Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar benim icin yazdklarinizi simdi okudum coooook tesekkurler galiba beyin olarAk hala uyum saglayamadim tam.yavs yavs aluskanliklarim degisiyo ama iyiki varsinuz

Cumaya kadar en az 1 kilo veremzsem bana hepbirlikte sisko patates diyin.en nefret ettigm sozcuklerdr ne benim icn ne de baskasi icin kullanimasini istemem ama hedefimi gercklestiremzsem bana deyin

Canim cok gecmis olsun biliyorsun kiloda tetikliyor hastaliklari anladigim kadariyla donmelidin yoksa buraya dinmeden malesef pekte mumkun degil eski duzeni yakalaman baya dagitmissin ama hic birsey icin gec degil . Ilaclara gelince sporla sagligina kavisursun inşallah vede depresan ilaclarini birakirsin

Kizlaaar nasil yazicm cok utaniyom.evden sinirli bi sekulde ayrildm esimle atistik da.sinirlenince dusunmeden yiyorum normlde.okula geldimki mudur yrd mi mercimkli bulgurlu kofte yaptirms esine yaninda da ayrn 1 brdk ayrn ictim 2 kofte yedim ama nasil yedim anlamadin.simdi cok pismanim aksama telafisini nasil yapYim kesin cezami

Kaptancım. Hava güzel biraz açılayım dedim ve kalktım zorla arkadaşlarıda sürükleyerek orta tempo yürüttüm bende cezamı yapmış bulunuyorum. 40 dk kadar...

Canim benim mercimek ve bulgur karatayda var ee ayranda var kahvalti yerine mi yedin onuyoksa kahvaltıdan bi kac saat sonta mi

Mervecim çok geçmiş olsun.
İzine ayrılmak büyük risk. Lütfen kendini toparla. Takıma uğra...

Canim benim mercimek ve bulgur karatayda var ee ayranda var kahvalti yerine mi yedin onuyoksa kahvaltıdan bi kac saat sonta mi

Cnm problem o zaten 10 da kahvltimi yaptm gec uyanmstm 12 30 da yedim ac degildim aslinda esime sinirlenip yedim

Mervecim çok geçmiş olsun.
İzine ayrılmak büyük risk. Lütfen kendini toparla. Takıma uğra...

Saolun kızlar
Bu hafta döndüm işte aetık burdayım
Günde 3 lt suyumla
Sporumla
İnş inş artıkdikkat etcn kendime etmessem neler oluyo gördüm yolun basıındayken döneyimm
:))))
Ayy özledimsizi gercekten varya

Kızlar kac kılo oldugumu tam bilmiyorum ama 64 küstdm işte en dın tartılırom yarın bakalım
YaZa kadar 55 olmk istıyorum cok mu abartıyotum su 59 bi geçsemmm
Bu hafta bir kür uygulasam ödem attırıcı acayıp şiştim
Ne yapabılurım kızlar

2 lt su bitti sira ucuncude suuuuuuuuu

Bugun tempolu temizlik yapicsm sonra pazar yemek ohhh gitsit yaglat
kolay gelsin canim..banada yardima gelebilirsin yani o tempoyla terin sogumadan
Hadi kaptan bu hafta kaptirmayalim 1.
insallah canim...
cumaya kadar artik sifir kacamak herkese,o zaman tabikiside 1.oluruz
Kaptancim ctesi bosluktan galiba doymadim oglen yedim valla aksam az cunku secenek azdi oglende cok yemistim

Valla pazar ayakustu yedim misafir gelecekti ve yogundu onlara pide yaptirdim filan cisslara yaklasmamak icin onlardan once yedim
afiyet olsun canim..alisana kadar oluyor böyle ufak kacamaklar,neyseki sekerli seylere gitmemis elin..
Günaydın kızlar

Sabah bankadaydım şimdi geldimm, işlere girişmem lazımm malum vergi dönemleri geliyorr
hos geldin ask böcügüm..
günaydın kızlarr

ben çok kötüyüm sabah kalktıgımdan beri başım dönüyorr midem çok kötü başımdada hafifbi ağrı var
doktorcum noldu acaba tansiyon falan olabılırmı
cok gecmisolsun canim benim..aman dikkat et,salgin gribten olmasin sonra
Kızlar bugün çok pis gaza gelmiş durumdayımmm hedefimi 60'a çekicem bu hafta :) zaten ideal kilomda oymuş :)
hayirdir nedir seni böyle gaza getiren,sevdiceginmi yoksa
kaptancım cezamı hastalık geçince yapsam olur mu ? Bir kaç gün sonra toparlanmış olurum ne dersin?
canimsin tabikiside yapabilirdin ama sen yapmissin..kusura bakma canim,ben ceza yazdim ama iyilestikten sonra yazmayi unutmusum
Gidişim suskun ama dönüşüm muhteşem olduu
kim tutar seni gamze,bas gaza
citir olcak erik,incecik olcak erik,görenler bir daha bakacak erik,sakin pes etme yoksa kaptan seni yolacak erik

sonuncusu olmadi heralde
canimsin aman diyim dikkat et,sende biliyorsun bir kere ipin ucu kactimi tutamiyoruz..karataya uygun olanlardan sinirsiz ye ama hamur isi ve tatlilardan uzak tut kendini...
yanina kuru meyve al,tatlilara dayanamazsan hemen at agzina

bu hafta bir kacamak daha yaparsan fururum seni
ben kactım bır cam sildımım gerıye kaldı 6 cam mutfagı salonu Allahtan sılmıstım gorusuruz hanımlar
ohh kolay gelsin canimsin
cok gecmisolsun mervecigim..
izine ayrilmak yaramadi sana..
Ben de 69 u ucundan da olsa gormk istoyorum
insallah ahsenim
Kizlar benim icin yazdklarinizi simdi okudum coooook tesekkurler galiba beyin olarAk hala uyum saglayamadim tam.yavs yavs aluskanliklarim degisiyo ama iyiki varsinuz
canimsin ben senin kararliligina bayiliyorum..yanlislarini da gögsünü gere gere söylüyorsun mesela..ben daha sana karsi yapilan hic bir eklestiriye bahane uydurdugunu görmedim,her söylenenei dinliyorsun,kendine faydali olanlari biliyorsun...böyle olamn benim cok hosuma gidiyor..

