- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Selam bayanlar
Cuma günü iş yerinde çok yoğundum uğrayamadım kusuruma bakmayın lütfen..
Dün diyetisyene gittim. 1 kilo yağ vermişim 0,5 su almışım.Yani fark 0,5 yağ oldu
Evdeki tartının bozuk olduğu ispatlanmış oldu. Kilo verdiğimi hissettiğim halde tartıda aynı görmek çok sinir bozucuydu.
Neyse 0,5 fark gelecek haftaya yansımış olacak
Şimdi çıkmam gerekiyor kursa geç kalacağım yoksa
öpüyorum hepinizi...
Selam bayanlar
Dün diyetisyene gittim. 1 kilo yağ vermişim 0,5 su almışım.Yani fark 0,5 yağ oldu
Evdeki tartının bozuk olduğu ispatlanmış oldu. Kilo verdiğimi hissettiğim halde tartıda aynı görmek çok sinir bozucuydu.
öpüyorum hepinizi...
evet tatlım moral bozmak yok gusel saglıklı bı sekılde verıceksın 5 kılonu ınsalah heımız burda destek oluyoruz bırbırımıze cok sevıyorum ben burayı ya
buranın o kadar etkisi oluyor ki, kaçamak yapacağım zaman burda hesabını veremem diye yapmadığım çok oldu :))
bi de eskisi gibi haftada 1 tartılmayı başarabilsem.. geçen sene adetim de varsa 2 hafta bile tartılmadığım oluyordu.. sabırsızlıkla tartı gününü bekliyordum.. bu hafta öyle yapacağım..
1) kaçamak yok
2) her gün spor var
3) sadece cuma sabahı tartı var
hadi bakalım
hepinize günaydınnn ve hayırlı kandillerr kızlar
dualarınızda benide unutmayın
merhabalarr
nasilsiniz görüsmeyeli
menümü yazip gecmis yapayim hemen
sabah
2 yumurtali yumurta salatasi
1 cay bardagi findik
1 parca peynir
2 zeytin
aksam
yarim levrek
yarim porsiyon sardalye
bol yesillik ve piyaz
su
3 lt
spor
yok
2 kupa yesil,1 kupa beyaz cay
kızlar hepinize selamlar
haftasonu o kadar mesaj birikmiş ki geçmişi okudum ama alıntı yapamadım..
öncelikle hepinizi tebrik ederim birinci olmuşuz maşallah bize.. çokşükür ben de en azından eksi çıktım :)ama artık tartımın doğruluğundan şüphe ediyorum, çünkü bazen 2 kere üstüste çıktığımda bazen 1 kilo bile fark gösteriyor.. yine de başka tartılma imkanım yok buna devam ediyorum..
ben de hala atamamın mutluluğunu yaşıyorum, kurumumdan gelecek yazıya göre atama işlemlerim için türkiyeye gideceğim çok heyecanlıyım:) valizleri tamamen yiyecek doldurup geleceğim
erigim karataya devam ediyorsun tebrikler, her türlü çerez ancak kavrulmamış olacak, fındık fıstık ceviz badem kaju.. kalori hesabı yok, bir çay bardağı olacak..zeytini ihmal etme.
birde gördüm akşam iftarda muz yemişsin sanırım, kahvaltıda yiyebiliriz ama kahvaltı dışında hiçbi öğünde muz yemiyoruz, direkt yağ yapar diyor kitapta..
kaptancım sen de karataya mı döndün süpersin
menülerimi yazmayı unuttum
cuma:
sabah:
- soğanlı omlet
- 3 dilim sucuk
- salatalık maydonoz
- peynir
- 6 7 zeytin
- 1 çay bardağı badem fındık kaju karışımı
- 4 kayısı
ara: yok
akşam: 2 lahmacun + salata
su: 2,5 lt
Cumartesi:
sabah:
- peynir
- 6-7 zeytin
- peynirli omlet
- 4 kayısı
- salatalık maydonoz havuç
- 1 çay bardağı kaju badem fındık karışımı
akşam:
- 1 tatlı tabağı et sote
- 2 yk kuru fasulye
- salata
- yarım kase yoğurt
su: 2 lt
kızlar bırıncı olmuşuz hepımızı kutluyorum.bu arada dun gıttım dıyestısyene 600 ü yagdan gıtmışdoktor peynır ve yogurdu arttırmam gerekyıgını oyledı hadı bakalım hayırlısı doktorsa gore 1,5 kılo vermısım bu hafta
Selam bayanlar
öpüyorum hepinizi...
