Sigara konusunda haklisin kimse alinmasin sigara icen birini opmek hicte hos degil benim esimde iciyordu biraktirdimiki senedir icmiyor :26: yapabilirsin canim ama baskinin dozunu ayarla fazla kacarsa inatlasiyor tatli dille aklini cel.
Bizim ki Allah'tan fb li değil, ben koyu gs lıyım o da bjk lı ama buna da şükür babam fb lı olsa hep laf sokar cocukceğize
Benimki sevgiliyken birakmadi nisanliyken kirip icmeye basladi yani yine o pkt bbitiyorduda yarisini icmis oluyordu evlenince balayda birsktirdimdedim opmem seni bu ne oysa dikkat ederdi kokmasin diye ama icmeyene cok zor . Baski ise yaramiyor rahatsiz oldugunuzu belirtin caktirmadan
Şeyyy birde ben yemiştim birde yasemin yemiş
Saka yaptim kuzum alinmadim haa yanlis anlamaaa sen sule ile yaseminden haberin yokmu kiz hafta sonunupidecide bulussak bu kadar olurdu pide lahmacun yemisiz
Bende gs liyim. Babam eskiden çok koyu gsliydi. fenerlileri sevmez. Çünkü karakter olarak benzediklerini söylüyor. Bakalım netçez
Ben çok iğrençleştim o konuda . Dedim ben seni mi öpmüş olucam küllüğümü ıyk diyorum. Öyle olunca dikkat ediyor. Evlenince bırakıcam diyor. Çoluk çocuğun rızkını sigraraya mı yatıracaksın diyorum. Ben evde sigara içtirmem. Küllük bile almicam dedim.
Misafirde içmesin. Balkondada içtirmem dedim.Ben çok fenayım galiba.
Yok cnm korkma oyle ya az cok tanimasindr daha bilmedigin bicok yonunu evlenince evet gorrsun bu bizim icn de gecerlu ama buyuk degisimlere ben rastlamadimFethetmiş heehaklısın canımm ben zaten bizimkine diyorum daha net kararımı vermedim haberin olsun gözü korksun diye :) beni kardeşinin düğününe davet etti aslında annesiyle orda tanışacaktık ama gitmek istemedim naza çekeyim dimi kendimi
ben en çok neyden korkuorum evlenince değişir diye çok korkuyorum şuan tam ideal evlenilecek erkek bana göre(sigarası dışında ama onun içinde baskı uyguluyorum ) ama ya evlenince değişirse ben de evlendimde sonrasını düşünüyorum bir de
din dil ırk ayrımı yapan gördüm de takıma göre insan ayrımı yapan görmedim
Ben ilk takımını soruyorum tanıştığım kişiyesevdiğim biri fb lı ise yapacak bırsey yok dıyorum ama sevmediğim biri fb lı ise daha katbe kat sinir oluyorumm ona
Eda cvp yazdım cnmm bakabılırsın
Yok canım en iyisini yapıyorsunnevlenince de alıvermiş olacaklar ya bizi kesin önemsemezler yine devam ederler :) ben o yüzden işimi sağlama alıp evlenmeden bıraktırıcam :) pazar günü diyyim sigara kokuyorsun pekte kokmaz ama böyle şeylere dikkat eder titizdir ama belki böyle bırakır :) biz görüşünce ben paketı hemen cantama atıyorum yalvar yakar 1 tane verıyorum sadece
kızlar çok büyük ihtimalle 27sinde türkiyeye gidiyorum:)
öyle mutluyum ki 2 hafta sonra gidicem ve 15 şubatta dönücem kısmetse..
yazışmalar falan yapılmadan yine de sevinemiyorum ama heyecanlandım çok
canım şaka bi yana evlilik bir hayatta verilebilecek en önemli karar.. ne iş ne okul ne başka bişey bu kadar önemli değil bence..
önce kendini tanıman gerek. benim eşimden beklentim nedir.. bir eş olarak bir baba olarak bu insan uyar mı bana.. en büyük taşlar karşındakinde varsa, ufaklarda çok sorun olmaz..
ama şuanda hoşuna gitmeyen bir yönü varsa ve bu senin için olmazsa olmaz bi durumsa kesinlikle "ya nasılsa düzelir" dememelisin..
onun dışında senin temel kriterlerine uyuyorsa gerisini karşılıklı anlayışla çözeceksiniz..
şunu da unutma, kendimi ağırdan satayım naza çekeyim, bunlar evliliğin temel ruhuna ters.. her ne kadar bizim toplumumuzda kız tarafı naz tarafı dense de, eğer karşındakine zorluk çıkarırsan eninde sonunda onun acısını çıkarıyorlar, benim arkadaşım eşine çok naz yaptı görsen kaç kere gittiler geldiler ama şimdi eşi benim eşimin yarısı kadar kibar davranmıyor arkadaşıma... beni de eleştirirdi daha nazlı ol diye, benim elimde değil neysem oyum, naz yapamam oyun yapamam ama eşim eminim zaten bunun için benimle evlendi..
Kizlar ssuuuuuuu hadi benim 2 ltyi gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?