• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

$IMG_3063[1].webp$IMG_3063[1].webp

oldumu bılmıyorum ama:)

gunaydın tatlışlar nasılsınız bakalım
dun nıyetlıydım rabbımm kabul ederse

sahur (yok) uyanamadım akşamdan tuttum
iftar
tarhana corba yaarım kase
lahana yemegı 2-3 kasık
tavuk (1-2 parca)
bolca yogurt

ara
2-3 tuzsuz badem
elmalı yogurt(elmaları ogradım ıcıne super oldu)
süpersın bacım
Kızlar h.sonu cozuttum :14: bu hafta detoks tarzı birşey yapmam lazım en azından aldıklarımı vereyimm pazar günü erkek arkadaşımla görüşücemm bana kilo almıssın falan derse yıkılır kalırım oracıkta :1:

Kızlar bir konuda sizden yardım istiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda giderse 1 sene sonra gidiyorumm :52:dün biraz çeyiz aldım ama çok tecrübesizim bu konuda çeyizde ilk alınacaklar neler dün nevresim takımı, battaniye falan aldımm, birde salon için peçete takımı aldım daha alacaktım ama kararsız kaldımm şimdiden ufaktan ufaktan alayım diyorum :)
canım bu hafta bende cok kacırdım lahana yemegı yapıcam bakalım
liste tekrarı bu hafta diyetisyen hem oruc örneği hemde normal gün menüsü verdi.
sahur
1yumurta
40 gr beyaz peynir yarım yağlı
1.5 dilim ekmek
1 bardak süt yarım yağlı
bolyeşillik
2 fincan yeşil çay

iftar
1 kepçe corba 15dk ara
6yk sebze yemeği
1 su bardağı ayran
bol salata
kiraz saplı form çay

asıl listem

2 su bardagı su
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yeşillik
peynir 40gr
yeşil çay 2 fincan

öğle
bol salata
6yk sebze
ayran
1 çay kaşığı çörek otu

ara
3kuru kayısı

akşam
2kepçe çorba
bol salata

yeşil çay

akşam doymassan ara dedi.

yasemıncıgım oruc menunu kullanıcam bı reglım bıtsın

kahvaltımı yapıyım gelırım gorusuruz

Kızlar h.sonu cozuttum :14: bu hafta detoks tarzı birşey yapmam lazım en azından aldıklarımı vereyimm pazar günü erkek arkadaşımla görüşücemm bana kilo almıssın falan derse yıkılır kalırım oracıkta :1:

Kızlar bir konuda sizden yardım istiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda giderse 1 sene sonra gidiyorumm :52:dün biraz çeyiz aldım ama çok tecrübesizim bu konuda çeyizde ilk alınacaklar neler dün nevresim takımı, battaniye falan aldımm, birde salon için peçete takımı aldım daha alacaktım ama kararsız kaldımm şimdiden ufaktan ufaktan alayım diyorum :)

Canım bu hafta toparlarsın inş.
Detoks yapacaksan süt süt ürünlerinden et et ürünlerinden uzak dur.
Bol sebze meyve :16::16:
1 sene sonra gidiyorsun bayağı hızlı bir aşk böcüğü oldun kız sen :9::9:

liste tekrarı bu hafta diyetisyen hem oruc örneği hemde normal gün menüsü verdi.
sahur
1yumurta
40 gr beyaz peynir yarım yağlı
1.5 dilim ekmek
1 bardak süt yarım yağlı
bolyeşillik
2 fincan yeşil çay

iftar
1 kepçe corba 15dk ara
6yk sebze yemeği
1 su bardağı ayran
bol salata
kiraz saplı form çay

asıl listem

2 su bardagı su
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yeşillik
peynir 40gr
yeşil çay 2 fincan

öğle
bol salata
6yk sebze
ayran
1 çay kaşığı çörek otu

ara
3kuru kayısı

akşam
2kepçe çorba
bol salata

yeşil çay

akşam doymassan ara dedi.

