmasın diye
bencede kilitle Afyercim cumadan cumaya çıkart
Kefiri yaptım çok güzel oldu ama nohuttan yoğurt mayasını beceremedim sanırım bi garip oldu
şimdi sil baştan tekrar deneyeceğim pes etmek yok:13:
Kolay gelsin canim valla ben mi beceriksizim siz 3 minyika hanimlsrimi cok becerikli bilemedim
Tşkler canımcımm est sadece bu kefir olayında yeniyim ama şu yoğurt mayasıda olsaydı süper olacaktı bütün hanımlar beceriklidir unutma
Kolay gelsin canim valla ben mi beceriksizim siz 3 minyika hanimlsrimi cok becerikli bilemedim
Hahayy benim kocam benden bbecerikli
Kimse yok bu gruptaki sessizluk iyi degil
Helende geldi gityi merak ettim niye bozuk moreli
Bence hepsi kilo aldi korkudan gelemiyorlar
hoşbuldum canım bizim grupta kimsecikler yok benim de canım sıkıldı bakınıyordum öyle gruplardaHoşgeldin Makbulecimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?