karataya yavas yavas alisirsin canimsin..beynine reset cekmen lazim,bu güne kadar bildiklerini unutup saglikli besleniyorum demen lazim..kalori hesabi yapmadan,saglikli olanlari doyana kadar ye,yeki saglikli zayiflayasin canim benim
Cumaya kadar en az 1 kilo veremzsem bana hepbirlikte sisko patates diyin.en nefret ettigm sozcuklerdr ne benim icn ne de baskasi icin kullanimasini istemem ama hedefimi gercklestiremzsem bana deyin
yok canimsin hic dermiyiz...citir olcan sen,ben biliyorum
canim mercimekli köfte serbest karatayda,3-4 ü gecmedikce tabi..senin tek hatan leptini bozman olmus..2 saat daha bekleyip yeseydin 30 dk da olsa leptin yag yakardi..
neyse canim saglik olsun,artik daha dikkatli olursun
Kaptancım. Hava güzel biraz açılayım dedim ve kalktım zorla arkadaşlarıda sürükleyerek orta tempo yürüttüm bende cezamı yapmış bulunuyorum. 40 dk kadar...
canimsin ya..tesekkür ederim hemen yaptigin icin cezani..hasta hasta ceza cektin üzüldüm simdi
Cnm problem o zaten 10 da kahvltimi yaptm gec uyanmstm 12 30 da yedim ac degildim aslinda esime sinirlenip yedim
aman canim hirsla kalkan zararla oturur..bir daha esine sinirlendiginde,su ic
hos geldin mervisim..cumaya kadar bari dikkat et,spor yap..ne kadar giderse kar
bizde seni özledik yahu..gel öpeyim
hadi bakalim,artik düzenli menü paylasiyoruz okismi canim

Kaptancım yaptım gitti. İyi de geldi. Hava soğuk değilken ciğerlerim açıldı.

slm kızlar nasılsınız...
ben pek iyi değilim hala kendimi topralayamadım bu seferki migren atağı hepsinden farklıydı. hala daha boynum ağrıyor. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Geçmişe bakamadım çok özür dilerim. ekrana ve telefona uzun süre bakamıyorum. İnşallah en yakın zamanda telafi yapıcam :)

cuma günü menüsü
sabah
uyanınca ananas su
1 yumurta beyazı(Haşlanmış) ile maydanozlu sandviç
ıhlamur

Ara
20 gr leblebi
(Yavaş yavaş baş ağrılarımın geldiğini hissedip ilaç aldım. ama mideme çok dokunuyor . lebleyi o yüzden yedim.)

Öğlen
Çok az tavuk
2-3 kaşık çorba
salata
bulgur plavı 1 kaşık
(ağrı kesici etki etmeyince migren ilacını içmek için zorla yemek yedim)

sonrası karışık...midemdeki sızıyı, uyuyup uyanıp hissettikçe leblebi, fındık ve wasa yedim.Bir ara çorba içtim.

Diyetisyende tartıldığım gün ve bir önceki tartıda kas kaybım vardı o yüzden evde olduğum iki gün uygulamam için protein diyeti verdi.
Cumartesi günü
2 yumurta beyazından omlet
1 kk peynir
1 dilimekmek
söğüş

ara 2 kurukayısı

öğlen
100 gr biftek ızgara
salata
1 dilimekmek

ara nar

akşam
dana külbastı
kırmızı biber sos (Bu doğrumu oldu yanlışmı emin değilim evde kendi yaptığım közlenmiş biber sosu)
1 dilim ekmek
salata

Ara
portakal

Pazar günü
Sabah (Geç kahvaltı)
sebzeli omlet
mantar fırın
1 kk peynir
1 dilimekmek
haşlanmış brokoli
maydanoz

ara
yarım muz
yarım dilim ananas

Akşam
haşlanmış brokoli
biftek
salata
1 dilim ekmek

ara
1 mandalina

işte böyleeee. kırmızı et yemekten böööğğğ geldi artık. Gerçi bu hafta işyerinde her öğlen tavuk yiyerek (Yakında gıdaklayarak yazabilirim) hemen telafi ederim

Ben geldimmmm

Kızlar bugün bi internet alışveriş sitesinde indirim var mutfak eşyalarında bayıldım hepsine yaa çok güzel alsam mı yoksa mağazalardan mı alsam karar veremedim bu aralar takıntım mutafk eşyaları oldu

Merve canım hoşgeldin özlettin kendini artık ayrılma buralardann e mi

Bende çok heves ettim ya
Zam işi olsun yüksek lisans parası bitince otomatik çeyiz işine giriyorum
Gamzecim ya. Senin yoğunluk başlamadı mı ?
Ben kdvyi muhtasarı bitirdim sadece beyannameyi doldurup göndereceğiz. Muhtemelen yarın ben olmam. Hastayım zor duruyorum ama asm deki benim doktor gıcık olduğundan doktora bile gitmedim. gitmicem. Yıllık iznimden 1 gün heba etmiş olacağım.

Menüler güzel kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…