Menülerimiz yakınmış yasemincim.
bu hafta 500 gr avantajlı başladığımı belirteyim. :23:

:46::46: 45 dk zumbaaaa oooo süper terlemişsindir canımcımm:46::46::46: benim içilecek 1 yeşilçay ve 1 hibisküs var yarım lt de su yatana kadar biter kesin:ssz::ssz:
evet canim fena terletiyor kendileri:52:
Ozelden atarmisin canim cok gizemli okdu buda :9: bu hafta aksamlari idare ediykm oyle muz sut orucum bitince sabah tuketirim yine

Battim menumu yazdim canim :( tmm canim ben soruyum yazarim sana
Tesekkürler,bekliyorum canim tarifi:16:
Bugnku menum ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu ilk su
Kahvlt 2 fincn yesilcy.birz peynir.1 ymrta domtes salatlk 6 yeslcy 1 dilm cvdr ekmgi
OGLe 6-7 ksk firnda kabk mucvr.1 brdk ayrn.1 tbk salata
ARA 1 kupa besibyrd 1 yashurma yarim portkl
AKSam salata 1 brdk ayrn 1 kase corba 1 ymk kasigi esimin menemenindn tirtkladm
2.5 lt su
afiyet olsun canim..:46:spor nerde spor:44:
hayırlı akşamlar kızlar.kandiliniz mübarek olsun.şöyle bir bakabildim gecmişe.haftasonu cok yogun oluyor.of saatde gec olmus.birileri lahmacunmu yemiş nedir.bende yedim:18:ev yine kurupasta ekler pohaca dolu.bugün arkadaslarım geldi.ben kandil diye oruc olurlar gelmezler diyordum 3 haftadır erteliyorlardı geleceğiz deyince ikramları aldım mecburen yapacak zamanım kalmadı.ben niyetliydim çaktırmadım.cocuklardan kim yedi anlamadılar zaten.kızları bir görseniz üfleseniz uçarlar biri 52ymişte diyet yapmıs 48 onun nnormaliymiş.biride hep 50yken 60a gelmiş.o diyork, 52 kiloyken diyetisyene gittim beni kovdu:9:şimdi gitsem kovarmı:9:onların arasında cok sırıtıyorum hepsi bakımlı.ama geneli cocuksuz veya bir cocuklu.viyandanarkadaslar orda ya aynı evde yada aynı okulda olduklarım.bende olacam incecik.:14:
valla hafta sonu lahmacunlar,pideler havada ucustu:52:

52 de diyetisyenemi gitmis:19:
cokmu kisa canim boylari:44:
canim bir dahaki bulusmaya sende incecik olacaksin ..:16:
Bugünkü menüm:
Kahvaltı (09.00)
1 yumurta haşlanmış
Domates salatalık
6zeytin
Peynir
1 kuru kayısı
1 ince dilim ananas
1 çay bardağı badem fındık içinde 2 3 kaju

Öğlen (15.00)
6 yk etli kuru fasulye
1 kase yoğurt keten tohumlu

Akşam (19.30)
1 tabak yeşil mercimek
Koca kase brokoli salatası
Su:2,5 lt
1 şekersiz Türk kahvesi
3 fincan Yeşilçay
1 fincan siyah çay
Spor: 500 ip atlama (yerimde ip atlar gibi yaptım bunu akşam yemeğinden önce yaptım)
Leslie 3 mile
100 mekik
40 squat
afiyet olsun canim cok güzel..
sporda harika:46::46:
Mmem çok güzel :nazar:
Bu sabah bende 2 yumurtalı salata yapıp yemiştim :))
tesekkür ederim canim..pisti olmusuz:52:
Olacaksın tabii ne kaldı şurada :16:
Bende cuma günü yemiştim lahmacun , demek topluca lahmacun pide kaçamağım olmuş bu haftasonun :52:
yarasin canim:52:
Kızlar hızlıca bir geçmiş yaptım göremediklerin olduysa lütfen affola :17:

"Kandilinizde mübarek olsun " arkadaşlarım daha önce girme fırsatım olmadı .

Dün sabah tRtıldım diyete başlayalı tam 1 hafta olduğu için merak edip tartıldım 1 kilo olmuştu fark:7: çok mutlu odum ama hala Regli olamadım bu da çok can sıkıcı tabii :31:

Kaptanjım çok geçmiş olsun büyük bir kaza atlatmışsınız Allah'a emanetler kuzucuklarımız! Gün boyu neler neler yaşıyoruz .

Yaa ben şu son 3 günün menüsünü yazmaya çok üşendim :17: . Ama walla kaçamak yok hatta kalorimin çok altında kalıyorum yağ da altında kalıyor proteini tamamlamaya çalışıyorum .( Hem kendime yazıyorum hem diyetisyene günlük sistemden giriş yapıp yolluyorum. )

Hepinizi öpüyorum ve güzel bir hafta olur inş hepimiz için diiyyor ve yatağa gidiyorum. :54:
cok tesekkür ederim canim benim:16:
kacamak yok diyosan yoktur canim..bu defalik yazma hadi:9:
gunaydın kızlar sporumu yapıp gelıromm
günaydin canim..bol terlemeler:8:
Günaydın bayanlar :3:

cumartesi menüm;
2 dilim kepek ekmek arasına
domates-peynir - zeytinli sandwich

Öğle
1 pors. ızgara köfte
yoğurt
salata

1 bardak nescafe

akşam:
1 kase çorba
2 dilim ekmek

Su: 2,5 litre

Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
1,5 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 çay kaşığı kaymak :17:
2 dilim kepek ekmek

