• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydinnn:16:

sabah(9:30)

1 muz,1 yumurta,1 c.b.kuruyemis,yesillik,7 zetytin

ögle(15:00)

10 adet sardalye

aksam(19:00)
2 tabak bugday corbasi

su
1,5
spor
40 dk tempolu yürüyüs

kizlar gecmise bakamadim pek kusura bakmayin..pek moralim yok aslinda,o yüzden bakamadim..sonra gelmeye calisirim..

ayfercigim normalde izin verilen bulgur miktari 3 kasik...
sarmalar bol kiymali az bulgurlu olarak hesaplarsak,icindeki bulgur ortalama 3-4 kasiga es gelecek kadar ye canimsin..
yaninda corba ic,yayla corbasiysa pirincliyse icme ama..salata ve yogurt ye..izgara türü biseyler varsa ye veya tavuk...
karnini iyice doyur ama yasakli gidalarla degil...:34:

görüsürüz kizlar:3:

Kahvaltimi yaptim yesillik yemeye bayiliyirum baska birsey yemeye firsat kalmiuo onlari agzimda ciynerken doyuyitum o yuzden sirf yesillik icin pazara gittim duun yesilligim ve yogurdum oldumu kim korkar diyet yapmaktan yogurdumuda kendim yapiyirum guvendigim sutcum var ondan alip gorusmek uzere islerimi yapayim ben muckk

Günaydın 3.takımın fit hatunları :16:
Günaydın ask böceği
kizlar gecmise bakamadim pek kusura bakmayin..pek moralim yok aslinda,o yüzden bakamadim..sonra gelmeye calisirim..

sarmalar bol kiymali az bulgurlu olarak hesaplarsak,icindeki bulgur ortalama 3-4 kasiga es gelecek kadar ye canimsin..
yaninda corba ic,yayla corbasiysa pirincliyse icme ama..salata ve yogurt ye..izgara türü biseyler varsa ye veya tavuk...

Hayirdir canim inşallah kotu birsey yoktur :26: tmm canim bulgura gore hesaplarim yararlilari yerim

10 adet sardalye

2 tabak bugday corbasi

su
1,5
spor
40 dk tempolu yürüyüs
Cok guzel kaptancim menun . Sende gorunce aklima geldi dunde benim yarim saat yuruyusum var
Bu hafta bitsin dersane bitiyor. Ve ben tam olarak 5 hafta boyunca çok sağlam diyet yapacağım. :23::23:
Hadi bakalim tempo:8:
cnm 2 kuru kayısı yada 2 hurma sabah kalktıgında ılık suyla ıc doktorum ban aoyle soyledı rahat edersın

Yarin denerim canim simdi subeden kayisili form istedim inşallah ise yarar

Kızlar wc sorunu için günde 2 tane form çayı çok iyi geliyor kesin çözümm :8: gerçi her bünyeye aynı etkiyi yaparmı bilmiyorumm :44:

gunaydın kıslar dun akşam dıyetısyene gıttım morelım bozuldu adet olamadıgım ıcın vucudum su tutmuş 1,700 kadar doktorum en az bır bucuk kılo vermıssındır dedı odemden dolayı gramı gramına aynı cıktım.yagdan 2,300 gıtmış:) bu hafta bır tek ona sevındım
incelmişsindir.yağ gidince görsel belli oluyor

günaydın canlar 3milimi yaptım :8::8::8:cok enerjikim bugun vıyvıyda vıyvıy yar dım dıma dım dım yar hoppaaa
enerjinden bizede yollla mızmızda mızmız:37:
Kuzum hoc sorma ya :) kp de oyledir zorla haftasonu anca kalir grldiginde siz zaten caliyosunuz yogunsunuz diye misal eltim persembe memlekete gidecek diyoruz anne bizde kal yok hafta sonu gelirim size teyzenize gidiyim ben diyor .

