• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eevet dediklerini de alıcamm cnmm büyük eşyaları beraber alırız artıkk :)

tabıkı canım hepsini sen alamazsın zaten:1: en azından bunları nişana kadar halledersen kalan büyük eşyalarıda düğüne kadar birlikte zevkinize göre alırsınız canım inan ki aldığın bir bardak takımı bile ilerde seni çok rahatlatıcak çünkü sıfırdan ev kuruyorsun ve herşey lazım :42:

Benimde kısmetim buymuş diyorum. Çünkü çok enteresandı.
2011 in temmuz ayıydı. ben yıllık izindeydim. Evde canım sıkılıyordu. Kız kardeşim metin 2 oynuyordu. Onunla iddaya girmiştik.
Ben seni geçerim diye oyuna başladım. Sonra orada grup savaşları lonca olayı var falan bende loncaya katıldım. O oyunları genelde erkekler oynadığından benim kız olduğuma inanmamış loncadakiler iddaya girmiş (bunlar 1 haftalık olaylar) face istedi normalde tanımam ekledim inansınlar diye. sonra silmedim sohbet muhabet derken eylülde doğum günümde buluştuk. Tabi temmuz-eylül arası sabah 5 lere kadar konuşuyorduk. Öyle garip bişi oldu işte 2,5 bitti. evleniciğiz inş. :9::9:

hayırlısı olsun Allah tamamına erdırsın ınsallah

Siz böyle diyince gözüm korktu benimm :ssz: aslında onun evi varmış ayrı annelerine 2-3 sokak ötede kardeşi evleniyor diye ona verdi, şimdi kendi evi yapılıyor mayıs gibi bitecek anneleri de üste taşınacak şimdi evi varken ben bu konuda sorun çıkaramam sanırım :ssz: başka yere kiraya gitmek çok mantıksız olur :ssz: ayy adamceğiz bunları okumaz inşallah :1:

eda canım ben pendikteyım sen :) ne zaman müsait olursan at cnm ben burdayımm :)

Korkmasın sıkıntı olursa artık çizgini en başından belli etmelisin.
Sınırlarını çizmelisin. Yani bunlar kötü oolma durumu olursa diye söylüyorum.
bir derdim var sayfalarında gezince bunu öğrendim.
Ben merterdeyim. Nisana kalmadan bir ara buluşsak ya diyecektim ama uzaksın ortada buluşuruz. Kadıköy falan :16:

2011 in temmuz ayıydı. ben yıllık izindeydim. Evde canım sıkılıyordu. Kız kardeşim metin 2 oynuyordu. Onunla iddaya girmiştik.
Ben seni geçerim diye oyuna başladım. Sonra orada grup savaşları lonca olayı var falan bende loncaya katıldım. O oyunları genelde erkekler oynadığından benim kız olduğuma inanmamış loncadakiler iddaya girmiş (bunlar 1 haftalık olaylar) face istedi normalde tanımam ekledim inansınlar diye. sonra silmedim sohbet muhabet derken eylülde doğum günümde buluştuk. Tabi temmuz-eylül arası sabah 5 lere kadar konuşuyorduk. Öyle garip bişi oldu işte 2,5 bitti. evleniciğiz inş. :9::9:

İnşallah canımmm :16:

Sonuçta önce netten konuşup sonrasında yüz yüze tanışıyorsun nette kalmıyorkı tam anlamıyla tanıyorsun o yüzden ben net olayına ön yargılı değilim eğer herhangi bir sorun olsaydı 2,5 yılda cıkardı zaten, inşallah çok mutlu olursunuz canım hikayede çok güzelmiş :) benim çok arkadaşım var netten tanışıp mutlu olan :) inşallah sizde onlardan olursunuz :16:

Yok kendi evimiz olacakmış kaynanamla altlı üstlü oturacakmışız :) ben bu konularda çok tecrübesizim yaa kardeşi evleniyor yaa evin resimlerini attı o kadar güzel dekore edilmişki hayran kaldım kız seçmiş hepsini herşey çok uyumlu sade ama çok şık ben hayatta öyle seçemem kızı götürürüm yanımda o seçsin benim evimin eşyalarını :9:

Bana burda kına geceside yapalımmm kızlar :52:

aynı aptda mı evi yapılıyor? yoksa siz 2-3 sokak ilerdeki eve mi taşınacaksınız tam anlamadım ama sonuç olarak hepiniz yakın olacaksınız.. zorlukları da var ama çocuk vs olursa kaynana bakar rahat edersin.. bak ben çocuğa bakıcıyı bile ayarladım yani :9::9:
kınayı yapacaksan ben geldiğimde yap dermişim :9:

Kızlar tmm daha kacamak yok guzel seylerden konusalim kacamaklar kapansin :16:

Ee yeni kiyafet alan var mi ben ay sonuna kadar 3, 7 vrrmeliyim tiyo lutfennn :9:

valla bu kaçamaklarla zor canım, dost acı söyler, bundan sonra bence kaçamak hakkın kalmadı :41:

vay be kısmet bak :52:

aynı aptda mı evi yapılıyor? yoksa siz 2-3 sokak ilerdeki eve mi taşınacaksınız tam anlamadım ama sonuç olarak hepiniz yakın olacaksınız.. zorlukları da var ama çocuk vs olursa kaynana bakar rahat edersin.. bak ben çocuğa bakıcıyı bile ayarladım yani :9::9:

valla bu kaçamaklarla zor canım, dost acı söyler, bundan sonra bence kaçamak hakkın kalmadı :41:

Evet çocuk açısından iyi olacak :) kardeşi 2-3 sokak ötede oturacak biz aynı apartmanda kaynana ile oturucaz :) ben kaynanalardan çok korkarım yaa bana diyor annemin kızı yok o yüzden gelinlerini çok sever diğer gelini kızı gibi görüyormuş dedim en çok beni sevsinn :52::27: çok kıskancımdır :9:

Korkmasın sıkıntı olursa artık çizgini en başından belli etmelisin.
Sınırlarını çizmelisin. Yani bunlar kötü oolma durumu olursa diye söylüyorum.
bir derdim var sayfalarında gezince bunu öğrendim.
Ben merterdeyim. Nisana kalmadan bir ara buluşsak ya diyecektim ama uzaksın ortada buluşuruz. Kadıköy falan :16:

Benimde o sayfaya bakıp biraz tecrübe kazanmam lazım :)

Canım kadıköy süper olurr ben taksime de gelebilirim :) birgün buluşalım çok sevinirim :16:

dün yediklerimi yazayım bu arada. sonra unutuyorum birikiyor :(
sabah (erken uyandım çcouklar uyanana kadar tutsun diye)
2 ceviz
2 kuru kayısı

saat 12:00 gibi
2 yumurta beyazı ile salata (sarı yiyemiyorum)
2 dilim tam buğday ekmeği
Közlenmiş biber, domates, salatalık

az şekerli türk kahvesi

5 yk kurufasulye
2 yk bulgur pilavı
1/2 kase yoğurt
çoban salata

1/2 muz
sütlü mistik çay

Siz böyle diyince gözüm korktu benimm :ssz: aslında onun evi varmış ayrı annelerine 2-3 sokak ötede kardeşi evleniyor diye ona verdi, şimdi kendi evi yapılıyor mayıs gibi bitecek anneleri de üste taşınacak şimdi evi varken ben bu konuda sorun çıkaramam sanırım :ssz: başka yere kiraya gitmek çok mantıksız olur :ssz: ayy adamceğiz bunları okumaz inşallah :1:

eda canım ben pendikteyım sen :) ne zaman müsait olursan at cnm ben burdayımm :)
Tabi canim evi varken kira cok zor benimkininde evi vardi super bi olay ama kv yakin degil 12 saat uzagimda :9: gerci cok severim kendisini o ayri gozun korkmasin inşallah iyi biridir ama bak basta soyleyim cok icli disli olma yani aksam yemegi siz oblarda sabah kahvaltida onlar sizde olayina cok girme sonra vicigi cikiyor ozel hayat kalmiyor
canım elektrik süpürgesi,ütü, mufak robotu, tost makinesi vs elektrikli ürünlerini toplu alıp taksit yaptırırsan 1 senede rahatlıkla ödersin her ay kalan paranlada ufak tefek şeyleri alırsın zorlanmazsın, ben öyle yapmıştım :16:

sağol canımmm:16:

yaaa ben cumartesi sabah yaptım kaçamak ama hemen spor yapıp telafi ettim akşamıda çorba salatayla geçiştirdim:33:

yaparız canımmm ayy ne güzel heycanlar benımde cok yakın arkadasımın nişanı var 15 tatilde yarın elbise bakıcaz ona, bende 3,4 kilo versem ozamana kadar süper olur daha kıyafette almadım:26:

