• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam bayanlar :3:
Cuma günü iş yerinde çok yoğundum uğrayamadım kusuruma bakmayın lütfen..

Dün diyetisyene gittim. 1 kilo yağ vermişim 0,5 su almışım.Yani fark 0,5 yağ oldu :43::43:
Evdeki tartının bozuk olduğu ispatlanmış oldu. Kilo verdiğimi hissettiğim halde tartıda aynı görmek çok sinir bozucuydu.:17::17:
Neyse 0,5 fark gelecek haftaya yansımış olacak :9:

Şimdi çıkmam gerekiyor kursa geç kalacağım yoksa
öpüyorum hepinizi...

sana soylemıştık tatlım benımkıde evdekıne cıkma dedı 700-800 fazla onara gore morelını bozma bosu bosuna dedı artık sadece cuma sabahları cıkıcam nasıpse cnm

Dün diyetisyene gittim. 1 kilo yağ vermişim 0,5 su almışım.Yani fark 0,5 yağ oldu :43::43:
Evdeki tartının bozuk olduğu ispatlanmış oldu. Kilo verdiğimi hissettiğim halde tartıda aynı görmek çok sinir bozucuydu.:17::17:

öpüyorum hepinizi...

canım tebrikler gayet iyi gidiyorsun, yağdan gidiyor sonuçta ne güzel..
acaba benim tartı da bana mı oyun yapıyor, her çıktığımda farklı ölçüyor artık kızıyorum ben de tartıya, belim inceldi bacaklarım inceldi, kilo hala 57.. sabitledim sanki..

bu begenme tusu cok kotu olmuş ya ne bu boyle bır begendıgını bıdaha kı yazısını begenemıyorsun:26:

Kizlar hayirli kandiller rabbim rizasini kazandigimiz dualarimizin kabul ettigi bir kandil olmayi nasip esin

evet tatlım moral bozmak yok gusel saglıklı bı sekılde verıceksın 5 kılonu ınsalah heımız burda destek oluyoruz bırbırımıze cok sevıyorum ben burayı ya:16::16::16:

buranın o kadar etkisi oluyor ki, kaçamak yapacağım zaman burda hesabını veremem diye yapmadığım çok oldu :))
bi de eskisi gibi haftada 1 tartılmayı başarabilsem.. geçen sene adetim de varsa 2 hafta bile tartılmadığım oluyordu.. sabırsızlıkla tartı gününü bekliyordum.. bu hafta öyle yapacağım..
1) kaçamak yok
2) her gün spor var
3) sadece cuma sabahı tartı var

hadi bakalım :52:

buranın o kadar etkisi oluyor ki, kaçamak yapacağım zaman burda hesabını veremem diye yapmadığım çok oldu :))
bi de eskisi gibi haftada 1 tartılmayı başarabilsem.. geçen sene adetim de varsa 2 hafta bile tartılmadığım oluyordu.. sabırsızlıkla tartı gününü bekliyordum.. bu hafta öyle yapacağım..
1) kaçamak yok
2) her gün spor var

hadı hayırlısı bakalım cnm durmak yok yola devam:16::16:

merhabalarr:16:

nasilsiniz görüsmeyeli:54:

menümü yazip gecmis yapayim hemen

sabah

2 yumurtali yumurta salatasi
1 cay bardagi findik
1 parca peynir
2 zeytin

aksam

yarim levrek
yarim porsiyon sardalye
bol yesillik ve piyaz

su
3 lt
spor
yok:4:

2 kupa yesil,1 kupa beyaz cay

sabah

1 cay bardagi findik
1 parca peynir
2 zeytin

aksam

yarim levrek
yarim porsiyon sardalye
bol yesillik ve piyaz

su
3 lt
spor

süper tam bir karatay maşallah :nazar:

Slm kızlar iyi pazarlar hayırlı kandiller rabbim hepimizin yüreğinden geçen tüm duaları kabul etsin inşş:16::16:

kızlar hepinize selamlar
haftasonu o kadar mesaj birikmiş ki geçmişi okudum ama alıntı yapamadım..