Canim seninkine hafiften citlatsan . Yani eltilerin davet etmiyorum mu
amannn ayfercim artık bu konular canımı cok sıkıyor ne sen sor ne ben söyleyim.güya eltilerden biri en yakın arkadasım kvler haftasonu bazen ona geciyordu bu haftasonu gecmeyecekleri tuttu okadar bunaldım ki dedim anne ben evdeyken siz cıkın hava alın öbür torunlarınız görün kadıncagız cıktı geriş geldi eltimler yokmus nerdeydinizede gezmedeydik deyip geciştirmişler.:50:öbürü desen kvdeler haber verdiler size gelecegiz diye gelmeyin biz sizi sömester tatilinde alırız deyip geciştirdiler.:50:

Yasemincim sende durumlar nasıl ? Bu hafta birinciliğe oynuyor musun ? :23:
her şeye rağmennn varımmmm.dün tartıldım cumadan az geldim.

amannn ayfercim artık bu konular canımı cok sıkıyor ne sen sor ne ben söyleyim.güya eltilerden biri en yakın arkadasım kvler haftasonu bazen ona geciyordu bu haftasonu gecmeyecekleri tuttu okadar bunaldım ki dedim anne ben evdeyken siz cıkın hava alın öbür torunlarınız görün kadıncagız cıktı geriş geldi eltimler yokmus nerdeydinizede gezmedeydik deyip geciştirmişler.:50:öbürü desen kvdeler haber verdiler size gelecegiz diye gelmeyin biz sizi sömester tatilinde alırız deyip geciştirdiler.:50:

Göbek bolgesınden gıtmış yağ CNm ama şişoldugum ıcın suan anlayamıyorum :(

Son düzenleme:
kızlar merhaba
kötü günler geçiriyorum o nedenle kaç gündür gelemedim..

cumartesi günü ben hastaydım etkisi pazar günü de kadar devam etti.. akşam oğlumu almaya gittiğimde komşu karnında isilikler olduğunu söyledi.. zaten 2 3 gündür huysuzdu, bişey mi dokundu vs derken dışarda 10 dk dolaştık eve gittiğimizde boynuna kadar artmıştı.. doktoru aradık gittik, o arada oğlum iyice halsizleşti. doktor baktı sonra kulağından ateşini bir ölçtü 39.3 çıktı inanamadık, alnında hiç yok ateş.. dr. viral enfeksiyon dedi, bazen ateş böyle olurmuş dışa döküntü şeklinde belli edermiş.. fitil verdi hemen eve geldik kendine geldi ama gece tekrar çıktı ve sabaha kadar düşüremedik..

dün de bi çıktı bi düştü derken akşam üzerinden sonra tekrar çıkmadı ateş çokşükür atlattık derken bezini değiştirirken bi baktım pipisinin üst kısmında sol tarafta bi şişlik, baya ele gelir sertçe.. ertesi gün geçmezse gideriz dedik, gece uyandı 1 gibi felaket bi şekilde ne yediyse çıkardı.. yorgan yastık yatak, 1 saat onları yıka makineye at oğlanı yıka vs, gece yine çok geç yattım.. sabah kalktık doktoru aradık gelin dedi, ultrason çekildi, kistik hydro diyorlarmış, su toplamış kist şeklinde ama hastalıkla alakası yok dedi, korkulcak bişi yok dedi takip etcez dedi ama ben hiç güvenmiyorum burdaki doktorlara.. türkiyeye gidince götürcem..
benim hastalığım oğlanın hastalığı birbirine girdi..nazar resmen ya.. milletin resmen gözü var bizde, buraya atanmamı çekemeyen o kadar insan varki, gözleri çıksın diyesim geliyor..

benim midem daha yeni yeni düzeliyor, bu koşturmacada karatay yapmaya çalışıyorum ama daha az yiyebiliyorum. dün zaten felaket bir gündü, oğlan kek istedi, hasta diye yaptım peşinden bize yemek yaptım, sonra haftasonu temizlik yapamamıştım her taraf felaket toz olmuştu evi temizledim sonra geceki olaylar derken perişan haldeyim..menü yazamıcam geçmişe bakamıcam.. beni affedin öpüyorum...

