Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kaptancım pasta yedim 2 dilim kadar, birde azıcık pişmaniye cezamı bekliyorum 1 haftalık bir ceza olsun benim ki :)

Bu listeyi daha evvel gördüm, bu listeyi görünce evlenmekten vazgeçebilir insan
Çok fazla şey var ve totalde çok sağlam para lazım.
Benim hiç bir şeyim yok. Ne halt yicem bilmiyorum

Canım benim de pek birşeyim yok dün biraz birşeyler aldım taksitler 2015 bitiyor dedim ben 1 senede diğerlerini nasıl alıcam strese girdim bu aralar yaa sürekli çeyizle ilgili araştırmalar yapıyorum daha 1 sene var ben kara kara düşünüyorum şimdiden

Benimki alma diyor istanbul da yaşamayacağız taşıması zor olur dediğinden bende almıyorum. Para biriktiriyorum ama onu da yüksek lisansa harcıyacağım gibi görünüyor. Sefil ben.

En güzeli aslında para birkitmek çeyiz için bende köşeye biraz altın atıyorum, söz nişandan sonra ufak tefek şeyleri o parayla alıcam, mali müşavirliğe başlıcam aslında onada para lazım off off

Benimki alma diyor istanbul da yaşamayacağız taşıması zor olur dediğinden bende almıyorum. Para biriktiriyorum ama onu da yüksek lisansa harcıyacağım gibi görünüyor. Sefil ben.

hayırlısı tatlım ya toptan beraber alırsınız ozaman

Karacanın yemek, tencere, çatal bıçak takımını almıştım misafirler için yeterli değil mi bu?

2 tane de kahvaltı takımı alayım diyorum :) dün bornoz beğenmedim o yüzden almadım havlu alayım ben en iyisi bir dahakine :)

doktorcum çok güzelmiş liste:)

neeeeeyyyyyy kola mııııııııııııı
kola çok çok çooooooook yanlış... çağla bu hafta bir lokma bile kaçamak hakkın kalmadı..
ve bence hergün en az yarım saat yürüyüş olmalı

Noracım dert etme canım yavaş yavaş halloluyor, arda kampanyalar oluyor onları kaçırma..bir de tefalin karacanın outlet mağazaları oluyor, güya eski modeller oluyor ama bence bu işin modası yok zevkine uygunsa hepsi güzeldir. ben memleketten almıştım ankaraya gelip bakınca pişman olmuştum keşke buralardan alsaydım diye..

en zevkli kısım bu bence, ne güzel yeni eşyalar vs..

ben misafir yemek takımımı, teflon tencere setimi, kahvaltı takımımı ve çatal bıçak takımımı kendim almıştım.. sonra eşimle tanıştık, kalanını herşeyi beraber aldık, ev eşyalarını da, mutfağn kalanını da..ailelerimizden bişey istemedik..onlar sadece düğünleri yaptılar..

azcık yağ koysaydın neden koymadın ki? biraz nane biraz pulbiber ve kavrulmuş havucun adı havuçlu tarator

Stres yaona canim derlerdi borc hic bitmesz dite inanmazdim bak iki senedir evliyim hala birseyler cikiyor cikmasa degistiriyorsun vs. Ben ise ilk basladim annem gityi borca soktu beni bunlar bunlar lazim diye herseyim hazirdi ogrenciyken aldigim krediyide odedim borcsuz evlendim tabi bu sirada yas 26 oldu
kaptancım pasta yedim 2 dilim kadar, birde azıcık pişmaniye cezamı bekliyorum 1 haftalık bir ceza olsun benim ki :)

Oooo naptin benimkide kacamak mi iftarda bi pide yedim diye oldum korkudan bu ne kiz hic yakismadi sana

