• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet canımm yaa :52: kader işte biz erkek arkadaşımla geçen yıldan tanışıyoruz ama 1 sene konuşmadık hiç ben hiç düşünmezdim tekrardan konuşup ilişkiye başlayacağımızı kısmetin nereden çıkacağı hiç belli olmuyormuş gerçekten :16:

gerçi ben böyle heveslendim ama benim babam zordur ilerde inşallah bir problem çıkmazz :18:

Aynen öyle. Sen böyle mutlu ol gerisi boş.
Benimde babam zor hatta nasıl tepki verecek bilmiyorum.
Çünkü biz internette oyunda tanıştık. annem biliyor ama babama nasıl söylicem bilmiyorum. :18::18:
Dip not: internette tanışıp buluşmak asla yapmayacağım bir şey ama yaptım nasıl oldu bende bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
kiracı olacağımız ve her iki aile de uzakta olduğu için yatılı misafirimiz çok olacağı için yatak olabilecek ve altı bazalı mobilyalar tercih ettik hep mesela..sonra çok pahalı halılar almadım ben, çocuk olacak kirlenecek vs, yıkanabilecek ve eskirse üzülmeyeceğim şeyler olsun dedim.. iyi ki öyle yapmışım buraya gelirken beyaz eşyalarım mobilyalarım halıların bir kısmı perdelerin bir kısmı satıldı.. buraya getiremedik.. ama yemek takımım çok güzel ve değerli, çünkü bizde ikramlar yemekler çok önemli..
siz de kendi şartlarınıza göre, kiracı mı olcaksınız ev sahibi mi vs vs bunları düşünerek beraber karar verip alırsınız canım..

Yok kendi evimiz olacakmış kaynanamla altlı üstlü oturacakmışız :) ben bu konularda çok tecrübesizim yaa kardeşi evleniyor yaa evin resimlerini attı o kadar güzel dekore edilmişki hayran kaldım kız seçmiş hepsini herşey çok uyumlu sade ama çok şık ben hayatta öyle seçemem kızı götürürüm yanımda o seçsin benim evimin eşyalarını :9:

Bana burda kına geceside yapalımmm kızlar :52:

Günaydinnnnn:16:

Nasilsiniz..haftasonunuz güzel gecmistir umarim..hafta iciniz cok cok daha güzel olsun:16:

haftasonu cozutanlar,topak topak et olsun kizlar..afiyet olsun:33::33:

cozutmayip,iradesine sahip cikanlar,tebrik ediyorum hepinizi(kendimide):46::46:

gecmise bakayim hemen..daha uykum geliyor ve kahvalti hazir degil:51:

ayyy kaptan harıkasın sabah sabah çok güldürdün beni. dilimi çıkarıyorum nefes alıyorum yaa yanlış birşey yaptım herhalde diye daha çok çıkardım :52:

Aynen öyle. Sen böyle mutlu ol gerisi boş.
Benimde babam zor hatta nasıl tepki verecek bilmiyorum.
Çünkü biz internette oyunda tanıştık. annem biliyor ama babama nasıl söylicem bilmiyorum. :18::18:
Dip not: internette tanışıp buluşmak asla yapmayacağım bir şey ama yaptım nasıl oldu bende bilmiyorum.

Benim de annem biliyor olumlu baktı annem ama babam çok dini bütün bir insan namazında niyazında şimdi ilk görmeye geldiklerinde sorguya çeker içkin var mı sigaran var mı çok zorlar eminim buna o yüzden biraz korkum var :ssz:

Canımcım internete karşı insanlarda önyargı var ama ben o şekilde düşünmüyorum benim eski gruptan bir arkadaşım vardı (9.takımda) internetten tanışmışlardı kız yanlış hatrlamıyorsam İngiltereye gelin gitti çocuk yabancıydı hem de :) ve çok mutlulardı kısmetin nereden çıkacağı hiç belli olmaz.

ohooo kızlar hemen salıyorsunuz ama olmaz böyle :20::20::20:
ceza verelim sana hemen.. hergün 200 kere yerinde zıplamaca.. ama durmadan.. bi yap da gör bakalım nasıl zor :9:

sulofe kız yemek blogun olduğu nasıl da belli :9: zararlı tarator zararlı.. yimeyin:))
pişmiş havuç şeker oluyor yazdım ama görmedi Eda sanırsam :44:

Cezama razıyımm :)) hakettim bu kez :1:

Kızlar tmm daha kacamak yok guzel seylerden konusalim kacamaklar kapansin :16:

Ee yeni kiyafet alan var mi ben ay sonuna kadar 3, 7 vrrmeliyim tiyo lutfennn :9:

ohooo kızlar hemen salıyorsunuz ama olmaz böyle :20::20::20:
ceza verelim sana hemen.. hergün 200 kere yerinde zıplamaca.. ama durmadan.. bi yap da gör bakalım nasıl zor :9:

sulofe kız yemek blogun olduğu nasıl da belli :9: zararlı tarator zararlı.. yimeyin:))
pişmiş havuç şeker oluyor yazdım ama görmedi Eda sanırsam :44:

yaaa walla bende de ne çok zararlı tarif var. ZAten bu kilolar boşa alınmadı. :26:

Yok kendi evimiz olacakmış kaynanamla altlı üstlü oturacakmışız :) ben bu konularda çok tecrübesizim yaa kardeşi evleniyor yaa evin resimlerini attı o kadar güzel dekore edilmişki hayran kaldım kız seçmiş hepsini herşey çok uyumlu sade ama çok şık ben hayatta öyle seçemem kızı götürürüm yanımda o seçsin benim evimin eşyalarını :9:

Kv ile altli ustlu olmak mi valla ben annemle bile altli ustlu olmak istemezdim ki kv de cok iyidir bitanem der kocamdan cok laf yapar dili ama cix olmuyor cok arkafasim var oyle hep bi mucadele

Yapim canim o zaman citir oluruz zaten hepberaber cosariz sitede sallanmaz malum fazlaliklar gitmis olacak

İstanbulda kira vermeden yaşamak çok büyük bir lutüf gerçi kaynanayla altlı üstlü biraz sıkıntılı olabilir eğer anlaşamazsanız.
Erkek kardeşide mi altılı üstlü oturacak?

Tabi yaparız kına gecesi.
Gamze sen ist neresindendin?

bu arada özel mesaj atamıyorum sanırım altını yaptıktan 5 dk sonra özel mesaj atabileceğim.O nedenle bir ara atarım. bekleme kuzucum. :16:

Aaa ben şöyle hafif bir tavada karıştırdım. Zararlı olabileceğini düşündüğümden az aldım 7 yk değil toplasan 2 yk ama zaten 2 gün yiycem dün yedim bir de bugün çok zararlı olmaz diye düşündüm ama :18:
Bundan sonraki günle brokoli yada karnabahar yicem.Diyet nedeniyle brokoli yedim ve çok sevdim. Diyette bana bişiler kattı yani :23:

bende bugün brokoli alıp kendime haşlayacağım inş. çok seviyorum.:16:

Kızlar h.sonu cozuttum :14: bu hafta detoks tarzı birşey yapmam lazım en azından aldıklarımı vereyimm pazar günü erkek arkadaşımla görüşücemm bana kilo almıssın falan derse yıkılır kalırım oracıkta :1:

Kızlar bir konuda sizden yardım istiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda giderse 1 sene sonra gidiyorumm :52:dün biraz çeyiz aldım ama çok tecrübesizim bu konuda çeyizde ilk alınacaklar neler dün nevresim takımı, battaniye falan aldımm, birde salon için peçete takımı aldım daha alacaktım ama kararsız kaldımm şimdiden ufaktan ufaktan alayım diyorum :)

canım elektrik süpürgesi,ütü, mufak robotu, tost makinesi vs elektrikli ürünlerini toplu alıp taksit yaptırırsan 1 senede rahatlıkla ödersin her ay kalan paranlada ufak tefek şeyleri alırsın zorlanmazsın, ben öyle yapmıştım :16:

liste tekrarı bu hafta diyetisyen hem oruc örneği hemde normal gün menüsü verdi.
sahur
1yumurta
40 gr beyaz peynir yarım yağlı
1.5 dilim ekmek
1 bardak süt yarım yağlı
bolyeşillik
2 fincan yeşil çay

iftar
1 kepçe corba 15dk ara
6yk sebze yemeği
1 su bardağı ayran
bol salata
kiraz saplı form çay

asıl listem

2 su bardagı su
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yeşillik
peynir 40gr
yeşil çay 2 fincan

öğle
bol salata
6yk sebze
ayran
1 çay kaşığı çörek otu

ara
3kuru kayısı

akşam
2kepçe çorba
bol salata

yeşil çay

akşam doymassan ara dedi.
sağol canımmm:16:
Günaydinnnnn:16:

Nasilsiniz..haftasonunuz güzel gecmistir umarim..hafta iciniz cok cok daha güzel olsun:16:

haftasonu cozutanlar,topak topak et olsun kizlar..afiyet olsun:33::33:

cozutmayip,iradesine sahip cikanlar,tebrik ediyorum hepinizi(kendimide):46::46:

gecmise bakayim hemen..daha uykum geliyor ve kahvalti hazir degil:51:
yaaa ben cumartesi sabah yaptım kaçamak ama hemen spor yapıp telafi ettim akşamıda çorba salatayla geçiştirdim:33:

yaparız canımmm ayy ne güzel heycanlar benımde cok yakın arkadasımın nişanı var 15 tatilde yarın elbise bakıcaz ona, bende 3,4 kilo versem ozamana kadar süper olur daha kıyafette almadım:26:

Son düzenleme:
Kv ile altli ustlu olmak mi valla ben annemle bile altli ustlu olmak istemezdim ki kv de cok iyidir bitanem der kocamdan cok laf yapar dili ama cix olmuyor cok arkafasim var oyle hep bi mucadele

Yapim canim o zaman citir oluruz zaten hepberaber cosariz sitede sallanmaz malum fazlaliklar gitmis olacak

İstanbulda kira vermeden yaşamak çok büyük bir lutüf gerçi kaynanayla altlı üstlü biraz sıkıntılı olabilir eğer anlaşamazsanız.
Erkek kardeşide mi altılı üstlü oturacak?

Tabi yaparız kına gecesi.
Gamze sen ist neresindendin?

bu arada özel mesaj atamıyorum sanırım altını yaptıktan 5 dk sonra özel mesaj atabileceğim.O nedenle bir ara atarım. bekleme kuzucum. :16:

Siz böyle diyince gözüm korktu benimm :ssz: aslında onun evi varmış ayrı annelerine 2-3 sokak ötede kardeşi evleniyor diye ona verdi, şimdi kendi evi yapılıyor mayıs gibi bitecek anneleri de üste taşınacak şimdi evi varken ben bu konuda sorun çıkaramam sanırım :ssz: başka yere kiraya gitmek çok mantıksız olur :ssz: ayy adamceğiz bunları okumaz inşallah :1:

eda canım ben pendikteyım sen :) ne zaman müsait olursan at cnm ben burdayımm :)

canım elektrik süpürgesi,ütü, mufak robotu, tost makinesi vs elektrikli ürünlerini toplu alıp taksit yaptırırsan 1 senede rahatlıkla ödersin her ay kalan paranlada ufak tefek şeyleri alırsın zorlanmazsın, ben öyle yapmıştım :16:

sağol canımmm:16:

yaaa ben cumartesi sabah yaptım kaçamak ama hemen spor yapıp telafi ettim akşamıda çorba salatayla geçiştirdim:33:

yaparız canımmm ayy ne güzel heycanlar benımde cok yakın arkadasımın nişanı var 15 tatilde yarın elbise bakıcaz ona, bende 3,4 kilo versem ozamana kadar süper olur daha kıyafette almadım:26:

Eevet dediklerini de alıcamm cnmm büyük eşyaları beraber alırız artıkk :)

Siz böyle diyince gözüm korktu benimm :ssz: aslında onun evi varmış ayrı annelerine 2-3 sokak ötede kardeşi evleniyor diye ona verdi, şimdi kendi evi yapılıyor mayıs gibi bitecek anneleri de üste taşınacak şimdi evi varken ben bu konuda sorun çıkaramam sanırım :ssz: başka yere kiraya gitmek çok mantıksız olur :ssz: ayy adamceğiz bunları okumaz inşallah :1:

eda canım ben pendikteyım sen :) ne zaman müsait olursan at cnm ben burdayımm :)

hayırlısı tatlım.pendıktemöısın alışverısın gobegı sırf zonguldaktan oraya alışverıse gelıyorum ben pazarına magazalarına cok sanslısın cok uygun orası

Benim de annem biliyor olumlu baktı annem ama babam çok dini bütün bir insan namazında niyazında şimdi ilk görmeye geldiklerinde sorguya çeker içkin var mı sigaran var mı çok zorlar eminim buna o yüzden biraz korkum var :ssz:

Canımcım internete karşı insanlarda önyargı var ama ben o şekilde düşünmüyorum benim eski gruptan bir arkadaşım vardı (9.takımda) internetten tanışmışlardı kız yanlış hatrlamıyorsam İngiltereye gelin gitti çocuk yabancıydı hem de :) ve çok mutlulardı kısmetin nereden çıkacağı hiç belli olmaz.

Benimde kısmetim buymuş diyorum. Çünkü çok enteresandı.
2011 in temmuz ayıydı. ben yıllık izindeydim. Evde canım sıkılıyordu. Kız kardeşim metin 2 oynuyordu. Onunla iddaya girmiştik.
Ben seni geçerim diye oyuna başladım. Sonra orada grup savaşları lonca olayı var falan bende loncaya katıldım. O oyunları genelde erkekler oynadığından benim kız olduğuma inanmamış loncadakiler iddaya girmiş (bunlar 1 haftalık olaylar) face istedi normalde tanımam ekledim inansınlar diye. sonra silmedim sohbet muhabet derken eylülde doğum günümde buluştuk. Tabi temmuz-eylül arası sabah 5 lere kadar konuşuyorduk. Öyle garip bişi oldu işte 2,5 bitti. evleniciğiz inş. :9::9:

Back