Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu listeyi daha evvel gördüm, bu listeyi görünce evlenmekten vazgeçebilir insan![]()
Çok fazla şey var ve totalde çok sağlam para lazım.
Benim hiç bir şeyim yok.Ne halt yicem bilmiyorum
![]()
Benimki alma diyor istanbul da yaşamayacağız taşıması zor olur dediğinden bende almıyorum. Para biriktiriyorum ama onu da yüksek lisansa harcıyacağım gibi görünüyor. Sefil ben.![]()
Benimki alma diyor istanbul da yaşamayacağız taşıması zor olur dediğinden bende almıyorum. Para biriktiriyorum ama onu da yüksek lisansa harcıyacağım gibi görünüyor. Sefil ben.![]()
Uf çoğunlukla haftasonu cozutulmud kendimize gelelim birincilik kaptirilmamali
Canim ben ilk once mutfak takimimi yemek ve kahvalti takimimi almistim malum zaten heryil yenisi geliyir bir aya kalmaz yenileri cikar kareler moda son durumda hemde baya yuku hafifletiyoraun malun ymk takimi kahvalti takini catal bicak takimi ama gunluk yemek takimi alma derim su 6 kisiliklerden zaaten gelenler getirecek iki tane gunluk yemek takimi geldi bana
Havlularini alabilirsin bornoz takimini filan
Eki Görüntüle 930280 umarım işine yarar.
nolmus bu sıteye yaa :s
kardesim geldi edirneden canı gözleme ıstemıs benimde dunku kacamagım gozleme+kolaydı ve bu bana fena yansıdı daha kahvaltı yapmadım pekte yapmak ıstemıorum esasen yaa yuruyuse cagırırlar bırazdan bakalım
Günaydın bayanlar
cumartesi menüm;
2 dilim kepek ekmek arasına
domates-peynir - zeytinli sandwich
Öğle
1 pors. ızgara köfte
yoğurt
salata
1 bardak nescafe
akşam:
1 kase çorba
2 dilim ekmek
Su: 2,5 litre
Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
1,5 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 çay kaşığı kaymak
2 dilim kepek ekmek
Öğle:
2 kepekli galete+ 1 elma
ara: 2 kepekli galete + yeşilçay
ara : 1 elma
akşam
1 havucu kavurup 1 çay bardağı light yoğurda kataraktan adı her neyse ondan yedim. İçinde yağ yok.
1 pors salata
1,5 dilim kepek ekmek
su : 2,5 litre
Karacanın yemek, tencere, çatal bıçak takımını almıştım misafirler için yeterli değil mi bu?
2 tane de kahvaltı takımı alayım diyorum :) dün bornoz beğenmedim o yüzden almadım havlu alayım ben en iyisi bir dahakine :)
Stres yaona canim derlerdi borc hic bitmesz dite inanmazdim bak iki senedir evliyim hala birseyler cikiyor cikmasa degistiriyorsun vs. Ben ise ilk basladim annem gityi borca soktu beni bunlar bunlar lazim diye herseyim hazirdi ogrenciyken aldigim krediyide odedim borcsuz evlendim tabi bu sirada yas 26 olduCanım benim de pek birşeyim yok dün biraz birşeyler aldım taksitler 2015 bitiyordedim ben 1 senede diğerlerini nasıl alıcam strese girdim bu aralar yaa
sürekli çeyizle ilgili araştırmalar yapıyorum daha 1 sene var ben kara kara düşünüyorum şimdiden
![]()
kaptancım pasta yedim 2 dilim kadar, birde azıcık pişmaniyecezamı bekliyorum 1 haftalık bir ceza olsun benim ki :)
Noracım dert etme canım yavaş yavaş halloluyor, arda kampanyalar oluyor onları kaçırma..bir de tefalin karacanın outlet mağazaları oluyor, güya eski modeller oluyor ama bence bu işin modası yok zevkine uygunsa hepsi güzeldir. ben memleketten almıştım ankaraya gelip bakınca pişman olmuştum keşke buralardan alsaydım diye..
en zevkli kısım bu bence, ne güzel yeni eşyalar vs..
ben misafir yemek takımımı, teflon tencere setimi, kahvaltı takımımı ve çatal bıçak takımımı kendim almıştım.. sonra eşimle tanıştık, kalanını herşeyi beraber aldık, ev eşyalarını da, mutfağn kalanını da..ailelerimizden bişey istemedik..onlar sadece düğünleri yaptılar..
