- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
kızlar selamlar
cuma akşam yediğim eti dışardan burdan güvenilri bir yerden yemiştim. dün sabah mide bulantısıyla uyandım ve kötü bi şekilde istifra ettim, hala sindirememişim.. dün bütün gün mide krampları bulantı halsizlikle geçti..çok çok az yiyebildim..bugün de öyleyim, sabah sadece 1 bardak süt ve 1 muz yiyebildim..şimdi çok şükür daha iyiyim.. işe gelebildim enazından.. et deyince bile tüylerim diken diken oluyor, bir daha da dışardan hiçbişey yemicem ne biçim ülke ya(bu güya güvenilir türk lokantası..
gecmış olsun cnm o cok kotu oluyo ya mıden yanıyo falan neyse gecmış nasılsa bı daha da gıtmessın oraya
62 ye inmezsem haftaya banafa erik demeyin kilodu delik deyin:18:
canimsin hazir kilo vermisken kacamakli kahvalti ne demek anlamadimBugun guzel biraz kacamakli bir kahvalti yapiyim didim hazir kilo vermisken ama kocacigim kilo verdigin belli oluyor pek datli oldun diyence cok mutlu oldum ve dedimki bunlari yemegini keyfi 10 dakkalik ama kocacigim guzel sozleri paha bicilmez dideim diyetime daha buyuk motiveyle devam ediyirum
bak ne güzel..dahada vereceksin ama kacamak yapmazsanTabi bunlari duymamin sebebi nezamandir giyemedigim kotumu ve uzerine siyah bir badi giymem edacigimin dedigi gibi kivrimlarima bakmaktan kendimi alamiyorum
Bir tebrikte benden doktorcugum..süper gidiyorsunrandevumu iptal için gec kaldım.diyetisyenime gittim.beni tebrik etti.en zor zamanında bile artı olarak gelmediğim için.dedim ona bu hafta bana öyle bir liste verki en az 2 vereyin ne olursa olsun uyup gelecegim dedim.
tabiki canim gitsinde az az gitsin..ohhh çok şükürr veremezsin diye öyle korkmuştumkii tbrler tatlım az olsun öz olsun dimii
Afiyet olsun canimhaftaya o 7li rakamları görmek istiyorummmm.
sabah:
2bardak su
1bardak yarım yağlı süt
1 kivi
yarım yeşil elma
4 y büyüklüğünde peynir yğ
ara 2 fincan yeşil ç
öğle
salata
yk lor peyniri
2 yk keten tohumu
ara:3gün kurusu
1fincan yeşil çay
akşam:5yk sebzeyem.
1kepce corba
1yk çörek otu
ara:1 kivi 1 mandalina
3lt su
Canım silmiştim ama sweet alıntılamıs ordan bakabilirsin ben çok duygusal bırıyım hemen herşeyi de kafama takıyorum sorun evden çıkamamam :) bizde önce anneden izin alınır sonrada baba izin kağıdı verir son söz babadae.arkadaşımla görüşmem çok sorun oluyor sürekli yalan uydurmakta ıstemıyorum yüz yüze görüşmeden ben nasıl tanıcam ki karşımdaki insanı.
Canimsin annenle konus bence bu durumu..kizarak degil,bize anlattigin gibi anlat..annenede kizma sakin..ben simdiden kizlarimin genclik zamaninda ne yaparim,nasil davranirimi hesapliyorum..emin olki senin göremediklerini görüyor,seni düsünüyor..Ben normalde evden rahat çıkardım ne zamankı biriyle görüşmeye başladım huylandılar :) haklısın doktorcum dün kardeşimde aynısını söyledi, çok tepki verince şüphelendi gibi babam annem neysede babamdan korkarm
2 margarin olayini cok sevdim canim..ne kadardarda dogru söylemissin
Kızlar baya çaba sarfettim ama 400gr az çıktım tartıdan şüpheleniyorum bir de omega 3 almadığım için de olabilir, tartıda yağ su kas oranını ölçüyor ama nasıl bir ölçüm anlamadım fakat su oranım kas oranım geçen haftadan fazla görünüyor sporla kas artmış su artmış olabilir ama memnunum ben 400gr bile olsa 2 margarin gitti vücudumdan böyle düşünüyorum :) hedefime 5 kilodan az kaldı
güzel olmus..hep mutlu kalin insallahbugünlerde beyler baktılarki bayanlara bi haller oluyorbizde düzelttik sayılır.içimdeki kırgınlık gecmedi ama çaktırmayacagım.seviyourm ben bu adamı.hatta aşığım. kıyamıyorum ben üzüldüm o üzülmesin.
