• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

az kaldı edacım inşallah yaa harika gidiosun maasallah ben 60lı rakamları gordum saldım onu farkettım ama senı tanıdıgım kadarıyla hedefne ulasana kadar salmazsın sen

Salamam salmamalıyım. Şuan zaten zor gidiyor.
Zaman aleyhime işliyor. Nisan sonu bu iş bitmiş olmalı. 3 ayda 20 kilo vermem lazım ve 4*4 lük uyarsam veririm.:16:
Şu temmuz ağustos ayını bir görsem çok güzel olacak.
Koruma diyetini 1 sene kadar yapmayı düşünüyorum. dukana göre ancak 500 gün falan koruma yaparsam indiğim kiloyu vücudum sabitlermiş :27:

cok tesekkur ederımm kızlaar dunn cok mutlu oldum boyle gorunce kendımı sonrada gozleme yedım ıste:( ben nezaman zayıflamıs hıssetsem oyle oluo:( zaten gelmediler beni almaya yuruyuse
Caglacim oyle dusunme hafta sonu kacamagi diyelim biz ona. Evet kalin monta ragmen gayet iyi gorunuyorsun bisicik kalmamis. Bide sen benim yorumlarima cvp vermiyorsun yojsa beni begenmiyomusun saka bi yana ters birsey mi yaptim farkinda olmadan sanal ortam olunca dusunuyor insan sonucta mimik yok smilelarla bi yere kadar
biz ankaradan eşimle çıktık bir haftasonunda önce onun memleketi sonra bizim memleket birer gün ailelerle tanıştık..
beni eleştirenler oldu neden önce sen gittin diye, ben de acaba önce acaba bize mi gitseydik dedim ama bence ailesini evini vs görmek mantıklı, onaylarsan kendi ailenle görüştürürsün..

aynen :9: bu dünyanın meselesi..
Aman bende once gittim sonucta mutlyluk varsa hic onemli degil sen yinede naza cek gamze kiymetli mi oluyo nedir bizim kucuk elri pek nazli cikti bezdirdi valla simdiden sen ortada tut ama ev gorme isi var ben catlardim gormezsem giderdim
Ben çok kıskancımdır yandılar valla :1: bu huyumu da hiç sevmem :19:

Tanışma mevzusu da ayrı bır konu annesi dıyor 1 ay sonra getir tanışalım diyor annem sen gitme onlar seni görmeye gelsinler diyor napıcağımı şaşırdım :ssz: ama ben yeni eve taşınckları zaman gitmek istiyorum evimi de görürüm :52:
Bende kiskancim ama kotu kiskanclik degil fazla sevgi manyagiyim diyelim :1: evi gormek istiyorsan once sen git

Kızlar hızlıca bir geçmiş yaptım göremediklerin olduysa lütfen affola :17:

"Kandilinizde mübarek olsun " arkadaşlarım daha önce girme fırsatım olmadı .

Dün sabah tRtıldım diyete başlayalı tam 1 hafta olduğu için merak edip tartıldım 1 kilo olmuştu fark:7: çok mutlu odum ama hala Regli olamadım bu da çok can sıkıcı tabii :31:

Kaptanjım çok geçmiş olsun büyük bir kaza atlatmışsınız Allah'a emanetler kuzucuklarımız! Gün boyu neler neler yaşıyoruz .

Yaa ben şu son 3 günün menüsünü yazmaya çok üşendim :17: . Ama walla kaçamak yok hatta kalorimin çok altında kalıyorum yağ da altında kalıyor proteini tamamlamaya çalışıyorum .( Hem kendime yazıyorum hem diyetisyene günlük sistemden giriş yapıp yolluyorum. )

Hepinizi öpüyorum ve güzel bir hafta olur inş hepimiz için diiyyor ve yatağa gidiyorum. :54:

Cnm buraya da yaz emi ben merak ediyorum seninkileri

Caglacim oyle dusunme hafta sonu kacamagi diyelim biz ona. Evet kalin monta ragmen gayet iyi gorunuyorsun bisicik kalmamis. Bide sen benim yorumlarima cvp vermiyorsun yojsa beni begenmiyomusun saka bi yana ters birsey mi yaptim farkinda olmadan sanal ortam olunca dusunuyor insan sonucta mimik yok smilelarla bi yere kadar

Aman bende once gittim sonucta mutlyluk varsa hic onemli degil sen yinede naza cek gamze kiymetli mi oluyo nedir bizim kucuk elri pek nazli cikti bezdirdi valla simdiden sen ortada tut ama ev gorme isi var ben catlardim gormezsem giderdim

Bende kiskancim ama kotu kiskanclik degil fazla sevgi manyagiyim diyelim :1: evi gormek istiyorsan once sen git

Sanmam yahu. Bazen nasıl oluyorsa sayfaları atlamış oluyorum. Mesela geçenlerde nasıl olduysa mervenin mesajlarını es geçmişim halbuki onun mesajlarını fark etmedim bile. Bazen oluyor işte.

