Kaptancig hayirdir insaallah neyin var
Günaydın ask böceğiGünaydın 3.takımın fit hatunları
Hayirdir canim inşallah kotu birsey yoktur :26: tmm canim bulgura gore hesaplarim yararlilari yerimkizlar gecmise bakamadim pek kusura bakmayin..pek moralim yok aslinda,o yüzden bakamadim..sonra gelmeye calisirim..
ayfercigim normalde izin verilen bulgur miktari 3 kasik...
sarmalar bol kiymali az bulgurlu olarak hesaplarsak,icindeki bulgur ortalama 3-4 kasiga es gelecek kadar ye canimsin..
yaninda corba ic,yayla corbasiysa pirincliyse icme ama..salata ve yogurt ye..izgara türü biseyler varsa ye veya tavuk...
karnini iyice doyur ama yasakli gidalarla degil...
görüsürüz kizlar
Cok guzel kaptancim menun . Sende gorunce aklima geldi dunde benim yarim saat yuruyusum varGünaydinnn
sabah(9:30)
1 muz,1 yumurta,1 c.b.kuruyemis,yesillik,7 zetytin
ögle(15:00)
10 adet sardalye
aksam(19:00)
2 tabak bugday corbasi
su
1,5
spor
40 dk tempolu yürüyüs
Hadi bakalim tempoBu hafta bitsin dersane bitiyor. Ve ben tam olarak 5 hafta boyunca çok sağlam diyet yapacağım.
cnm 2 kuru kayısı yada 2 hurma sabah kalktıgında ılık suyla ıc doktorum ban aoyle soyledı rahat edersın
incelmişsindir.yağ gidince görsel belli oluyorgunaydın kıslar dun akşam dıyetısyene gıttım morelım bozuldu adet olamadıgım ıcın vucudum su tutmuş 1,700 kadar doktorum en az bır bucuk kılo vermıssındır dedı odemden dolayı gramı gramına aynı cıktım.yagdan 2,300 gıtmış:) bu hafta bır tek ona sevındım
enerjinden bizede yollla mızmızda mızmızgünaydın canlar 3milimi yaptımcok enerjikim bugun vıyvıyda vıyvıy yar dım dıma dım dım yar hoppaaa
amannn ayfercim artık bu konular canımı cok sıkıyor ne sen sor ne ben söyleyim.güya eltilerden biri en yakın arkadasım kvler haftasonu bazen ona geciyordu bu haftasonu gecmeyecekleri tuttu okadar bunaldım ki dedim anne ben evdeyken siz cıkın hava alın öbür torunlarınız görün kadıncagız cıktı geriş geldi eltimler yokmus nerdeydinizede gezmedeydik deyip geciştirmişler.Kuzum hoc sorma ya :) kp de oyledir zorla haftasonu anca kalir grldiginde siz zaten caliyosunuz yogunsunuz diye misal eltim persembe memlekete gidecek diyoruz anne bizde kal yok hafta sonu gelirim size teyzenize gidiyim ben diyor .
Canim seninkine hafiften citlatsan . Yani eltilerin davet etmiyorum mu
her şeye rağmennn varımmmm.dün tartıldım cumadan az geldim.Yasemincim sende durumlar nasıl ? Bu hafta birinciliğe oynuyor musun ?
Göbek bolgesınden gıtmış yağ CNm ama şişoldugum ıcın suan anlayamıyorumincelmişsindir.yağ gidince görsel belli oluyor
enerjinden bizede yollla mızmızda mızmız
amannn ayfercim artık bu konular canımı cok sıkıyor ne sen sor ne ben söyleyim.güya eltilerden biri en yakın arkadasım kvler haftasonu bazen ona geciyordu bu haftasonu gecmeyecekleri tuttu okadar bunaldım ki dedim anne ben evdeyken siz cıkın hava alın öbür torunlarınız görün kadıncagız cıktı geriş geldi eltimler yokmus nerdeydinizede gezmedeydik deyip geciştirmişler.öbürü desen kvdeler haber verdiler size gelecegiz diye gelmeyin biz sizi sömester tatilinde alırız deyip geciştirdiler.
her şeye rağmennn varımmmm.dün tartıldım cumadan az geldim.
incelmişsindir.yağ gidince görsel belli oluyor
enerjinden bizede yollla mızmızda mızmız
amannn ayfercim artık bu konular canımı cok sıkıyor ne sen sor ne ben söyleyim.güya eltilerden biri en yakın arkadasım kvler haftasonu bazen ona geciyordu bu haftasonu gecmeyecekleri tuttu okadar bunaldım ki dedim anne ben evdeyken siz cıkın hava alın öbür torunlarınız görün kadıncagız cıktı geriş geldi eltimler yokmus nerdeydinizede gezmedeydik deyip geciştirmişler.öbürü desen kvdeler haber verdiler size gelecegiz diye gelmeyin biz sizi sömester tatilinde alırız deyip geciştirdiler.
her şeye rağmennn varımmmm.dün tartıldım cumadan az geldim.