Valla cok dusubcesizler bu kizinda çocuklar i var evde yanlix kalsın ne bilim ciksin disari oda gezsin demek yok demek ki arkadaslik fark etmiyor eltilik muesseseinde :47:

Cok gecmis olsun bluecum nazar icin bol bol dua oku tez zamanda iyilesin inşallah dedigin gibi burdada bir muayene olun

kızlar merhaba

cumartesi günü ben hastaydım etkisi pazar günü de kadar devam etti.. akşam oğlumu almaya gittiğimde komşu karnında isilikler olduğunu söyledi.. zaten 2 3 gündür huysuzdu, bişey mi dokundu vs derken dışarda 10 dk dolaştık eve gittiğimizde boynuna kadar artmıştı.. doktoru aradık gittik, o arada oğlum iyice halsizleşti. doktor baktı sonra kulağından ateşini bir ölçtü 39.3 çıktı inanamadık, alnında hiç yok ateş.. dr. viral enfeksiyon dedi, bazen ateş böyle olurmuş dışa döküntü şeklinde belli edermiş.. fitil verdi hemen eve geldik kendine geldi ama gece tekrar çıktı ve sabaha kadar düşüremedik..

dün de bi çıktı bi düştü derken akşam üzerinden sonra tekrar çıkmadı ateş çokşükür atlattık derken bezini değiştirirken bi baktım pipisinin üst kısmında sol tarafta bi şişlik, baya ele gelir sertçe.. ertesi gün geçmezse gideriz dedik, gece uyandı 1 gibi felaket bi şekilde ne yediyse çıkardı.. yorgan yastık yatak, 1 saat onları yıka makineye at oğlanı yıka vs, gece yine çok geç yattım.. sabah kalktık doktoru aradık gelin dedi, ultrason çekildi, kistik hydro diyorlarmış, su toplamış kist şeklinde ama hastalıkla alakası yok dedi, korkulcak bişi yok dedi takip etcez dedi ama ben hiç güvenmiyorum burdaki doktorlara.. türkiyeye gidince götürcem..
benim hastalığım oğlanın hastalığı birbirine girdi..nazar resmen ya.. milletin resmen gözü var bizde, buraya atanmamı çekemeyen o kadar insan varki, gözleri çıksın diyesim geliyor..

benim midem daha yeni yeni düzeliyor, bu koşturmacada karatay yapmaya çalışıyorum ama daha az yiyebiliyorum. dün zaten felaket bir gündü, oğlan kek istedi, hasta diye yaptım peşinden bize yemek yaptım, sonra haftasonu temizlik yapamamıştım her taraf felaket toz olmuştu evi temizledim sonra geceki olaylar derken perişan haldeyim..menü yazamıcam geçmişe bakamıcam.. beni affedin öpüyorum...
çok geçmis olsun cnm nazar oku sureklı

şekercim moralini yüksek tut ay ben verdim diye kendine pozitif yaklaş.
bluecum gecmiş olsun canım ya..
ayfercim walla arkadasımı tanıyamaz oldum.cok üzülüyorum.çok can sıkıcı ve uzun mevzular anlatsam şaşırıp kalırsınız.ya sabır diyorum.habere biraz bakıpta insanların halini görüncede kendi kendime kızıyorum.neyseee.pozitif düşünmeye çalışıyorum kızgın sirke küpüne zarar.ne yapsam şuan durum değişmeyecek .ben öyle cadııı istediğini yaptıran birisi olamam elimden gelmiyor birde eşime psikolojik baskı yapıyorlar..tek çarem var bölge değiştirip taşınmak.ciddi ciddi düşünür oldum.