Kizlar hayirli kandiller rabbim rizasini kazandigimiz dualarimizin kabul ettigi bir kandil olmayi nasip esin
merhabalarr
nasilsiniz görüsmeyeli
sabah
1 cay bardagi findik
1 parca peynir
2 zeytin
aksam
yarim levrek
yarim porsiyon sardalye
bol yesillik ve piyaz
su
3 lt
spor
yok
Sanada hayirli kandiller canim benim
Evet canim 14 subata kadar karataya dönüs yaptimkızlar hepinize selamlar
öncelikle hepinizi tebrik ederim birinci olmuşuz maşallah bize.. çokşükür ben de en azından eksi çıktım :)ama artık tartımın doğruluğundan şüphe ediyorum, çünkü bazen 2 kere üstüste çıktığımda bazen 1 kilo bile fark gösteriyor.. yine de başka tartılma imkanım yok buna devam ediyorum..
ben de hala atamamın mutluluğunu yaşıyorum, kurumumdan gelecek yazıya göre atama işlemlerim için türkiyeye gideceğim çok heyecanlıyım:) valizleri tamamen yiyecek doldurup geleceğim
erigim karataya devam ediyorsun tebrikler, her türlü çerez ancak kavrulmamış olacak, fındık fıstık ceviz badem kaju.. kalori hesabı yok, bir çay bardağı olacak..zeytini ihmal etme.
birde gördüm akşam iftarda muz yemişsin sanırım, kahvaltıda yiyebiliriz ama kahvaltı dışında hiçbi öğünde muz yemiyoruz, direkt yağ yapar diyor kitapta..
insallah canimsin...ayrıca bu haftasonu hiç kaçamak yapmadım.. cuma akşamı bi caffee latte içtim ama kaçamak oluyor mu bilmiyorum..
tek eksiğim spor oldu.. ona da hakkaten hiç fırsat bulamadım.
son 2 gündür canım sürekli tatlı çekiyor, sanırım uzun zamandır kaçamak yapmadığım için bağımlılıktan kurtulmaya çalışıyor vücudum:) tok olduğum halde sanki açmışım gibi bişeyler istiyor ama hep tatlı aburcubur..direndim ve yemedim.. bu krizleri atlatıp istediğim kiloya ineceğim inşallah..bu haftaki hedefim 56. inşallah ulaşırım..
Afiyet olsun canim..sucuk ev yapimimiydi:44:menülerimi yazmayı unuttum
cuma:
sabah:
- soğanlı omlet
- 3 dilim sucuk
- salatalık maydonoz
- peynir
- 6 7 zeytin
- 1 çay bardağı badem fındık kaju karışımı
- 4 kayısı
akşam: 2 lahmacun + salata
su: 2,5 lt
Cumartesi:
sabah:
- peynir
- 6-7 zeytin
- peynirli omlet
- 4 kayısı
- salatalık maydonoz havuç
- 1 çay bardağı kaju badem fındık karışımı
akşam:
- 1 tatlı tabağı et sote
- 2 yk kuru fasulye
- salata
- yarım kase yoğurt
su: 2 lt
tebrik ediyorum canim,süperkızlar bırıncı olmuşuz hepımızı kutluyorum.bu arada dun gıttım dıyestısyene 600 ü yagdan gıtmışdoktor peynır ve yogurdu arttırmam gerekyıgını oyledı hadı bakalım hayırlısı doktorsa gore 1,5 kılo vermısım bu hafta
cok sevindim canim senin adina..moral bozmak yok o zaman,,yola devam:13:Selam bayanlar
öpüyorum hepinizi...