çok geçmis olsun cnm nazar oku sureklıkızlar merhaba
kötü günler geçiriyorum o nedenle kaç gündür gelemedim..
cumartesi günü ben hastaydım etkisi pazar günü de kadar devam etti.. akşam oğlumu almaya gittiğimde komşu karnında isilikler olduğunu söyledi.. zaten 2 3 gündür huysuzdu, bişey mi dokundu vs derken dışarda 10 dk dolaştık eve gittiğimizde boynuna kadar artmıştı.. doktoru aradık gittik, o arada oğlum iyice halsizleşti. doktor baktı sonra kulağından ateşini bir ölçtü 39.3 çıktı inanamadık, alnında hiç yok ateş.. dr. viral enfeksiyon dedi, bazen ateş böyle olurmuş dışa döküntü şeklinde belli edermiş.. fitil verdi hemen eve geldik kendine geldi ama gece tekrar çıktı ve sabaha kadar düşüremedik..
dün de bi çıktı bi düştü derken akşam üzerinden sonra tekrar çıkmadı ateş çokşükür atlattık derken bezini değiştirirken bi baktım pipisinin üst kısmında sol tarafta bi şişlik, baya ele gelir sertçe.. ertesi gün geçmezse gideriz dedik, gece uyandı 1 gibi felaket bi şekilde ne yediyse çıkardı.. yorgan yastık yatak, 1 saat onları yıka makineye at oğlanı yıka vs, gece yine çok geç yattım.. sabah kalktık doktoru aradık gelin dedi, ultrason çekildi, kistik hydro diyorlarmış, su toplamış kist şeklinde ama hastalıkla alakası yok dedi, korkulcak bişi yok dedi takip etcez dedi ama ben hiç güvenmiyorum burdaki doktorlara.. türkiyeye gidince götürcem..
benim hastalığım oğlanın hastalığı birbirine girdi..nazar resmen ya.. milletin resmen gözü var bizde, buraya atanmamı çekemeyen o kadar insan varki, gözleri çıksın diyesim geliyor..
benim midem daha yeni yeni düzeliyor, bu koşturmacada karatay yapmaya çalışıyorum ama daha az yiyebiliyorum. dün zaten felaket bir gündü, oğlan kek istedi, hasta diye yaptım peşinden bize yemek yaptım, sonra haftasonu temizlik yapamamıştım her taraf felaket toz olmuştu evi temizledim sonra geceki olaylar derken perişan haldeyim..menü yazamıcam geçmişe bakamıcam.. beni affedin öpüyorum...
şekercim moralini yüksek tut ay ben verdim diye kendine pozitif yaklaş.
bluecum gecmiş olsun canım ya..
ayfercim walla arkadasımı tanıyamaz oldum.cok üzülüyorum.çok can sıkıcı ve uzun mevzular anlatsam şaşırıp kalırsınız.ya sabır diyorum.habere biraz bakıpta insanların halini görüncede kendi kendime kızıyorum.neyseee.pozitif düşünmeye çalışıyorum kızgın sirke küpüne zarar.ne yapsam şuan durum değişmeyecek .ben öyle cadııı istediğini yaptıran birisi olamam elimden gelmiyor birde eşime psikolojik baskı yapıyorlar..tek çarem var bölge değiştirip taşınmak.ciddi ciddi düşünür oldum.
kızlar merhaba
kötü günler geçiriyorum o nedenle kaç gündür gelemedim..
cumartesi günü ben hastaydım etkisi pazar günü de kadar devam etti.. akşam oğlumu almaya gittiğimde komşu karnında isilikler olduğunu söyledi.. zaten 2 3 gündür huysuzdu, bişey mi dokundu vs derken dışarda 10 dk dolaştık eve gittiğimizde boynuna kadar artmıştı.. doktoru aradık gittik, o arada oğlum iyice halsizleşti. doktor baktı sonra kulağından ateşini bir ölçtü 39.3 çıktı inanamadık, alnında hiç yok ateş.. dr. viral enfeksiyon dedi, bazen ateş böyle olurmuş dışa döküntü şeklinde belli edermiş.. fitil verdi hemen eve geldik kendine geldi ama gece tekrar çıktı ve sabaha kadar düşüremedik..