ayferi senin saglikli kollarina birakiyorum doktorcugum..eti senin,kemigide seninerik gözüm üzerinde.bu hafta vermede gör.
ispanagi cok severimKzlar gazete okuyodum mutluluk icin oneriler diye.ispanak gibi koyu yesil yaprakli sebzeler oneriliyo
canim lahanayla verilen kilo hic bir zaman kalici degilValla 5 takimin lahana diyeti dehset seyler ortaya cikarmis malesef bu hafta birinci onlardan ikinci onlardan uvuncu onlardan çıkacak . Ve birincide onlar olacak ne diyelim basarilari daim olur inşallah lahana ters trpmez sonrasinda
iyi fikir:13:Kizlar bu hafta sole bi yol izlicem gun icinde surekli ne yediysem aninda sizinle paylasicam aksam da zaten toplu paylasirim. Amacim anindA hata yAparsam diger gune degil diger ogune telafi yapmak.nasil fikir
ispiyoncukarataycılar gelinn erik hem muz hem yumurta yemiş
Kahvlti raporum
Sekersz cay yarim cy brd kadr kuru yemis.
1 yumurtali bol maydanozlu omlet
10 organik yesilzeytn. Hic tuzu yoktu.
1 domates. Kibrit kutusundan kucuk peynir dilimi yedim
canim onlarin tamamini yiyceksinki öglen yemeyesin zaten..en az 5 saat acikmiyorsun,hatta aksam yemegine kadar acikmiyorsun..zaten doyana kadar yemedeki amacta acikmamak ve 2 ögün yemekMasallah bunlarin tamamini yesem sindirm problemimvar ogle yemegi falan yememem gerekir
canim ne güzel kuruyula doymussun..salata da yeseydin,yogurt varsa yogurtta yeseydin..Canim karataya baaslamis gibi bir havan varama az yeme bak benim hatam karatayla figer diyetleri karistirmakti oglwnleri doymadan kalktim aksam uzeri acikip kacamak yaptim tamamen karatayca dusunmek lazimmis bunu iki haftada anladim haa oglenleri isyerin menusununde etkisi var misal bugun un corbasi pirinc pilavi kurufasulye vardi sadece bolca kurufasulye yedim gecen hafta yine kurufasulye yesemde sadece 5 yk yiyordum sonra gozum saga sola kayiyor sahsen bigun deli gibi iskender yemek istedim de allahtan aksilik oldu misafir geldi
öylemi,hic dikkat etmedimSabahtan beri iji ziyaretci bu hafta pek izlenmedik
ne güzel canim..arjkadasin anlayisliymis.Az once bi arkdas revani yapmis getirmis 1 dilim de bana ikram etti normlde tatliyi gormemek icin ortami terk edetdim arkadasa durumumu anlattim anlayisla karsiladi yemedim ortamdan da kacmadim
canimsin mutfak alisverisine cikmistim..haftada 1 yapiyorum mutfak alisverisimi,cuma veya cumartesiye denk geliyor genelde..biraz daha vereyim,sonra cici alisverisine cikacagimKaptancim cici cici bi kucuk beden elbiseler al
Bi gun isyerinde altima kacircam
2 haftadir aliyorsun cani9m..haftaya artik ver lütfenkaptancım haftaya ben kendimi affettricem hepinize
canim verdiklerini ayni hizla almazsin insallah:26:Canim bende lahanacilardanin kesinliklw mucize ben kur yapmiyorum ama lahanayi cok severim bir duduklu bulgurlu zeytinyagli bol acili yaptim harika oldu bana gore yemek yapamadimmi evde onu istip yedim bu hafta bir koca tabak hem muthis tok tutuyor sanki bagirsaklarida calistiriyor benim iki gun asiri kacamaklarima ragmen 900 gr vermemin en buyuk etkisi aci,lahana,spor canim buzlugu lahanayla doldurabilirim yaz icin. tavsiye ederim deniyin bence