Slm 3, mıntıkanın güzelleri:3::3: :54: 2 gündür gelemedim çok gezenti oldum bu ara abimlere gitmiştik bırakmadılar bende netsiz kaldı

şekercim moralini yüksek tut ay ben verdim diye kendine pozitif yaklaş.
bluecum gecmiş olsun canım ya..
ayfercim walla arkadasımı tanıyamaz oldum.cok üzülüyorum.çok can sıkıcı ve uzun mevzular anlatsam şaşırıp kalırsınız.ya sabır diyorum.habere biraz bakıpta insanların halini görüncede kendi kendime kızıyorum.neyseee.pozitif düşünmeye çalışıyorum kızgın sirke küpüne zarar.ne yapsam şuan durum değişmeyecek .ben öyle cadııı istediğini yaptıran birisi olamam elimden gelmiyor birde eşime psikolojik baskı yapıyorlar..tek çarem var bölge değiştirip taşınmak.ciddi ciddi düşünür oldum.

Hakkınızda hayırlısı olsun Yasemincim sen yine de sabrını koru tatlım
kızlar merhaba

Bu ara hastalıklar seninde başını bırakmadı bluecumm çok geçmiş olsun oğluşuna
senin kabartılar nasıl oldu inş geçmiştir
Göbek bolgesınden gıtmış yağ CNm ama şişoldugum ıcın suan anlayamıyorum :(

oooo süper şekercimmm :21::21:
Valla herkes cok mu yogun Banu yok blue yok merve dun geldi bi daha gorunmedi sule yok rahatsiz eee

banu geziyor sürekli:10::10:
Günaydın 3.takımın fit hatunları :16:

günaydın tatlımmmm:16:

günaydın canımmm hayırdır ilk kez moralsiz gördüm seni:26::26:

10 adet sardalye

2 tabak bugday corbasi

su
1,5
spor
40 dk tempolu yürüyüs

:46::46:

Bu hafta bitsin dersane bitiyor. Ve ben tam olarak 5 hafta boyunca çok sağlam diyet yapacağım. :23::23:

rakibin olmak istemezdim tatlımmm:23::23:

Kizlar sizi seviyorum yaa icinden geldi deyim dedimm

bende bende 3, takımı çokkk seviyorummm:54:

gıyemedıgım kıyafetler olmaya basladı nasıl bı guven oluyor bu anlatamam:51:

maşallah maşallah :46:
Yok canim hakiki cambali iki cay kasigi kadar yine wc problemim var ise yarar sandimda yok tik yok

Evet kizlar ya sanki tartilmazsam ipin ucu kacacak gibi geliyor cok tartulincada sinirler bozuluyor:37:

Rakiben yogunluktan zayifliycak menuyu bile tersten baslayip yazmisim :60: is cok yogun ycokkk birde akrabalar filan herkes eltimde kv geldi ya bugun yaprak saracakmis nolurr bulgurla sar dedim lahanayi :9: oda zamanda diyet yaptigindan anlar beni oyle saracak banucum ne kadar yiyebilirim blue kaptancim deneyimli karataycilar:9:

İnşallah bu menuylede guzel kilolar verirsin bu hafta

tatlım 3 kaşığı bulgura denk gelecek şekilde yiyebilirsin

Dünkü menüm
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli domatesli tost

ara: 1 bardak nescafe (light sütle şekersiz 1 çay kaşığı nescafe )

öğle:

1 kase mercimek çorbası
avuç içimden az tavuk
salata

ara: elma

ara: 2 kepekli galete

akşam
mercimek çorbası
salata
1 dilim ekmek
her zamanki gibi mükemmel Edacımm:46:

günaydın canlar 3milimi yaptım :8::8::8:cok enerjikim bugun vıyvıyda vıyvıy yar dım dıma dım dım yar hoppaaa

bu ne enerjiiii maşallah sana Dilekcimmm:21::21:

Kızlar surekli tartilmaya engel olamıyorum yaa :(
Dun sabah 63, 8 dim bu sabah 64, 5 dogru degerler degil ama her sabah
Çıkıyorum o tartinin uzerine hatta baxen aksamda be sabahla aksam ayni ciktigim oluyor ne yani gun boyu yememe ragmen sabahla nasil ayni cikarim
Puff :( tartiyi dolaba gomup sadece cuma mi cikarsam :26:

eşine söyle tartıyı saklasınn en güzeli sürekli tartılmak motivasyonu düşürüyor tatlım

