evet canımm yaakader işte biz erkek arkadaşımla geçen yıldan tanışıyoruz ama 1 sene konuşmadık hiç ben hiç düşünmezdim tekrardan konuşup ilişkiye başlayacağımızı kısmetin nereden çıkacağı hiç belli olmuyormuş gerçekten
gerçi ben böyle heveslendim ama benim babam zordur ilerde inşallah bir problem çıkmazz :18:
kiracı olacağımız ve her iki aile de uzakta olduğu için yatılı misafirimiz çok olacağı için yatak olabilecek ve altı bazalı mobilyalar tercih ettik hep mesela..sonra çok pahalı halılar almadım ben, çocuk olacak kirlenecek vs, yıkanabilecek ve eskirse üzülmeyeceğim şeyler olsun dedim.. iyi ki öyle yapmışım buraya gelirken beyaz eşyalarım mobilyalarım halıların bir kısmı perdelerin bir kısmı satıldı.. buraya getiremedik.. ama yemek takımım çok güzel ve değerli, çünkü bizde ikramlar yemekler çok önemli..
siz de kendi şartlarınıza göre, kiracı mı olcaksınız ev sahibi mi vs vs bunları düşünerek beraber karar verip alırsınız canım..
Günaydinnnnn
Nasilsiniz..haftasonunuz güzel gecmistir umarim..hafta iciniz cok cok daha güzel olsun
haftasonu cozutanlar,topak topak et olsun kizlar..afiyet olsun
cozutmayip,iradesine sahip cikanlar,tebrik ediyorum hepinizi(kendimide)
gecmise bakayim hemen..daha uykum geliyor ve kahvalti hazir degil
Aynen öyle. Sen böyle mutlu ol gerisi boş.
Benimde babam zor hatta nasıl tepki verecek bilmiyorum.
Çünkü biz internette oyunda tanıştık. annem biliyor ama babama nasıl söylicem bilmiyorum. :18::18:
Dip not: internette tanışıp buluşmak asla yapmayacağım bir şey ama yaptım nasıl oldu bende bilmiyorum.
ohooo kızlar hemen salıyorsunuz ama olmaz böyle
ceza verelim sana hemen.. hergün 200 kere yerinde zıplamaca.. ama durmadan.. bi yap da gör bakalım nasıl zor
sulofe kız yemek blogun olduğu nasıl da bellizararlı tarator zararlı.. yimeyin:))
pişmiş havuç şeker oluyor yazdım ama görmedi Eda sanırsam :44:
gamzeee sakın gitme. sana özelden bir şey soracağım ama 5 dk bekle diyor bu site ne sinir bozucu
ohooo kızlar hemen salıyorsunuz ama olmaz böyle
ceza verelim sana hemen.. hergün 200 kere yerinde zıplamaca.. ama durmadan.. bi yap da gör bakalım nasıl zor
sulofe kız yemek blogun olduğu nasıl da bellizararlı tarator zararlı.. yimeyin:))
pişmiş havuç şeker oluyor yazdım ama görmedi Eda sanırsam :44:
brokoliyi ben de çok severim dün yaptım salatasını çok güzel tok tuttu..
Yok kendi evimiz olacakmış kaynanamla altlı üstlü oturacakmışız :) ben bu konularda çok tecrübesizim yaa kardeşi evleniyor yaa evin resimlerini attı o kadar güzel dekore edilmişki hayran kaldım kız seçmiş hepsini herşey çok uyumlu sade ama çok şık ben hayatta öyle seçemem kızı götürürüm yanımda o seçsin benim evimin eşyalarını
Bana burda kına geceside yapalımmm kızlar
Yok kendi evimiz olacakmış kaynanamla altlı üstlü oturacakmışız :) ben bu konularda çok tecrübesizim yaa kardeşi evleniyor yaa evin resimlerini attı o kadar güzel dekore edilmişki hayran kaldım kız seçmiş hepsini herşey çok uyumlu sade ama çok şık ben hayatta öyle seçemem kızı götürürüm yanımda o seçsin benim evimin eşyalarını
Aaa ben şöyle hafif bir tavada karıştırdım. Zararlı olabileceğini düşündüğümden az aldım 7 yk değil toplasan 2 yk ama zaten 2 gün yiycem dün yedim bir de bugün çok zararlı olmaz diye düşündüm ama :18:
Bundan sonraki günle brokoli yada karnabahar yicem.Diyet nedeniyle brokoli yedim ve çok sevdim. Diyette bana bişiler kattı yani
ayyy kaptan harıkasın sabah sabah çok güldürdün beni. dilimi çıkarıyorum nefes alıyorum yaa yanlış birşey yaptım herhalde diye daha çok çıkardım
Kızlar h.sonu cozuttumbu hafta detoks tarzı birşey yapmam lazım en azından aldıklarımı vereyimm pazar günü erkek arkadaşımla görüşücemm bana kilo almıssın falan derse yıkılır kalırım oracıkta
Kızlar bir konuda sizden yardım istiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda giderse 1 sene sonra gidiyorummdün biraz çeyiz aldım ama çok tecrübesizim bu konuda çeyizde ilk alınacaklar neler dün nevresim takımı, battaniye falan aldımm, birde salon için peçete takımı aldım daha alacaktım ama kararsız kaldımm şimdiden ufaktan ufaktan alayım diyorum :)
sağol canımmmliste tekrarı bu hafta diyetisyen hem oruc örneği hemde normal gün menüsü verdi.