Aslında ben de beraber alalım istiyorum ben çok kararsızım birde sonuçta beraber kullanıcaz bu eşyaları ikimizin zevkine uygun olsun ıstıyorum ama şimdidende ufak tefek şeyleride alayımki sonradan zorlanmayayımda istiyorum aslında doğru olanı ailelere yük olmadan herşeyi beraber almak, birde benim annem hala eski çeyizler gibi olsun istiyor dantel mantel işleriyle uğraşıyor hala :) bizimki diyorki camdan aşağı atarım onları

dün mutfak takımlarına bakıyor ben hayatta peçete kullanmam mutfakta ya sevmiyorum o kadar detayı :)

Gamzecim bir kaç ay önceki konuşmalarımızı hatırlıyor musun?
Adam gibi adam yok falan Şimdi çeyiz alışverişine gidiyorsun hayat işte

ohooo kızlar hemen salıyorsunuz ama olmaz böyle
ceza verelim sana hemen.. hergün 200 kere yerinde zıplamaca.. ama durmadan.. bi yap da gör bakalım nasıl zor

azcık yağ koysaydın neden koymadın ki? biraz nane biraz pulbiber ve kavrulmuş havucun adı havuçlu tarator

sulofe kız yemek blogun olduğu nasıl da belli zararlı tarator zararlı.. yimeyin:))
pişmiş havuç şeker oluyor yazdım ama görmedi Eda sanırsam :44:

Mali müşavirlik çok para. Allah yardımcımız olsun

Haklısın dantel konusunda ben de aynısını düşünüyorum ama annem olmaz diyor. Bende iyi bir tane koy yok demesin elalem sanki elalemin ne dediği umrumda

Aaa ben şöyle hafif bir tavada karıştırdım. Zararlı olabileceğini düşündüğümden az aldım 7 yk değil toplasan 2 yk ama zaten 2 gün yiycem dün yedim bir de bugün çok zararlı olmaz diye düşündüm ama :18:
Bundan sonraki günle brokoli yada karnabahar yicem.Diyet nedeniyle brokoli yedim ve çok sevdim. Diyette bana bişiler kattı yani

Gamzecim bir kaç ay önceki konuşmalarımızı hatırlıyor musun?
Adam gibi adam yok falan Şimdi çeyiz alışverişine gidiyorsun hayat işte

evet canımm yaa kader işte biz erkek arkadaşımla geçen yıldan tanışıyoruz ama 1 sene konuşmadık hiç ben hiç düşünmezdim tekrardan konuşup ilişkiye başlayacağımızı kısmetin nereden çıkacağı hiç belli olmuyormuş gerçekten

gerçi ben böyle heveslendim ama benim babam zordur ilerde inşallah bir problem çıkmazz :18:

gamzeee sakın gitme. sana özelden bir şey soracağım ama 5 dk bekle diyor bu site ne sinir bozucu

kiracı olacağımız ve her iki aile de uzakta olduğu için yatılı misafirimiz çok olacağı için yatak olabilecek ve altı bazalı mobilyalar tercih ettik hep mesela..sonra çok pahalı halılar almadım ben, çocuk olacak kirlenecek vs, yıkanabilecek ve eskirse üzülmeyeceğim şeyler olsun dedim.. iyi ki öyle yapmışım buraya gelirken beyaz eşyalarım mobilyalarım halıların bir kısmı perdelerin bir kısmı satıldı.. buraya getiremedik.. ama yemek takımım çok güzel ve değerli, çünkü bizde ikramlar yemekler çok önemli..
siz de kendi şartlarınıza göre, kiracı mı olcaksınız ev sahibi mi vs vs bunları düşünerek beraber karar verip alırsınız canım..

Mali müşavirlik çok para. Allah yardımcımız olsun

Evet cnmm staj başlatma 1190 tl valla Allah yardımcımız olsun işimiz zorr

ben bizimkinin ağzını arıcam dicm biz beraber alalım beraber öderiz uff böyle stres oluyorum bir de paralarım gidecek bir sürü bekarkan tadını çıkarayım şöyle doya doya evlenince zaten geçim sıkıntısı derdine düşücemm

brokoliyi ben de çok severim dün yaptım salatasını çok güzel tok tuttu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…