Günaydın hanimlar benim yogunluk malumda bide kv geldi sixin yogunluk neden kimseler ugramamis :(

Yasemincim sagol canim daha guzeli sixin olsun

Dilekcim cizelgeye dokunma su aralar site degistiginden mi ne dokununca toptan ucuyor

Aksam cakirmadim ipin ucunu kizlar 20:00
1 kase layla corbasi
Bol salata
Uc mucver

Ogle
Yok

Ara 15:00
1 bardak sut icine bal kattim :18:

Sabah 06:50
1 yumurtali karatay kahvaltisi

bal hakiki balsa sorun yok tatlım ama yinede kilo verme süresinde önerilmiyor bitanem:32:
slm kızlar nasılsınız...
ben pek iyi değilim hala kendimi topralayamadım bu seferki migren atağı hepsinden farklıydı. hala daha boynum ağrıyor. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. :16: Geçmişe bakamadım çok özür dilerim. ekrana ve telefona uzun süre bakamıyorum. İnşallah en yakın zamanda telafi yapıcam :)

cuma günü menüsü
sabah
uyanınca ananas su
1 yumurta beyazı(Haşlanmış) ile maydanozlu sandviç
ıhlamur

Ara
20 gr leblebi
(Yavaş yavaş baş ağrılarımın geldiğini hissedip ilaç aldım. ama mideme çok dokunuyor . lebleyi o yüzden yedim.)

Öğlen
Çok az tavuk
2-3 kaşık çorba
salata
bulgur plavı 1 kaşık
(ağrı kesici etki etmeyince migren ilacını içmek için zorla yemek yedim)

sonrası karışık...midemdeki sızıyı, uyuyup uyanıp hissettikçe leblebi, fındık ve wasa yedim.Bir ara çorba içtim.

Diyetisyende tartıldığım gün ve bir önceki tartıda kas kaybım vardı o yüzden evde olduğum iki gün uygulamam için protein diyeti verdi.
Cumartesi günü
2 yumurta beyazından omlet
1 kk peynir
1 dilimekmek
söğüş

ara 2 kurukayısı

öğlen
100 gr biftek ızgara
salata
1 dilimekmek

ara nar

akşam
dana külbastı
kırmızı biber sos (Bu doğrumu oldu yanlışmı emin değilim evde kendi yaptığım közlenmiş biber sosu)
1 dilim ekmek
salata

Ara
portakal

Pazar günü
Sabah (Geç kahvaltı)
sebzeli omlet
mantar fırın
1 kk peynir
1 dilimekmek
haşlanmış brokoli
maydanoz

ara
yarım muz
yarım dilim ananas

Akşam
haşlanmış brokoli
biftek :53:
salata
1 dilim ekmek

ara
1 mandalina

işte böyleeee. kırmızı et yemekten böööğğğ geldi artık. Gerçi bu hafta işyerinde her öğlen tavuk yiyerek (Yakında gıdaklayarak yazabilirim) hemen telafi ederim :52:

Hala iyileşememişsin Şulecimm:26: geçmiş olsun bitanemmm menülerin gayet güzel tatlımm

Kızlar kac kılo oldugumu tam bilmiyorum ama 64 küstdm işte en dın tartılırom yarın bakalım
YaZa kadar 55 olmk istıyorum cok mu abartıyotum su 59 bi geçsemmm
Bu hafta bir kür uygulasam ödem attırıcı acayıp şiştim :(
Ne yapabılurım kızlar

Sevgili Mervişim hoşgeldinn tatlım özlemiştikk ne olur burdan ayrılma bitanemmm burdan ayrılmak insanı olumsuz etkiliyor

