kolay gelsin canim..banada yardima gelebilirsin yani o tempoyla terin sogumadan
insallah canim...
cumaya kadar artik sifir kacamak herkese,o zaman tabikiside 1.oluruz
afiyet olsun canim..alisana kadar oluyor böyle ufak kacamaklar,neyseki sekerli seylere gitmemis elin..
hos geldin ask böcügüm..
cok gecmisolsun canim benim..aman dikkat et,salgin gribten olmasin sonra
hayirdir nedir seni böyle gaza getiren,sevdiceginmi yoksa
canimsin tabikiside yapabilirdin ama sen yapmissin..kusura bakma canim,ben ceza yazdim ama iyilestikten sonra yazmayi unutmusum

kim tutar seni gamze,bas gaza
citir olcak erik,incecik olcak erik,görenler bir daha bakacak erik,sakin pes etme yoksa kaptan seni yolacak erik

sonuncusu olmadi heralde

canimsin aman diyim dikkat et,sende biliyorsun bir kere ipin ucu kactimi tutamiyoruz..karataya uygun olanlardan sinirsiz ye ama hamur isi ve tatlilardan uzak tut kendini...
yanina kuru meyve al,tatlilara dayanamazsan hemen at agzina
bu hafta bir kacamak daha yaparsan fururum seni
ohh kolay gelsin canimsin
cok gecmisolsun mervecigim..

izine ayrilmak yaramadi sana..
insallah ahsenim
canimsin ben senin kararliligina bayiliyorum..yanlislarini da gögsünü gere gere söylüyorsun mesela..ben daha sana karsi yapilan hic bir eklestiriye bahane uydurdugunu görmedim,her söylenenei dinliyorsun,kendine faydali olanlari biliyorsun...böyle olamn benim cok hosuma gidiyor..

karataya yavas yavas alisirsin canimsin..beynine reset cekmen lazim,bu güne kadar bildiklerini unutup saglikli besleniyorum demen lazim..kalori hesabi yapmadan,saglikli olanlari doyana kadar ye,yeki saglikli zayiflayasin canim benim

yok canimsin hic dermiyiz...citir olcan sen,ben biliyorum
canim mercimekli köfte serbest karatayda,3-4 ü gecmedikce tabi..senin tek hatan leptini bozman olmus..2 saat daha bekleyip yeseydin 30 dk da olsa leptin yag yakardi..
neyse canim saglik olsun,artik daha dikkatli olursun
canimsin ya..tesekkür ederim hemen yaptigin icin cezani..hasta hasta ceza cektin üzüldüm simdi
aman canim hirsla kalkan zararla oturur..bir daha esine sinirlendiginde,su ic
hos geldin mervisim..cumaya kadar bari dikkat et,spor yap..ne kadar giderse kar

bizde seni özledik yahu..gel öpeyim
hadi bakalim,artik düzenli menü paylasiyoruz okismi canim