Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun canim..canim kelle paca istedi

sporun süper olmus
Cok tesekkür ederim canim

battim derken
Sweetdimple canım 2 lahmacuna izin vermiyor mu karatay? Çok mu yemişim tüh.. Ama kahvaltıdan sonra 7 saat bişey demedim yemeği de erken yedim eritmişimdir onu:)
Bende 2 diye hatirliyorum..hatta banu söylemisti diye hatirliyorum..:44:
Bu gün yaptim sporumu ama

Canim bende 2 diye hatirliyorum..niye öyle kalmiski aklimda acaba:26:
tesekkür ediyorum canim..

ayfercigim cikolatali yapmayi düsünüyorum aslinda pastayi..
belkide kare pasta yapip bir tarafini cikiolata,bir tarafinada sade krema yaparim..
ama kremsantili krema istemiyorum..kremsanti cok agir oluyor...
normal cikolatali ve sade krema tarifi yazarsan sevinirim
malum 1 ay 2 gün kaldi dogum gününe,simdiden pastasini merak ediyor

Son düzenleme:

canim özelden yazabilirsin,sorun olmaz..bulmaca gibi olmus,bosluk doldurmaca

Hayirli kandiller arkadaşlar

Ben bugun cok fenayim sahura kadar oturdum kahvalti hazirladim sonra karatay yaptjk esimde bende niyet ettik neyse yattim ben esim ise gitmisti bugun çalışıyordu kandildi ya

Neyse ruyamda esimin halasini gordum olmustu yardim istedi 30 tl verdim filan sonra kizimla ogluma soyle ispanakla elbise getirsin dedi
Sonra cok kalabalikti hayir olsun bi ses istemeyi bilmiyorsun dua etmiyorsun dedi secde et kalk uyuma dedi

Kalktim uzun suredir ihmal ettigim namazimi kildim te.izlik yaptim annemlere gittjm yuruyerek hayir icin pide yaptirdim dagittim annemlerede yaptirdim ve baksam iftarda yedim malesef

Menum
Sahur
Karatay kahvaltisi

Iftar
1 pide kiymali
Salata

Aslında doyana kadar yiyebiliriz mantık bu sonuç olarak fakat bizim burda lahmacunlar çok büyük 1 tane bana yetiyor ondan öyle düşündüm sanırım:44:

tşkler canım spor yapmadığım zaman zürekli bir eksiklik oluyor artık alıştım galiba bmi 26 nın altına düşsün işte o zaman coşacağım

bugün kaslar tatilden döndü desene

Allah hayırlara çıkarsın canım rüyanı çok etkilendim allah kabul etsin orucunuda namazınıda ıspanak getirsin demiş ya çocukları için pideyi otlumu yaptırsaydın acaba:44: allah razı olsun tekrar yaptırmış dağıtmışsın 1 pide çok değil tatlım akşama kadar oruçtun bol bol yeşilçay ve su iç yatana kadar erir gider inş

bende menümü paylasayim

sabah

1 tabak menemen
1 c.b badem

öglen

biraz balik

aksam
1 porsiyon patlican kebabi
1 kase yogurt

su
2
spor
45 dk zumba
10 dk tifanny
50 mekik
1 kupa yesil cay..uyumadan 1 kupa yesil,1 kupada beyaz cay daha icerim 3 olur

45 dk zumbaaaa oooo süper terlemişsindir canımcımm benim içilecek 1 yeşilçay ve 1 hibisküs var yarım lt de su yatana kadar biter kesin

Ozelden atarmisin canim cok gizemli okdu buda bu hafta aksamlari idare ediykm oyle muz sut orucum bitince sabah tuketirim yine

Battim menumu yazdim canim tmm canim ben soruyum yazarim sana

Sorma canim bende cok etkilendim hayir olsun inşallah rabbim hepimizin dualarini kabul etsin

Bugnku menum ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu ilk su
Kahvlt 2 fincn yesilcy.birz peynir.1 ymrta domtes salatlk 6 yeslcy 1 dilm cvdr ekmgi
OGLe 6-7 ksk firnda kabk mucvr.1 brdk ayrn.1 tbk salata
ARA 1 kupa besibyrd 1 yashurma yarim portkl
AKSam salata 1 brdk ayrn 1 kase corba 1 ymk kasigi esimin menemenindn tirtkladm
2.5 lt su

hayırlı akşamlar kızlar.kandiliniz mübarek olsun.şöyle bir bakabildim gecmişe.haftasonu cok yogun oluyor.of saatde gec olmus.birileri lahmacunmu yemiş nedir.bende yedim:18:ev yine kurupasta ekler pohaca dolu.bugün arkadaslarım geldi.ben kandil diye oruc olurlar gelmezler diyordum 3 haftadır erteliyorlardı geleceğiz deyince ikramları aldım mecburen yapacak zamanım kalmadı.ben niyetliydim çaktırmadım.cocuklardan kim yedi anlamadılar zaten.kızları bir görseniz üfleseniz uçarlar biri 52ymişte diyet yapmıs 48 onun nnormaliymiş.biride hep 50yken 60a gelmiş.o diyork, 52 kiloyken diyetisyene gittim beni kovduşimdi gitsem kovarmıonların arasında cok sırıtıyorum hepsi bakımlı.ama geneli cocuksuz veya bir cocuklu.viyandanarkadaslar orda ya aynı evde yada aynı okulda olduklarım.bende olacam incecik.

Canım kitabında baktım muzu gün boyunca başka meyve yememek şartıyla ve sabah yemek şartıyla yiyin onun dışında her öğünde yağ olarak depolanır diyor..o yüzden sabah dışında yemiyorum ben de..

Sevilay menün çok güzel tebrikler

Bugünkü menüm:
Kahvaltı (09.00)
1 yumurta haşlanmış
Domates salatalık
6zeytin
Peynir
1 kuru kayısı
1 ince dilim ananas
1 çay bardağı badem fındık içinde 2 3 kaju

Öğlen (15.00)
6 yk etli kuru fasulye
1 kase yoğurt keten tohumlu

Akşam (19.30)
1 tabak yeşil mercimek
Koca kase brokoli salatası
Su:2,5 lt
1 şekersiz Türk kahvesi
3 fincan Yeşilçay
1 fincan siyah çay
Spor: 500 ip atlama (yerimde ip atlar gibi yaptım bunu akşam yemeğinden önce yaptım)
Leslie 3 mile
100 mekik
40 squat

Fırında sebzenin üzerine kıyma çok mantıklı olmuş . Afiyet olsun kaptanım.

Ayy kıyamam bence sayılır walla. Bende ne zaman öyle temizlik yapsam suyun çıkar :)

maşallah
Ne haftasonun diyorsun ne özel gün hep kaçamaksız harikasın yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…