• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oyle yapıcam abla az yıyıcem salata takvıyelı gurkan kubılay kacamak gunu verıyor ya hastalarına dınlemıstım mantıklı gelmıstı o gun ıstedıgımı yıyebılırım sabrıyla haftaıcı tırtıklama olayını bırakırım dıye dusunuyorum

Gürkan hoca benimde favorim! Haftada 3 gün kaçamak üstelik dilediğin kadar :52:
Ama şu var ki ertesi gün için özel karışım yada ona göre sebzeler veriyor yağ yakıcı metabolizma çalıştırıcı yani biz kafadan onun programını uygulayamayız ki :44: ama istersen ben 1 haftalık diyetini yazmıştım sana yollayabilir :16:

ayrıca bu haftasonu hiç kaçamak yapmadım.. cuma akşamı bi caffee latte içtim ama kaçamak oluyor mu bilmiyorum..
tek eksiğim spor oldu.. ona da hakkaten hiç fırsat bulamadım.
son 2 gündür canım sürekli tatlı çekiyor, sanırım uzun zamandır kaçamak yapmadığım için bağımlılıktan kurtulmaya çalışıyor vücudum:) tok olduğum halde sanki açmışım gibi bişeyler istiyor ama hep tatlı aburcubur..direndim ve yemedim.. bu krizleri atlatıp istediğim kiloya ineceğim inşallah..bu haftaki hedefim 56. inşallah ulaşırım..

Latte kaçamak olmuyor canım benim en sevdiğim kahvedir..ben daha önce sormuştum diyetisyene Yağsız süt ile iççişsindir inş :9:

Selam bayanlar :3:
Cuma günü iş yerinde çok yoğundum uğrayamadım kusuruma bakmayın lütfen..

Dün diyetisyene gittim. 1 kilo yağ vermişim 0,5 su almışım.Yani fark 0,5 yağ oldu :43::43:
Evdeki tartının bozuk olduğu ispatlanmış oldu. Kilo verdiğimi hissettiğim halde tartıda aynı görmek çok sinir bozucuydu.:17::17:
Neyse 0,5 fark gelecek haftaya yansımış olacak :9:

Şimdi çıkmam gerekiyor kursa geç kalacağım yoksa
öpüyorum hepinizi...

1 kilo yağ :53: harika çok sevindim senin adına bende Cumartesi sabah tartıldım daha az çıktım inanılmaz mutlu oldum

merhabalarr:16:

nasilsiniz görüsmeyeli:54:

menümü yazip gecmis yapayim hemen

sabah

2 yumurtali yumurta salatasi
1 cay bardagi findik
1 parca peynir
2 zeytin

aksam

yarim levrek
yarim porsiyon sardalye
bol yesillik ve piyaz

su
3 lt
spor
yok:4:

2 kupa yesil,1 kupa beyaz cay

Mmem çok güzel :nazar:
Bu sabah bende 2 yumurtalı salata yapıp yemiştim :))

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
sucuklu omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
6 zeytin
2 ad süt kaymaklı kayısı

ÖĞLE +AKŞAM

1 kase kelle paça
3 ad kaşarlı köfte
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik

SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

:nazar::nazar::46::46::46:

hayırlı akşamlar kızlar.kandiliniz mübarek olsun.şöyle bir bakabildim gecmişe.haftasonu cok yogun oluyor.of saatde gec olmus.birileri lahmacunmu yemiş nedir.bende yedim:18:ev yine kurupasta ekler pohaca dolu.bugün arkadaslarım geldi.ben kandil diye oruc olurlar gelmezler diyordum 3 haftadır erteliyorlardı geleceğiz deyince ikramları aldım mecburen yapacak zamanım kalmadı.ben niyetliydim çaktırmadım.cocuklardan kim yedi anlamadılar zaten.kızları bir görseniz üfleseniz uçarlar biri 52ymişte diyet yapmıs 48 onun nnormaliymiş.biride hep 50yken 60a gelmiş.o diyork, 52 kiloyken diyetisyene gittim beni kovdu:9:şimdi gitsem kovarmı:9:onların arasında cok sırıtıyorum hepsi bakımlı.ama geneli cocuksuz veya bir cocuklu.viyandanarkadaslar orda ya aynı evde yada aynı okulda olduklarım.bende olacam incecik.:14:

Olacaksın tabii ne kaldı şurada :16:
Bende cuma günü yemiştim lahmacun , demek topluca lahmacun pide kaçamağım olmuş bu haftasonun :52:

Kızlar hızlıca bir geçmiş yaptım göremediklerin olduysa lütfen affola :17:

"Kandilinizde mübarek olsun " arkadaşlarım daha önce girme fırsatım olmadı .