canim sanirim yapilacakmis..bekleyelim düzelir galibabu begenme tusu cok kotu olmuş ya ne bu boyle bır begendıgını bıdaha kı yazısını begenemıyorsun:26:
amin canim..sanada hayirli kandillerKizlar hayirli kandiller rabbim rizasini kazandigimiz dualarimizin kabul ettigi bir kandil olmayi nasip esin
bende aynen öyleyim..yersem nasil yazarim diyorum ve hemen birakiyorum yemeyiburanın o kadar etkisi oluyor ki, kaçamak yapacağım zaman burda hesabını veremem diye yapmadığım çok oldu :))
bi de eskisi gibi haftada 1 tartılmayı başarabilsem.. geçen sene adetim de varsa 2 hafta bile tartılmadığım oluyordu.. sabırsızlıkla tartı gününü bekliyordum.. bu hafta öyle yapacağım..
1) kaçamak yok
2) her gün spor var
3) sadece cuma sabahı tartı var
hadi bakalım
hayirli kadiller canimhepinize günaydınnn ve hayırlı kandillerr kızlar
aaa öylemi..ben hic bilmiyordum:26:ederiz tabi canım sen de bizi unutma
buarada karatay başlıklarından öğrendim, omega 3 almayanın canı tatlı çekermiş.. hemen alıp başlayacağım..
mesaj sayım 40 olmuş...
tesekkür ediyorum canim benimsüper tam bir karatay maşallah
tesekkür ederim canimSlm kızlar iyi pazarlar hayırlı kandiller rabbim hepimizin yüreğinden geçen tüm duaları kabul etsin inşş
Slm bluecummmm valizleri doldurup gelmen harika bir fikir tekrar hayırlı olsun tatlım
abur cubura direndiğin için tşklercanım sen inceldiğini farkettiğine göre gerisi boş bakma tartıya eninde sonunda oda düşecek elbette eli mahkum
2 lahmacun çok olmamışmı tatlım:26: buda senin kaçamğın olsun
aldığın 3 kuralıda beğendimmm haydi bakalım gelsin sağlıklı yaşammm:13:
Harika bir haber şekercim tebrikler bitanemmm
yoğurt hakikaten bnizlerin vazgeçilmezi olmalı her açıdan çok sağlıklı bende nohuttan yoğurt mayası yapmayı deniyorum bakalım olacakmı
bak boşuna üzülmüşsün Edacım tbrkler tatlımmm haftaya avantajlı başlıyorsun rakiplerine kolay gelsin canım
Aminnn tatlım hayırlı kandiller hepimize
İyi akşamlar canımcımmm hayırlı kandiller dualarımda hepiniz olacaksınız elbette
Harikasın canımcım afiyetolsunnn spor neden yokki kaslarınımı dinelndiriyorsun yoksa:44:
Hos geldin canim
tesekkür ederim,hem hafif,hem lezzetli hemde doyurucuydu..kizlar aksam yemeginde tavsiye ediyorum..deneyin kesinlikle..öyle vicik vicik yagda kizartmaya gerek yokmus anladim bunu
canim 2 saat tempolu alisveris söyle oluyor..saat 3 te evden ciktik,5 te kizimin sporu vardi alisverisimizi yapip onu yetistirmek icin önce türk bakkali yaptik,ardindan alman..
2 saat kostur kostur alisverismizi yaptik geldik..canim mutfak alisverisi yaptim o yüzden pek batti sayilmaz
ve kizim dün az kalsin arabanin altinda kaliyormus..korkudan öldüm..5 dk si vardi babasi götürdü,park ararken yavas sürüyor diye benim kizda gec kalmasin diye kemeri acmis,kapiyi acmis,esim virajdan dönerken yere düsmüs..Allahtan cok yavasmis,hemen durmus..cok sükür birsey olmadi...
hizli gitseydi ne olurdu düsünmek bile istemiyorum
kuzum korkudan ne hale gelmisti..sabaha kadar agliyordu
afiyet olsun canim..cok güzel
anlasildi canim..sen bana özelden atsan adresi olmazmi..tarif lazim,kizimin dogum günü yaklasti..kendim yapayim diyorum pastasini
canim ben aksam yemegi icin yapilsin diye ekledim resmi..sakin bu saatte yiyeyim demeyin...
