- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
süpersın bacımgunaydın tatlışlar nasılsınız bakalım
dun nıyetlıydım rabbımm kabul ederse
sahur (yok) uyanamadım akşamdan tuttum
iftar
tarhana corba yaarım kase
lahana yemegı 2-3 kasık
tavuk (1-2 parca)
bolca yogurt
ara
2-3 tuzsuz badem
elmalı yogurt(elmaları ogradım ıcıne super oldu)
canım bu hafta bende cok kacırdım lahana yemegı yapıcam bakalımKızlar h.sonu cozuttumbu hafta detoks tarzı birşey yapmam lazım en azından aldıklarımı vereyimm pazar günü erkek arkadaşımla görüşücemm bana kilo almıssın falan derse yıkılır kalırım oracıkta
Kızlar bir konuda sizden yardım istiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda giderse 1 sene sonra gidiyorummdün biraz çeyiz aldım ama çok tecrübesizim bu konuda çeyizde ilk alınacaklar neler dün nevresim takımı, battaniye falan aldımm, birde salon için peçete takımı aldım daha alacaktım ama kararsız kaldımm şimdiden ufaktan ufaktan alayım diyorum :)
liste tekrarı bu hafta diyetisyen hem oruc örneği hemde normal gün menüsü verdi.
sahur
1yumurta
40 gr beyaz peynir yarım yağlı
1.5 dilim ekmek
1 bardak süt yarım yağlı
bolyeşillik
2 fincan yeşil çay
iftar
1 kepçe corba 15dk ara
6yk sebze yemeği
1 su bardağı ayran
bol salata
kiraz saplı form çay
asıl listem
2 su bardagı su
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yeşillik
peynir 40gr
yeşil çay 2 fincan
öğle
bol salata
6yk sebze
ayran
1 çay kaşığı çörek otu
ara
3kuru kayısı
akşam
2kepçe çorba
bol salata
yeşil çay
akşam doymassan ara dedi.
Kızlar h.sonu cozuttumbu hafta detoks tarzı birşey yapmam lazım en azından aldıklarımı vereyimm pazar günü erkek arkadaşımla görüşücemm bana kilo almıssın falan derse yıkılır kalırım oracıkta
Kızlar bir konuda sizden yardım istiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda giderse 1 sene sonra gidiyorummdün biraz çeyiz aldım ama çok tecrübesizim bu konuda çeyizde ilk alınacaklar neler dün nevresim takımı, battaniye falan aldımm, birde salon için peçete takımı aldım daha alacaktım ama kararsız kaldımm şimdiden ufaktan ufaktan alayım diyorum :)
liste tekrarı bu hafta diyetisyen hem oruc örneği hemde normal gün menüsü verdi.
sahur
1yumurta
40 gr beyaz peynir yarım yağlı
1.5 dilim ekmek
1 bardak süt yarım yağlı
bolyeşillik
2 fincan yeşil çay
iftar
1 kepçe corba 15dk ara
6yk sebze yemeği
1 su bardağı ayran
bol salata
kiraz saplı form çay
asıl listem
2 su bardagı su
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yeşillik
peynir 40gr
yeşil çay 2 fincan
öğle
bol salata
6yk sebze
ayran
1 çay kaşığı çörek otu
ara
3kuru kayısı
akşam
2kepçe çorba
bol salata
yeşil çay
akşam doymassan ara dedi.
evet canim fena terletiyor kendileri45 dk zumbaaaa oooo süper terlemişsindir canımcımm benim içilecek 1 yeşilçay ve 1 hibisküs var yarım lt de su yatana kadar biter kesin
Tesekkürler,bekliyorum canim tarifiOzelden atarmisin canim cok gizemli okdu budabu hafta aksamlari idare ediykm oyle muz sut orucum bitince sabah tuketirim yine
Battim menumu yazdim canimtmm canim ben soruyum yazarim sana
afiyet olsun canim..Bugnku menum ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu ilk su
Kahvlt 2 fincn yesilcy.birz peynir.1 ymrta domtes salatlk 6 yeslcy 1 dilm cvdr ekmgi
OGLe 6-7 ksk firnda kabk mucvr.1 brdk ayrn.1 tbk salata
ARA 1 kupa besibyrd 1 yashurma yarim portkl
AKSam salata 1 brdk ayrn 1 kase corba 1 ymk kasigi esimin menemenindn tirtkladm
2.5 lt su
valla hafta sonu lahmacunlar,pideler havada ucustuhayırlı akşamlar kızlar.kandiliniz mübarek olsun.şöyle bir bakabildim gecmişe.haftasonu cok yogun oluyor.of saatde gec olmus.birileri lahmacunmu yemiş nedir.bende yedim:18:ev yine kurupasta ekler pohaca dolu.bugün arkadaslarım geldi.ben kandil diye oruc olurlar gelmezler diyordum 3 haftadır erteliyorlardı geleceğiz deyince ikramları aldım mecburen yapacak zamanım kalmadı.ben niyetliydim çaktırmadım.cocuklardan kim yedi anlamadılar zaten.kızları bir görseniz üfleseniz uçarlar biri 52ymişte diyet yapmıs 48 onun nnormaliymiş.biride hep 50yken 60a gelmiş.o diyork, 52 kiloyken diyetisyene gittim beni kovduşimdi gitsem kovarmı onların arasında cok sırıtıyorum hepsi bakımlı.ama geneli cocuksuz veya bir cocuklu.viyandanarkadaslar orda ya aynı evde yada aynı okulda olduklarım.bende olacam incecik.