öncelikle hepinizi tebrik ederim birinci olmuşuz maşallah bize.. çokşükür ben de en azından eksi çıktım :)ama artık tartımın doğruluğundan şüphe ediyorum, çünkü bazen 2 kere üstüste çıktığımda bazen 1 kilo bile fark gösteriyor.. yine de başka tartılma imkanım yok buna devam ediyorum..

ben de hala atamamın mutluluğunu yaşıyorum, kurumumdan gelecek yazıya göre atama işlemlerim için türkiyeye gideceğim çok heyecanlıyım:) valizleri tamamen yiyecek doldurup geleceğim :9:

erigim karataya devam ediyorsun tebrikler, her türlü çerez ancak kavrulmamış olacak, fındık fıstık ceviz badem kaju.. kalori hesabı yok, bir çay bardağı olacak..zeytini ihmal etme.
birde gördüm akşam iftarda muz yemişsin sanırım, kahvaltıda yiyebiliriz ama kahvaltı dışında hiçbi öğünde muz yemiyoruz, direkt yağ yapar diyor kitapta..

kaptancım sen de karataya mı döndün süpersin :52:

Slm bluecummmm valizleri doldurup gelmen harika bir fikir tekrar hayırlı olsun tatlım:16:

abur cubura direndiğin için tşkler:46::46: canım sen inceldiğini farkettiğine göre gerisi boş bakma tartıya eninde sonunda oda düşecek elbette eli mahkum:34:

menülerimi yazmayı unuttum :9:
cuma:

sabah:

- soğanlı omlet
- 3 dilim sucuk
- salatalık maydonoz
- peynir
- 6 7 zeytin
- 1 çay bardağı badem fındık kaju karışımı
- 4 kayısı

ara: yok

akşam: 2 lahmacun + salata

su: 2,5 lt

Cumartesi:

sabah:

- peynir
- 6-7 zeytin
- peynirli omlet
- 4 kayısı
- salatalık maydonoz havuç
- 1 çay bardağı kaju badem fındık karışımı

akşam:
- 1 tatlı tabağı et sote
- 2 yk kuru fasulye
- salata
- yarım kase yoğurt

su: 2 lt

2 lahmacun çok olmamışmı tatlım:26: buda senin kaçamğın olsun:16::16:

aldığın 3 kuralıda beğendimmm haydi bakalım gelsin sağlıklı yaşammm:13:

kızlar bırıncı olmuşuz hepımızı kutluyorum.bu arada dun gıttım dıyestısyene 600 ü yagdan gıtmış:( doktor peynır ve yogurdu arttırmam gerekyıgını oyledı hadı bakalım hayırlısı doktorsa gore 1,5 kılo vermısım bu hafta

Harika bir haber şekercim tebrikler bitanemmm:46:

yoğurt hakikaten bnizlerin vazgeçilmezi olmalı her açıdan çok sağlıklı bende nohuttan yoğurt mayası yapmayı deniyorum bakalım olacakmı:9:

öpüyorum hepinizi...

bak boşuna üzülmüşsün Edacım tbrkler tatlımmm haftaya avantajlı başlıyorsun rakiplerine kolay gelsin canım:16:

Kizlar hayirli kandiller rabbim rizasini kazandigimiz dualarimizin kabul ettigi bir kandil olmayi nasip esin

Aminnn tatlım hayırlı kandiller hepimize

hepinize günaydınnn ve hayırlı kandillerr kızlar
dualarınızda benide unutmayın:34:

İyi akşamlar canımcımmm hayırlı kandiller dualarımda hepiniz olacaksınız elbette:16:

sabah

1 cay bardagi findik
1 parca peynir
2 zeytin

aksam

yarim levrek
yarim porsiyon sardalye
bol yesillik ve piyaz

su
3 lt
spor

Harikasın canımcım afiyetolsunnn spor neden yokki kaslarınımı dinelndiriyorsun yoksa:44:

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
sucuklu omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
6 zeytin
2 ad süt kaymaklı kayısı

ÖĞLE +AKŞAM

1 kase kelle paça
3 ad kaşarlı köfte
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik

SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Sanada hayirli kandiller canim benim:16:
kızlar hepinize selamlar

öncelikle hepinizi tebrik ederim birinci olmuşuz maşallah bize.. çokşükür ben de en azından eksi çıktım :)ama artık tartımın doğruluğundan şüphe ediyorum, çünkü bazen 2 kere üstüste çıktığımda bazen 1 kilo bile fark gösteriyor.. yine de başka tartılma imkanım yok buna devam ediyorum..

