az kaldı edacım inşallah yaa harika gidiosun maasallah ben 60lı rakamları gordum saldım onu farkettım ama senı tanıdıgım kadarıyla hedefne ulasana kadar salmazsın sen
Caglacim oyle dusunme hafta sonu kacamagi diyelim biz ona. Evet kalin monta ragmen gayet iyi gorunuyorsun bisicik kalmamis. Bide sen benim yorumlarima cvp vermiyorsun yojsa beni begenmiyomusun saka bi yana ters birsey mi yaptim farkinda olmadan sanal ortam olunca dusunuyor insan sonucta mimik yok smilelarla bi yere kadarcok tesekkur ederımm kızlaar dunn cok mutlu oldum boyle gorunce kendımı sonrada gozleme yedım ısteben nezaman zayıflamıs hıssetsem oyle oluo zaten gelmediler beni almaya yuruyuse
Aman bende once gittim sonucta mutlyluk varsa hic onemli degil sen yinede naza cek gamze kiymetli mi oluyo nedir bizim kucuk elri pek nazli cikti bezdirdi valla simdiden sen ortada tut ama ev gorme isi var ben catlardim gormezsem giderdimbiz ankaradan eşimle çıktık bir haftasonunda önce onun memleketi sonra bizim memleket birer gün ailelerle tanıştık..
beni eleştirenler oldu neden önce sen gittin diye, ben de acaba önce acaba bize mi gitseydik dedim ama bence ailesini evini vs görmek mantıklı, onaylarsan kendi ailenle görüştürürsün..
aynenbu dünyanın meselesi..
Bende kiskancim ama kotu kiskanclik degil fazla sevgi manyagiyim diyelimBen çok kıskancımdır yandılar vallabu huyumu da hiç sevmem
Tanışma mevzusu da ayrı bır konu annesi dıyor 1 ay sonra getir tanışalım diyor annem sen gitme onlar seni görmeye gelsinler diyor napıcağımı şaşırdımama ben yeni eve taşınckları zaman gitmek istiyorum evimi de görürüm
Kızlar hızlıca bir geçmiş yaptım göremediklerin olduysa lütfen affola
"Kandilinizde mübarek olsun " arkadaşlarım daha önce girme fırsatım olmadı .
Dün sabah tRtıldım diyete başlayalı tam 1 hafta olduğu için merak edip tartıldım 1 kilo olmuştu farkçok mutlu odum ama hala Regli olamadım bu da çok can sıkıcı tabii
Kaptanjım çok geçmiş olsun büyük bir kaza atlatmışsınız Allah'a emanetler kuzucuklarımız! Gün boyu neler neler yaşıyoruz .
Yaa ben şu son 3 günün menüsünü yazmaya çok üşendim. Ama walla kaçamak yok hatta kalorimin çok altında kalıyorum yağ da altında kalıyor proteini tamamlamaya çalışıyorum .( Hem kendime yazıyorum hem diyetisyene günlük sistemden giriş yapıp yolluyorum. )
Hepinizi öpüyorum ve güzel bir hafta olur inş hepimiz için diiyyor ve yatağa gidiyorum.
Caglacim oyle dusunme hafta sonu kacamagi diyelim biz ona. Evet kalin monta ragmen gayet iyi gorunuyorsun bisicik kalmamis. Bide sen benim yorumlarima cvp vermiyorsun yojsa beni begenmiyomusun saka bi yana ters birsey mi yaptim farkinda olmadan sanal ortam olunca dusunuyor insan sonucta mimik yok smilelarla bi yere kadar
Aman bende once gittim sonucta mutlyluk varsa hic onemli degil sen yinede naza cek gamze kiymetli mi oluyo nedir bizim kucuk elri pek nazli cikti bezdirdi valla simdiden sen ortada tut ama ev gorme isi var ben catlardim gormezsem giderdim
Bende kiskancim ama kotu kiskanclik degil fazla sevgi manyagiyim diyelimevi gormek istiyorsan once sen git
Caglacim oyle dusunme hafta sonu kacamagi diyelim biz ona. Evet kalin monta ragmen gayet iyi gorunuyorsun bisicik kalmamis. Bide sen benim yorumlarima cvp vermiyorsun yojsa beni begenmiyomusun saka bi yana ters birsey mi yaptim farkinda olmadan sanal ortam olunca dusunuyor insan sonucta mimik yok smilelarla bi yere kadar
Aman bende once gittim sonucta mutlyluk varsa hic onemli degil sen yinede naza cek gamze kiymetli mi oluyo nedir bizim kucuk elri pek nazli cikti bezdirdi valla simdiden sen ortada tut ama ev gorme isi var ben catlardim gormezsem giderdim
Bende kiskancim ama kotu kiskanclik degil fazla sevgi manyagiyim diyelimevi gormek istiyorsan once sen git
Noracim bence de ilk olarak onlar seni gormeye gelsinler naza cek.hem aileni de mutlu etmis olursun.cnm ben yasadim rahat davrndm surkli gidip geldim sonra ailem tanisti onlar da sevdiler ama kuz evi olarak ailem alinabileck leri istedigindw bircok bahane uydurdular.kaynvldm sonralari yuzume soyledi nasil olsa seni fethetmistik zaten bu nisN olckti dedi
Sanmam yahu. Bazen nasıl oluyorsa sayfaları atlamış oluyorum. Mesela geçenlerde nasıl olduysa mervenin mesajlarını es geçmişim halbuki onun mesajlarını fark etmedim bile. Bazen oluyor işte.
Bu arada merveeeeeeeeeeeee nerdesin sen? Ben seni niye görmüyorum.
Nasılsın iyimisin hastalığı atlattın mı ?
Takımdan uzak kilo almıyorsun değil mi?
hesap ver bakim
Fethetmiş heehaklısın canımm ben zaten bizimkine diyorum daha net kararımı vermedim haberin olsun gözü korksun diye :) beni kardeşinin düğününe davet etti aslında annesiyle orda tanışacaktık ama gitmek istemedim naza çekeyim dimi kendimi
ben en çok neyden korkuorum evlenince değişir diye çok korkuyorum şuan tam ideal evlenilecek erkek bana göre(sigarası dışında ama onun içinde baskı uyguluyorum ) ama ya evlenince değişirse ben de evlendimde sonrasını düşünüyorum bir de
walla farketmedim canımm yaa yok yaa ben takımdakı herkesı sewiorum walla bazen telden bazen pcden gırıorum telden gırdıgımde kacırdıgım msjlar olabılır kusura bakma..
Noracim bence de ilk olarak onlar seni gormeye gelsinler naza cek.hem aileni de mutlu etmis olursun.cnm ben yasadim rahat davrndm surkli gidip geldim sonra ailem tanisti onlar da sevdiler ama kuz evi olarak ailem alinabileck leri istedigindw bircok bahane uydurdular.kaynvldm sonralari yuzume soyledi nasil olsa seni fethetmistik zaten bu nisN olckti dedi
Bugün çenem çok düştü benimmbiraz iş yapayımm artık.
eda senden msj beklıyorum :)
Sigara konusunda haklisin kimse alinmasin sigara icen birini opmek hicte hos degil benim esimde iciyordu biraktirdimiki senedir icmiyor :26: yapabilirsin canim ama baskinin dozunu ayarla fazla kacarsa inatlasiyor tatli dille aklini cel.
Bende bırakması için zorluyorum. Adamın tek kusuru sigara bir de fenerli olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?