Aa evet onlar var bide gamze ama benim tencere setimin hediyesi tost makinasiydi korkmaz boyle takimlarin hediyeleri oluyo pazarlik yap utude kazsnli buharli netten aldim maşallah iki sene oldu hic sorun yadamadim arastir canim xaman varken sonra ne vakit yetecek ne para halisi avizesi sunu bunu biz evlenmeden once beyazesyayi sectirmistk o onlari oderkende ben ceyiz yaptim digerlerinide birlikte odedik onun karti doldu benden benim doldu ondan

Evet çocuk açısından iyi olacak :) kardeşi 2-3 sokak ötede oturacak biz aynı apartmanda kaynana ile oturucaz :) ben kaynanalardan çok korkarım yaa bana diyor annemin kızı yok o yüzden gelinlerini çok sever diğer gelini kızı gibi görüyormuş dedim en çok beni sevsinn :52::27: çok kıskancımdır :9:

:9::9: bu kıskançlıkla yandı eltinn:9::9:

şimdiden gözünü kotkutma canım ya bi tanış bakalım nasıl insalar ona göre gardını alırsın şimdiden olumsuz düşüncelerle etkileme kendini hem çalışıcaksın zaten çocuk oldugu zaman için rahat olur bakar kayınvaliden:34:

ben kimsenin kimseyi kendi evladı gibi sevebileceğini düşünmem o konuda gerçekçiyim:) ama inşallah tabi ki birbirinizi çok sever ve anlaşırsınız o ayrı.. karşılıklı anlayışla herşey hallolur..

dün yediklerimi yazayım bu arada. sonra unutuyorum birikiyor :(
sabah (erken uyandım çcouklar uyanana kadar tutsun diye)
2 ceviz
2 kuru kayısı

saat 12:00 gibi
2 yumurta beyazı ile salata (sarı yiyemiyorum)
2 dilim tam buğday ekmeği
Közlenmiş biber, domates, salatalık

az şekerli türk kahvesi

5 yk kurufasulye
2 yk bulgur pilavı
1/2 kase yoğurt
çoban salata

1/2 muz
sütlü mistik çay

gayet güzel bence.. mistik çay ne ola ki:44:

valla burası tam hanım ortamı oldu çeyizler gelinler kaynanalar :9::9::9:

araya giriyorum hadi birer bardak su içelim ben 4 bardak içtim, şimdi koca kupa yeşil çay içiyorum bana eşlik edin :7::7::7::7::7:

kızlarr sohbetinize doyum olmuyor ancak çıkmam lazım:27:
kuaföre gidecem bakım zamanı:9::9:

sonra görüşrüz kendinize iyi bakın:16::16:

canım elektrik süpürgesi,ütü, mufak robotu, tost makinesi vs elektrikli ürünlerini toplu alıp taksit yaptırırsan 1 senede rahatlıkla ödersin her ay kalan paranlada ufak tefek şeyleri alırsın zorlanmazsın, ben öyle yapmıştım :16:

sağol canımmm:16:

yaaa ben cumartesi sabah yaptım kaçamak ama hemen spor yapıp telafi ettim akşamıda çorba salatayla geçiştirdim:33:

yaparız canımmm ayy ne güzel heycanlar benımde cok yakın arkadasımın nişanı var 15 tatilde yarın elbise bakıcaz ona, bende 3,4 kilo versem ozamana kadar süper olur daha kıyafette almadım:26:

kiz pide disibda ne kacamak yaptim :37: herkrs goturmus pideleri lahmacunlari bana patladi iyi mi :33: hihh sana ve kaptana inat gorun siz :24:
Dogum gunumde tarti 6ile degil 5 ile baslayacak 500 kg olcam :60: :60: :60:

Back