sahur
1yumurta
40 gr beyaz peynir yarım yağlı
1.5 dilim ekmek
1 bardak süt yarım yağlı
bolyeşillik
2 fincan yeşil çay
iftar
1 kepçe corba 15dk ara
6yk sebze yemeği
1 su bardağı ayran
bol salata
kiraz saplı form çay
asıl listem
2 su bardagı su
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yeşillik
peynir 40gr
yeşil çay 2 fincan
öğle
bol salata
6yk sebze
ayran
1 çay kaşığı çörek otu
ara
3kuru kayısı
akşam
2kepçe çorba
bol salata
yeşil çay
akşam doymassan ara dedi.
yaaa ben cumartesi sabah yaptım kaçamak ama hemen spor yapıp telafi ettim akşamıda çorba salatayla geçiştirdimGünaydinnnnn
Nasilsiniz..haftasonunuz güzel gecmistir umarim..hafta iciniz cok cok daha güzel olsun
haftasonu cozutanlar,topak topak et olsun kizlar..afiyet olsun
cozutmayip,iradesine sahip cikanlar,tebrik ediyorum hepinizi(kendimide)
gecmise bakayim hemen..daha uykum geliyor ve kahvalti hazir degil
bende bugün brokoli alıp kendime haşlayacağım inş. çok seviyorum.
Kv ile altli ustlu olmak mi valla ben annemle bile altli ustlu olmak istemezdim ki kv de cok iyidir bitanem der kocamdan cok laf yapar dili ama cix olmuyor cok arkafasim var oyle hep bi mucadele
Yapim canim o zaman citir oluruz zaten hepberaber cosariz sitede sallanmaz malum fazlaliklar gitmis olacak
İstanbulda kira vermeden yaşamak çok büyük bir lutüf gerçi kaynanayla altlı üstlü biraz sıkıntılı olabilir eğer anlaşamazsanız.
Erkek kardeşide mi altılı üstlü oturacak?
Tabi yaparız kına gecesi.
Gamze sen ist neresindendin?
bu arada özel mesaj atamıyorum sanırım altını yaptıktan 5 dk sonra özel mesaj atabileceğim.O nedenle bir ara atarım. bekleme kuzucum.
canım elektrik süpürgesi,ütü, mufak robotu, tost makinesi vs elektrikli ürünlerini toplu alıp taksit yaptırırsan 1 senede rahatlıkla ödersin her ay kalan paranlada ufak tefek şeyleri alırsın zorlanmazsın, ben öyle yapmıştım
sağol canımmm
yaaa ben cumartesi sabah yaptım kaçamak ama hemen spor yapıp telafi ettim akşamıda çorba salatayla geçiştirdim
yaparız canımmm ayy ne güzel heycanlar benımde cok yakın arkadasımın nişanı var 15 tatilde yarın elbise bakıcaz ona, bende 3,4 kilo versem ozamana kadar süper olur daha kıyafette almadım:26:
Siz böyle diyince gözüm korktu benimmaslında onun evi varmış ayrı annelerine 2-3 sokak ötede kardeşi evleniyor diye ona verdi, şimdi kendi evi yapılıyor mayıs gibi bitecek anneleri de üste taşınacak şimdi evi varken ben bu konuda sorun çıkaramam sanırım başka yere kiraya gitmek çok mantıksız olur ayy adamceğiz bunları okumaz inşallah
eda canım ben pendikteyım sen :) ne zaman müsait olursan at cnm ben burdayımm :)
Benim de annem biliyor olumlu baktı annem ama babam çok dini bütün bir insan namazında niyazında şimdi ilk görmeye geldiklerinde sorguya çeker içkin var mı sigaran var mı çok zorlar eminim buna o yüzden biraz korkum var
Canımcım internete karşı insanlarda önyargı var ama ben o şekilde düşünmüyorum benim eski gruptan bir arkadaşım vardı (9.takımda) internetten tanışmışlardı kız yanlış hatrlamıyorsam İngiltereye gelin gitti çocuk yabancıydı hem de :) ve çok mutlulardı kısmetin nereden çıkacağı hiç belli olmaz.
hayırlısı tatlım.pendıktemöısın alışverısın gobegı sırf zonguldaktan oraya alışverıse gelıyorum ben pazarına magazalarına cok sanslısın cok uygun orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?