dün de bi çıktı bi düştü derken akşam üzerinden sonra tekrar çıkmadı ateş çokşükür atlattık derken bezini değiştirirken bi baktım pipisinin üst kısmında sol tarafta bi şişlik, baya ele gelir sertçe.. ertesi gün geçmezse gideriz dedik, gece uyandı 1 gibi felaket bi şekilde ne yediyse çıkardı.. yorgan yastık yatak, 1 saat onları yıka makineye at oğlanı yıka vs, gece yine çok geç yattım.. sabah kalktık doktoru aradık gelin dedi, ultrason çekildi, kistik hydro diyorlarmış, su toplamış kist şeklinde ama hastalıkla alakası yok dedi, korkulcak bişi yok dedi takip etcez dedi ama ben hiç güvenmiyorum burdaki doktorlara.. türkiyeye gidince götürcem..
benim hastalığım oğlanın hastalığı birbirine girdi..nazar resmen ya.. milletin resmen gözü var bizde, buraya atanmamı çekemeyen o kadar insan varki, gözleri çıksın diyesim geliyor..
benim midem daha yeni yeni düzeliyor, bu koşturmacada karatay yapmaya çalışıyorum ama daha az yiyebiliyorum. dün zaten felaket bir gündü, oğlan kek istedi, hasta diye yaptım peşinden bize yemek yaptım, sonra haftasonu temizlik yapamamıştım her taraf felaket toz olmuştu evi temizledim sonra geceki olaylar derken perişan haldeyim..menü yazamıcam geçmişe bakamıcam.. beni affedin öpüyorum...
Göbek bolgesınden gıtmış yağ CNm ama şişoldugum ıcın suan anlayamıyorum
Valla herkes cok mu yogun Banu yok blue yok merve dun geldi bi daha gorunmedi sule yok rahatsiz eee
Günaydın 3.takımın fit hatunları
kizlar gecmise bakamadim pek kusura bakmayin..pek moralim yok aslinda,o yüzden bakamadim..sonra gelmeye calisirim..
ayfercigim normalde izin verilen bulgur miktari 3 kasik...
sarmalar bol kiymali az bulgurlu olarak hesaplarsak,icindeki bulgur ortalama 3-4 kasiga es gelecek kadar ye canimsin..
yaninda corba ic,yayla corbasiysa pirincliyse icme ama..salata ve yogurt ye..izgara türü biseyler varsa ye veya tavuk...
karnini iyice doyur ama yasakli gidalarla degil...
görüsürüz kizlar
Günaydinnn
sabah(9:30)
1 muz,1 yumurta,1 c.b.kuruyemis,yesillik,7 zetytin
ögle(15:00)
10 adet sardalye
aksam(19:00)
2 tabak bugday corbasi
su
1,5
spor
40 dk tempolu yürüyüs
Bu hafta bitsin dersane bitiyor. Ve ben tam olarak 5 hafta boyunca çok sağlam diyet yapacağım.