aksam yemegimi yiyip gittim..icli köfte vardi onlardada..benki tam bir icliköfte hastasiyim..1 oturusta 10dan fazla yedigimi bilirim..israrlara ragmen leptinime zarar gelmesin diye 1 lokma bile yemedim..sadece sivi tükettimİyi gezmeler canim k.v cok kacirma canimm
canim karatay yapacaksan sabah dolu dolu ye,aksama kadar acikmazsin zaten..aksamda ayni sekilde doyana kadar ye ve agzina mühürü vur..yatana kadar sadece sivi tüket..Bugunku menum ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks cork otu
Kahvlti sekrsz cy.yarim cy brd dn accik fazla kuruyemis. 1 domates.kibrt kutusndn az peynir.
10 tuzsuz orgnk yesl zytn.maydanozlu 1 ymrtli omlet
Ara cok az skrli turk kahvsi.1 kupa kirz spli form cy
OGle cig ispankli domatesli salata 1 tabk
1 kase yogrt
ARA 2 form cy.1 tarcnli ysil cy.1 kuru hurma 2 gunkurusu
Aksm 1 tabk haslanmis sarimdkli yagsiz brokoli+ karnibahr
1 kase yogrt
1 yas hurma
3 lt su
canimsin bana az geldi ögünlerin ama sen acikmadiysan elbetteki sorun yok..yumurtasiz karatay kahvaltisini anlamadim acikcasi..ve kres ne :44:Ben de bugünkü menümü yazayım
Kahvaltı: yumurtasız klasik karatay kahvaltısı ( közlenmiş biber ve 4 kuru kayısı ile)
Akşam: 1 avuç kuş başı et + salata
Akşam yemeği biraz geç oldu yemekten önce 1 çatal ucuyla tahin helvası tattımama sadece tattım gerçekten.. Komşum kreş yollamıştı aZcık da onun tadına baktım of ya evde çok zor kızlar valla helal olsun evde nefsini tutabilenlere..
Akşam 3 saat alışveriş yaptım hiç durmadan yürüdüm canım çıktı çok yorgunum şuanda
gecmisolsun canim..daha önce yemekten kurt cikan sizin is yeriydi yanlis hatirlamiyorsam..o yüzden ilk aklima gelen kuru oldu:26:Buda benim menum ;
Sabah(06:30)
1 yumurtali bir muzlu karatay kahvaltisi gecmiste yazmistim
Ogle(12:00)
1 porsiyon etli kurufasulye bol acili
Aksam (19:00)
1 kase yogurt
1/2 porsiyon et sote yagsiz etti tereyagiyla yaptim
Vee malesef ne dokundu bilmiyorum ama saat 20:30 gibi istifar ettim basim agriyordu sanirim o mideme vurdu
Bugunde dunden beri cok ugusugum inşallah hastalik gelmiyordur
ben uyuyordum o satteEe kizlar jala uyuyor musunuz kahve yapmistim oysaki :
cumaya dönüsün muhtesem olacak o zamanEvett kizlar dun aksam tartildim 63.8 geldim ne yani sabahtan aksama 300gr mi verdim :26:
Yok yok bi pazartesi bi cuma bundan sonra arada tarti yok
Bide kacamak yaptim gelmezse kimse yaparim tabi nescafe ictim ; (
gecmisolsun canim..biberiye cayi iyi geliyor diye biliyorum..yagiylada masaj yaparsan aliyormus agriyiGeçen geceden beri çok kötüydüm migrenim tuttu. Resmen hayat duruyor
afiyet olsun canim..o kadarcik kalburabastidan bisey olmaz benceMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yum
