Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptanim tartida regl oldugum halde arti cikmama tebrik etmissin tesekkur ederim arkadasim.ben iki reglimdede tartida fazla cikmadim acaba cok su ictigimden odem olusmuyormiki

bugünkü menüm aç karnına 1cy brd sıirkeli ılk su 3 günkurusu
KAHVALTI ŞEKERSİZ ÇAY 1 YUMURTA DOMATES BİRAZ PEYNİR 5 yeşil zeytin 1.5 dilm çavdar 1 tatlı kş pekmz
ARA 2 KUPA TARÇINLI yeşil çay
ÖĞLE 1 kase çorba 1 tabak haşlanmş brokli ve karnıbahrın üstüne yoğrt döktm
ARA 1 YEŞİL ÇAY 1 beşibyrde 1 yaş hurma
AKŞAM 1 kase cacık 2ymk kaşığı makrna üzerine 3 ymk kaşığı mantar sote döktüm
20 de 1 beşibyrde içicem

acıkırsm 1 portkl yerim
SPOR GÜN BOYU DİP BUCAK EV TEMİZLİĞİ( SAYILSIN DİMİ ÖLDÜM VALLA backlarım tutmuyo yorgunlktan)
2 lt dn fazla su

benimkide kullanici adimi soruyodu gecen..dedim söylemem

ben bulurum dedi..girerim dedi 3.takima,kaptan kim dersem söylerler dedi

uyanik anacigim bunlar,zamane kocisleri iste

Kızlar günaydınn
iyi aksamlar canim
süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sende süpersin canim benim
kızlarr bu arada birinciliğimizide kutluyorum hep böyle olalım geçen hafta neydi öyle neyse nazar çıktı diyelim

:119::124::118:
kesinlikle katiliyorum..

e olmamak icinde bir sebep yok..bakin gecen hafta kacamak yapmadik,ödülünü aldik.bu haftada kacamak yapmayalim,y<ine birinci olalim
yidim ama bir sorun niye yidimm canım çok çekti azıcık yedim :)
sormirem ülen sormirem

Canim bu msj hepsini begendim yeni begen butonuyla basi dertte herkesin . Bide ayni kisiyi istuste begenemiyoruz illa arafa baskasini begenecegiz
cok sinir bozucu
Hadi ya ne kadar accik benimde aklim evdeki revanide valla uff yaa cok canim cekti bi catal aldim ama kesmedi sabah strecledim evde beni bekliyor ya eltime yada annemlete goturecegim

ne oluyor bakem,ben duymadim,sende yazmadin
ohooo birincilik yaramamis size
hemen akla yasaklar gelmis...
haftaya fazla cikinda,sira cezasi vereyim herkese
buda sana bahane olsun,zayifla iste..yani kendin icin zayifla ama sevdiceginide düsün cis yerken
Kızlar ben roaccutane kullanıyorum bir uyku yapıyorki sormayın eve gidiyorum 1 saat sonra uykum geliyor akşamı çok hafif geçirmem lazım çok erken uyuyorum bari kalorili şeyler yemeyeyim.
canim erken uyuyorsan dikkatli ye aksam..sonra göbis olur,basen olur
Evet ama evdede esim var oda yapar yemez gicik yaptigi gibi yesin de

Yok yok istemedin bir bir gidip bin bin geliyo bu gramlar

Birbirimizden feyz almak yok cisslara cixxxs diyoruz ee bu hafta kim bana rakip olur gaza gelelim kizlar
evet canim almasi kolay,vermesi öylemi ama

tabiki ben..kapisalimmi canim

gecmisolsun canim benim
Canim esinin katilimci olmasi konusuna onay veriyorum..yarismaci bile yapabilirim..
türkiyenin pastane kremalarina bayiliyorum ben..bana tarif vermesi yeterli yani
canim aksam aksam güldürdün beni

2 tane krep yedimmmmmmmmmmmmmmmm :18: :18:
oldumu simdi ama,hani bu hafatda birinci olacaktik
kesinlikle haklisin canim
geldim bile
evet cislara karsi direnelim
5 dk zıpladım şimdide kendimi cezalandırdım mutfak dolaplarımı silip tekrar yerleştiriyorumm :111:
efferim sana

haa iyi etmissin bak ne guzel kaptana gerek kalnadan herkes kendi cezasini kendi versin ellerine saglik