Öğle:
2 kepekli galete+ 1 elma

ara: 2 kepekli galete + yeşilçay

ara : 1 elma

akşam
1 havucu kavurup 1 çay bardağı light yoğurda kataraktan adı her neyse ondan yedim. İçinde yağ yok. :27::27:
1 pors salata
1,5 dilim kepek ekmek

su : 2,5 litre
afiyet olsun canim..aradaki galetalari diyetisyenmi verdi edacigim:44:
Günaydın canim sen bizim menulere bskms tmm ni senin menu cok guzel o kadar kaymsktan hicbirsey olmaz sen bakma diger menulere hadi yogubsubdur calis sen :18:
bence bak edacigim:52:
gunaydın tatlışlar nasılsınız bakalım
dun nıyetlıydım rabbımm kabul ederse

sahur (yok) uyanamadım akşamdan tuttum
iftar
tarhana corba yaarım kase
lahana yemegı 2-3 kasık
tavuk (1-2 parca)
bolca yogurt

ara
2-3 tuzsuz badem
elmalı yogurt(elmaları ogradım ıcıne super oldu)
allah kabul etsin sekerim..afiyet olsun:46:
günaydınnn çıtır hatunlarr:23::23:

bugun erkenciyim:12:

doktorcum ya diyet listeni yazacaktın ya :9::9: tabi vaktin olunca canım seni sıkıntıya sokmak istemem:34:
günaydin canim benim:16:
Ne yediniz bakim siz :20::20::20::20::20::20::20:
pide,lahmacun,ikramlik ve daha bilmediklerimiz:27:
(siniftaki ispiyoncu cocuklar gibi oldum:17:)
ilgililere duyurulur.:9:

Bu haftaki menüm;

1 haş. yumurta
1,5 dilim light peynir
1,5 dlm kepek ekmek
1 tatlı kaşığı bal veya reçel
domates-salatalık

ara 1 por meyve

öğle:
7 yk sebze yemeği
1 çay bard. yoğurt
salata
1,5 dlm kepek ekmek

ara: 1 por meyve

ara 1 bardak light süt + 1 kepekli galete

akşam

7 yk sebze yemeği
salata
1,5 dlm kepek ekmek

ara : 1 pors meyve.
afiyet olsun canim..:46:
bu arada resmı nasıl eklıyoruz kıslar
cepten olmuyor sanirim:44:

kacamak listeni yazda,ona göre cezani keselim canim:51:
nereye gidiyorsun canim..evlenecekmisin:16:
kac gundur dogru duzgun menu paylasmadım bugun duzene sokuyum artık
dunku menum
kahvaltı 1 d,b,ekmegı 1 yumurta ,3 zeytın peynır,acıbıber
ara kucuk kse yogurt,bir mandalina
akşam salata ayran
ara nekafe 2 cevız
2lt su ,4 bardk bıtkı cayı
canim su yaptigin kacamaklari sende listele istersen..agiz tadiyla keseyim cezanizi:27:
Uf çoğunlukla haftasonu cozutulmud kendimize gelelim birincilik kaptirilmamali :19:

Canim ben ilk once mutfak takimimi yemek ve kahvalti takimimi almistim malum zaten heryil yenisi geliyir bir aya kalmaz yenileri cikar kareler moda son durumda hemde baya yuku hafifletiyoraun malun ymk takimi kahvalti takini catal bicak takimi ama gunluk yemek takimi alma derim su 6 kisiliklerden zaaten gelenler getirecek iki tane gunluk yemek takimi geldi bana

Havlularini alabilirsin bornoz takimini filan
evet kareler moda...bende alcam yeni yemek takimi:52:
Allah kabul etsin canım tebrikler iftarda kendine hakim olduğun için :)

oo süpermiş o zaman :52:

canım tatlı tabağı kadar ve gerçekten çok inceydi..yoksa eskiden bile 2 tane büyük yiyemiyordum ben:)

canım çok az değil mi? akşam ya da öğlen et ve sebze yemeği yok.. bu şekilde vücudun korumaya geçebilir..

hoşgeldin kaptancım ben haftasonunu çookkttaaaan bitirdim :9::9:
o zaman ben de tebrik alanlardan oldum :46::21:
hos buldum canim...canim karatayda serbest ve zaten kücükmüs senin lahmacunlar,kacamaga girmiyor o yüzden:16:
gunaydın kaptanım ben tozutanlardanım ama bugum leslıe ablamla basladım gune guzel bır hafta olacak ınsaallah
ohh süper canim..bol kalori yakmalar:8:

Uff sevmedim sevmiycem ne bu canim begen butonu ayri alintisi ayri kim alintilayip cvplarsa ozelden msj geliyo alintiladi yaznizi diye sanki korsan kitap basti bildugin karsilikli kibusuyoruz niye zirt pirt bilgi veroyon mesaj kutum dolacak sobra :60: :60:

bu listeyi daha evvel gördüm, bu listeyi görünce evlenmekten vazgeçebilir insan :9::9:
çok fazla şey var ve totalde çok sağlam para lazım.
Benim hiç bir şeyim yok. :27: Ne halt yicem bilmiyorum :31::31:

tatlım yavas yavs almaya baslarsan bı anda yuklenmessın cuzdana:16: Benım annem saolsun oyle bı almışkı kucuklugumden berı 6 sene olucak hala ekstra bısey almadım kırılan bardak dısında:))

uff sevmedim sevmiycem ne bu canim begen butonu ayri alintisi ayri kim alintilayip cvplarsa ozelden msj geliyo alintiladi yaznizi diye sanki korsan kitap basti bildugin karsilikli kibusuyoruz niye zirt pirt bilgi veroyon mesaj kutum dolacak sobra :60: :60:

aynen hıc sevmedım cnm

nolmus bu sıteye yaa :s
kardesim geldi edirneden canı gözleme ıstemıs benimde dunku kacamagım gozleme+kolaydı ve bu bana fena yansıdı daha kahvaltı yapmadım pekte yapmak ıstemıorum esasen yaa yuruyuse cagırırlar bırazdan bakalım

tatlım yavas yavs almaya baslarsan bı anda yuklenmessın cuzdana:16: Benım annem saolsun oyle bı almışkı kucuklugumden berı 6 sene olucak hala ekstra bısey almadım kırılan bardak dısında:))

Benimki alma diyor istanbul da yaşamayacağız taşıması zor olur dediğinden bende almıyorum. Para biriktiriyorum ama onu da yüksek lisansa harcıyacağım gibi görünüyor. Sefil ben. :30::30:

afiyet olsun canim..aradaki galetalari diyetisyenmi verdi edacigim:44:

bence bak edacigim:52:

pide,lahmacun,ikramlik ve daha bilmediklerimiz:27:
(siniftaki ispiyoncu cocuklar gibi oldum:17:)
Galeteyi diyetisyen verdi ama dünkü kadar çok değil. Öğle yemeği yemeden evden çıktım sonra fırsatım olmadı bende bisküvi tost yemektense kepekli galete yedim. :18:

Kaptancım kaçamak menülerin cezasını ver bence.:)Bana vermen gerekiyorsa banada ver :)))))

Son düzenleyen: Moderatör:
nolmus bu sıteye yaa :s
kardesim geldi edirneden canı gözleme ıstemıs benimde dunku kacamagım gozleme+kolaydı ve bu bana fena yansıdı daha kahvaltı yapmadım pekte yapmak ıstemıorum esasen yaa yuruyuse cagırırlar bırazdan bakalım

Çağlacım aç karnına gitme yürüyüşe lütfen. sonra kötü hissedersin açlık krizine girme...

Galeteyi diyetisyen verdi ama dünkü kadar çok değil. Öğle yemeği yemeden evden çıktım sonra fırsatım olmadı bende bisküvi tost yemektense kepekli galete yedim. :18:

Kaptancım kaçamak menülerin cezasını ver bence.:)Bana vermen gerekiyorsa banada ver :)))))
ver kaptancım ben bugun 1 saat dag yuruuyusu 3 mile leslie yapaımmı
Çağlacım aç karnına gitme yürüyüşe lütfen. sonra kötü hissedersin açlık krizine girme...

yapıcam sımdı edacımm

Canım bu hafta toparlarsın inş.
Detoks yapacaksan süt süt ürünlerinden et et ürünlerinden uzak dur.
Bol sebze meyve :16::16:
1 sene sonra gidiyorsun bayağı hızlı bir aşk böcüğü oldun kız sen :9::9:

Canım 1 hafta yapıcam detoksu normaldir değil mi?

Bizimki planı yapmış canımm :) ona kalırsa 6-7 ay sonra geleceklermiş dedim bir dur ben bir çeyiz tamamlayayım :1: kardeşi evleniyor gelinin bir sürü çeyizi varmış kıskandımm :1: benim de herşeyim eksiksiz olsun istiyorum ama işte herşey para :ssz:

Back