afiyet olsun canim cok güzel..Bugünkü menüm:
Kahvaltı (09.00)
1 yumurta haşlanmış
Domates salatalık
6zeytin
Peynir
1 kuru kayısı
1 ince dilim ananas
1 çay bardağı badem fındık içinde 2 3 kaju
Öğlen (15.00)
6 yk etli kuru fasulye
1 kase yoğurt keten tohumlu
Akşam (19.30)
1 tabak yeşil mercimek
Koca kase brokoli salatası
Su:2,5 lt
1 şekersiz Türk kahvesi
3 fincan Yeşilçay
1 fincan siyah çay
Spor: 500 ip atlama (yerimde ip atlar gibi yaptım bunu akşam yemeğinden önce yaptım)
Leslie 3 mile
100 mekik
40 squat
tesekkür ederim canim..pisti olmusuzMmem çok güzel
Bu sabah bende 2 yumurtalı salata yapıp yemiştim :))
yarasin canimOlacaksın tabii ne kaldı şurada
Bende cuma günü yemiştim lahmacun , demek topluca lahmacun pide kaçamağım olmuş bu haftasonun
cok tesekkür ederim canim benimKızlar hızlıca bir geçmiş yaptım göremediklerin olduysa lütfen affola
"Kandilinizde mübarek olsun " arkadaşlarım daha önce girme fırsatım olmadı .
Dün sabah tRtıldım diyete başlayalı tam 1 hafta olduğu için merak edip tartıldım 1 kilo olmuştu farkçok mutlu odum ama hala Regli olamadım bu da çok can sıkıcı tabii
Kaptanjım çok geçmiş olsun büyük bir kaza atlatmışsınız Allah'a emanetler kuzucuklarımız! Gün boyu neler neler yaşıyoruz .
Yaa ben şu son 3 günün menüsünü yazmaya çok üşendim. Ama walla kaçamak yok hatta kalorimin çok altında kalıyorum yağ da altında kalıyor proteini tamamlamaya çalışıyorum .( Hem kendime yazıyorum hem diyetisyene günlük sistemden giriş yapıp yolluyorum. )
Hepinizi öpüyorum ve güzel bir hafta olur inş hepimiz için diiyyor ve yatağa gidiyorum.
günaydin canim..bol terlemelergunaydın kızlar sporumu yapıp gelıromm
afiyet olsun canim..aradaki galetalari diyetisyenmi verdi edacigim:44:Günaydın bayanlar
cumartesi menüm;
2 dilim kepek ekmek arasına
domates-peynir - zeytinli sandwich
Öğle
1 pors. ızgara köfte
yoğurt
salata
1 bardak nescafe
akşam:
1 kase çorba
2 dilim ekmek
Su: 2,5 litre
Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
1,5 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 çay kaşığı kaymak
2 dilim kepek ekmek
Öğle:
2 kepekli galete+ 1 elma
ara: 2 kepekli galete + yeşilçay
ara : 1 elma
akşam
1 havucu kavurup 1 çay bardağı light yoğurda kataraktan adı her neyse ondan yedim. İçinde yağ yok.
1 pors salata
1,5 dilim kepek ekmek
su : 2,5 litre
bence bak edacigimGünaydın canim sen bizim menulere bskms tmm ni senin menu cok guzel o kadar kaymsktan hicbirsey olmaz sen bakma diger menulere hadi yogubsubdur calis sen :18:
allah kabul etsin sekerim..afiyet olsungunaydın tatlışlar nasılsınız bakalım
dun nıyetlıydım rabbımm kabul ederse
sahur (yok) uyanamadım akşamdan tuttum
iftar
tarhana corba yaarım kase
lahana yemegı 2-3 kasık
tavuk (1-2 parca)
bolca yogurt
ara
2-3 tuzsuz badem
elmalı yogurt(elmaları ogradım ıcıne super oldu)
günaydin canim benimgünaydınnn çıtır hatunlarr
bugun erkenciyim
doktorcum ya diyet listeni yazacaktın yatabi vaktin olunca canım seni sıkıntıya sokmak istemem
pide,lahmacun,ikramlik ve daha bilmediklerimizNe yediniz bakim siz
afiyet olsun canim..ilgililere duyurulur.
