Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aşkım ne demek yanlıs anlamak bırbırımızı takıp edıcez destek verıcez elestırıcez burda olma amacımız odegılmı yoksa tek basımıza yapardık dıyetı yapabılseydık
soyle acıklıyım cok yedım demıyorum ıkı gun duzensız yedım sınav gunu sabah kepek ekmegını tost yaptım ogleden sonra arkadasımla iskende yedım aksam acıkmadım mısırla gecıstırdım dunde kahvaltımı klasık yaptım planda olmamasına ragmen gelınımız cagırdı annem varmıs mecburıyetten 2 kucuk borekle patepes salatası yedım aksamıda salata ve yogurtla gecıstırdım 40 dakka yuruyusu oglenı kurtarmak ıcın yaptım ben 3 ana 3ara seklınde beslenmıyı sevıyorum bunun dısandı yedıgım zaman azda yesem duzensız gelıyor kı sabah tarıldım kılo artısım yok
ama bacım hepımız dıyet yapa yapa uzmanı olduk ve vucudumuzu tanıdık dıye dusunuyorum .ben sahsen dıyet yapınca artık kesınlıkle hayatımdan hamurıslerını cıkardım tatlı agzıma surmem olayına ınanmıyorum ben 22 kılo verdıgımde ayda 8 kılo verdım sıfır kacamakla ve sporla dedımkı tamam artık ben saglıklı beslenıcem omur boyu ama ne oldu dıyet bıttı ve nasıl aldım 22 kıloyu anlamadım bıle sebebı sıfır kacamakla yapılan dıyet sonucu dıyet bıttı gozum dondu hop kılo gerı dondu cunku ıstahlı bırıyım hayır dıyemem omurboyu sadece ve sadece mıktarını azaltarak dengeleyerek kılo verırı kılomu korayabılırım
dıyete baslıyalı 3 ay olmadı 7 kılo verdım amacım ayda 3kılo vermek hızlı kılovermek ıstemıyorum ve benım yapamadıgım en buyuk hatam bugun yedım dıye ıpın ucunu kacırmak bunu ogrendıgım taktırde kılo vermek sorun degıldı benım ıcın ve bu sefer bunu basarabılıyorum.haftanın ıkı gunu kacırsamda 5 gun cok rahat yenı dıyete baslamıs gıbı devam edıyorum ve kıloda verıyorum cok sukur
bacım bunlarda benım fıkrım herkesın vucudu alıskanlıkları bır degıl su demek degıldırkı bugun kacamnak yapıyım yarın baslıyım hadı obursugun patlarcasına yıyım sonra gene baslıyım.evde durunca zaten sıkıntım yok mısfırlıge gıdınnce yapamıyorum bendee mıktarını azaltarak ve evde dengeleyerek bu işi göturmeye calısıyorum
boyum 1,70 42 beden gıyıyorum

günaydın kızlarr

ben çok kötüyüm sabah kalktıgımdan beri başım dönüyorr midem çok kötü başımdada hafifbi ağrı var
doktorcum noldu acaba tansiyon falan olabılırmı

gecmıs olsun kız hamıle olmayasın

Kızlar bugün çok pis gaza gelmiş durumdayımmm hedefimi 60'a çekicem bu hafta :) zaten ideal kilomda oymuş :)

günaydın kızlarr

ben çok kötüyüm sabah kalktıgımdan beri başım dönüyorr midem çok kötü başımdada hafifbi ağrı var
doktorcum noldu acaba tansiyon falan olabılırmı
Gunaydin canim cok gecmis olsun
Valla canim bu durumda soz yok sen ben kendimi kesfettim diyorsun ama bu durumda da bozim senin kacamaklara soz soylememize hep bahanen olacak ben mi yanlis düşünüyorum :26: cunku sen bu sekilde zayifliyorum diyorsan dogrudur ne diyelim insan kendini bilir
yok canım ya nerdee
İnşallah olur cabim rabbim dermansiz dert vermez klomen filan kullandin mi hic
Kızlar bugün çok pis gaza gelmiş durumdayımmm hedefimi 60'a çekicem bu hafta :) zaten ideal kilomda oymuş :)
Hele sukur gamze geri dondu

Son düzenleyen: Moderatör:
kaptancım cezamı hastalık geçince yapsam olur mu ? Bir kaç gün sonra toparlanmış olurum ne dersin?