Kizlaaar nasil yazicm cok utaniyom.evden sinirli bi sekulde ayrildm esimle atistik da.sinirlenince dusunmeden yiyorum normlde.okula geldimki mudur yrd mi mercimkli bulgurlu kofte yaptirms esine yaninda da ayrn 1 brdk ayrn ictim 2 kofte yedim ama nasil yedim anlamadin.simdi cok pismanim aksama telafisini nasil yapYim kesin cezami

Ahsencim karatayda mercimekli köfte yasak değil bitanemm sadce zamansız olmuş leptin bozulmuş o kadar cezalık birşey yok yani:34: eşinle inş olayı tatlıya bağlarsınız

Cumaya kadar en az 1 kilo veremzsem bana hepbirlikte sisko patates diyin.en nefret ettigm sozcuklerdr ne benim icn ne de baskasi icin kullanimasini istemem ama hedefimi gercklestiremzsem bana deyin

Asla demeyizzz:54:

Enerji enerji enerjikkk olalim :8:

Puff kendimi motive etmeliyim kv ankaraya geliyor iki haftaligina

Ben calisiyorum persembeye kadar eltimde bizde hep ordayiz demektir cok dikkat etmem lazim

Sonrada kardesine gececek ki cayyolunda teyzeminde malumu bir sofra kurar boydan boya ondafa goze batmadan az yemeliyim isim cok zor olsada hirsim buyukk

Ayy birde esim arac degistiriyor bizim arabamiz spor kucuktu beyefendi iddea ediyor bunu daha rahat kullanacakmisim ama ben cok tirsiyorum
Hic buyuk yuksek arac kullanmadim :( ne guzel benim gibi ufakti arabamizda hayirlisiysa olsun ne diyeli
Bugun izinliydi bana karatay kahvaltisi hazirlamis ama ekmek yok evde diyor ben yemiyorum dedim ben napcam dedi dolaptaki light ekmegi yedi mecbur :9:

Oooo hayırlı uğurlu olsun Ayfercimm kazasız belasız kullanın inş bende minik arabalarda rahat ediyorum önceki arabam fia. palio idi şimdiki ope. cors. ikiside minik abimin arabası op.astra o bile bana büyük geliyor kullanırken rahat olamıyorum

günaydın kızlarr

ben çok kötüyüm sabah kalktıgımdan beri başım dönüyorr midem çok kötü başımdada hafifbi ağrı var
doktorcum noldu acaba tansiyon falan olabılırmı

geçmiş olsun bitanemmm 3, takıma nazar değdi galiba:nazar:

Günaydın bayanlar :3::3:

cumartesi menüm ;
1 dilim ekmek
1 haş. yumurta
domates
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel

ara: 1 elma

öğle:
3 tavuk çöğ şiş 150 gr kadar.
1 dilim ekmek

ara: elma

ara: 1 kepekli galete

akşam:
salata
3 yk kısır :18::18:

Pazar menü

1 haş yumurta
2 dilim kepek ekmek
2 dilim beyaz peynir
domates sosu

Öğle: yok

ara: 1 dilim yaş pasta :14:

akşam..
Salata
150 gr kadar tavuk

Görüldüğü üzere 2 gün üst üste kaçamak oldu.
Dün öğle yemeği yeseydim sanırım pastaya hayır diyebilirdim. Stress seviyem çook yükseldi.:53:

bu arada hasta oldum. Dehşet bir boğaz ağrısı burun akıntısı başladı.Sınav öncesi olacak iş değil :14::14:

sen ve kaçamak :24::24: olsun tatlım bu hafta telafi edersin sıkma canını o ,irade sende var biliyorum ben

menum
sabah
1 dılım peynır
5 zeytın
salatalık
domates
cay
2dılım ekmek

ara
3 dıyet bıskuvı
zencefil limon cay

öğle
pırasa yemegı
2 dılım ekmek

ara
2 adet hurma
6 badem
1 kutu sut

aksam (arkadastaydık pastalara boreklere elımı bılem surmedım:) )
bezelye yemegı 3 kasık
1 dılım ekemek
2 kasık yogrutlu kerevız salatası
2 kasık havuzlu laha salatası
2 kasık sehrıye salatası
bol çay
hayır dediğin için tbrkler güzel menü şekercimm

