Dilekcim yanlis anlama bak hepimiz birbirimizin iyiligini istiyoruz tamamen sahsi fikrim
Duzensiz beslendim ama yuruyus yaptim diyorsun bunu senden cok sık mi duyuyoruz bana mi ogle geliyor
Zira sen beslenme aliskanligini duzeltmeyip sporu ektisiyle haftada 1 kg veriyorsun ve hafta ici dikkat ederek ama hafta sonunu kendine tatil ilan edip duzenini bozuyorsun boyun kacti hatırlamıyorum ama senin kgda biri ki diyetede yeni basladik daha hızlı kilo vermesi gerekir cunku sporun cok . Ama spor senin hafta sonu aldigin kotu yaglari harcamiyor once vucudundaki suyu atiyor cunku yagin ustune yag eklerden once kolayi atmayi secer .lahanayida cok tüketip bi sekilde dengeliyorsun ama hafta sonu tatil poskolojisinden cikman lazim yoksa ideal kilona ulasinca tekrar ayni yanlislar sana kg aldiracak daha once yasadigim icin söylüyorum ayni yanlisa ben dustum sen dusme
Cikolatayi yeyip 6, 6 da 40 dk kosu bandi ustune slim in 6 ustune twister ve pilates karin egzersizi yaptigimi bilirim ve ne oldu ideale ulasinca yemsye devam spora ara sinuc yine byrdayim iste
günaydın kızlarr
ben çok kötüyüm sabah kalktıgımdan beri başım dönüyorr midem çok kötü başımdada hafifbi ağrı var
doktorcum noldu acaba tansiyon falan olabılırmı
Gunaydin canim cok gecmis olsungünaydın kızlarr
ben çok kötüyüm sabah kalktıgımdan beri başım dönüyorr midem çok kötü başımdada hafifbi ağrı var
doktorcum noldu acaba tansiyon falan olabılırmı
Valla canim bu durumda soz yok sen ben kendimi kesfettim diyorsun ama bu durumda da bozim senin kacamaklara soz soylememize hep bahanen olacak ben mi yanlis düşünüyorum :26: cunku sen bu sekilde zayifliyorum diyorsan dogrudur ne diyelim insan kendini biliraşkım ne demek yanlıs anlamak bırbırımızı takıp edıcez destek verıcez elestırıcez burda olma amacımız odegılmı yoksa tek basımıza yapardık dıyetı yapabılseydık
soyle acıklıyım cok yedım demıyorum ıkı gun duzensız yedım sınav gunu sabah kepek ekmegını tost yaptım ogleden sonra arkadasımla iskende yedım aksam acıkmadım mısırla gecıstırdım dunde kahvaltımı klasık yaptım planda olmamasına ragmen gelınımız cagırdı annem varmıs mecburıyetten 2 kucuk borekle patepes salatası yedım aksamıda salata ve yogurtla gecıstırdım 40 dakka yuruyusu oglenı kurtarmak ıcın yaptım ben 3 ana 3ara seklınde beslenmıyı sevıyorum bunun dısandı yedıgım zaman azda yesem duzensız gelıyor kı sabah tarıldım kılo artısım yok
ama bacım hepımız dıyet yapa yapa uzmanı olduk ve vucudumuzu tanıdık dıye dusunuyorum .ben sahsen dıyet yapınca artık kesınlıkle hayatımdan hamurıslerını cıkardım tatlı agzıma surmem olayına ınanmıyorum ben 22 kılo verdıgımde ayda 8 kılo verdım sıfır kacamakla ve sporla dedımkı tamam artık ben saglıklı beslenıcem omur boyu ama ne oldu dıyet bıttı ve nasıl aldım 22 kıloyu anlamadım bıle sebebı sıfır kacamakla yapılan dıyet sonucu dıyet bıttı gozum dondu hop kılo gerı dondu cunku ıstahlı bırıyım hayır dıyemem omurboyu sadece ve sadece mıktarını azaltarak dengeleyerek kılo verırı kılomu korayabılırım
