Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sana soylemıştık tatlım benımkıde evdekıne cıkma dedı 700-800 fazla onara gore morelını bozma bosu bosuna dedı artık sadece cuma sabahları cıkıcam nasıpse cnm

canım tebrikler gayet iyi gidiyorsun, yağdan gidiyor sonuçta ne güzel..
acaba benim tartı da bana mı oyun yapıyor, her çıktığımda farklı ölçüyor artık kızıyorum ben de tartıya, belim inceldi bacaklarım inceldi, kilo hala 57.. sabitledim sanki..

bu begenme tusu cok kotu olmuş ya ne bu boyle bır begendıgını bıdaha kı yazısını begenemıyorsun:26:

Kizlar hayirli kandiller rabbim rizasini kazandigimiz dualarimizin kabul ettigi bir kandil olmayi nasip esin

evet tatlım moral bozmak yok gusel saglıklı bı sekılde verıceksın 5 kılonu ınsalah heımız burda destek oluyoruz bırbırımıze cok sevıyorum ben burayı ya

buranın o kadar etkisi oluyor ki, kaçamak yapacağım zaman burda hesabını veremem diye yapmadığım çok oldu :))
bi de eskisi gibi haftada 1 tartılmayı başarabilsem.. geçen sene adetim de varsa 2 hafta bile tartılmadığım oluyordu.. sabırsızlıkla tartı gününü bekliyordum.. bu hafta öyle yapacağım..
1) kaçamak yok
2) her gün spor var
3) sadece cuma sabahı tartı var

hadi bakalım

hadı hayırlısı bakalım cnm durmak yok yola devam

hepinize günaydınnn ve hayırlı kandillerr kızlar
dualarınızda benide unutmayın

ederiz tabi canım sen de bizi unutma
buarada karatay başlıklarından öğrendim, omega 3 almayanın canı tatlı çekermiş.. hemen alıp başlayacağım..

merhabalarr

nasilsiniz görüsmeyeli

menümü yazip gecmis yapayim hemen

sabah

2 yumurtali yumurta salatasi
1 cay bardagi findik
1 parca peynir
2 zeytin

aksam

yarim levrek
yarim porsiyon sardalye
bol yesillik ve piyaz

su
3 lt
spor
yok

2 kupa yesil,1 kupa beyaz cay

süper tam bir karatay maşallah

Slm kızlar iyi pazarlar hayırlı kandiller rabbim hepimizin yüreğinden geçen tüm duaları kabul etsin inşş

Slm bluecummmm valizleri doldurup gelmen harika bir fikir tekrar hayırlı olsun tatlım

abur cubura direndiğin için tşkler canım sen inceldiğini farkettiğine göre gerisi boş bakma tartıya eninde sonunda oda düşecek elbette eli mahkum

2 lahmacun çok olmamışmı tatlım:26: buda senin kaçamğın olsun

aldığın 3 kuralıda beğendimmm haydi bakalım gelsin sağlıklı yaşammm:13:

Harika bir haber şekercim tebrikler bitanemmm

yoğurt hakikaten bnizlerin vazgeçilmezi olmalı her açıdan çok sağlıklı bende nohuttan yoğurt mayası yapmayı deniyorum bakalım olacakmı

bak boşuna üzülmüşsün Edacım tbrkler tatlımmm haftaya avantajlı başlıyorsun rakiplerine kolay gelsin canım

Kizlar hayirli kandiller rabbim rizasini kazandigimiz dualarimizin kabul ettigi bir kandil olmayi nasip esin

Aminnn tatlım hayırlı kandiller hepimize

İyi akşamlar canımcımmm hayırlı kandiller dualarımda hepiniz olacaksınız elbette

Harikasın canımcım afiyetolsunnn spor neden yokki kaslarınımı dinelndiriyorsun yoksa:44:

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
sucuklu omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
6 zeytin
2 ad süt kaymaklı kayısı

ÖĞLE +AKŞAM

1 kase kelle paça
3 ad kaşarlı köfte
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik

SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Sanada hayirli kandiller canim benim
Evet canim 14 subata kadar karataya dönüs yaptim
insallah canimsin...
Kacamak yapmamamn cok güzel canim..masallah iradelisin..
Afiyet olsun canim..sucuk ev yapimimiydi:44:
tebrik ediyorum canim,süper
cok sevindim canim senin adina..moral bozmak yok o zaman,,yola devam:13:

bu begenme tusu cok kotu olmuş ya ne bu boyle bır begendıgını bıdaha kı yazısını begenemıyorsun:26:
canim sanirim yapilacakmis..bekleyelim düzelir galiba
amin canim..sanada hayirli kandiller
bende aynen öyleyim..yersem nasil yazarim diyorum ve hemen birakiyorum yemeyi
3 kuralada bayildim
hayirli kadiller canim
buarada karatay başlıklarından öğrendim, omega 3 almayanın canı tatlı çekermiş.. hemen alıp başlayacağım..
aaa öylemi..ben hic bilmiyordum:26:
mesaj sayım 40 olmuş...

süper tam bir karatay maşallah
tesekkür ediyorum canim benim
tesekkür ederim canim
yok canimsin totoma zor geldi diye yapmadim

Tamam canim sen nasil bir pasta yapacaksan soyle ben sana ozelden atarim tarifi

kaptanım sonlandırdım kacamak gunumu yarın sporla muthıs dıyetımle haftaya cumartesıye kadar sıfır kacamaklı devam edıcem dıyeıme

Dilekcim cok iyi yapmissin ben battim bugun

Canim cok oldu 6 tane ondan parmak salladim ama yormaadi midemi cunku sahura kadar uyumadim

Kaptancim verilmis sadakaniz varmis cok gecmis olsun canim

Sweetdimple canım 2 lahmacuna izin vermiyor mu karatay? Çok mu yemişim tüh.. Ama kahvaltıdan sonra 7 saat bişey demedim yemeği de erken yedim eritmişimdir onu:)

Yok yok sana zor gelmemiştir kasların dinlensin dimi ama

hmmm sahura kadar erimiştir zaten hg Ayfercimm

Sweetdimple canım 2 lahmacuna izin vermiyor mu karatay? Çok mu yemişim tüh.. Ama kahvaltıdan sonra 7 saat bişey demedim yemeği de erken yedim eritmişimdir onu:)

lahmacunun büyüklüğüne bağlı tatlımm eminim seninkilre çok büyük değildir sağlık olsun ben 1 diye biliyorum:26:

Evet canim karataya devam aa muzun sadece sabah olacagini bilmiyordum ama simdi ben isyerinde acip evde yemek yiyorum baska imkanim yok napsamki muz iyi olmustu sutle aksam

Ayy evet ya bizde kucukken az burun iynatmadik cocukluk iste
Cok sevindim canim bak ne guzel kilo vermisdin meger bosuna canini siktin
Super menu kaptancim
Hadi yaa ee ben baktim bi suru marka cikti siz ne kullaniyorsunuz kizlar

muzu sabah öneriyor Canan hoca bitanemm sen oruç olduğun için artı sütle tükettiğin için g.i sini zaten düşürmüşsün o yüzden bişey demedim canımcım oruç olmadığın zamanlar sabahları tüketirsen daha güzel olur

Ben GN. ninkini kullanıyorum tatlım fakat bitince EF.1200 Bunu alacağım noktalı yerleri sen doldur reklam yazaskmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…