- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
buluşmayı o tarihe ayarlayalım barii
benımd e1 lt bıttı sımdı cnmvalla burası tam hanım ortamı oldu çeyizler gelinler kaynanalar
Araya giriyorum hadi birer bardak su içelim ben 4 bardak içtim, şimdi koca kupa yeşil çay içiyorum bana eşlik edin
kızlarr sohbetinize doyum olmuyor ancak çıkmam lazım
Kuaföre gidecem bakım zamanı
Sonra görüşrüz kendinize iyi bakın
bu kıskançlıkla yandı eltinn
şimdiden gözünü kotkutma canım ya bi tanış bakalım nasıl insalar ona göre gardını alırsın şimdiden olumsuz düşüncelerle etkileme kendini hem çalışıcaksın zaten çocuk oldugu zaman için rahat olur bakar kayınvaliden
valla burası tam hanım ortamı oldu çeyizler gelinler kaynanalar
araya giriyorum hadi birer bardak su içelim ben 4 bardak içtim, şimdi koca kupa yeşil çay içiyorum bana eşlik edin
kiz pide disibda ne kacamak yaptimherkrs goturmus pideleri lahmacunlari bana patladi iyi mi hihh sana ve kaptana inat gorun siz
Dogum gunumde tarti 6ile degil 5 ile baslayacak 500 kg olcam
biz ankaradan eşimle çıktık bir haftasonunda önce onun memleketi sonra bizim memleket birer gün ailelerle tanıştık..Ben çok kıskancımdır yandılar vallabu huyumu da hiç sevmem
Tanışma mevzusu da ayrı bır konu annesi dıyor 1 ay sonra getir tanışalım diyor annem sen gitme onlar seni görmeye gelsinler diyor napıcağımı şaşırdımama ben yeni eve taşınckları zaman gitmek istiyorum evimi de görürüm
kaynana konusuna girince zaten ınsan çıkmak bılmıyor
Eki Görüntüle 930529 buda duunku fotomm 67 oldum yaa ınanamıorum halaaa
tatlım boyun kactı senın?
162 canım boyum daha ıdeal kıloma 10 kılo war
162 canım boyum daha ıdeal kıloma 10 kılo war
Benimde o sayfaya bakıp biraz tecrübe kazanmam lazım :)
Canım kadıköy süper olurr ben taksime de gelebilirim :) birgün buluşalım çok sevinirim
dün yediklerimi yazayım bu arada. sonra unutuyorum birikiyor
sabah (erken uyandım çcouklar uyanana kadar tutsun diye)
2 ceviz
2 kuru kayısı
saat 12:00 gibi
2 yumurta beyazı ile salata (sarı yiyemiyorum)
2 dilim tam buğday ekmeği
Közlenmiş biber, domates, salatalık
az şekerli türk kahvesi
5 yk kurufasulye
2 yk bulgur pilavı
1/2 kase yoğurt
çoban salata
1/2 muz
sütlü mistik çay
:))) Allah korusun canım :))
inşallah görürsün 50leri, ben senin iyiliğin için diyorum..Edanın parmakları yetmedi sıra bende
haklısın çok fazla sayılmaz, kaçamak yapanlara hep kızdım ben:) çağlaya da noraya da:)
lahmacun da benden başka yiyen yok o da benim diyetimde serbest:) diyet dışı değil yani
Ben çok kıskancımdır yandılar vallabu huyumu da hiç sevmem
Tanışma mevzusu da ayrı bır konu annesi dıyor 1 ay sonra getir tanışalım diyor annem sen gitme onlar seni görmeye gelsinler diyor napıcağımı şaşırdımama ben yeni eve taşınckları zaman gitmek istiyorum evimi de görürüm
:))) Allah korusun canım :))
inşallah görürsün 50leri, ben senin iyiliğin için diyorum..Edanın parmakları yetmedi sıra bende
haklısın çok fazla sayılmaz, kaçamak yapanlara hep kızdım ben:) çağlaya da noraya da:)
lahmacun da benden başka yiyen yok o da benim diyetimde serbest:) diyet dışı değil yani
Çağlacım harika görünüyorsun. İşte bende bir o kilolara gelsem çok güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?