Dün sabah tRtıldım diyete başlayalı tam 1 hafta olduğu için merak edip tartıldım 1 kilo olmuştu fark:7: çok mutlu odum ama hala Regli olamadım bu da çok can sıkıcı tabii :31:

Kaptanjım çok geçmiş olsun büyük bir kaza atlatmışsınız Allah'a emanetler kuzucuklarımız! Gün boyu neler neler yaşıyoruz .

Yaa ben şu son 3 günün menüsünü yazmaya çok üşendim :17: . Ama walla kaçamak yok hatta kalorimin çok altında kalıyorum yağ da altında kalıyor proteini tamamlamaya çalışıyorum .( Hem kendime yazıyorum hem diyetisyene günlük sistemden giriş yapıp yolluyorum. )

Hepinizi öpüyorum ve güzel bir hafta olur inş hepimiz için diiyyor ve yatağa gidiyorum. :54:

hayırlı akşamlar kızlar.kandiliniz mübarek olsun.şöyle bir bakabildim gecmişe.haftasonu cok yogun oluyor.of saatde gec olmus.birileri lahmacunmu yemiş nedir.bende yedim:18:ev yine kurupasta ekler pohaca dolu.bugün arkadaslarım geldi.ben kandil diye oruc olurlar gelmezler diyordum 3 haftadır erteliyorlardı geleceğiz deyince ikramları aldım mecburen yapacak zamanım kalmadı.ben niyetliydim çaktırmadım.cocuklardan kim yedi anlamadılar zaten.kızları bir görseniz üfleseniz uçarlar biri 52ymişte diyet yapmıs 48 onun nnormaliymiş.biride hep 50yken 60a gelmiş.o diyork, 52 kiloyken diyetisyene gittim beni kovdu:9:şimdi gitsem kovarmı:9:onların arasında cok sırıtıyorum hepsi bakımlı.ama geneli cocuksuz veya bir cocuklu.viyandanarkadaslar orda ya aynı evde yada aynı okulda olduklarım.bende olacam incecik.:14:
Sen onlardan dahada fit olacaksin canim en kisa zamanda yaza gorsunler seni :16: sen de mi lahmacun :9:
Bugnku menum ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu ilk su
Kahvlt 2 fincn yesilcy.birz peynir.1 ymrta domtes salatlk 6 yeslcy 1 dilm cvdr ekmgi
OGLe 6-7 ksk firnda kabk mucvr.1 brdk ayrn.1 tbk salata
ARA 1 kupa besibyrd 1 yashurma yarim portkl
AKSam salata 1 brdk ayrn 1 kase corba 1 ymk kasigi esimin menemenindn tirtkladm
2.5 lt su
Cok guzel canim:nazar:
Bugünkü menüm:
Kahvaltı (09.00)
1 yumurta haşlanmış
Domates salatalık
6zeytin
Peynir
1 kuru kayısı
1 ince dilim ananas
1 çay bardağı badem fındık içinde 2 3 kaju

Öğlen (15.00)
6 yk etli kuru fasulye
1 kase yoğurt keten tohumlu

Akşam (19.30)
1 tabak yeşil mercimek
Koca kase brokoli salatası
Su:2,5 lt
1 şekersiz Türk kahvesi
3 fincan Yeşilçay
1 fincan siyah çay
Spor: 500 ip atlama (yerimde ip atlar gibi yaptım bunu akşam yemeğinden önce yaptım)
Leslie 3 mile
100 mekik
40 squat
Blueeeee super sporda menude superrr:nazar:
Menün cok güzelmiş"
Karatayı şimdi yapamasam bile Ramazan'da kesin deniycem :)
Allah kabul etsin canım
Sagol canim . Evet ben karatay oldugunu bilmeden ramazandada boyle beslenmistim :9:
Gürkan hoca benimde favorim! Haftada 3 gün kaçamak üstelik dilediğin kadar :52:
Ama şu var ki ertesi gün için özel karışım yada ona göre sebzeler veriyor yağ yakıcı metabolizma çalıştırıcı yani biz kafadan onun programını uygulayamayız ki :44: ama istersen ben 1 haftalık diyetini yazmıştım sana yollayabilir :16:

Haklisin ben onceden cok kacirinca ya ayran detoxundaki corbayi yapardim yada gun boyu semizotu yerdim funden sonra bugunde yapsam iyi olurdu su oruc borclarim olmasaydi

gunaydın kızlar sporumu yapıp gelıromm

Günaydın bayanlar :3:

cumartesi menüm;
2 dilim kepek ekmek arasına
domates-peynir - zeytinli sandwich

Öğle
1 pors. ızgara köfte
yoğurt
salata

1 bardak nescafe

akşam:
1 kase çorba
2 dilim ekmek

Su: 2,5 litre

Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
1,5 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 çay kaşığı kaymak :17:
2 dilim kepek ekmek

Öğle:
2 kepekli galete+ 1 elma

ara: 2 kepekli galete + yeşilçay

ara : 1 elma

akşam
1 havucu kavurup 1 çay bardağı light yoğurda kataraktan adı her neyse ondan yedim. İçinde yağ yok. :27::27:
1 pors salata
1,5 dilim kepek ekmek

su : 2,5 litre

Son düzenleyen: Moderatör:

cumartesi menüm;

Öğle
1 pors. ızgara köfte
yoğurt
salata

1 bardak nescafe

akşam:
1 kase çorba
2 dilim ekmek

Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
1,5 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim kepek ekmek

Öğle:
2 kepekli galete+ 1 elma

akşam
1 havucu kavurup 1 çay bardağı light yoğurda kataraktan adı her neyse ondan yedim. İçinde yağ yok. :27::27:
1 pors salata
1,5 dilim kepek ekmek

Günaydın canim sen bizim menulere bskms tmm ni senin menu cok guzel o kadar kaymsktan hicbirsey olmaz sen bakma diger menulere hadi yogubsubdur calis sen :18:

gunaydın tatlışlar nasılsınız bakalım
dun nıyetlıydım rabbımm kabul ederse

sahur (yok) uyanamadım akşamdan tuttum
iftar
tarhana corba yaarım kase
lahana yemegı 2-3 kasık
tavuk (1-2 parca)
bolca yogurt

ara
2-3 tuzsuz badem
elmalı yogurt(elmaları ogradım ıcıne super oldu)

cumartesi menüm;

Öğle
1 pors. ızgara köfte
yoğurt
salata

1 bardak nescafe

akşam:
1 kase çorba
2 dilim ekmek

Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
1,5 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim kepek ekmek

Öğle:
2 kepekli galete+ 1 elma

akşam
1 pors salata
1,5 dilim kepek ekmek

gunaydın tatlım menun super okadarcılan bısıy olmas:)

Bugünkü menüm:
Kahvaltı (09.00)
1 yumurta haşlanmış
Domates salatalık
6zeytin
Peynir
1 kuru kayısı
1 ince dilim ananas
1 çay bardağı badem fındık içinde 2 3 kaju

Öğlen (15.00)
6 yk etli kuru fasulye
1 kase yoğurt keten tohumlu

Akşam (19.30)
1 tabak yeşil mercimek
Koca kase brokoli salatası
Su:2,5 lt
1 şekersiz Türk kahvesi
3 fincan Yeşilçay
1 fincan siyah çay
Spor: 500 ip atlama (yerimde ip atlar gibi yaptım bunu akşam yemeğinden önce yaptım)
Leslie 3 mile
100 mekik
40 squat

cumartesi menüm;

Öğle
1 pors. ızgara köfte
yoğurt
salata

1 bardak nescafe

akşam:
1 kase çorba
2 dilim ekmek

Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
1,5 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim kepek ekmek

Öğle:
2 kepekli galete+ 1 elma

akşam
1 pors salata
1,5 dilim kepek ekmek

kızlar menüler süperrr tebrik ediyorum sizi:46::46:

günaydınnn çıtır hatunlarr:23::23:

bugun erkenciyim:12:

doktorcum ya diyet listeni yazacaktın ya :9::9: tabi vaktin olunca canım seni sıkıntıya sokmak istemem:34:

gunaydın tatlışlar nasılsınız bakalım
dun nıyetlıydım rabbımm kabul ederse

sahur (yok) uyanamadım akşamdan tuttum
iftar
tarhana corba yaarım kase
lahana yemegı 2-3 kasık
tavuk (1-2 parca)
bolca yogurt

ara
2-3 tuzsuz badem
elmalı yogurt(elmaları ogradım ıcıne super oldu)
Allah kabul etsin... Güzel menü...

offf ya ben sıtenın yenı halını hıc begenmedeım begen tusuna bıle basmakta sorun cıkıyo.bir yazdıgına bı daha yazamıyosunn

Back