Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gürkan hoca benimde favorim! Haftada 3 gün kaçamak üstelik dilediğin kadar
Ama şu var ki ertesi gün için özel karışım yada ona göre sebzeler veriyor yağ yakıcı metabolizma çalıştırıcı yani biz kafadan onun programını uygulayamayız ki :44: ama istersen ben 1 haftalık diyetini yazmıştım sana yollayabilir

Latte kaçamak olmuyor canım benim en sevdiğim kahvedir..ben daha önce sormuştum diyetisyene Yağsız süt ile iççişsindir inş

1 kilo yağ harika çok sevindim senin adına bende Cumartesi sabah tartıldım daha az çıktım inanılmaz mutlu oldum

Mmem çok güzel
Bu sabah bende 2 yumurtalı salata yapıp yemiştim :))

Olacaksın tabii ne kaldı şurada
Bende cuma günü yemiştim lahmacun , demek topluca lahmacun pide kaçamağım olmuş bu haftasonun

Kızlar hızlıca bir geçmiş yaptım göremediklerin olduysa lütfen affola

"Kandilinizde mübarek olsun " arkadaşlarım daha önce girme fırsatım olmadı .

Dün sabah tRtıldım diyete başlayalı tam 1 hafta olduğu için merak edip tartıldım 1 kilo olmuştu fark çok mutlu odum ama hala Regli olamadım bu da çok can sıkıcı tabii

Kaptanjım çok geçmiş olsun büyük bir kaza atlatmışsınız Allah'a emanetler kuzucuklarımız! Gün boyu neler neler yaşıyoruz .

Yaa ben şu son 3 günün menüsünü yazmaya çok üşendim . Ama walla kaçamak yok hatta kalorimin çok altında kalıyorum yağ da altında kalıyor proteini tamamlamaya çalışıyorum .( Hem kendime yazıyorum hem diyetisyene günlük sistemden giriş yapıp yolluyorum. )

Hepinizi öpüyorum ve güzel bir hafta olur inş hepimiz için diiyyor ve yatağa gidiyorum.

Sen onlardan dahada fit olacaksin canim en kisa zamanda yaza gorsunler seni sen de mi lahmacun
Cok guzel canim
Blueeeee super sporda menude superrr
Menün cok güzelmiş"
Karatayı şimdi yapamasam bile Ramazan'da kesin deniycem :)
Allah kabul etsin canım
Sagol canim . Evet ben karatay oldugunu bilmeden ramazandada boyle beslenmistim

Haklisin ben onceden cok kacirinca ya ayran detoxundaki corbayi yapardim yada gun boyu semizotu yerdim funden sonra bugunde yapsam iyi olurdu su oruc borclarim olmasaydi

gunaydın kızlar sporumu yapıp gelıromm

Günaydın bayanlar

cumartesi menüm;
2 dilim kepek ekmek arasına
domates-peynir - zeytinli sandwich

Öğle
1 pors. ızgara köfte
yoğurt
salata

1 bardak nescafe

akşam:
1 kase çorba
2 dilim ekmek

Su: 2,5 litre

Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
1,5 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 çay kaşığı kaymak
2 dilim kepek ekmek

Öğle:
2 kepekli galete+ 1 elma

ara: 2 kepekli galete + yeşilçay

ara : 1 elma

akşam
1 havucu kavurup 1 çay bardağı light yoğurda kataraktan adı her neyse ondan yedim. İçinde yağ yok.
1 pors salata
1,5 dilim kepek ekmek

su : 2,5 litre

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın canim sen bizim menulere bskms tmm ni senin menu cok guzel o kadar kaymsktan hicbirsey olmaz sen bakma diger menulere hadi yogubsubdur calis sen :18:

gunaydın tatlışlar nasılsınız bakalım
dun nıyetlıydım rabbımm kabul ederse

sahur (yok) uyanamadım akşamdan tuttum
iftar
tarhana corba yaarım kase
lahana yemegı 2-3 kasık
tavuk (1-2 parca)
bolca yogurt

ara
2-3 tuzsuz badem
elmalı yogurt(elmaları ogradım ıcıne super oldu)

gunaydın tatlım menun super okadarcılan bısıy olmas:)

kızlar menüler süperrr tebrik ediyorum sizi

günaydınnn çıtır hatunlarr

bugun erkenciyim

doktorcum ya diyet listeni yazacaktın ya tabi vaktin olunca canım seni sıkıntıya sokmak istemem

Allah kabul etsin... Güzel menü...

offf ya ben sıtenın yenı halını hıc begenmedeım begen tusuna bıle basmakta sorun cıkıyo.bir yazdıgına bı daha yazamıyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…