Bu arada merveeeeeeeeeeeee nerdesin sen? Ben seni niye görmüyorum.
Nasılsın iyimisin hastalığı atlattın mı ?
Takımdan uzak kilo almıyorsun değil mi?
hesap ver bakim :9:

Noracim bence de ilk olarak onlar seni gormeye gelsinler naza cek.hem aileni de mutlu etmis olursun.cnm ben yasadim rahat davrndm surkli gidip geldim sonra ailem tanisti onlar da sevdiler ama kuz evi olarak ailem alinabileck leri istedigindw bircok bahane uydurdular.kaynvldm sonralari yuzume soyledi nasil olsa seni fethetmistik zaten bu nisN olckti dedi

Kizlr 3 gundr yine tuvalet problmi yasiym yinesabhlari cikamiyom tuvalee.ayiptr solemesi ya ogledn sonra ya da aksam.tarlmadim yni 3 gundur

walla farketmedim canımm yaa yok yaa ben takımdakı herkesı sewiorum walla bazen telden bazen pcden gırıorum telden gırdıgımde kacırdıgım msjlar olabılır kusura bakma..

Noracim bence de ilk olarak onlar seni gormeye gelsinler naza cek.hem aileni de mutlu etmis olursun.cnm ben yasadim rahat davrndm surkli gidip geldim sonra ailem tanisti onlar da sevdiler ama kuz evi olarak ailem alinabileck leri istedigindw bircok bahane uydurdular.kaynvldm sonralari yuzume soyledi nasil olsa seni fethetmistik zaten bu nisN olckti dedi

Fethetmiş hee :ssz: haklısın canımm ben zaten bizimkine diyorum daha net kararımı vermedim haberin olsun :1: gözü korksun diye :) beni kardeşinin düğününe davet etti aslında annesiyle orda tanışacaktık ama gitmek istemedim naza çekeyim dimi kendimi :27:

ben en çok neyden korkuorum evlenince değişir diye çok korkuyorum şuan tam ideal evlenilecek erkek bana göre :9: (sigarası dışında ama onun içinde baskı uyguluyorum:1:) ama ya evlenince değişirse :ssz: ben de evlendimde sonrasını düşünüyorum bir de :1:

Sanmam yahu. Bazen nasıl oluyorsa sayfaları atlamış oluyorum. Mesela geçenlerde nasıl olduysa mervenin mesajlarını es geçmişim halbuki onun mesajlarını fark etmedim bile. Bazen oluyor işte.

Bu arada merveeeeeeeeeeeee nerdesin sen? Ben seni niye görmüyorum.
Nasılsın iyimisin hastalığı atlattın mı ?
Takımdan uzak kilo almıyorsun değil mi?
hesap ver bakim :9:

Iyice ihmal etti bizi :19:

Fethetmiş hee :ssz: haklısın canımm ben zaten bizimkine diyorum daha net kararımı vermedim haberin olsun :1: gözü korksun diye :) beni kardeşinin düğününe davet etti aslında annesiyle orda tanışacaktık ama gitmek istemedim naza çekeyim dimi kendimi :27:

ben en çok neyden korkuorum evlenince değişir diye çok korkuyorum şuan tam ideal evlenilecek erkek bana göre :9: (sigarası dışında ama onun içinde baskı uyguluyorum:1:) ama ya evlenince değişirse :ssz: ben de evlendimde sonrasını düşünüyorum bir de :1:

Sigara konusunda haklisin kimse alinmasin sigara icen birini opmek hicte hos degil benim esimde iciyordu biraktirdim :9: iki senedir icmiyor :26: yapabilirsin canim ama baskinin dozunu ayarla fazla kacarsa inatlasiyor tatli dille aklini cel.

walla farketmedim canımm yaa yok yaa ben takımdakı herkesı sewiorum walla bazen telden bazen pcden gırıorum telden gırdıgımde kacırdıgım msjlar olabılır kusura bakma..

Ohh icim rahatladi valla:38: bende seviyorum farkli bi takim enerjisi cok yuksek nazar degmesin

Ahsencim ayip etmis kv oyle sey debir mi daha nisanda ben olsam bunun dugunu var anne erken kinusma derdim. Her yorenin adedi gelenegi farkli biz birsey istemedik babam kim ne yaparsa cocuklarimiza yapacak dedi onlar ne istersiniz dediginde zatende aileler sadece dugun yapti esya filan hep kendimiz yaptik ama kp bi ev verdi o ayri :27:

Sigara konusunda haklisin kimse alinmasin sigara icen birini opmek hicte hos degil benim esimde iciyordu biraktirdim :9: iki senedir icmiyor :26: yapabilirsin canim ama baskinin dozunu ayarla fazla kacarsa inatlasiyor tatli dille aklini cel.

Bende bırakması için zorluyorum. Adamın tek kusuru sigara bir de fenerli olması :27:

Back