Eki Görüntüle 928497

Sahur menum kizlar gece bunlari yedim ve su saat oldu hic acikmadim
Afiyet olsun canim
Canim sen dünde kacamak yapmamismiydin..e haftalik kacamak hakkini fazlasiyla doldurdun..eger 1 gün serbest takilayim dersen takil canim ama sporla telafi et lütfen ve bu bir gün ikiye cikmasin
Kaptan kizartma ne guzel gorunuyor canim cekti:)
canim karatayda patates olmadigindan patates eklemedim..cok saglikli ve hafif oldu..diyet yapan herkesin yapabilecegi cinsten..kesinlikle sende dene canim,üstelik sen birkac dl patateste ekleyebilirsin
Kaptanim tartida regl oldugum halde arti cikmama tebrik etmissin tesekkur ederim arkadasim.ben iki reglimdede tartida fazla cikmadim acaba cok su ictigimden odem olusmuyormiki
olabilir canim..suyun faydalari iste..

o zaman ne diyoruz hadi kizlar suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Afiyet olsun canim benim..bence güzel olmus..sporuda saydik gitti hadi
ev mis gibi olmustur simdi ne güzel..huzurla aksam keyfi yaparsin simdi

Slm kızlar gezdim tozdum sporumu yaptım kürkçü dükkanıma geri döndümm

karatay keki süper oluyor tatlım karatay kurabiyeleride öyle minik minik yap işyerinde bile bulunsun

elden çıkarmak derken tamamen duygıusal olaydan bahsetmiştim yoksa daha yeni yaşına girmiş elden çıkarmak olmaz
kesinlikle sonumuz süper olacak

5 dk zıpladım şimdide kendimi cezalandırdım mutfak dolaplarımı silip tekrar yerleştiriyorumm :111:

hmmmmm güzellll kendi cezanı kendin çektin yanii ellerine sağlık canım temizlik gibi yok

Eki Görüntüle 928497

Sahur menum kizlar gece bunlari yedim ve su saat oldu hic acikmadim

hariha görünüyor canımcımm yalnız yeşilliklerin üzerine zeytinyağı gezdirdinmi bilmiyorum eğer kahvaltında bol zeytinyağında zeytin yemiyorsan mutlaka yeşilliğine ekleki yumurtadaki vitaminlerden yeterince faydalanabilelim tatlım
sağol canım kestim valla cezamı daha şimdi oturdum

uwwww süper görünüyor karatay kahvaltılarına bayılıyorummm dmnüşmü yapsam tekrar napsam

Dön tatlım dön sağlıklı yaşama dön

ikramiye olarakta zayıfla

bayıldımmmmmm ellerine sağlıkkk canımcım layla çorbasına hele hastayım 2 saat tempolu alışveriş derkennn:44:

eşini batırdın desene fındıktan çalmayalım lütfennnn

inş tatlım kalıcı olarak verirsin kesinlikle kaçamak sonrası salıvermeyip hemen toparlanmalıyız tatlım gerçi kaçamak yapmamak en güzeli tabide napalım yapıncada tekrar devam edeceğiz

güzel menü ahsenimmm naptın düşündünmü karatayı? ellerine sağlık yoruldun ama değmiştir

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
yeşillikli peynirli omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
8 zeytin
3 ad süt kaymaklı kayısı

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase yeşil mercimekli yoğurt çorbası
2 ad bulgurlu kıymalı kuru patlıcan dolması
salata

SPOR
30 dk koşu bandında yürüyüş 50 mekik 10 dk twist

SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

tabi ki kaptancım bu hafta seninle kapışıyoruz
senin koca direk takımı ele geçirecek kullanıcı adı istiyor valla kapışacaksa kilo verme konusunda ver
kaptancım kullanıcı adını enişteyi bi terletelim
Pasta kremalarımı takıma almak mı aman yapma gözünü seviyim yaptıklarını facede paylaşıyor sayfası var
milletin canını okuyor resmen takıpcılerı obez oldu bide buraya alırsan sen onu biz mıntıkayı kapatıp gidelim

superr canım sayılsın tabi ki neden sayılmazsın

Karatay kahvaltisi ram benlik istahim kabardi aksam aksam:)
kabarmasın iştahın söyle iştahına sabaha saklasın kendini sabah bi karatay kahvaltısı yap canım

Kaptan kizartma ne guzel gorunuyor canim cekti:)
kaptancım ya bak sen bize bunları gösterip bizi etkileyip yarışımı kazancak yokkk yaa yemez ki bu saatte dilek yemez dimi dilek cıxx yemez onun hakkı doldu ....