Kizlar sizi seviyorum yaa icinden geldi deyim dedimm
gıyemedıgım kıyafetler olmaya basladı nasıl bı guven oluyor bu anlatamam
Yok canim hakiki cambali iki cay kasigi kadar yine wc problemim var ise yarar sandimda yok tik yok
Evet kizlar ya sanki tartilmazsam ipin ucu kacacak gibi geliyor cok tartulincada sinirler bozuluyor
Rakiben yogunluktan zayifliycak menuyu bile tersten baslayip yazmisimis cok yogun ycokkk birde akrabalar filan herkes eltimde kv geldi ya bugun yaprak saracakmis nolurr bulgurla sar dedim lahanayi oda zamanda diyet yaptigindan anlar beni oyle saracak banucum ne kadar yiyebilirim blue kaptancim deneyimli karataycilar
İnşallah bu menuylede guzel kilolar verirsin bu hafta
her zamanki gibi mükemmel EdacımmDünkü menüm
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli domatesli tost
ara: 1 bardak nescafe (light sütle şekersiz 1 çay kaşığı nescafe )
öğle:
1 kase mercimek çorbası
avuç içimden az tavuk
salata
ara: elma
ara: 2 kepekli galete
akşam
mercimek çorbası
salata
1 dilim ekmek
günaydın canlar 3milimi yaptımcok enerjikim bugun vıyvıyda vıyvıy yar dım dıma dım dım yar hoppaaa
Kızlar surekli tartilmaya engel olamıyorum yaa
Dun sabah 63, 8 dim bu sabah 64, 5 dogru degerler degil ama her sabah
Çıkıyorum o tartinin uzerine hatta baxen aksamda be sabahla aksam ayni ciktigim oluyor ne yani gun boyu yememe ragmen sabahla nasil ayni cikarim
Pufftartiyi dolaba gomup sadece cuma mi cikarsam :26:
Günaydın hanimlar benim yogunluk malumda bide kv geldi sixin yogunluk neden kimseler ugramamis
Yasemincim sagol canim daha guzeli sixin olsun
Dilekcim cizelgeye dokunma su aralar site degistiginden mi ne dokununca toptan ucuyor
Aksam cakirmadim ipin ucunu kizlar 20:00
1 kase layla corbasi
Bol salata
Uc mucver
Ogle
Yok
Ara 15:00
1 bardak sut icine bal kattim :18:
Sabah 06:50
1 yumurtali karatay kahvaltisi
slm kızlar nasılsınız...
ben pek iyi değilim hala kendimi topralayamadım bu seferki migren atağı hepsinden farklıydı. hala daha boynum ağrıyor. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Geçmişe bakamadım çok özür dilerim. ekrana ve telefona uzun süre bakamıyorum. İnşallah en yakın zamanda telafi yapıcam :)
cuma günü menüsü
sabah
uyanınca ananas su
1 yumurta beyazı(Haşlanmış) ile maydanozlu sandviç
ıhlamur
Ara
20 gr leblebi
(Yavaş yavaş baş ağrılarımın geldiğini hissedip ilaç aldım. ama mideme çok dokunuyor . lebleyi o yüzden yedim.)
Öğlen
Çok az tavuk
2-3 kaşık çorba
salata
bulgur plavı 1 kaşık
(ağrı kesici etki etmeyince migren ilacını içmek için zorla yemek yedim)
sonrası karışık...midemdeki sızıyı, uyuyup uyanıp hissettikçe leblebi, fındık ve wasa yedim.Bir ara çorba içtim.
Diyetisyende tartıldığım gün ve bir önceki tartıda kas kaybım vardı o yüzden evde olduğum iki gün uygulamam için protein diyeti verdi.
Cumartesi günü
2 yumurta beyazından omlet
1 kk peynir
1 dilimekmek
söğüş
ara 2 kurukayısı
öğlen
100 gr biftek ızgara
salata
1 dilimekmek
ara nar
akşam
dana külbastı
kırmızı biber sos (Bu doğrumu oldu yanlışmı emin değilim evde kendi yaptığım közlenmiş biber sosu)
1 dilim ekmek
salata
Ara
portakal
Pazar günü
Sabah (Geç kahvaltı)
sebzeli omlet
mantar fırın
1 kk peynir
1 dilimekmek
haşlanmış brokoli
maydanoz
ara
yarım muz
yarım dilim ananas
Akşam
haşlanmış brokoli
biftek
salata
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina
işte böyleeee. kırmızı et yemekten böööğğğ geldi artık. Gerçi bu hafta işyerinde her öğlen tavuk yiyerek (Yakında gıdaklayarak yazabilirim) hemen telafi ederim
Kızlar kac kılo oldugumu tam bilmiyorum ama 64 küstdm işte en dın tartılırom yarın bakalım
YaZa kadar 55 olmk istıyorum cok mu abartıyotum su 59 bi geçsemmm
Bu hafta bir kür uygulasam ödem attırıcı acayıp şiştim
Ne yapabılurım kızlar