Canım 1 hafta yapıcam detoksu normaldir değil mi?
Bizimki planı yapmış canımm :) ona kalırsa 6-7 ay sonra geleceklermiş dedim bir dur ben bir çeyiz tamamlayayımkardeşi evleniyor gelinin bir sürü çeyizi varmış kıskandımm
benim de herşeyim eksiksiz olsun istiyorum ama işte herşey para
![]()
kaptancım pasta yedim 2 dilim kadar, birde azıcık pişmaniyecezamı bekliyorum 1 haftalık bir ceza olsun benim ki :)
azcık yağ koysaydın neden koymadın ki? biraz nane biraz pulbiber ve kavrulmuş havucun adı havuçlu tarator![]()
En güzeli aslında para birkitmek çeyiz için bende köşeye biraz altın atıyorum, söz nişandan sonra ufak tefek şeyleri o parayla alıcam, mali müşavirliğe başlıcam aslında onada para lazım off off![]()
Haklısın dantel konusunda ben de aynısını düşünüyorum ama annem olmaz diyor. Bende iyi bir tane koy yok demesin elalem sanki elalemin ne dediği umrumdaAslında ben de beraber alalım istiyorum ben çok kararsızım birde sonuçta beraber kullanıcaz bu eşyaları ikimizin zevkine uygun olsun ıstıyorum ama şimdidende ufak tefek şeyleride alayımki sonradan zorlanmayayımda istiyorum aslında doğru olanı ailelere yük olmadan herşeyi beraber almak, birde benim annem hala eski çeyizler gibi olsun istiyor dantel mantel işleriyle uğraşıyor hala :) bizimki diyorki camdan aşağı atarım onları
dün mutfak takımlarına bakıyor ben hayatta peçete kullanmam mutfakta ya sevmiyorum o kadar detayı :)
ohooo kızlar hemen salıyorsunuz ama olmaz böyle
ceza verelim sana hemen.. hergün 200 kere yerinde zıplamaca.. ama durmadan.. bi yap da gör bakalım nasıl zor
sulofe kız yemek blogun olduğu nasıl da bellizararlı tarator zararlı.. yimeyin:))
pişmiş havuç şeker oluyor yazdım ama görmedi Eda sanırsam :44:
Gamzecim bir kaç ay önceki konuşmalarımızı hatırlıyor musun?
Adam gibi adam yok falanŞimdi çeyiz alışverişine gidiyorsun hayat işte
![]()
Aslında ben de beraber alalım istiyorum ben çok kararsızım birde sonuçta beraber kullanıcaz bu eşyaları ikimizin zevkine uygun olsun ıstıyorum ama şimdidende ufak tefek şeyleride alayımki sonradan zorlanmayayımda istiyorum aslında doğru olanı ailelere yük olmadan herşeyi beraber almak, birde benim annem hala eski çeyizler gibi olsun istiyor dantel mantel işleriyle uğraşıyor hala :) bizimki diyorki camdan aşağı atarım onları
dün mutfak takımlarına bakıyor ben hayatta peçete kullanmam mutfakta ya sevmiyorum o kadar detayı :)
Mali müşavirlik çok para. Allah yardımcımız olsun![]()
Aaa ben şöyle hafif bir tavada karıştırdım. Zararlı olabileceğini düşündüğümden az aldım 7 yk değil toplasan 2 yk ama zaten 2 gün yiycem dün yedim bir de bugün çok zararlı olmaz diye düşündüm ama :18:
Bundan sonraki günle brokoli yada karnabahar yicem.Diyet nedeniyle brokoli yedim ve çok sevdim. Diyette bana bişiler kattı yani![]()