afiyet olsun canim cig köfte cok olmus..corba 3 köfte olsaydi süper olurdu
iyi aksamlar canim,görüsürüz
kaptanım sonlandırdım kacamak gunumu yarın sporla muthıs dıyetımle haftaya cumartesıye kadar sıfır kacamaklı devam edıcem dıyeıme
süper canım neden parmak sallıyorsunki
iyi seyirler tatlımm4 olsa iyimiş bide midende şişecek buda senin kaçamağın olsun bakalım
amanın allah korumuş prensesimizii birr anlık bir hata nelere malolabilir aman sıkı tembihle bir daha aynı hatayı yapmasın cnm korkmazmı elbette korkmuştur canım benim gelmiş geçmiş olsun
tempolu alışverişi anladım şimdi
kızartmalar ızagarada veya fırında daha güzel oluyor hakikatennn ellerine sağlık tekrar tatlım
Sanada hayirli kandiller canim benim
Evet canim 14 subata kadar karataya dönüs yaptim
insallah canimsin...
Kacamak yapmamamn cok güzel canim..masallah iradelisin..
Afiyet olsun canim..sucuk ev yapimimiydi:44:
tebrik ediyorum canim,süper
cok sevindim canim senin adina..moral bozmak yok o zaman,,yola devam:13:
canim sanirim yapilacakmis..bekleyelim düzelir galiba
amin canim..sanada hayirli kandiller
bende aynen öyleyim..yersem nasil yazarim diyorum ve hemen birakiyorum yemeyi
3 kuralada bayildim
hayirli kadiller canim
aaa öylemi..ben hic bilmiyordum:26:
tesekkür ediyorum canim benim
tesekkür ederim canim
yok canimsin totoma zor geldi diye yapmadim
Tamam canim sen nasil bir pasta yapacaksan soyle ben sana ozelden atarim tarifi
Dilekcim cok iyi yapmissin ben battim bugun
Canim cok oldu 6 tane ondan parmak salladim ama yormaadi midemi cunku sahura kadar uyumadim
Kaptancim verilmis sadakaniz varmis cok gecmis olsun canim
Sweetdimple canım 2 lahmacuna izin vermiyor mu karatay? Çok mu yemişimtüh.. Ama kahvaltıdan sonra 7 saat bişey demedim yemeği de erken yedim eritmişimdir onu:)
kızlar hepinize selamlar
Ayy evet ya bizde kucukken az burun iynatmadik cocukluk isteAhhh ahhhh öyle birşey malesef yok tatlım ben küçükken tatlı cadı samantha vardı bayılırdım ona bir burnunu oynatırdı herşey anında değişirdikalk tatlım geç olmadan topla mutfağını marş marşşş
Cok sevindim canim bak ne guzel kilo vermisdin meger bosuna canini siktinSelam bayanlar
öpüyorum hepinizi...
Super menu kaptancimmerhabalarr
nasilsiniz görüsmeyeli
sabah
1 cay bardagi findik
1 parca peynir
2 zeytin
aksam
yarim levrek
yarim porsiyon sardalye
bol yesillik ve piyaz
su
3 lt
spor
yok
Hadi yaa ee ben baktim bi suru marka cikti siz ne kullaniyorsunuz kizlarederiz tabi canım sen de bizi unutma
buarada karatay başlıklarından öğrendim, omega 3 almayanın canı tatlı çekermiş.. hemen alıp başlayacağım..
Evet canim karataya devam aa muzun sadece sabah olacagini bilmiyordum ama simdi ben isyerinde acip evde yemek yiyorum baska imkanim yok napsamki muz iyi olmustu sutle aksam
Ayy evet ya bizde kucukken az burun iynatmadik cocukluk iste
Cok sevindim canim bak ne guzel kilo vermisdin meger bosuna canini siktin
Super menu kaptancim
Hadi yaa ee ben baktim bi suru marka cikti siz ne kullaniyorsunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?