Kizlaaar nasil yazicm cok utaniyom.evden sinirli bi sekulde ayrildm esimle atistik da.sinirlenince dusunmeden yiyorum normlde.okula geldimki mudur yrd mi mercimkli bulgurlu kofte yaptirms esine yaninda da ayrn 1 brdk ayrn ictim 2 kofte yedim ama nasil yedim anlamadin.simdi cok pismanim aksama telafisini nasil yapYim kesin cezami
Cumaya kadar en az 1 kilo veremzsem bana hepbirlikte sisko patates diyin.en nefret ettigm sozcuklerdr ne benim icn ne de baskasi icin kullanimasini istemem ama hedefimi gercklestiremzsem bana deyin
Enerji enerji enerjikkk olalim
Puff kendimi motive etmeliyim kv ankaraya geliyor iki haftaligina
Ben calisiyorum persembeye kadar eltimde bizde hep ordayiz demektir cok dikkat etmem lazim
Sonrada kardesine gececek ki cayyolunda teyzeminde malumu bir sofra kurar boydan boya ondafa goze batmadan az yemeliyim isim cok zor olsada hirsim buyukk
Ayy birde esim arac degistiriyor bizim arabamiz spor kucuktu beyefendi iddea ediyor bunu daha rahat kullanacakmisim ama ben cok tirsiyorum
Hic buyuk yuksek arac kullanmadimne guzel benim gibi ufakti arabamizda hayirlisiysa olsun ne diyeli
Bugun izinliydi bana karatay kahvaltisi hazirlamis ama ekmek yok evde diyor ben yemiyorum dedim ben napcam dedi dolaptaki light ekmegi yedi mecbur
günaydın kızlarr
ben çok kötüyüm sabah kalktıgımdan beri başım dönüyorr midem çok kötü başımdada hafifbi ağrı var
doktorcum noldu acaba tansiyon falan olabılırmı
Günaydın bayanlar
cumartesi menüm ;
1 dilim ekmek
1 haş. yumurta
domates
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
ara: 1 elma
öğle:
3 tavuk çöğ şiş 150 gr kadar.
1 dilim ekmek
ara: elma
ara: 1 kepekli galete
akşam:
salata
3 yk kısır :18::18:
Pazar menü
1 haş yumurta
2 dilim kepek ekmek
2 dilim beyaz peynir
domates sosu
Öğle: yok
ara: 1 dilim yaş pasta
akşam..
Salata
150 gr kadar tavuk
Görüldüğü üzere 2 gün üst üste kaçamak oldu.
Dün öğle yemeği yeseydim sanırım pastaya hayır diyebilirdim. Stress seviyem çook yükseldi.
bu arada hasta oldum. Dehşet bir boğaz ağrısı burun akıntısı başladı.Sınav öncesi olacak iş değil
hayır dediğin için tbrkler güzel menü şekercimmmenum
sabah
1 dılım peynır
5 zeytın
salatalık
domates
cay
2dılım ekmek
ara
3 dıyet bıskuvı
zencefil limon cay
öğle
pırasa yemegı
2 dılım ekmek
ara
2 adet hurma
6 badem
1 kutu sut
aksam (arkadastaydık pastalara boreklere elımı bılem surmedım:) )
bezelye yemegı 3 kasık
1 dılım ekemek
2 kasık yogrutlu kerevız salatası
2 kasık havuzlu laha salatası
2 kasık sehrıye salatası
bol çay
kızlar selamlar
cuma akşam yediğim eti dışardan burdan güvenilri bir yerden yemiştim. dün sabah mide bulantısıyla uyandım ve kötü bi şekilde istifra ettim, hala sindirememişim.. dün bütün gün mide krampları bulantı halsizlikle geçti..çok çok az yiyebildim..bugün de öyleyim, sabah sadece 1 bardak süt ve 1 muz yiyebildim..şimdi çok şükür daha iyiyim.. işe gelebildim enazından.. et deyince bile tüylerim diken diken oluyor, bir daha da dışardan hiçbişey yemicem ne biçim ülke ya(bu güya güvenilir türk lokantası..
Bugnku menm ac krnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu yarim brdk ilik su
Kahvlti sekersz cy.yarim cy brd dan az fazla kuruyms
1 domates ve 1 ymrtli maydanozlu omlet
10 orgnk yesil zeytin kibrt kutusi kadsr peynr
OGLe 3 parmk pilic kofte kucuk kucuk 1.5 ymk ks makrna
İkindi az sekrli turk kahvesi 1 cy brd tarcnli sut. Yaninda 1 kuru hurma
Aksam 4 ymk ks bulgr pilavi .bol salata 1 kase yogrt.4 ymk ks kurufasulye
2.5 lt su 45 dk spor
off tatlım bu karatayı pek yapacagımı sanmıyorum ben. çünkü fındık ceviz yiyince daha çok yiyesim geliyo. öyle bi çay bardagıylşa felan duramıyorum benve bunları yedikçe tatlı isteğim uyanıyo. şimdi yine dayanamadım çikolata yedim offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?