ben de hala atamamın mutluluğunu yaşıyorum, kurumumdan gelecek yazıya göre atama işlemlerim için türkiyeye gideceğim çok heyecanlıyım:) valizleri tamamen yiyecek doldurup geleceğim :9:

erigim karataya devam ediyorsun tebrikler, her türlü çerez ancak kavrulmamış olacak, fındık fıstık ceviz badem kaju.. kalori hesabı yok, bir çay bardağı olacak..zeytini ihmal etme.
birde gördüm akşam iftarda muz yemişsin sanırım, kahvaltıda yiyebiliriz ama kahvaltı dışında hiçbi öğünde muz yemiyoruz, direkt yağ yapar diyor kitapta..

Evet canim 14 subata kadar karataya dönüs yaptim:34:
ayrıca bu haftasonu hiç kaçamak yapmadım.. cuma akşamı bi caffee latte içtim ama kaçamak oluyor mu bilmiyorum..
tek eksiğim spor oldu.. ona da hakkaten hiç fırsat bulamadım.
son 2 gündür canım sürekli tatlı çekiyor, sanırım uzun zamandır kaçamak yapmadığım için bağımlılıktan kurtulmaya çalışıyor vücudum:) tok olduğum halde sanki açmışım gibi bişeyler istiyor ama hep tatlı aburcubur..direndim ve yemedim.. bu krizleri atlatıp istediğim kiloya ineceğim inşallah..bu haftaki hedefim 56. inşallah ulaşırım..
insallah canimsin...
Kacamak yapmamamn cok güzel canim..masallah iradelisin..:16:
menülerimi yazmayı unuttum :9:
cuma:

sabah:

- soğanlı omlet
- 3 dilim sucuk
- salatalık maydonoz
- peynir
- 6 7 zeytin
- 1 çay bardağı badem fındık kaju karışımı
- 4 kayısı

akşam: 2 lahmacun + salata

su: 2,5 lt

Cumartesi:

sabah:

- peynir
- 6-7 zeytin
- peynirli omlet
- 4 kayısı
- salatalık maydonoz havuç
- 1 çay bardağı kaju badem fındık karışımı

akşam:
- 1 tatlı tabağı et sote
- 2 yk kuru fasulye
- salata
- yarım kase yoğurt

su: 2 lt
Afiyet olsun canim..sucuk ev yapimimiydi:44:
kızlar bırıncı olmuşuz hepımızı kutluyorum.bu arada dun gıttım dıyestısyene 600 ü yagdan gıtmış:( doktor peynır ve yogurdu arttırmam gerekyıgını oyledı hadı bakalım hayırlısı doktorsa gore 1,5 kılo vermısım bu hafta
tebrik ediyorum canim,süper:46:

öpüyorum hepinizi...
cok sevindim canim senin adina..moral bozmak yok o zaman,,yola devam:13:

bu begenme tusu cok kotu olmuş ya ne bu boyle bır begendıgını bıdaha kı yazısını begenemıyorsun:26:
canim sanirim yapilacakmis..bekleyelim düzelir galiba
amin canim..sanada hayirli kandiller
1) kaçamak yok
2) her gün spor var

bende aynen öyleyim..yersem nasil yazarim diyorum ve hemen birakiyorum yemeyi:9:
3 kuralada bayildim:52:
hepinize günaydınnn ve hayırlı kandillerr kızlar
dualarınızda benide unutmayın:34:
hayirli kadiller canim
ederiz tabi canım sen de bizi unutma :16:
buarada karatay başlıklarından öğrendim, omega 3 almayanın canı tatlı çekermiş.. hemen alıp başlayacağım..
aaa öylemi..ben hic bilmiyordum:26:
mesaj sayım 40 olmuş...
:46:
süper tam bir karatay maşallah :nazar:
tesekkür ediyorum canim benim:16:
Slm kızlar iyi pazarlar hayırlı kandiller rabbim hepimizin yüreğinden geçen tüm duaları kabul etsin inşş:16::16:

