Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

süpersın bacım
canım bu hafta bende cok kacırdım lahana yemegı yapıcam bakalım

yasemıncıgım oruc menunu kullanıcam bı reglım bıtsın

kahvaltımı yapıyım gelırım gorusuruz

Canım bu hafta toparlarsın inş.
Detoks yapacaksan süt süt ürünlerinden et et ürünlerinden uzak dur.
Bol sebze meyve
1 sene sonra gidiyorsun bayağı hızlı bir aşk böcüğü oldun kız sen

Menülerimiz yakınmış yasemincim.
bu hafta 500 gr avantajlı başladığımı belirteyim.

45 dk zumbaaaa oooo süper terlemişsindir canımcımm benim içilecek 1 yeşilçay ve 1 hibisküs var yarım lt de su yatana kadar biter kesin
evet canim fena terletiyor kendileri
Ozelden atarmisin canim cok gizemli okdu buda bu hafta aksamlari idare ediykm oyle muz sut orucum bitince sabah tuketirim yine

Battim menumu yazdim canim tmm canim ben soruyum yazarim sana
Tesekkürler,bekliyorum canim tarifi
afiyet olsun canim..spor nerde spor:44:
valla hafta sonu lahmacunlar,pideler havada ucustu

52 de diyetisyenemi gitmis
cokmu kisa canim boylari:44:
canim bir dahaki bulusmaya sende incecik olacaksin ..
afiyet olsun canim cok güzel..
sporda harika
Mmem çok güzel
Bu sabah bende 2 yumurtalı salata yapıp yemiştim :))
tesekkür ederim canim..pisti olmusuz
Olacaksın tabii ne kaldı şurada
Bende cuma günü yemiştim lahmacun , demek topluca lahmacun pide kaçamağım olmuş bu haftasonun
yarasin canim
cok tesekkür ederim canim benim
kacamak yok diyosan yoktur canim..bu defalik yazma hadi
gunaydın kızlar sporumu yapıp gelıromm
günaydin canim..bol terlemeler
afiyet olsun canim..aradaki galetalari diyetisyenmi verdi edacigim:44:
Günaydın canim sen bizim menulere bskms tmm ni senin menu cok guzel o kadar kaymsktan hicbirsey olmaz sen bakma diger menulere hadi yogubsubdur calis sen :18:
bence bak edacigim
allah kabul etsin sekerim..afiyet olsun
günaydınnn çıtır hatunlarr

bugun erkenciyim

doktorcum ya diyet listeni yazacaktın ya tabi vaktin olunca canım seni sıkıntıya sokmak istemem
günaydin canim benim
Ne yediniz bakim siz
pide,lahmacun,ikramlik ve daha bilmediklerimiz
(siniftaki ispiyoncu cocuklar gibi oldum)
afiyet olsun canim..
bu arada resmı nasıl eklıyoruz kıslar
cepten olmuyor sanirim:44:

kacamak listeni yazda,ona göre cezani keselim canim
nereye gidiyorsun canim..evlenecekmisin
canim su yaptigin kacamaklari sende listele istersen..agiz tadiyla keseyim cezanizi
evet kareler moda...bende alcam yeni yemek takimi
hos buldum canim...canim karatayda serbest ve zaten kücükmüs senin lahmacunlar,kacamaga girmiyor o yüzden
gunaydın kaptanım ben tozutanlardanım ama bugum leslıe ablamla basladım gune guzel bır hafta olacak ınsaallah
ohh süper canim..bol kalori yakmalar

Uff sevmedim sevmiycem ne bu canim begen butonu ayri alintisi ayri kim alintilayip cvplarsa ozelden msj geliyo alintiladi yaznizi diye sanki korsan kitap basti bildugin karsilikli kibusuyoruz niye zirt pirt bilgi veroyon mesaj kutum dolacak sobra

bu listeyi daha evvel gördüm, bu listeyi görünce evlenmekten vazgeçebilir insan
çok fazla şey var ve totalde çok sağlam para lazım.
Benim hiç bir şeyim yok. Ne halt yicem bilmiyorum

tatlım yavas yavs almaya baslarsan bı anda yuklenmessın cuzdana Benım annem saolsun oyle bı almışkı kucuklugumden berı 6 sene olucak hala ekstra bısey almadım kırılan bardak dısında:))

uff sevmedim sevmiycem ne bu canim begen butonu ayri alintisi ayri kim alintilayip cvplarsa ozelden msj geliyo alintiladi yaznizi diye sanki korsan kitap basti bildugin karsilikli kibusuyoruz niye zirt pirt bilgi veroyon mesaj kutum dolacak sobra

aynen hıc sevmedım cnm

nolmus bu sıteye yaa :s
kardesim geldi edirneden canı gözleme ıstemıs benimde dunku kacamagım gozleme+kolaydı ve bu bana fena yansıdı daha kahvaltı yapmadım pekte yapmak ıstemıorum esasen yaa yuruyuse cagırırlar bırazdan bakalım

tatlım yavas yavs almaya baslarsan bı anda yuklenmessın cuzdana Benım annem saolsun oyle bı almışkı kucuklugumden berı 6 sene olucak hala ekstra bısey almadım kırılan bardak dısında:))

Benimki alma diyor istanbul da yaşamayacağız taşıması zor olur dediğinden bende almıyorum. Para biriktiriyorum ama onu da yüksek lisansa harcıyacağım gibi görünüyor. Sefil ben.

afiyet olsun canim..aradaki galetalari diyetisyenmi verdi edacigim:44:

bence bak edacigim

pide,lahmacun,ikramlik ve daha bilmediklerimiz
(siniftaki ispiyoncu cocuklar gibi oldum)
Galeteyi diyetisyen verdi ama dünkü kadar çok değil. Öğle yemeği yemeden evden çıktım sonra fırsatım olmadı bende bisküvi tost yemektense kepekli galete yedim. :18:

Kaptancım kaçamak menülerin cezasını ver bence.:)Bana vermen gerekiyorsa banada ver :)))))

Son düzenleyen: Moderatör:

Çağlacım aç karnına gitme yürüyüşe lütfen. sonra kötü hissedersin açlık krizine girme...

ver kaptancım ben bugun 1 saat dag yuruuyusu 3 mile leslie yapaımmı
Çağlacım aç karnına gitme yürüyüşe lütfen. sonra kötü hissedersin açlık krizine girme...

yapıcam sımdı edacımm

Canım bu hafta toparlarsın inş.
Detoks yapacaksan süt süt ürünlerinden et et ürünlerinden uzak dur.
Bol sebze meyve
1 sene sonra gidiyorsun bayağı hızlı bir aşk böcüğü oldun kız sen

Canım 1 hafta yapıcam detoksu normaldir değil mi?

Bizimki planı yapmış canımm :) ona kalırsa 6-7 ay sonra geleceklermiş dedim bir dur ben bir çeyiz tamamlayayım kardeşi evleniyor gelinin bir sürü çeyizi varmış kıskandımm benim de herşeyim eksiksiz olsun istiyorum ama işte herşey para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…