ayfercıgım yanlıs anlıyorsun ben hep kacamak yapıcam bahanemın arkasınada sıgınırım demıyorum.icimizde kacamaksız dıyet yapan varda ben mı gormuyorum sadece banu abla ve yasemının eda dıyetlerı kacamaksız benım tek farkım haftada bir iki gun kacamak yapabılırımı yapmadan once soylemem her menum kacamaklı olur ve her seferınde ben boyle zayıflıyorum dıye bır bahanem olur dersen haklısın BEN SADECE SARTLARDAN KAYNAKLANAN KACAMAKLARIM OLUYOR BUDA BENIM ICIN SIKINTI DEGIL SPORLA VE HAFTAICI MENULERIMLE DENGELIYORUM DIYORUM SAYET TARTI GUNLERINDE KILO ARTISIM OLURSA BAHENEMIN ARKASINA SIGINDDIGIM ICIN KILO ALDIGIMI YUZUME VUR CANIM

Son düzenleme:
Enerji enerji enerjikkk olalim

Puff kendimi motive etmeliyim kv ankaraya geliyor iki haftaligina

Ben calisiyorum persembeye kadar eltimde bizde hep ordayiz demektir cok dikkat etmem lazim

Sonrada kardesine gececek ki cayyolunda teyzeminde malumu bir sofra kurar boydan boya ondafa goze batmadan az yemeliyim isim cok zor olsada hirsim buyukk

Ayy birde esim arac degistiriyor bizim arabamiz spor kucuktu beyefendi iddea ediyor bunu daha rahat kullanacakmisim ama ben cok tirsiyorum
Hic buyuk yuksek arac kullanmadim ne guzel benim gibi ufakti arabamizda hayirlisiysa olsun ne diyeli
Bugun izinliydi bana karatay kahvaltisi hazirlamis ama ekmek yok evde diyor ben yemiyorum dedim ben napcam dedi dolaptaki light ekmegi yedi mecbur

ayfercıgım senın boyun kac bacım

ahanda sana buyuk bı sınav bacım benım bu sınav herzaman oluyor sulalem dıbımde.simdı goster ıradenı varmısın benle kapısmaya ozam bu hafta

ayfercıgım senın boyun kac bacım
Bizdigim ben kuzum 158 alt 38 (kumas) kot 27-28 ust small canim
ahanda sana buyuk bı sınav bacım benım bu sınav herzaman oluyor sulalem dıbımde.simdı goster ıradenı varmısın benle kapısmaya ozam bu hafta

Tmm canim benim . Aslinda benimde aile hep yakin en kotu etken annwem basta hem kilo aldin der hem ye der :26: ve esimin ailesi malum karadenizli kalabalik ve bil yemekli allahtan çalışıyorum

calısmak dıyette bır nımet bence:) bu haftaa hazır hava guzelken bı temızlık yapıcam bu bahaneyle bu haftayı evde gecırmeyı dusunuyorum bi carsamba sohbete gıderım bakalım yarın ıcın annem toplanıp mantı yapıp yıyelım dedı temızlık yapıcam kacamak gunumde yaparızdedım dermısım

ben kactım bır cam sildımım gerıye kaldı 6 cam mutfagı salonu Allahtan sılmıstım gorusuruz hanımlar

:95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95:

Herkese tünaydın kızlar
Basılsınız bakalım ben malesef cok kötüyüm ilaçlar stres bazısıkıntılar bni gerdi cok hemde
Şimdi ilaç kullanıyorum hala
Birtanesi antidepresan demiştim
Birrtanesi yazz diye dkhapı
İnsülin direncim yüzünden ve dıkkatsız olmamm yüzünden 2 hafta cok dengesiz beslendim gece yemekeri falan gündüz yemedigimden gece malesef cok acıktım ki bnm 6 ögün beslenmm cok iyiydi bana
Şimdi napıcam bilmiyorum şişim mutsuzum buraya girmememk bnde büyük bi eksizlik oldu
Kızlar ama bu aşdıgım kıloları vercem yine
Sporu bırakınca hersey geri geliyo soor spor spor bunu anladım daha cok
Su içemedim ( bitki çayı mı aa oda ne
Ahh kızlarr bana yardım edin motive edin bni
Bn böle eskısı gibi olmak istemiyorum :))
Saglııgımda elden gidiyor bu yasta
Bnde astım geçmişi var kılo cigerlerime basınc yapıyo ve buda kalbıme vuruyo( doktorum söledi)
Su aralar iyiydim ne güsel nefes darlıgım falan yoktu şimdi yatakta saga sola dönsem kalbm yerinden fırlıcak gibi
Hmn kılo vermn lazım
Hem ocak sonunda ewlilk yıl dönmn
Hemde yigenimiz askerden dmcek mevlit okutca kalabalık eltimn kızkaedeskeri bana laf soluyodu onlarada gunlerını göstermk istıyorum

Ben de 69 u ucundan da olsa gormk istoyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…