dıyete baslıyalı 3 ay olmadı 7 kılo verdım amacım ayda 3kılo vermek hızlı kılovermek ıstemıyorum ve benım yapamadıgım en buyuk hatam bugun yedım dıye ıpın ucunu kacırmak bunu ogrendıgım taktırde kılo vermek sorun degıldı benım ıcın ve bu sefer bunu basarabılıyorum.haftanın ıkı gunu kacırsamda 5 gun cok rahat yenı dıyete baslamıs gıbı devam edıyorum ve kıloda verıyorum cok sukur
bacım bunlarda benım fıkrım herkesın vucudu alıskanlıkları bır degıl su demek degıldırkı bugun kacamnak yapıyım yarın baslıyım hadı obursugun patlarcasına yıyım sonra gene baslıyım.evde durunca zaten sıkıntım yok mısfırlıge gıdınnce yapamıyorum bendee mıktarını azaltarak ve evde dengeleyerek bu işi göturmeye calısıyorum
boyum 1,70 42 beden gıyıyorum
İnşallah olur cabim rabbim dermansiz dert vermez klomen filan kullandin mi hicyok canım ya nerdee
Hele sukur gamze geri donduKızlar bugün çok pis gaza gelmiş durumdayımmmhedefimi 60'a çekicem bu hafta :) zaten ideal kilomda oymuş :)
yok canım ya nerdee
Allah buyuk canım sabret rabbım sabredenlerle beraberdır en kısa zamanda soyle bıcır bıcır bır evlat nasıp etsın yardan sana ayfercıgımı
ahanda sana buyuk bı sınav bacım benım bu sınav herzaman oluyor sulalem dıbımde.simdı goster ıradenı varmısın benle kapısmaya ozam bu haftaEnerji enerji enerjikkk olalim
Puff kendimi motive etmeliyim kv ankaraya geliyor iki haftaligina
Ben calisiyorum persembeye kadar eltimde bizde hep ordayiz demektir cok dikkat etmem lazim
Sonrada kardesine gececek ki cayyolunda teyzeminde malumu bir sofra kurar boydan boya ondafa goze batmadan az yemeliyim isim cok zor olsada hirsim buyukk
Ayy birde esim arac degistiriyor bizim arabamiz spor kucuktu beyefendi iddea ediyor bunu daha rahat kullanacakmisim ama ben cok tirsiyorum
Hic buyuk yuksek arac kullanmadimne guzel benim gibi ufakti arabamizda hayirlisiysa olsun ne diyeli
Bugun izinliydi bana karatay kahvaltisi hazirlamis ama ekmek yok evde diyor ben yemiyorum dedim ben napcam dedi dolaptaki light ekmegi yedi mecbur
Bizdigim ben kuzumayfercıgım senın boyun kac bacım
ahanda sana buyuk bı sınav bacım benım bu sınav herzaman oluyor sulalem dıbımde.simdı goster ıradenı varmısın benle kapısmaya ozam bu hafta
Bizdigim ben kuzum158 alt 38 (kumas) kot 27-28 ust small canim
Tmm canim benim . Aslinda benimde aile hep yakin en kotu etken annwem basta hem kilo aldin der hem ye der :26: ve esimin ailesi malum karadenizli kalabalik ve bil yemekli allahtan çalışıyorum
calısmak dıyette bır nımet bence:) bu haftaa hazır hava guzelken bı temızlık yapıcam bu bahaneyle bu haftayı evde gecırmeyı dusunuyorum bi carsamba sohbete gıderım bakalım yarın ıcın annem toplanıp mantı yapıp yıyelım dedı temızlık yapıcam kacamak gunumde yaparızdedım dermısım
Ben de 69 u ucundan da olsa gormk istoyorumİki gun iyi gezdim cumartesi oglumun sinavi icin sabah 9 bi evden ciktim 5 girdim alisveris merkrzini gezdik arkadasimla guzel bi yemek yedik sohbet esliginde pizza hamburgr gibi zararli seyleri yiyecegimize cocuklara yedirecegimizr iskender yiyelim ne yedigimizi bilelim dedik meshur guvenilur bi yerdi doping oldu banada cumaya kadar sifir kacamak bo spor ve su ile 72.9 olmayi planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?