Bu haftaki menüm;
1 haş. yumurta
1,5 dilim light peynir
1,5 dlm kepek ekmek
1 tatlı kaşığı bal veya reçel
domates-salatalık
ara 1 por meyve
öğle:
7 yk sebze yemeği
1 çay bard. yoğurt
salata
1,5 dlm kepek ekmek
ara: 1 por meyve
ara 1 bardak light süt + 1 kepekli galete
akşam
7 yk sebze yemeği
salata
1,5 dlm kepek ekmek
ara : 1 pors meyve.
cepten olmuyor sanirim:44:bu arada resmı nasıl eklıyoruz kıslar
kacamak listeni yazda,ona göre cezani keselim canimKızlar h.sonu cozuttumbu hafta detoks tarzı birşey yapmam lazım en azından aldıklarımı vereyimm pazar günü erkek arkadaşımla görüşücemm bana kilo almıssın falan derse yıkılır kalırım oracıkta
canim su yaptigin kacamaklari sende listele istersen..agiz tadiyla keseyim cezanizikac gundur dogru duzgun menu paylasmadım bugun duzene sokuyum artık
dunku menum
kahvaltı 1 d,b,ekmegı 1 yumurta ,3 zeytın peynır,acıbıber
ara kucuk kse yogurt,bir mandalina
akşam salata ayran
ara nekafe 2 cevız
2lt su ,4 bardk bıtkı cayı
evet kareler moda...bende alcam yeni yemek takimiUf çoğunlukla haftasonu cozutulmud kendimize gelelim birincilik kaptirilmamali
Canim ben ilk once mutfak takimimi yemek ve kahvalti takimimi almistim malum zaten heryil yenisi geliyir bir aya kalmaz yenileri cikar kareler moda son durumda hemde baya yuku hafifletiyoraun malun ymk takimi kahvalti takini catal bicak takimi ama gunluk yemek takimi alma derim su 6 kisiliklerden zaaten gelenler getirecek iki tane gunluk yemek takimi geldi bana
Havlularini alabilirsin bornoz takimini filan
hos buldum canim...canim karatayda serbest ve zaten kücükmüs senin lahmacunlar,kacamaga girmiyor o yüzdenAllah kabul etsin canım tebrikler iftarda kendine hakim olduğun için :)
oo süpermiş o zaman
canım tatlı tabağı kadar ve gerçekten çok inceydi..yoksa eskiden bile 2 tane büyük yiyemiyordum ben:)
canım çok az değil mi? akşam ya da öğlen et ve sebze yemeği yok.. bu şekilde vücudun korumaya geçebilir..
hoşgeldin kaptancım ben haftasonunu çookkttaaaan bitirdim
o zaman ben de tebrik alanlardan oldum
ohh süper canim..bol kalori yakmalargunaydın kaptanım ben tozutanlardanım ama bugum leslıe ablamla basladım gune guzel bır hafta olacak ınsaallah
menu super tam benlık dıyetısyenın torbıl gecmış
evet canim rakiptik..cumaya kadar kim cok verecek bakalimAsk olsun kaptan ya
Sen gorursun ama rakiptin dimi sen bana hadi bakalim
Eki Görüntüle 930280 umarım işine yarar.
bu listeyi daha evvel gördüm, bu listeyi görünce evlenmekten vazgeçebilir insan
çok fazla şey var ve totalde çok sağlam para lazım.
Benim hiç bir şeyim yok.Ne halt yicem bilmiyorum
uff sevmedim sevmiycem ne bu canim begen butonu ayri alintisi ayri kim alintilayip cvplarsa ozelden msj geliyo alintiladi yaznizi diye sanki korsan kitap basti bildugin karsilikli kibusuyoruz niye zirt pirt bilgi veroyon mesaj kutum dolacak sobra
tatlım yavas yavs almaya baslarsan bı anda yuklenmessın cuzdanaBenım annem saolsun oyle bı almışkı kucuklugumden berı 6 sene olucak hala ekstra bısey almadım kırılan bardak dısında:))
Galeteyi diyetisyen verdi ama dünkü kadar çok değil. Öğle yemeği yemeden evden çıktım sonra fırsatım olmadı bende bisküvi tost yemektense kepekli galete yedim. :18:afiyet olsun canim..aradaki galetalari diyetisyenmi verdi edacigim:44:
bence bak edacigim
pide,lahmacun,ikramlik ve daha bilmediklerimiz
(siniftaki ispiyoncu cocuklar gibi oldum)
nolmus bu sıteye yaa :s
kardesim geldi edirneden canı gözleme ıstemıs benimde dunku kacamagım gozleme+kolaydı ve bu bana fena yansıdı daha kahvaltı yapmadım pekte yapmak ıstemıorum esasen yaa yuruyuse cagırırlar bırazdan bakalım
ver kaptancım ben bugun 1 saat dag yuruuyusu 3 mile leslie yapaımmıGaleteyi diyetisyen verdi ama dünkü kadar çok değil. Öğle yemeği yemeden evden çıktım sonra fırsatım olmadı bende bisküvi tost yemektense kepekli galete yedim. :18:
Kaptancım kaçamak menülerin cezasını ver bence.:)Bana vermen gerekiyorsa banada ver :)))))
Çağlacım aç karnına gitme yürüyüşe lütfen. sonra kötü hissedersin açlık krizine girme...
Canım bu hafta toparlarsın inş.
Detoks yapacaksan süt süt ürünlerinden et et ürünlerinden uzak dur.
Bol sebze meyve
1 sene sonra gidiyorsun bayağı hızlı bir aşk böcüğü oldun kız sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?