cıxxx olmadı dilek sen dünde kaçamak yapmıştın olmadı valla . ama ipin ucunu bırakmama konusunda haklısın daha önce vermiş ve geri almış biri olarak söylüyorum bu kg çok kalleş azına attığın anda arkandan vuruyo(popiş çıkıyo )

sağol canım kestim valla cezamı daha şimdi oturdum

uwwww süper görünüyor karatay kahvaltılarına bayılıyorummm dmnüşmü yapsam tekrar napsam

kızlar ben bilmezdim karataydan önce ekmeksizde doyulacağını bugun anneme de tavsiye ettim yarın gelde anlat dedi

ohh afiyet olsun canım

dün markette bulamadım istediğim marka zeytinyağı kocacım bugun almış sağolsun bu sefer oda destek oluyor normalde zayıflamamı istemiyor böyle seviyormuş ben sevmiyom böyle ama

iyi akşamlar kızlar ben biraz film izleyim sonra ugrayabilrisem uğrarım yine

Hos geldin canim
tesekkür ederim,hem hafif,hem lezzetli hemde doyurucuydu..kizlar aksam yemeginde tavsiye ediyorum..deneyin kesinlikle..öyle vicik vicik yagda kizartmaya gerek yokmus anladim bunu

canim 2 saat tempolu alisveris söyle oluyor..saat 3 te evden ciktik,5 te kizimin sporu vardi alisverisimizi yapip onu yetistirmek icin önce türk bakkali yaptik,ardindan alman..
2 saat kostur kostur alisverismizi yaptik geldik..canim mutfak alisverisi yaptim o yüzden pek batti sayilmaz

ve kizim dün az kalsin arabanin altinda kaliyormus..korkudan öldüm..5 dk si vardi babasi götürdü,park ararken yavas sürüyor diye benim kizda gec kalmasin diye kemeri acmis,kapiyi acmis,esim virajdan dönerken yere düsmüs..Allahtan cok yavasmis,hemen durmus..cok sükür birsey olmadi...
hizli gitseydi ne olurdu düsünmek bile istemiyorum
kuzum korkudan ne hale gelmisti..sabaha kadar agliyordu
afiyet olsun canim..cok güzel
anlasildi canim..sen bana özelden atsan adresi olmazmi..tarif lazim,kizimin dogum günü yaklasti..kendim yapayim diyorum pastasini

canim ben aksam yemegi icin yapilsin diye ekledim resmi..sakin bu saatte yiyeyim demeyin...
Sahur menümEki Görüntüle 928497

iftariş yerinde açtım midemi yormadan başladım)
1 bardak süt
1 muz
1 dilim elma

18:30
6 adet çiğ köfte
marul
roka
afiyet olsun canim cig köfte cok olmus..corba 3 köfte olsaydi süper olurdu
iyi akşamlar kızlar ben biraz film izleyim sonra ugrayabilrisem uğrarım yine
iyi aksamlar canim,görüsürüz

kaptanım sonlandırdım kacamak gunumu yarın sporla muthıs dıyetımle haftaya cumartesıye kadar sıfır kacamaklı devam edıcem dıyeıme

rakıbem munu superr

Sahur menümEki Görüntüle 928497

iftariş yerinde açtım midemi yormadan başladım)
1 bardak süt
1 muz
1 dilim elma

18:30
6 adet çiğ köfte
marul
roka

süper canım neden parmak sallıyorsunki

iyi seyirler tatlımm 4 olsa iyimiş bide midende şişecek buda senin kaçamağın olsun bakalım

amanın allah korumuş prensesimizii birr anlık bir hata nelere malolabilir aman sıkı tembihle bir daha aynı hatayı yapmasın cnm korkmazmı elbette korkmuştur canım benim gelmiş geçmiş olsun

tempolu alışverişi anladım şimdi

kızartmalar ızagarada veya fırında daha güzel oluyor hakikatennn ellerine sağlık tekrar tatlım

cancagızım hıc kacamak yapmazsın ya menuler hep kontrollu duzenlıde

helıncıgım cok gecmıs osun verılmıs sadakanız varmıs RABBIM KORUMUS

Ayfercıgım rabbım orucunu kabul etsın kız karatayla cok hızlı basladın bu haftada korksun tartı senden

Sağol canımcımmm inan kaçamağa ihtiyaç duymuyorumki artık

ben ıstahlıyım ya 3 fındıkta bır elmada olsa 2 saate bır ağzıma bır sey atmalıyım mısafır gelınce kontrol edıyorum kendımı hatta daha az yıyorum ama mısafırlıkte zor arkadasıma gıttık kız dokturmus cayın eslıgınde ıkram ettıklerını yemek hossohbet eslıgıde masa keyfı yapmaya baılıyorum bu luksumden vazgecemıyorum ya

Hoşgeldin Dilekcimmm hadi bakalım inş haftaya kaçamaksız devam edelim tatlımm

hosbulduk ablam sımdılık onumuzdekı hafta bır mevlud gorunuyor gelınımızde ondada tavuk pılav olur tatlısını yemem pılavıda kasık hesabı yaparsam sıkıntı olmaz he bıde yarın kullıyede kandıl programı var ordada yemek olunca sıkıntı olmaz. offf acaba zayıflayana kadar terkmı etsem memleketı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…