Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ilgililere duyurulur.

Bu haftaki menüm;

1 haş. yumurta
1,5 dilim light peynir
1,5 dlm kepek ekmek
1 tatlı kaşığı bal veya reçel
domates-salatalık

ara 1 por meyve

öğle:
7 yk sebze yemeği
1 çay bard. yoğurt
salata
1,5 dlm kepek ekmek

ara: 1 por meyve

ara 1 bardak light süt + 1 kepekli galete

akşam

7 yk sebze yemeği
salata
1,5 dlm kepek ekmek

ara : 1 pors meyve.

bu arada resmı nasıl eklıyoruz kıslar
Mesaj yazarken altinda eklenti ekle diye buton var ordan canin
offf ya ben sıtenın yenı halını hıc begenmedeım begen tusuna bıle basmakta sorun cıkıyo.bir yazdıgına bı daha yazamıyosunn

Ne yediniz bakim siz
Yenedik bisi ac gezdik karnimiz sirtiniza yapisti inan bak
günaydınnn çıtır hatunlarr

bugun erkenciyim

doktorcum ya diyet listeni yazacaktın ya tabi vaktin olunca canım seni sıkıntıya sokmak istemem
Gunaydin canim

Afiyet olsun allah kabul etsin canim sen benim gibi iftarda cozutmamissin cokk pismanim cokkk

Canımcım gittin mi diyetisyene diyetisyende durum nasıl? Yağdan gitmiş mi?

Kızlar h.sonu cozuttum bu hafta detoks tarzı birşey yapmam lazım en azından aldıklarımı vereyimm pazar günü erkek arkadaşımla görüşücemm bana kilo almıssın falan derse yıkılır kalırım oracıkta

Kızlar bir konuda sizden yardım istiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda giderse 1 sene sonra gidiyorumm dün biraz çeyiz aldım ama çok tecrübesizim bu konuda çeyizde ilk alınacaklar neler dün nevresim takımı, battaniye falan aldımm, birde salon için peçete takımı aldım daha alacaktım ama kararsız kaldımm şimdiden ufaktan ufaktan alayım diyorum :)

günaydın kızlar gece sporu yapıp yatınca öyle deliksiz uyumuşum ki sabah zor uyandım:)

Blueeeee super sporda menude superrr

kızlar menüler süperrr tebrik ediyorum sizi

çok sağolun kızlar inşallah devam ettirebilirim bu hafta kilo hedefi koydum kendime çünkü.. 56 olmak istiyorum, hayırlısı..

canım menülerin çok güzel.. havucu diyetisyen mi tarif verdi? ben de böyle çok severim ama havucu kavurunca şekere dönüşüyormuş malesef.. bir de a vitamini olduğu için yağla yenmesi gerekiyormuş çok az da olsa z.yağı koyup çiğden yoğurtla karıştırabilirsin, o da fena olmuyor:)

liste tekrarı bu hafta diyetisyen hem oruc örneği hemde normal gün menüsü verdi.
sahur
1yumurta
40 gr beyaz peynir yarım yağlı
1.5 dilim ekmek
1 bardak süt yarım yağlı
bolyeşillik
2 fincan yeşil çay

iftar
1 kepçe corba 15dk ara
6yk sebze yemeği
1 su bardağı ayran
bol salata
kiraz saplı form çay

asıl listem

2 su bardagı su
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yeşillik
peynir 40gr
yeşil çay 2 fincan

öğle
bol salata
6yk sebze
ayran
1 çay kaşığı çörek otu

ara
3kuru kayısı

akşam
2kepçe çorba
bol salata

yeşil çay

akşam doymassan ara dedi.

kac gundur dogru duzgun menu paylasmadım bugun duzene sokuyum artık
dunku menum
kahvaltı 1 d,b,ekmegı 1 yumurta ,3 zeytın peynır,acıbıber
ara kucuk kse yogurt,bir mandalina
akşam salata ayran
ara nekafe 2 cevız
2lt su ,4 bardk bıtkı cayı

Günaydinnnnn

Nasilsiniz..haftasonunuz güzel gecmistir umarim..hafta iciniz cok cok daha güzel olsun

haftasonu cozutanlar,topak topak et olsun kizlar..afiyet olsun

cozutmayip,iradesine sahip cikanlar,tebrik ediyorum hepinizi(kendimide)

gecmise bakayim hemen..daha uykum geliyor ve kahvalti hazir degil

Uf çoğunlukla haftasonu cozutulmud kendimize gelelim birincilik kaptirilmamali

Canim ben ilk once mutfak takimimi yemek ve kahvalti takimimi almistim malum zaten heryil yenisi geliyir bir aya kalmaz yenileri cikar kareler moda son durumda hemde baya yuku hafifletiyoraun malun ymk takimi kahvalti takini catal bicak takimi ama gunluk yemek takimi alma derim su 6 kisiliklerden zaaten gelenler getirecek iki tane gunluk yemek takimi geldi bana

Havlularini alabilirsin bornoz takimini filan

menu super tam benlık dıyetısyenın torbıl gecmış

Mesaj yazarken altinda eklenti ekle diye buton var ordan canin

Yenedik bisi ac gezdik karnimiz sirtiniza yapisti inan bak

Gunaydin canim

Afiyet olsun allah kabul etsin canim sen benim gibi iftarda cozutmamissin cokk pismanim cokkk

saol tatlım dıkkat etmeye calıştım cnm am su ıcemedım hıc 1 bardak anca

umarım işine yarar.

Allah kabul etsin canım tebrikler iftarda kendine hakim olduğun için :)

Latte kaçamak olmuyor canım benim en sevdiğim kahvedir..ben daha önce sormuştum diyetisyene Yağsız süt ile iççişsindir inş

oo süpermiş o zaman

lahmacunun büyüklüğüne bağlı tatlımm eminim seninkilre çok büyük değildir sağlık olsun ben 1 diye biliyorum:26:

canım tatlı tabağı kadar ve gerçekten çok inceydi..yoksa eskiden bile 2 tane büyük yiyemiyordum ben:)

canım çok az değil mi? akşam ya da öğlen et ve sebze yemeği yok.. bu şekilde vücudun korumaya geçebilir..

hoşgeldin kaptancım ben haftasonunu çookkttaaaan bitirdim
o zaman ben de tebrik alanlardan oldum

gunaydın kaptanım ben tozutanlardanım ama bugum leslıe ablamla basladım gune guzel bır hafta olacak ınsaallah

Ask olsun kaptan ya
Sen gorursun ama rakiptin dimi sen bana hadi bakalim

amin cnm cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…