Slm bluecummmm valizleri doldurup gelmen harika bir fikir tekrar hayırlı olsun tatlım:16:

abur cubura direndiğin için tşkler:46::46: canım sen inceldiğini farkettiğine göre gerisi boş bakma tartıya eninde sonunda oda düşecek elbette eli mahkum:34:

2 lahmacun çok olmamışmı tatlım:26: buda senin kaçamğın olsun:16::16:

aldığın 3 kuralıda beğendimmm haydi bakalım gelsin sağlıklı yaşammm:13:

Harika bir haber şekercim tebrikler bitanemmm:46:

yoğurt hakikaten bnizlerin vazgeçilmezi olmalı her açıdan çok sağlıklı bende nohuttan yoğurt mayası yapmayı deniyorum bakalım olacakmı:9:

bak boşuna üzülmüşsün Edacım tbrkler tatlımmm haftaya avantajlı başlıyorsun rakiplerine kolay gelsin canım:16:

Aminnn tatlım hayırlı kandiller hepimize

İyi akşamlar canımcımmm hayırlı kandiller dualarımda hepiniz olacaksınız elbette:16:

Harikasın canımcım afiyetolsunnn spor neden yokki kaslarınımı dinelndiriyorsun yoksa:44:
tesekkür ederim canim:16:
yok canimsin totoma zor geldi diye yapmadim:17:

Hos geldin canim:16:
tesekkür ederim,hem hafif,hem lezzetli hemde doyurucuydu..kizlar aksam yemeginde tavsiye ediyorum..deneyin kesinlikle..öyle vicik vicik yagda kizartmaya gerek yokmus anladim bunu:34:

canim 2 saat tempolu alisveris söyle oluyor..saat 3 te evden ciktik,5 te kizimin sporu vardi alisverisimizi yapip onu yetistirmek icin önce türk bakkali yaptik,ardindan alman..
2 saat kostur kostur alisverismizi yaptik geldik..canim mutfak alisverisi yaptim o yüzden pek batti sayilmaz:52:

ve kizim dün az kalsin arabanin altinda kaliyormus..korkudan öldüm..5 dk si vardi babasi götürdü,park ararken yavas sürüyor diye benim kizda gec kalmasin diye kemeri acmis,kapiyi acmis,esim virajdan dönerken yere düsmüs..Allahtan cok yavasmis,hemen durmus..cok sükür birsey olmadi...
hizli gitseydi ne olurdu düsünmek bile istemiyorum:5:
kuzum korkudan ne hale gelmisti..sabaha kadar agliyordu:14:

afiyet olsun canim..cok güzel:16:

anlasildi canim..sen bana özelden atsan adresi olmazmi..tarif lazim,kizimin dogum günü yaklasti..kendim yapayim diyorum pastasini:17:

canim ben aksam yemegi icin yapilsin diye ekledim resmi..sakin bu saatte yiyeyim demeyin...

afiyet olsun canim cig köfte cok olmus..corba 3 köfte olsaydi süper olurdu:50:

iyi aksamlar canim,görüsürüz:38:

Tamam canim sen nasil bir pasta yapacaksan soyle ben sana ozelden atarim tarifi

kaptanım sonlandırdım kacamak gunumu yarın sporla muthıs dıyetımle haftaya cumartesıye kadar sıfır kacamaklı devam edıcem dıyeıme

Dilekcim cok iyi yapmissin ben battim bugun :(

süper canım neden parmak sallıyorsunki:46::46::46:

iyi seyirler tatlımm:16: 4 olsa iyimiş bide midende şişecek buda senin kaçamağın olsun bakalım

:53::53::53: amanın allah korumuş prensesimizii birr anlık bir hata nelere malolabilir aman sıkı tembihle bir daha aynı hatayı yapmasın cnm korkmazmı elbette korkmuştur canım benim gelmiş geçmiş olsun

tempolu alışverişi anladım şimdi:31:

kızartmalar ızagarada veya fırında daha güzel oluyor hakikatennn ellerine sağlık tekrar tatlım

Canim cok oldu 6 tane ondan parmak salladim ama yormaadi midemi cunku sahura kadar uyumadim :9:

Kaptancim verilmis sadakaniz varmis cok gecmis olsun canim :38:

Sweetdimple canım 2 lahmacuna izin vermiyor mu karatay? Çok mu yemişim:( tüh.. Ama kahvaltıdan sonra 7 saat bişey demedim yemeği de erken yedim eritmişimdir onu:)

Sanada hayirli kandiller canim benim:16:

Evet canim 14 subata kadar karataya dönüs yaptim:34:

insallah canimsin...
Kacamak yapmamamn cok güzel canim..masallah iradelisin..:16:

Afiyet olsun canim..sucuk ev yapimimiydi:44:

tebrik ediyorum canim,süper:46:
cok sevindim canim senin adina..moral bozmak yok o zaman,,yola devam:13:

canim sanirim yapilacakmis..bekleyelim düzelir galiba

amin canim..sanada hayirli kandiller

bende aynen öyleyim..yersem nasil yazarim diyorum ve hemen birakiyorum yemeyi:9:
3 kuralada bayildim:52:

hayirli kadiller canim

aaa öylemi..ben hic bilmiyordum:26:

:46:

tesekkür ediyorum canim benim:16:

tesekkür ederim canim:16:
yok canimsin totoma zor geldi diye yapmadim:17:

Yok yok sana zor gelmemiştir kasların dinlensin dimi ama:34:

Tamam canim sen nasil bir pasta yapacaksan soyle ben sana ozelden atarim tarifi

Dilekcim cok iyi yapmissin ben battim bugun :(

Canim cok oldu 6 tane ondan parmak salladim ama yormaadi midemi cunku sahura kadar uyumadim :9:

Kaptancim verilmis sadakaniz varmis cok gecmis olsun canim :38:

hmmm sahura kadar erimiştir zaten hg Ayfercimm:16:

Sweetdimple canım 2 lahmacuna izin vermiyor mu karatay? Çok mu yemişim:( tüh.. Ama kahvaltıdan sonra 7 saat bişey demedim yemeği de erken yedim eritmişimdir onu:)

lahmacunun büyüklüğüne bağlı tatlımm eminim seninkilre çok büyük değildir sağlık olsun ben 1 diye biliyorum:26:

kızlar hepinize selamlar

Evet canim karataya devam aa muzun sadece sabah olacagini bilmiyordum ama simdi ben isyerinde acip evde yemek yiyorum baska imkanim yok napsamki muz iyi olmustu sutle aksam

Ahhh ahhhh öyle birşey malesef yok tatlım ben küçükken tatlı cadı samantha vardı bayılırdım ona bir burnunu oynatırdı herşey anında değişirdi :31: kalk tatlım geç olmadan topla mutfağını marş marşşş:10::10:
Ayy evet ya bizde kucukken az burun iynatmadik cocukluk iste :60::72:

öpüyorum hepinizi...
Cok sevindim canim bak ne guzel kilo vermisdin meger bosuna canini siktin

sabah

1 cay bardagi findik
1 parca peynir
2 zeytin

aksam

yarim levrek
yarim porsiyon sardalye
bol yesillik ve piyaz

su
3 lt
spor

Super menu kaptancim :nazar:
ederiz tabi canım sen de bizi unutma :16:
buarada karatay başlıklarından öğrendim, omega 3 almayanın canı tatlı çekermiş.. hemen alıp başlayacağım..
Hadi yaa ee ben baktim bi suru marka cikti siz ne kullaniyorsunuz kizlar

Evet canim karataya devam aa muzun sadece sabah olacagini bilmiyordum ama simdi ben isyerinde acip evde yemek yiyorum baska imkanim yok napsamki muz iyi olmustu sutle aksam

Ayy evet ya bizde kucukken az burun iynatmadik cocukluk iste :60::72:

Cok sevindim canim bak ne guzel kilo vermisdin meger bosuna canini siktin

Super menu kaptancim :nazar:

Hadi yaa ee ben baktim bi suru marka cikti siz ne kullaniyorsunuz kizlar

muzu sabah öneriyor Canan hoca bitanemm sen oruç olduğun için artı sütle tükettiğin için g.i sini zaten düşürmüşsün o yüzden bişey demedim canımcım oruç olmadığın zamanlar sabahları tüketirsen daha güzel olur

Ben GN. ninkini kullanıyorum tatlım fakat bitince EF.1200 Bunu alacağım noktalı yerleri sen doldur reklam yazaskmış:9:

Back