Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin ahsencim yüzde bir yere kadar önemli elbette fakat önemli olan hepimzin sağlıklı bir şekilde kilocuklarımızdan kurtulmamız bence bu esnada hepimiz birbirimizin fikirlerine ihtiyaç duyuyoruz hepimizin bilgi birikimi farklı

Gunesli havalati cokk seviyorum sezen aksu esliginde ev isi yapinca bekarligim geldi aklima annemi evden gonderip ev isi yapmayi cok severidim sezen aksunun kasetinide teybe koyar sesinide sonuna kadat acar butun mahelleye dinletirdim ah ah ne gunlerdi ogunler

Bu arada izlemek isteyenler bugün show tv de Canan abla var Gülbende bende az sonra dışarı çıkmak zorundayım görüşrüüz kızlar cici bakın kendinize

bende bayılırım güneşli havalara yaz gelse bir an önce ne günelrdi teyp günleri hey gidi gençlik heyyy

Noracim edacim madem evlilik kapida yasadigin sorundan yola cikarak bi tavsiyem olck.3.5 yillik evliyim ilk gunden beri asamadigmz cozemedigimz bi skinti var esim de ben de ogrtmnz aramizda para meselesi skinti ben maas kartimi ilk yildn esime verdim ugrsmamak icin.bana gore ayri gayriya gerek yok diye.ilk yil koyde calisiyodum masrafim olmuyodu tabi sonra ilceye gectim paraya ihtiyacim artti tabi.param her bittignde esimden istemeye basladim hatta haftalik bana 6 0 tlfalan veriyo.ama her istedigimde ne cok harciyosun demeye basladi.size yemin ederim kendime 40 yilda bir biseyler aliyom.cogunu eve ve kizima harciyom.simdi ise 4 aydir bi savas veriyom.ek dersim bana ait olsun diye dolayisiyla hesap sormayack takildigim nokta bu zaten gururumu incitiyo.velhasil anlasin kizlar benim aylik su kadar harcamam olur deyin.bazi arkadslrimi biliyorum kartlari kendi ellerinde ben ona da karsiym ama diyorum ya bu mesele geleckte problem olmsn size

Son düzenleme:
Ha bu arada esim isfkar biri degildr hatta her ay maaslarimuzi ortaya kor gelen giden listesini bana gosterir onun tek derdi var yatirm yapmaj evim olsun arabam olsn derdinde.guzel ama biyetdn sonrasi skiyo

Eslerin keselerinin ayri olmasi elbette hos degil canimcim evin bereketi kacar elbette fakat sende surekli istemek zorunda
kalmamalisin bence abimin esi calismiyor ona ragmen abim odemeler sonrasi kalan parayi
ortak bir yere koyar esinin cekinmemesi icin sizde boyle birsey yapabilirsiniz tatlim sonucta har vurup
harman savuracak degilsin

Cnm ben de her sabh tartiliyom gunumu nasil gecirmem gerektigini gosyeriyo bana bence

ahsencim araya maddiyatın girmesine cokkk üzüldüm.biz bayanlar karsımızda incelik bekliyoruz.ama erkekler ne yazıkki.ben birikim yapmak için kısıntıya karsıyım gencliğimizde olmayacak şeylerin ilerde olması ne fayda.tabi ileri gitmemek kaydıyla.

Valla en iyisini yaparsin canim belli ki sen sustukca sana kaliyor ve birde esinin hayatinda soz sahibi oluyorlar. Bencede ne kadar uzak okadar iyi bu durumda inşallah drgisir bolgen evet canim pozitif dusun yoksa onlar yuzunden bosuna ocin icini yiyecek
Ahh canim gez gez tadini cikatr. Yine herkese yetismissin maşallah canim. Karatay cercevesinde yiyop iciyorum.
Tartiyi dolaba kilitliycem artik
Cnm ben de her sabh tartiliyom gunumu nasil gecirmem gerektigini gosyeriyo bana bence
Ahsencim hakli olabilirsinde bende tam tersi alinca morel bozuklugunfan sisiyorum iyice

Canim valla bizde mass alinca esim getirir zaten odemeleri netten yapiyoruz odemeler yapilir duruma gore birikip icin ne yapilacaksa o kenara konur ve kalan para ikiye bolunur esinle bu durumu konus sonucta calisip calisip birsey yapmaya vaktin paran olmayacaksa 60 inda evin olmuş ama ne vaktin ne enerjin kalmis olur mu hic

Valla hava yaz gibi 40 dk yurudum ben superdi

Banucumm kefir yapmissin hayirli olsun

Gezdim geldimmm haftasonu ben geziyorum haftaiçi annemi gezdiriyorum sıkılmasın diye
bencede kilitle Afyercim cumadan cumaya çıkart

Kefiri yaptım çok güzel oldu ama nohuttan yoğurt mayasını beceremedim sanırım bi garip oldu

şimdi sil baştan tekrar deneyeceğim pes etmek yok:13:

Kolay gelsin canim valla ben mi beceriksizim siz 3 minyika hanimlsrimi cok becerikli bilemedim

Tşkler canımcımm est sadece bu kefir olayında yeniyim ama şu yoğurt mayasıda olsaydı süper olacaktı bütün hanımlar beceriklidir unutma

Hahayy benim kocam benden bbecerikli

Kimse yok bu gruptaki sessizluk iyi degil

Helende geldi gityi merak ettim niye bozuk moreli

Kolay gelsin canim valla ben mi beceriksizim siz 3 minyika hanimlsrimi cok becerikli bilemedim

Hahayy benim kocam benden bbecerikli

Kimse yok bu gruptaki sessizluk iyi degil

Helende geldi gityi merak ettim niye bozuk moreli

Sen enişteye kakalıyorsun gibime geliyor yoksa eline kimse su dökemez bence

evet ya ne oldu bizim gruba nazar ettiler ziyaretçiler gele gide perdeleri çekin diyorum ama hep açık buluyorum geldiğimde

hakikaten bende merak ettim kolay kolay morali bozulmazdı kaptancığımızın :26:

sahgülümde rahatsızmış nasıl oldu acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…