Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu aslında şu yüzden oluyor tatlım menünde yeterince doymuyorsun ne gözün doyuyor ne miden o yüzdenn sürekli yemek düşünüyorsunn şimdi söyle bana oruç tuttuğun zaman nasıl duruyorsunn 2 saatte bir ağzına herhangibrşey atabiliyormusun

Canım benim zayıflayacağız diye asosyal olacak insanlar değiliz elbette aksine gezmemizede gideceğiz bizede misafir gelecek
fakat biz yiyeceklerimizi seçmeyi öğreneceğiz mevlüttesin diyelim tavuklarını yiyebilirsin pilav 2 kaş geçmemeye çalış çünkü pirinç pilavı = şeker demek yanındada mutlaka ayran ve yoğurt verirler bunlarıda rahatlıkla tüketebilirsin tatlım

orucken agzımı bıcak acmaz boyle uyku sersemı gıbıyımdır :) gercekten doyuyorum az yıyerekde doyabılıyorum kahvaltım karatay kahvaltısı gıbı bı 2 dılım ekmek oluyor bır arada dkz yapmıstım ozaman acıkma sınyalının nasıl geldıgını ogrenmıstım sabah onda yaptıgım kahvaltı hıc agzıma bısey atmıyım 3 kadar tok tutar ama ben atıstırmayı sevıyorum

oyle yapıcam abla az yıyıcem salata takvıyelı gurkan kubılay kacamak gunu verıyor ya hastalarına dınlemıstım mantıklı gelmıstı o gun ıstedıgımı yıyebılırım sabrıyla haftaıcı tırtıklama olayını bırakırım dıye dusunuyorum

kahvaltıda yediğin ekmek seni acıktıran asıl o ekmek insülin seviyeni bozduğu için 2 saat sonra acıkıyorsun

ne diyim tatlım zararlı atıştırmalıklardan uzak durmaya çalış o zaman

kahvaltıda yediğin ekmek seni acıktıran asıl o ekmek insülin seviyeni bozduğu için 2 saat sonra acıkıyorsun

ne diyim tatlım zararlı atıştırmalıklardan uzak durmaya çalış o zaman

kuruyemısı ıyı hos bır avucun cok oldugunu soyl
uyorlr arkadaslar o yuzden bu hafta ara ogun olarak meyve tercıh edıyım greyfurt alıyım pzardan enıyısı

kalkıp mutfagı toplasam ne guzel olur yada bı mucıze olsa mutfak kendı kendını toplasa

kuruyemısı ıyı hos bır avucun cok oldugunu soyl
uyorlr arkadaslar o yuzden bu hafta ara ogun olarak meyve tercıh edıyım greyfurt alıyım pzardan enıyısı

çiğ kuruyemiş olmak kaydıyla 1 ince çay bardağı ekmek yerine tüketiyoruz tatlım

meyvelerinin yanında süt veya yoğurt tüketirsen daha sağlıklı olur bitanemmm kusurabakma çokmu karışıyorum acaba:18::18:

kalkıp mutfagı toplasam ne guzel olur yada bı mucıze olsa mutfak kendı kendını toplasa

Ahhh ahhhh öyle birşey malesef yok tatlım ben küçükken tatlı cadı samantha vardı bayılırdım ona bir burnunu oynatırdı herşey anında değişirdi kalk tatlım geç olmadan topla mutfağını marş marşşş

kızlar hepinize selamlar
haftasonu o kadar mesaj birikmiş ki geçmişi okudum ama alıntı yapamadım..

öncelikle hepinizi tebrik ederim birinci olmuşuz maşallah bize.. çokşükür ben de en azından eksi çıktım :)ama artık tartımın doğruluğundan şüphe ediyorum, çünkü bazen 2 kere üstüste çıktığımda bazen 1 kilo bile fark gösteriyor.. yine de başka tartılma imkanım yok buna devam ediyorum..

ben de hala atamamın mutluluğunu yaşıyorum, kurumumdan gelecek yazıya göre atama işlemlerim için türkiyeye gideceğim çok heyecanlıyım:) valizleri tamamen yiyecek doldurup geleceğim

erigim karataya devam ediyorsun tebrikler, her türlü çerez ancak kavrulmamış olacak, fındık fıstık ceviz badem kaju.. kalori hesabı yok, bir çay bardağı olacak..zeytini ihmal etme.
birde gördüm akşam iftarda muz yemişsin sanırım, kahvaltıda yiyebiliriz ama kahvaltı dışında hiçbi öğünde muz yemiyoruz, direkt yağ yapar diyor kitapta..