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
2 dilim peynir
8 zeytin
1 portakal
ÖĞLE :
yarım kalburabastı:18::18:
şimdi bunu açıklayayım hemen dün annemi arkadaşına götürmüştüm oda kalbura bastı yapmış dediki seninkiler gibi olmadı ne olur tadına bak söyle şeker yemiyorum desemde ikna edemedim ben yoğurtla yaparım o sütle yapmış o yüzden yumuşak olmuş ağızda dağılmamış :18::18: ama şunu itiraf edeyim yapay şeker uzun zamandır yemediğim için bir tülü yutamadım inanın garip geldi
AKŞAM:
1 por. barbunya
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 20 dk twist 100 mekik 20 squat
SIVI:
2.5 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
off yaa..sagliktan önemlisi varmi..zaten saglik icin zayiflamiyormuyuz..eee sagligimizdan olduktan sonra ne ise yarayacak zayif olmamiz..etrafimizin aaa ne kadar zayiflamisin demesimi bizi mutlu edecek,saglikli olmakmitatlım tut ama zararlı besinlere karşı tut sağlıklı besinlerden yemeyi ihmal etme ne olur başka topicten bir arkadaşımızın yetersiz beslenme sonucu heryeri morarmış du kopyalayayım sana:
aldım kızlar sonuclarımı 5 tup kan vermıstım baya detaylı arastırdılar cook şükür korktugum gıbı tehlıkelı bısey yokmus
kansızlık b12 eksıklıgı ve vıtamınsızlıgım cookmus.ondan vucudum morarmıs doktor sonucu söyledıkten sonra
ıtıraf ettım 1.5 aydır sıkı dıyet yaptım 10kılo verdım dedım otetıklemıstır cook vıtamınsız kansız kalmısın dedı doktorda
okadar hızlı kılo verme yavas yavas vermek daha saglıklı hemde vucuduna zarar vermemıs olursun dedı
ılaçlar kılo yapmaz ınsallah yapmaz dedı ama korkuyorumda
bıde takvıye olarak omega 3 aldım dırencımi gerı kazanıyım dıye bakalım hayırlısı ınsallah
spora agırlık verıp kılo vermeye devam etmeyı planlıyorum kılo vereyım dıye dogru duzgun meyve bıle yemıyodum
enaz 2lıtre falanda bıtkı cayı demekkı tum vıtamın ve kan depolarım bosalmıs
daha dıkkatlı olarak yola devam ınsallah
Gördüğün gibi tatlım kilo vereceğiz derken sağlığımızdan olmayalım aman dikkat et
bencede bu hafta kacamak lüksün yok,gözler üzerindeGeçmiş olsun canim cok zordur bilirim
Nasip degil canim irade diyrlim benimde yarin sabah arkadaş kahvaltiya gelecek karatay yapcam oda yapcam mecbur
Iyi gezmeler canimbugun iyoyim midem eror verdi galiba aksam baska aciklamasi yok neymis bakim senin sucun
Valla canım ben hala tatli ve cikolatadan cok korkuyorum yaklasirsam yada baslarsam diye hic bulasmiyorumsen tecrubeli bir karatayci olarak onu yakmissindir umarim. Ayrica benim bu hafta kacamak luksum yok
Sagol canim
Kuruyemisler cig degilse duramazsin tatlim cog kuruyemis oyle cok yedirmiyor kendini cunku cignemeside zor . Ayrica yok oyle cikolata basladigin noktaya geri donduruyor seni yersin tmm karatay yapmiyacagim demisdin yersinde iki uc haftada bir yersin surekli aklinda olmamali once erteleme gercekten zayiflamak iste erteledigin icin hep kacamak hayaliyle yasiyorsun bugunden yarin kacamak yaparim kesin diyorsun kendin icin yaparsin iyiyide kotuyude en buyuk iyiligi yap kendine kararli ol kotulugu degil
