• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

buluşmayı o tarihe ayarlayalım barii:9::9:

evet tatlım o gune ayarlayalım nasıpse:)
valla burası tam hanım ortamı oldu çeyizler gelinler kaynanalar :9::9::9:

Araya giriyorum hadi birer bardak su içelim ben 4 bardak içtim, şimdi koca kupa yeşil çay içiyorum bana eşlik edin :7::7::7::7::7:
benımd e1 lt bıttı sımdı cnm:16:
kızlarr sohbetinize doyum olmuyor ancak çıkmam lazım:27:
Kuaföre gidecem bakım zamanı:9::9:

Sonra görüşrüz kendinize iyi bakın:16::16:

sımdıden saatler olsun bende dun kahve bakır yaptırdım:16::16::16:

:9::9: bu kıskançlıkla yandı eltinn:9::9:

şimdiden gözünü kotkutma canım ya bi tanış bakalım nasıl insalar ona göre gardını alırsın şimdiden olumsuz düşüncelerle etkileme kendini hem çalışıcaksın zaten çocuk oldugu zaman için rahat olur bakar kayınvaliden:34:

Ben çok kıskancımdır yandılar valla :1: bu huyumu da hiç sevmem :19:

Tanışma mevzusu da ayrı bır konu annesi dıyor 1 ay sonra getir tanışalım diyor annem sen gitme onlar seni görmeye gelsinler diyor napıcağımı şaşırdım :ssz: ama ben yeni eve taşınckları zaman gitmek istiyorum evimi de görürüm :52:

kiz pide disibda ne kacamak yaptim :37: herkrs goturmus pideleri lahmacunlari bana patladi iyi mi :33: hihh sana ve kaptana inat gorun siz :24:
Dogum gunumde tarti 6ile degil 5 ile baslayacak 500 kg olcam :60: :60: :60:

:))) Allah korusun canım :))
inşallah görürsün 50leri, ben senin iyiliğin için diyorum..Edanın parmakları yetmedi sıra bende :9::9:
haklısın çok fazla sayılmaz, kaçamak yapanlara hep kızdım ben:) çağlaya da noraya da:)
lahmacun da benden başka yiyen yok o da benim diyetimde serbest:) diyet dışı değil yani :9::9:

Tanışma mevzusu da ayrı bır konu annesi dıyor 1 ay sonra getir tanışalım diyor annem sen gitme onlar seni görmeye gelsinler diyor napıcağımı şaşırdım :ssz: ama ben yeni eve taşınckları zaman gitmek istiyorum evimi de görürüm :52:
biz ankaradan eşimle çıktık bir haftasonunda önce onun memleketi sonra bizim memleket birer gün ailelerle tanıştık..
beni eleştirenler oldu neden önce sen gittin diye, ben de acaba önce acaba bize mi gitseydik dedim ama bence ailesini evini vs görmek mantıklı, onaylarsan kendi ailenle görüştürürsün..

:1::1::1: kaynana konusuna girince zaten ınsan çıkmak bılmıyor :1:

aynen :9: bu dünyanın meselesi..

cok tesekkur ederımm kızlaar dunn cok mutlu oldum boyle gorunce kendımı sonrada gozleme yedım ıste:( ben nezaman zayıflamıs hıssetsem oyle oluo:( zaten gelmediler beni almaya yuruyuse

Benimde o sayfaya bakıp biraz tecrübe kazanmam lazım :)

Canım kadıköy süper olurr ben taksime de gelebilirim :) birgün buluşalım çok sevinirim :16:

Bence hiç gezme oralarda sonra çıkamıyorsun oradan. Ne oldu diye merak edip takip ediyorsun.

Şubat ortasında buluşalım :23::23: Kadıköy taksim fark etmez. Bana uyar yani :23::23:

dün yediklerimi yazayım bu arada. sonra unutuyorum birikiyor :(
sabah (erken uyandım çcouklar uyanana kadar tutsun diye)
2 ceviz
2 kuru kayısı

saat 12:00 gibi
2 yumurta beyazı ile salata (sarı yiyemiyorum)
2 dilim tam buğday ekmeği
Közlenmiş biber, domates, salatalık

az şekerli türk kahvesi

5 yk kurufasulye
2 yk bulgur pilavı
1/2 kase yoğurt
çoban salata

1/2 muz
sütlü mistik çay

Güzel menü canım :46:

inşallah görürsün 50leri, ben senin iyiliğin için diyorum..Edanın parmakları yetmedi sıra bende :9::9:
haklısın çok fazla sayılmaz, kaçamak yapanlara hep kızdım ben:) çağlaya da noraya da:)
lahmacun da benden başka yiyen yok o da benim diyetimde serbest:) diyet dışı değil yani :9::9:

:17::17::17:
Şeyyy birde ben yemiştim birde yasemin yemiş

Çok doğru strateji...
Hem önce onlar gelsinler annen doğru demiş. :27::27:

Saka yaptim kuzum alinmadim haa yanlis anlama :38: aa sen sule ile yaseminden haberin yokmu kiz hafta sonunupidecide bulussak bu kadar olurdu pide lahmacun yemisiz :9:

Çağlacım harika görünüyorsun. İşte bende bir o kilolara gelsem çok güzel olacak. :23:

az kaldı edacım inşallah yaa harika gidiosun maasallah ben 60lı rakamları gordum saldım onu farkettım ama senı tanıdıgım kadarıyla hedefne ulasana kadar salmazsın sen

Back