Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eevet dediklerini de alıcamm cnmm büyük eşyaları beraber alırız artıkk :)

tabıkı canım hepsini sen alamazsın zaten en azından bunları nişana kadar halledersen kalan büyük eşyalarıda düğüne kadar birlikte zevkinize göre alırsınız canım inan ki aldığın bir bardak takımı bile ilerde seni çok rahatlatıcak çünkü sıfırdan ev kuruyorsun ve herşey lazım

hayırlısı olsun Allah tamamına erdırsın ınsallah

Korkmasın sıkıntı olursa artık çizgini en başından belli etmelisin.
Sınırlarını çizmelisin. Yani bunlar kötü oolma durumu olursa diye söylüyorum.
bir derdim var sayfalarında gezince bunu öğrendim.
Ben merterdeyim. Nisana kalmadan bir ara buluşsak ya diyecektim ama uzaksın ortada buluşuruz. Kadıköy falan

İnşallah canımmm

Sonuçta önce netten konuşup sonrasında yüz yüze tanışıyorsun nette kalmıyorkı tam anlamıyla tanıyorsun o yüzden ben net olayına ön yargılı değilim eğer herhangi bir sorun olsaydı 2,5 yılda cıkardı zaten, inşallah çok mutlu olursunuz canım hikayede çok güzelmiş :) benim çok arkadaşım var netten tanışıp mutlu olan :) inşallah sizde onlardan olursunuz

aynı aptda mı evi yapılıyor? yoksa siz 2-3 sokak ilerdeki eve mi taşınacaksınız tam anlamadım ama sonuç olarak hepiniz yakın olacaksınız.. zorlukları da var ama çocuk vs olursa kaynana bakar rahat edersin.. bak ben çocuğa bakıcıyı bile ayarladım yani
kınayı yapacaksan ben geldiğimde yap dermişim

Kızlar tmm daha kacamak yok guzel seylerden konusalim kacamaklar kapansin

Ee yeni kiyafet alan var mi ben ay sonuna kadar 3, 7 vrrmeliyim tiyo lutfennn

valla bu kaçamaklarla zor canım, dost acı söyler, bundan sonra bence kaçamak hakkın kalmadı

vay be kısmet bak

Evet çocuk açısından iyi olacak :) kardeşi 2-3 sokak ötede oturacak biz aynı apartmanda kaynana ile oturucaz :) ben kaynanalardan çok korkarım yaa bana diyor annemin kızı yok o yüzden gelinlerini çok sever diğer gelini kızı gibi görüyormuş dedim en çok beni sevsinn çok kıskancımdır

Benimde o sayfaya bakıp biraz tecrübe kazanmam lazım :)

Canım kadıköy süper olurr ben taksime de gelebilirim :) birgün buluşalım çok sevinirim

dün yediklerimi yazayım bu arada. sonra unutuyorum birikiyor
sabah (erken uyandım çcouklar uyanana kadar tutsun diye)
2 ceviz
2 kuru kayısı

saat 12:00 gibi
2 yumurta beyazı ile salata (sarı yiyemiyorum)
2 dilim tam buğday ekmeği
Közlenmiş biber, domates, salatalık

az şekerli türk kahvesi

5 yk kurufasulye
2 yk bulgur pilavı
1/2 kase yoğurt
çoban salata

1/2 muz
sütlü mistik çay

Tabi canim evi varken kira cok zor benimkininde evi vardi super bi olay ama kv yakin degil 12 saat uzagimda gerci cok severim kendisini o ayri gozun korkmasin inşallah iyi biridir ama bak basta soyleyim cok icli disli olma yani aksam yemegi siz oblarda sabah kahvaltida onlar sizde olayina cok girme sonra vicigi cikiyor ozel hayat kalmiyor

Aa evet onlar var bide gamze ama benim tencere setimin hediyesi tost makinasiydi korkmaz boyle takimlarin hediyeleri oluyo pazarlik yap utude kazsnli buharli netten aldim maşallah iki sene oldu hic sorun yadamadim arastir canim xaman varken sonra ne vakit yetecek ne para halisi avizesi sunu bunu biz evlenmeden once beyazesyayi sectirmistk o onlari oderkende ben ceyiz yaptim digerlerinide birlikte odedik onun karti doldu benden benim doldu ondan

bu kıskançlıkla yandı eltinn

şimdiden gözünü kotkutma canım ya bi tanış bakalım nasıl insalar ona göre gardını alırsın şimdiden olumsuz düşüncelerle etkileme kendini hem çalışıcaksın zaten çocuk oldugu zaman için rahat olur bakar kayınvaliden

ben kimsenin kimseyi kendi evladı gibi sevebileceğini düşünmem o konuda gerçekçiyim:) ama inşallah tabi ki birbirinizi çok sever ve anlaşırsınız o ayrı.. karşılıklı anlayışla herşey hallolur..

gayet güzel bence.. mistik çay ne ola ki:44:

valla burası tam hanım ortamı oldu çeyizler gelinler kaynanalar

araya giriyorum hadi birer bardak su içelim ben 4 bardak içtim, şimdi koca kupa yeşil çay içiyorum bana eşlik edin

kızlarr sohbetinize doyum olmuyor ancak çıkmam lazım
kuaföre gidecem bakım zamanı

sonra görüşrüz kendinize iyi bakın

kiz pide disibda ne kacamak yaptim herkrs goturmus pideleri lahmacunlari bana patladi iyi mi hihh sana ve kaptana inat gorun siz
Dogum gunumde tarti 6ile degil 5 ile baslayacak 500 kg olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…