Inanmıyorum ya çıldırmış olmalilar bi kerede bizim eski gruba birisi gelmişti ben kusarak yirmi kg verdim gruba girersem olurmu diye disleri dokuluyo vs vs ne kadar sagliksiz olay basit ustunu az altini cok calistir az ye hareketi cok yap yani insanlar mutsuzsa boyle kotu yonteer buluyorlar bence
canim tam olarak doymadigindan aklin hep cislarda kaliyor..ögünlerini doyana kadar yersen aklin hic cislara gitmezKizlar ya hafta sonu evde olmak cisssss lar acisindn ne kotu bisey.ne kadar tok olsam da aklimhep dolaba gitti .uzak durdum tabi tek ciss im kuru hurma oldu.onu da yememem gerektgini yeni ogrndm
karatay yapacaksan olmamis canim..makarna siritmis,kuruyemis az olmus..yumurtanin digeri nerde hic bilmiyorum,sekerli kahve ne alakaBugnku menm ac krnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu yarim brdk ilik su
Kahvlti sekersz cy.yarim cy brd dan az fazla kuruyms
1 domates ve 1 ymrtli maydanozlu omlet
10 orgnk yesil zeytin kibrt kutusi kadsr peynr
OGLe 3 parmk pilic kofte kucuk kucuk 1.5 ymk ks makrna
İkindi az sekrli turk kahvesi 1 cy brd tarcnli sut. Yaninda 1 kuru hurma
Aksam 4 ymk ks bulgr pilavi .bol salata 1 kase yogrt.4 ymk ks kurufasulye
2.5 lt su 45 dk spor
DÜNKİ MENÜM
SABAH
5 ZEYTIN
PEYNIR SALATALIK DOMATES
2 DILIM EKMEK
ARA
FORMA BISKUVİ 5 ADET BU EN INCELERDEN
ÖĞLE
2 PARCA GÖGUS IZGARA
2 DILIM EKMEEK
1 FINCAN ZENCEFİLLİ LİMONLU CAY
(SEKERPARE VARDI TABAGIMDA YEMEDIM )
ARA
2 HURMA
2 TAM CEVİZ
1 KUTU SÜT
AKSAM
1 PORSIYON MEZGİT TAVA
BOL YESIL SALATA
2 DILIM EKMEK
ARA
yarIM KÜÇÜK AYVA
1 KÜÇÜK PORTAKAL
1 KASE YOGURTLA KARISTIRDIM
2 LT SU
ZENCEFIL LIMON CAY
NORMAL SIYAH CAY
YARIN AKŞAM DİYETISYEN RANDEVUM VAR VE HALA ADET OLAMADIM LEKE LEKE GELIYO BAKALIM NASIL CIKICAM TARTIDA
cok gecmisolsun canim benim..kızlar selamlar
cuma akşam yediğim eti dışardan burdan güvenilri bir yerden yemiştim. dün sabah mide bulantısıyla uyandım ve kötü bi şekilde istifra ettim, hala sindirememişim.. dün bütün gün mide krampları bulantı halsizlikle geçti..çok çok az yiyebildim..bugün de öyleyim, sabah sadece 1 bardak süt ve 1 muz yiyebildim..şimdi çok şükür daha iyiyim.. işe gelebildim enazından.. et deyince bile tüylerim diken diken oluyor, bir daha da dışardan hiçbişey yemicem ne biçim ülke ya(bu güya güvenilir türk lokantası..
iyi gezmeler canim benimGunaydin kizlar dun oglanin sinavi vardi aksamda misafir geldi giremedim bugunde ankarada hava okadar guzelki parka goturem cocuklari
Gunaydinhanimlar
gecmişe şöyle bir göz gezdirdim.kızlar ben şifayı kaptım.grip oldum ama ayakta geciriyorum.haftasonu ben yatarsam bizim ev göçer.
bluecum cok üzüldüm.bende uzun süre yurtdısında aynı sıkıntıyı yaşadım.seni cok iyi anlıyorum güvenilir temiz nezih bir yer burda bile cok zor canım.