kaptancım sen de karataya mı döndün süpersin

ayrıca bu haftasonu hiç kaçamak yapmadım.. cuma akşamı bi caffee latte içtim ama kaçamak oluyor mu bilmiyorum..
tek eksiğim spor oldu.. ona da hakkaten hiç fırsat bulamadım.
son 2 gündür canım sürekli tatlı çekiyor, sanırım uzun zamandır kaçamak yapmadığım için bağımlılıktan kurtulmaya çalışıyor vücudum:) tok olduğum halde sanki açmışım gibi bişeyler istiyor ama hep tatlı aburcubur..direndim ve yemedim.. bu krizleri atlatıp istediğim kiloya ineceğim inşallah..bu haftaki hedefim 56. inşallah ulaşırım..

menülerimi yazmayı unuttum
cuma:

sabah:

- soğanlı omlet
- 3 dilim sucuk
- salatalık maydonoz
- peynir
- 6 7 zeytin
- 1 çay bardağı badem fındık kaju karışımı
- 4 kayısı

ara: yok

akşam: 2 lahmacun + salata

su: 2,5 lt

Cumartesi:

sabah:

- peynir
- 6-7 zeytin
- peynirli omlet
- 4 kayısı
- salatalık maydonoz havuç
- 1 çay bardağı kaju badem fındık karışımı

ara: yok

akşam:
- 1 tatlı tabağı et sote
- 2 yk kuru fasulye
- salata
- yarım kase yoğurt

su: 2 lt

gunaydın tatlım hayırlı kandıller :) latte cok yaglı oldugu ıcın benım doktorum musade etmıyor

kızlar bırıncı olmuşuz hepımızı kutluyorum.bu arada dun gıttım dıyestısyene 600 ü yagdan gıtmış doktor peynır ve yogurdu arttırmam gerekyıgını oyledı hadı bakalım hayırlısı doktorsa gore 1,5 kılo vermısım bu hafta

gunaydın tatlım hayırlı kandıller :) latte cok yaglı oldugu ıcın benım doktorum musade etmıyor

sağol canım kandil bugünmüydü yaa..ben unutmuşum bilsem niyetlenirdim ben de..tüh..
o zaman bundan sonra içmeyeyim, en hafif o göründü gözüme, sağol bilgilendirdiğin için
maşallah bu arada 1,5 kilo çok güzel..
ben 1 kilo üzeri hiç göremicem sanırım
neyse moral bozmıcam, zaten gidecek 5 kilo var, varsın 2-3 ayda gitsin, ama kalıcı gitsin, yeterki geri gelmesin..
çokşükür artık bi beslenme tarzı oturtturdum, bugün 1 dilim ananas yiyeyim dedim öyle şekerli geldi ki inanın zor yedim..
yapay şekeri vücudumdan silip atacağım inşallah..vücut 40 günde temizleniyormuş herhangi bir maddeden... 40 gün kaçamak hiç yapmazsam bu iş tamam demektir.. kilodan ziyade sağlık önemli en başta. kilo verimi bunun bonusu..

Selam bayanlar
Cuma günü iş yerinde çok yoğundum uğrayamadım kusuruma bakmayın lütfen..

Dün diyetisyene gittim. 1 kilo yağ vermişim 0,5 su almışım.Yani fark 0,5 yağ oldu
Evdeki tartının bozuk olduğu ispatlanmış oldu. Kilo verdiğimi hissettiğim halde tartıda aynı görmek çok sinir bozucuydu.
Neyse 0,5 fark gelecek haftaya yansımış olacak

Şimdi çıkmam gerekiyor kursa geç kalacağım yoksa
öpüyorum hepinizi...

evet tatlım moral bozmak yok gusel saglıklı bı sekılde verıceksın 5 kılonu ınsalah heımız burda destek oluyoruz bırbırımıze cok sevıyorum ben burayı ya

Bacim gozun aydin gittimis ya bi kilo gerise teferrat hayirli kandiller canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…