kızlar selamlar

cuma akşam yediğim eti dışardan burdan güvenilri bir yerden yemiştim. dün sabah mide bulantısıyla uyandım ve kötü bi şekilde istifra ettim, hala sindirememişim.. dün bütün gün mide krampları bulantı halsizlikle geçti..çok çok az yiyebildim..bugün de öyleyim, sabah sadece 1 bardak süt ve 1 muz yiyebildim..şimdi çok şükür daha iyiyim.. işe gelebildim enazından.. et deyince bile tüylerim diken diken oluyor, bir daha da dışardan hiçbişey yemicem ne biçim ülke ya:((bu güya güvenilir türk lokantası..

Dışardan yemek her zaman risk taşıyor cnmm çok geçmiş olsun

Bugnku menm ac krnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu yarim brdk ilik su
Kahvlti sekersz cy.yarim cy brd dan az fazla kuruyms
1 domates ve 1 ymrtli maydanozlu omlet
10 orgnk yesil zeytin kibrt kutusi kadsr peynr

OGLe 3 parmk pilic kofte kucuk kucuk 1.5 ymk ks makrna

İkindi az sekrli turk kahvesi 1 cy brd tarcnli sut. Yaninda 1 kuru hurma
Aksam 4 ymk ks bulgr pilavi .bol salata 1 kase yogrt.4 ymk ks kurufasulye

2.5 lt su 45 dk spor

makarna önerilmiyor bitanemmm

off tatlım bu karatayı pek yapacagımı sanmıyorum ben. çünkü fındık ceviz yiyince daha çok yiyesim geliyo. öyle bi çay bardagıylşa felan duramıyorum ben :( ve bunları yedikçe tatlı isteğim uyanıyo. şimdi yine dayanamadım çikolata yedim :( offffffffff

denemeden hemen nasıl karar verdinki canım benim çiğ olunca fazla yenmiyor kabuklu al ve kır ne olur kırılmış alma

istersen sabahki kuruyemiş miktarını 3 öğüne bölebilirsin çikolata olmamış :20: bu hafta kaçamak yapma arttık:16:

MENÜM cumartesi
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 muz
1 çay bar ceviz
1 bar. süt
2 dilim peynir
8 zeytin
1 por yeşillik 1 turp

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
1 por kereviz
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 15 dk twist 100 mekik 20 squat
SIVI:
2.5 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

MENÜM pazar

KAHVALTI
1 lop yum
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
2 dilim peynir
10 zeytin
2 kaymaklı kayısı

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 por iskender pidesiz
salata

SPOR
3 saatlik alışveriş :D

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

MENÜM pazartesi
KAHVALTI
1 muz
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
2 dilim peynir
6 zeytin
1 turp
1 por yeşillik

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 por yeşil mercimekli lahana
1 bardak kefir
salata

SPOR
50 koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik 25 squat

SIVI:
2.5 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Bluecummm nihayet kefir mayaladım ama kafam çok karıştı netten okuduğum kadaıryla bazıları süzdükten sonra içme suyu ile yıkıyormuş bazısı yıkamadn tekrar süte atıyormuş ben yıkamadan tekrar süte ekledim yanlışmı yaptım acaba:26:

birde fazla olduğu zaman sen buzlukta sütle birlikte dondurulabilir dmeiştin bu konudada pek çok yorum var bakterinin özelliğini kaybedeceği yönünde yardımcı olabilirsen sevinirim tatlım:16:

Kaptancim tesekkur ederim ama bence olmasi gerekn bu degilmi zaten takimdaki herkes birbirinin iyiligini dusunmk zorunda sonucta takim yuzdesi onmli.dolayisiyla soylediklerinz bana elestiri degil de oneri gibi geliyo .bi de ben sizletin uyarilariyla kilo veriyorum onun farkindaym

Back