şulecim sanada gecmiş olsun.
erikcim bide sne mii hastaydın?sanada gecmiş olsun
bugun bıraz korkuyorum tartıya cıkmaya tatlım 3 gundur kahverengı leke var hala sokulemedım umarım fazla cıkmamaksam yemegimi yiyip gittim..icli köfte vardi onlardada..benki tam bir icliköfte hastasiyim..1 oturusta 10dan fazla yedigimi bilirim..israrlara ragmen leptinime zarar gelmesin diye 1 lokma bile yemedim..sadece sivi tükettim
canim karatay yapacaksan sabah dolu dolu ye,aksama kadar acikmazsin zaten..aksamda ayni sekilde doyana kadar ye ve agzina mühürü vur..yatana kadar sadece sivi tüket..
canimsin bana az geldi ögünlerin ama sen acikmadiysan elbetteki sorun yok..yumurtasiz karatay kahvaltisini anlamadim acikcasi..ve kres ne :44:
gecmisolsun canim..daha önce yemekten kurt cikan sizin is yeriydi yanlis hatirlamiyorsam..o yüzden ilk aklima gelen kuru oldu:26:
ben uyuyordum o satte
cumaya dönüsün muhtesem olacak o zaman
gecmisolsun canim..biberiye cayi iyi geliyor diye biliyorum..yagiylada masaj yaparsan aliyormus agriyi
afiyet olsun canim..o kadarcik kalburabastidan bisey olmaz bence
off yaa..sagliktan önemlisi varmi..zaten saglik icin zayiflamiyormuyuz..eee sagligimizdan olduktan sonra ne ise yarayacak zayif olmamiz..etrafimizin aaa ne kadar zayiflamisin demesimi bizi mutlu edecek,saglikli olmakmi
bencede bu hafta kacamak lüksün yok,gözler üzerinde
bu yöntemle zayiflayanlari cok duydum canim..sonramide artik herseyi cikariyormus..
canim tam olarak doymadigindan aklin hep cislarda kaliyor..ögünlerini doyana kadar yersen aklin hic cislara gitmez
karatay yapacaksan olmamis canim..makarna siritmis,kuruyemis az olmus..yumurtanin digeri nerde hic bilmiyorum,sekerli kahve ne alaka
yok karatay yapmiyorum dersen afiyet olsun canim,sorun yok
afiyet olsun sekerim..haberlerini bekliyorum diyetisyenden sonra ugrarsin artik
cok gecmisolsun canim benim..
canim etini al vede yap artik,izgara isterse canin al bi elektrikli izgara,saglikla yap ye
iyi gezmeler canim benim
İradeni alkisliyorim benim daha basaramadigim bi durum neyazikkimenum
sabah
1 dılım peynır
5 zeytın
salatalık
domates
cay
2dılım ekmek
ara
3 dıyet bıskuvı
zencefil limon cay
öğle
pırasa yemegı
2 dılım ekmek
ara
2 adet hurma
6 badem
1 kutu sut
aksam (arkadastaydık pastalara boreklere elımı bılem surmedım:) )
bezelye yemegı 3 kasık
1 dılım ekemek
2 kasık yogrutlu kerevız salatası
2 kasık havuzlu laha salatası
2 kasık sehrıye salatası
bol çay
Duzensiz beslendim ama 4 kn yuruyusumu yaptim hemde yuksek tempoda:)
Gunaydinlarr bol yagyakmali bir hafta olsun hepimiz icin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?